FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1171819202183»
FanSteaua4Life15.11.2005 20:18
Problema este alta..daca il vinde pe Radoi pe 5-6 milioane, de unde stim ca acesti bani vor fi reinvestiti in alti jucatori? Conform top-ului, Becali are o avere de aproximativ 450 mil $. La ritmul in care cresc acum preturile terenurilor, se poate spune ca Gigi poate sa faca 5 mil $ in cateva saptamani, poate chiar mai putin(boom-ul se va inregistra odata cu intrarea Romaniei in UE). Nu cred sa fie problema de bani. Pur si simplu Becali prefera sa nu mai investeasca atat de mult in echipa.

Sigur, Radoi merita sa joace la echipe de top din Europa, insa eu l-as mai tine macar un sezon. Asta pentru binele Stelei. Nimeni nu se indoieste de clasa lui Radoi, dar ganditi-va la urmatorul scenariu. Radoi este cumparat de o echipa buna pe o suma de 6 mil $ sa zicem. La meciul de debut gafeaza precum Chivu la Roma(se intampla oricarui jucator - i s-a mai intamplat si lui Mirel). Daca da peste un antrenor mai incapatanat Mirel poate ajunge, printr-un sir de evenimente nefericite sa stea mai mult pe banca de rezerve(Doamne fereste - nimeni nu ii doreste asa ceva). Atunci o sa ne uitam la el cum sta pe banca si ne muscam unghiile pentru ca nu il putem rascumpara. Sigur, scenariul este extrem de pesimist, insa in fotbal nu se stie niciodata. Eu zic sa vedem ce vom realiza in acest an si in cazul in care mergem cat mai departe in UEFA si la anul participam in Ch. League, Radoi poate fi extrem de util echipei.

Problema sta in felul urmator: cu Goian si Ghionea in centrul defensivei, suntem foarte buni in aparare; cu Radoi in fata lor pe post de mijlocas la inchidere suntem mult mai buni.

Pai daca e sa ne luam dupa rationamentul tau nu ar mai trebui sa lasam nici un jucator sa plece, daca Doamne fereste gafeaza la meciul de debut...Nu mai fi asa pesimist...baiatul trebuie sa se gandeasca si el la viitorul lui...

Ayrton15.11.2005 21:16

La ora actuala marea majoritate a banilor sunt dati de Becali, pt ca Steaua nu produce mai nimic. Iar Becali nu poate vinde terenuri la nesfarsit pt ca valoarea lor ar creste in timp si astfel ar pierde bani. Conducerea Stelei trebuie sa inteleaga ca un buget se face si din sponsorizari, vanzari de obiecte promotionale, reclame, etc... Trebuie sa stii sa-ti vinzi imaginea. Probabil ca Jiji va baga mana in buzunar si va mai aduce 3-4 jucatori de valoare (nu neaparat toti consacrati) in aceasta iarna care impreuna cu o parte din cei care sunt acum vor putea forma o echipa puternica. De asta cred ca nu va pleca nimeni nici la vara(poate doar daca vor primi oferte irezistibile). Tinta este CL, nu Cupa UEFA.

Bogdan4Steaua15.11.2005 21:28

Referitor la sponsori, desi e oarecum offtopic, Becali a declarat ca nu accepta sponsori pe tricou decat in cazul in care acestia ofera cel putin 500.000 euro. Intr-un fel are dreptate. Decat sa vad 10 sponsori pe tricou care sa ofere fiecare cate 10.000 euro, mai bine asteptam un sponsor serios. Sincer nu imi doresc sa vad pe tricourile noastre nume de biscuiti, bere de proasta calitate, macaroane, etc.

Asa cum am mai spus, eu unul prefer un sponsor gen Orange. Se pare ca din vara, cei de la Rapid vor avea pe tricouri Vodafone. Am avea astfel un duel Orange-Vodafone. Dinamo ramane cu defunctul Cosmorom. :)

Ayrton15.11.2005 21:33

Vodafone va aduce 1mil$ la buget. Ar bine sa gasim si noi un sponsor de asemenea anvergura...

Bogdan4Steaua15.11.2005 21:36
Vodafone va aduce 1mil$ la buget. Ar bine sa gasim si noi un sponsor de asemenea anvergura...

Am colaborat cu Orange-Dialog si inainte. Tinand cont de imaginea Stelei atat pe plan intern cat si pe plan international, Orange ar putea plati si mai mult de 1 mil $. Daca stam sa analizam, cu o astfel de suma pot fi transferati unul sau doi jucatori de valoare.

Ayrton15.11.2005 21:53

Din pacate pe imaginea Stelei sunt si cateva pete care tin departe asemenea sponsori...

Ontopic - Netoiu e foarte aproape de a prelua Argesul, asa ca s-ar putea sa ne luam la revedere de la Prepelita - un jucator care mie imi place mult.

Bogdan4Steaua15.11.2005 22:07

Se speculeaza de mult pe aceasta tema. Cred ca Netoiu prefera sa sprijine FC Arges intr-un mod mai discret(prietenii stiu de ce :wink: ). Nu cred ca va pica transferul lui Prepelita. Apropo de asta: Cristocea este ca si transferat la Dinamo. Trebuie sa facem si noi achizitii de marca in aceasta iarna.

