FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1161718192083»
gone14.11.2005 07:24
Pai Motane, daca e cum as vrea eu, fara sa visez prea departe, i-as vrea pe Marica, pe Stoican, pe Alexa si pe Mitea. Plus ca as face posibilul sa se intoarca Danciulescu. Nu mi-ar mai pasa in rest de altii...

Danciulescu...Bleah...Nici o data nu l-am suportat... :evil:

Omule, ai uitat cand strigam toti Danciu - Gol?

Ayrton14.11.2005 08:28
Daca vine, Pascovici cred ca il scoate din schema pe Nesu. Ramane de vazut.

Nu fi asa sigur. Pascovici este puternic, dar ii lipseste viteza, o calitate foarte importanta pt Protasov...

mihai7914.11.2005 11:48

am citit in sport total ca Meme vrea sa-l aduca pe dolha. cred ca e un concurent serios pt Hamu.

avem nevoie de inca un portar bun.

Bogdan4Steaua14.11.2005 12:03

Dolha gafeaza cand ti-e lumea mai draga. Poate ar trebui sa mai cautam un portar de valoare pe afara. Poate tot in spatiul ex-sovietic.

redandblue14.11.2005 12:16

Poate Dolha e concurent serios pt Hamu la tenis de masa sau la sah in nici un caz la fotbal.Si imaginati-va cum ar fi primit in Ghencea...

bebeto14.11.2005 12:18

din pacate(sau din fericire :D),jucatorii nu sunt adusi in Ghencea dupa opiniile noastre ci dupa sugestiile lui MM si cheful lui Jiji.asa ca mai bine asteptam iarna sa vedem cine vine,cine pleaca,si dupa aia comentam daca-i bine sau prost.

ps:noi mai avem scouter??stie cineva ceva de treaba asta?sau MM e si ,,impresar''din ce se aude si scouter? :evil:

I.N.Money14.11.2005 14:07

Dupa meciul din primavara Dolha sa vina in Ghencea?? pai nu va amintiti ce semne frumoase ne arata??asta nu are ce cauta in Ghencea...probabil o sa ajunga la Vaslui..la Rednic acolo...

Ayrton14.11.2005 20:12

Daca vroiam un portar bun, trebuia sa-l ia pe Minca asta vara, nu sa aduca rebuturile Rapidului...

Bogdan4Steaua14.11.2005 20:19

Se pare ca Cernea nu a fost o solutie fericita.

I.N.Money14.11.2005 20:31

Si cand ne gandim ca era sa-l luam pe Pesici :lol: :lol: :lol:

FanSteaua4Life14.11.2005 21:14
Pai Motane, daca e cum as vrea eu, fara sa visez prea departe, i-as vrea pe Marica, pe Stoican, pe Alexa si pe Mitea. Plus ca as face posibilul sa se intoarca Danciulescu. Nu mi-ar mai pasa in rest de altii...

Danciulescu...Bleah...Nici o data nu l-am suportat... :evil:

Omule, ai uitat cand strigam toti Danciu - Gol?

Eu nu am strigat nici o data Danciu-Gol...Imi placea doar cand juca contra lui Dinamo...le dadea mereu goluri...

FanSteaua4Life14.11.2005 21:14
Si cand ne gandim ca era sa-l luam pe Pesici  :lol:  :lol:  :lol:

Mare portar Pesici asta...Cred ca a avut la Vaslui mai multe gafe decat interventii salvatoare... :lol: :lol: :lol:

iancu dragosh15.11.2005 05:21

cred ca principala mutare care trebuie facuta acum este sa-l vindem pe Radoi. Sunt covins ca pastrarea lui ar fi o greseala, atat in ceea ce-l priveste pe Radoi cat si din punctul de vedere al echipei Steaua. Ar fi pacat ca un jucator atat de valoros sa nu ajunga sa joace la echipele mari ale Europei, asa ca ar fi timpul sa-si ia inima in dinti si sa plece. Sunt convins ca va fi nevoie de un club intermediar, gen Parma (Mutu),Eindhoven( Popescu), Shefield Wensday (Petrescu), Galata (AD. Ilie) si de abia dupa aceea saltul la un club mare. Sa fim sinceri, foarte rar pleaca jucatori din Romania direct la marile echipe din Spania, Italia sau Anglia. Tocmai de aceea trebuie sa se grabeasca, pentru ca mai are nevoie de un an la o echipa din aceste campionate pentru a dovedi echipelor de top ca are valoare.

