FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1151617181983»
I.N.Money10.11.2005 20:49
Prin urmare, avand in vedere ca transferurile de la rivali sunt excluse, eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa nu ne mai orientam spre Bacau sau Sportul ci mai degraba spre FC Arges. Mai exact, spre Prepelita.

Si mai e pustiul ala de 18 ani..Tanase parca...joaca bine rau..si a zis ca vrea la Steaua 8)

Ayrton10.11.2005 22:05

Prepelita are doar 19 ani si cred ca este de mare perspectiva, dar imi place si Tibi Balan. Amandoi sunt jucatori foarte buni si cred ca s-ar integra bine la Steaua. Avem, insa ,mare nevoie de inca un mijlocas stanga - nu stiu cat timp mai poate rezista Bostina singur...

FanSteaua4Life10.11.2005 22:32
Si mai e pustiul ala de 18 ani..Tanase parca...joaca bine rau..si a zis ca vrea la Steaua  8)

Insa e jucatorul lui netoiu si cu siguranta va ajunge pe la echipa a 2-a a cainilor...

redandblue11.11.2005 07:15
Si mai e pustiul ala de 18 ani..Tanase parca...joaca bine rau..si a zis ca vrea la Steaua  8)

Insa e jucatorul lui netoiu si cu siguranta va ajunge pe la echipa a 2-a a cainilor...

Dc MM i-ar aduce pe Prepelita si pe Tanasa ar face un lucru foarte bun.Eu il cunosc personal pe Prepelita si va asigur ca e stelist si si-ar dori sa joace la Steaua.

strezahuzum11.11.2005 07:52
Dc MM i-ar aduce pe Prepelita si pe Tanasa ar face un lucru foarte bun.Eu il cunosc personal pe Prepelita si va asigur ca e stelist si si-ar dori sa joace la Steaua.

Serios ? Chiar il cunosti pe Prepelita ?

Daca da, zi-ne si noua mai mult. E baiat serios ? Cine e impresarul lui ? A vorbit intr-adevar cu MM Stoica asa cum pretindea Gazeta ?

I.N.Money11.11.2005 08:12

Si Iacob e omul lui Netoiu... :wink:

Bogdan4Steaua11.11.2005 11:26

Si eu vreau sa stiu mai multe despre Prepelita. E un jucator tanar care a confirmat deja ca are talent si valoare. Poate calca pe urmele lui Neaga si Dica. In plus, faptul ca isi doreste sa vina la Steaua este un motiv in plus sa il aducem(primeaza talentul desigur). Poate da un gol in partida cu Dinamo in avans. Oricum, eu unul sper sa vina.

reddog11.11.2005 13:52

FC Arges nu cred ca va marca in partida cu noi, din nefericire pentru voi. Dar din partea mea luati-l pe Prepelita voastra, eu il vreau pe Pascovici.

Motanu D11.11.2005 13:54
FC Arges nu cred ca va marca in partida cu noi, din nefericire pentru voi.

Mai stii ? Poate va da Prepelita vreo 3-4 goluri si dupa aia o sa-ti para rau ca l-ai vrut doar pe Pascovidi :twisted:

reddog11.11.2005 13:57

Pai Motane, daca e cum as vrea eu, fara sa visez prea departe, i-as vrea pe Marica, pe Stoican, pe Alexa si pe Mitea. Plus ca as face posibilul sa se intoarca Danciulescu. Nu mi-ar mai pasa in rest de altii...

Motanu D11.11.2005 14:20
Pai Motane, daca e cum as vrea eu, fara sa visez prea departe, i-as vrea pe Marica, pe Stoican, pe Alexa si pe Mitea. Plus ca as face posibilul sa se intoarca Danciulescu. Nu mi-ar mai pasa in rest de altii...