Ayrton15.11.2005 22:11
Se speculeaza de mult pe aceasta tema. Cred ca Netoiu prefera sa sprijine FC Arges intr-un mod mai discret(prietenii stiu de ce  :wink: ). Nu cred ca va pica transferul lui Prepelita. Apropo de asta: Cristocea este ca si transferat la Dinamo. Trebuie sa facem si noi achizitii de marca in aceasta iarna.

Probabil va incerca sa fie cat mai discret, dar daca imi aduc bine aminte si Mutu trebuia sa vina la Steaua si, acelasi Netoiu ni l-a suflat...

redandblue16.11.2005 07:58
Se speculeaza de mult pe aceasta tema. Cred ca Netoiu prefera sa sprijine FC Arges intr-un mod mai discret(prietenii stiu de ce  :wink: ). Nu cred ca va pica transferul lui Prepelita. Apropo de asta: Cristocea este ca si transferat la Dinamo. Trebuie sa facem si noi achizitii de marca in aceasta iarna.

LAs ca noi avem de unde lua jucatori ni-i da Seche moca...

I.N.Money16.11.2005 08:23

Probabil va incerca sa fie cat mai discret, dar daca imi aduc bine aminte si Mutu trebuia sa vina la Steaua si, acelasi Netoiu ni l-a suflat...

AI dreptate,dar ni l-a dat pe Iacob pe care il credea terminat...ce s-a inselat aici :lol:

reddog16.11.2005 14:35

Pana una alta, il luati pe Prepelita sau nu?

zarboss16.11.2005 15:08

cred ca da :D

Ayrton16.11.2005 15:11

Daca nu-l momeste cu ceva Netoiu, cred ca are sanse mari sa ajunga la Steaua.

zarboss16.11.2005 15:15

ce momeala .. care pune banul pe masa ala o sa-l aiba...

reddog16.11.2005 15:53

Cu ce sa-l momeasca Netoiu? Eventual cu mai multi bani decat voi, ca altcumva nu vad cu ce. Si mi se pare corect. Este jucator de fotbal profesionist, mergr unde sunt mai multi bani la urma urmei, din moment ce nu e nici stelist nici dinamovist din "nastere".

I.N.Money16.11.2005 16:04

Cu ce sa-l momeasca Netoiu? Eventual cu mai multi bani decat voi, ca altcumva nu vad cu ce. Si mi se pare corect. Este jucator de fotbal profesionist, mergr unde sunt mai multi bani la urma urmei, din moment ce nu e nici stelist nici dinamovist din "nastere".

Daca e baiat destept o sa aleaga Steaua pentru ca aici este nevoie de mijlocasi...la Dinamo sunt prea multi pe un loc... 8)

reddog16.11.2005 16:06

Multi si degeaba. Petre si Margaritescu, ca Plesan mai mult e numele de el. Mai e si Zicu, dar el joaca mai mult din pozitie de atacant.

strezahuzum16.11.2005 17:50
Petre si Margaritescu, ca Plesan mai mult e numele de el

Sa inteleg ca nu te bucuri ca "marele" Plesan a fost adus de Netoiu la voi, reddog ? Dar nu-ti amintesti de golul cu Germania marcat de Plesan ... sau de sezonul lui senzational la Craiova, cand Staicu nu mai stia cat sa ceara pentru marea lui vedeta ( 4,5,6 milioane de dolari ) ? :):)

PS : E adevarat ce se aude ca din iarna Tamas va fi rechemat de rusi ?

gone16.11.2005 18:33

Prepelita o sa vina la Steaua. Insa pe cine sare schema? Pe Paraschiv cumva? :D

iancu dragosh16.11.2005 18:41

Prepelita n-are cummsa vina in locul lui APra deoarece joaca pe alt post. eventual in locul lui Nicolita sau a lui Lovin.

gone16.11.2005 18:42

Lovin nu e titular iar Nicolita joaca mijlocas dreapta.

sorin_77716.11.2005 19:31
Prepelita o sa vina la Steaua. Insa pe cine sare schema? Pe Paraschiv cumva?  :D

Pe Radoi, in cazul in care va pleca in vara, sau mai devreme cine stie...

Bogdan4Steaua16.11.2005 21:17
Prepelita o sa vina la Steaua. Insa pe cine sare schema? Pe Paraschiv cumva?  :D

Pe Radoi, in cazul in care va pleca in vara, sau mai devreme cine stie...

Radoi poate da randament maxim in rolul de mijlocas la inchidere. Pe Prepelita il vad mai mult impins in fata, in spatele varfurilor.

Ayrton17.11.2005 03:09

Probabil ca Prepelita va fi folosit in functie de adversar. Daca se va juca ofensiv, probabil ca va fi folosit cuplul Radoi-Prepelita. Actuala formula Para-Radoi e mai mult defensiva. Oricum ii va trebui ceva timp pana sa se impuna in echipa..

iancu dragosh17.11.2005 05:03

Prepelita poate juca si mijlocas drepata. Probabil ca ar fi trebuit sa scriu Goian, daca vine uun mijlocas ofensiv de valoare in mod sigur Radoi va trece inapoi in defensiva, deoarece are un randament mult mai bun acolo.

PS. Dupa ultimele evoltuii ale lui Goian, poate o sa ajunga Ghionea rezerva, desi nu prea cred. Oricum haideti sa achizitionam mai intai un mijlocas de valoare si sunt convins ca Oleg o sa gaseasca cea mai buna formula.

«1171819202183»