Problema este alta..daca il vinde pe Radoi pe 5-6 milioane, de unde stim ca acesti bani vor fi reinvestiti in alti jucatori? Conform top-ului, Becali are o avere de aproximativ 450 mil $. La ritmul in care cresc acum preturile terenurilor, se poate spune ca Gigi poate sa faca 5 mil $ in cateva saptamani, poate chiar mai putin(boom-ul se va inregistra odata cu intrarea Romaniei in UE). Nu cred sa fie problema de bani. Pur si simplu Becali prefera sa nu mai investeasca atat de mult in echipa.Sigur, Radoi merita sa joace la echipe de top din Europa, insa eu l-as mai tine macar un sezon. Asta pentru binele Stelei. Nimeni nu se indoieste de clasa lui Radoi, dar ganditi-va la urmatorul scenariu. Radoi este cumparat de o echipa buna pe o suma de 6 mil $ sa zicem. La meciul de debut gafeaza precum Chivu la Roma(se intampla oricarui jucator - i s-a mai intamplat si lui Mirel). Daca da peste un antrenor mai incapatanat Mirel poate ajunge, printr-un sir de evenimente nefericite sa stea mai mult pe banca de rezerve(Doamne fereste - nimeni nu ii doreste asa ceva). Atunci o sa ne uitam la el cum sta pe banca si ne muscam unghiile pentru ca nu il putem rascumpara. Sigur, scenariul este extrem de pesimist, insa in fotbal nu se stie niciodata. Eu zic sa vedem ce vom realiza in acest an si in cazul in care mergem cat mai departe in UEFA si la anul participam in Ch. League, Radoi poate fi extrem de util echipei.
Problema sta in felul urmator: cu Goian si Ghionea in centrul defensivei, suntem foarte buni in aparare; cu Radoi in fata lor pe post de mijlocas la inchidere suntem mult mai buni.
Pai daca e sa ne luam dupa rationamentul tau nu ar mai trebui sa lasam nici un jucator sa plece, daca Doamne fereste gafeaza la meciul de debut...Nu mai fi asa pesimist...baiatul trebuie sa se gandeasca si el la viitorul lui...