Ok, dar fara Stoican. Personal nu cred ca are suficienta valoare desi e net superior fundsilor dreapta de la voi. Badoi sau Ogararu sunt mai buni, cred eu

reddog11.11.2005 14:27

Pai bine si ce propui? Sa il luam pe Ogararu de la voi si pe celalalt de la Rapid??? Nu spun ca nu sunt mai buni, dar m-as multumi si cu Stoican, decat al nostru Goian (nu stiu ce a patit baiatul asta)... Pulhac si Moti sunt ok, dar, sincer, sub valoarea lui Stoican.

SteauaToronto11.11.2005 23:55

Cititi mai multe despre achizitiile de iarna aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1805

Virgil12.11.2005 06:12

Cine ar putea pleca :

Tiberiu Curt (nu a evoluat nici un minut in actualul sezon)

Daniel Bălan (nu a evoluat nici un minut in actualul sezon)

Petre Marin (nu mai dă randamentul scontat)

Florentin Dumitru (nu a semnat incă prelungirea contractului scandent in vară)

Cine ar putea veni :

Alexandru Bădoiu (fundaș dreapta, Jiul)

Cosmin Pașcovici (foto) (fundaș stânga, Farul)

Andrei Prepeliță (mijlocaș central, FC Argeș)

Costin Lazăr

Sincer,eu astept sa vina cineva.Pana atunci nu mai fac nici-un comentariu pe aceasta problema,pentru ca Gigi ne-a dus de foarte multe ori cu vorba.

ulivius12.11.2005 07:21

Tibi Balan nu intra in vederile lui Jiji?

ulivius12.11.2005 07:21

Daca-l aduce pe Pascovici poate sa-i dea drumul lui Petre Marin. Pe Constantean au pus ochii si Timisorenii. Nu cred ca Jiji se poate pune cu Iancu.

Costin Lazar e un mijlocas defensiv. Deja-i avem pe Para, Lovin, Radoi. Ar fi mai bun Tibi Balan un mijlocas ofensiv cu sut bun si f. tehnic.

I.N.Money12.11.2005 10:25

Se pare ca toti il vrem pe Balan....numa Jiji nu...nush pe unde am citit ca Meme a fost vazut cu Linkar :roll: ...

Bogdan4Steaua13.11.2005 17:22

Daca vine, Pascovici cred ca il scoate din schema pe Nesu. Ramane de vazut.

Bya_613.11.2005 18:59

Din cate am auzit MM vrea sa aduca doar 1 jucator din campionat...

Motanu D13.11.2005 19:14
Din cate am auzit MM vrea sa aduca doar 1 jucator din campionat...

Din partea mea sa nu aduca decat fotbalisti din strainatate ca m-am lamurit de mult cat de profesionisti sunt romanii. Numai sa aiba valoare.

FanSteaua4Life13.11.2005 20:58

Si Iacob e omul lui Netoiu... :wink:

Dar Iacob are totusi o varsta...Prepelita e inca foarte tanar...Eu sper sa vina Steaua...

FanSteaua4Life13.11.2005 20:59

Danciulescu...Bleah...Nici o data nu l-am suportat... :evil:

FanSteaua4Life13.11.2005 21:01
Se pare ca toti il vrem pe Balan....numa Jiji nu...nush pe unde am citit ca Meme a fost vazut cu Linkar :roll: ...

Apropo...unde mai joaca Linkar...intotdeauna mi-a placut...

Bogdan4Steaua13.11.2005 21:01

Asa cum am mai spus-o, cu jucatorii de afara esti mai predispus esecurilor. Cand faci o achizitie din campionatul intern, se presupune ca ai urmarit evolutiile acelui jucator timp de cel putin un sezon si singurul risc ramane posibilitatea ca jucatorul sa nu se adapteze la noua echipa. De afara insa, daca nu iei un jucator deja consacrat poti sa te arzi destul de usor. Eu unul sper sa aducem mai multi jucatori din Divizia A in frunte cu Prepelita.

I.N.Money14.11.2005 07:21

Apropo...unde mai joaca Linkar...intotdeauna mi-a placut...

Ultima oara juca in Grecia...dar nu stiu daca acum se afla sub contract cu vreo echipa..

«1151617181983»