Sa recunoastem ca avem un lot foarte subtire, mai ales la nivelul mijlocasilor. In acelasi timp Goian joaca din ce in ce mai bine si alaturi de Ghionea formeaza un cuplu de o valoare certa. Cu banii luati pe Radoi am putea sa cumparam cel putin 5 fotbalisti de valoare ridicata si ar mai ramane si pentru investitii in infrastrucutra, in principal in gazon .

Acum sincer, avand in vedere evolutiile cuplului Goian-Ghionea si posibilitatea crearii un lot valoros, capabil sa se bata pe doua fronturi, nu credeti ca vanzarea lui Radoi ar fi o msura inteligenta si bine venita?

alex ripper15.11.2005 06:33

transferul lui Radoi ar fi o mutare buna,dar nu acum...multe echipe au pretentia ca jucatorii transferati sa joace si in nationala,ceea ce la Radoi momentan e imposibil.datorita neconvocarii la nationala valoarea lui de piata a cam scazut...pt ca nu conteaza cat zice Gigi,pt ca Gigi poate sa ceara si "100 mil",chiar daca nu face atat.

Ayrton15.11.2005 10:08

Radoi a declarat ca vrea sa ajunga cu Steaua in finala cupei UEFA. Asa ca, nu cred ca va pleca pana la vara. Si daca nu va juca la nationala, chiar si la vara va fi greu sa plece pentru ca Jiji nu-l va da pe mai putin de 5-6mil euro. Probabil, daca va juca la nationala si nu se va accidenta, va pleca sigur pina in iarna viitoare. Ar fi bine pt Steaua sa ramana macar pana la vara...

redandblue15.11.2005 10:14
Radoi a declarat ca vrea sa ajunga cu Steaua in finala cupei UEFA. Asa ca, nu cred ca va pleca pana la vara. Si daca nu va juca la nationala, chiar si la vara va fi greu sa plece pentru ca Jiji nu-l va da pe  mai putin de 5-6mil euro. Probabil, daca va juca la nationala si nu se va accidenta, va pleca sigur pina in iarna viitoare. Ar fi bine pt Steaua sa ramana macar pana la vara...

Radoi va ramine sigur pana la vara sau cel putin asa a declarat duminica la Realitatea TV

Ayrton15.11.2005 10:20
Radoi a declarat ca vrea sa ajunga cu Steaua in finala cupei UEFA. Asa ca, nu cred ca va pleca pana la vara. Si daca nu va juca la nationala, chiar si la vara va fi greu sa plece pentru ca Jiji nu-l va da pe  mai putin de 5-6mil euro. Probabil, daca va juca la nationala si nu se va accidenta, va pleca sigur pina in iarna viitoare. Ar fi bine pt Steaua sa ramana macar pana la vara...

Radoi va ramine sigur pana la vara sau cel putin asa a declarat duminica la Realitatea TV

Daca Steaua castiga titlul si ajunge departe in Cupa UEFA(semifinale sau finala) nu cred ca va pleca nimeni de la Steaua la vara... Cred ca au ambitia de a incerca sa ajunga in CL...

redandblue15.11.2005 10:21

Doamne ajuta Ayrton...

strezahuzum15.11.2005 11:23

Ar fi ceva fantastic daca am ajunge in finala, dar sa fim realisti oameni buni. Eu unul ma declar multumit daca trecem de grupe si intram in primavara europeana. Care a fost ani buni un teritoriu interzis pentru toate echipele romanesti. Dincolo de asta... pai putem sa visam, nu ?

Ayrton15.11.2005 13:26

Ar fi ceva fantastic daca am ajunge in finala, dar sa fim realisti oameni buni. Eu unul ma declar multumit daca trecem de grupe si intram in primavara europeana. Care a fost ani buni un teritoriu interzis pentru toate echipele romanesti. Dincolo de asta... pai putem sa visam, nu ?

Cu putin noroc putem sa prindem un culoar bun... Iar de grupe trecem sigur cu 7 pct.

iancu dragosh15.11.2005 17:56

Eu nu am zis ca Radoi o sa plece de la Steaua, si nici nu am vrut sa duc discutoa in acesta directie. Ceea ce am vrut sa argumentez este ca ar fi chiar o miscare inteligenta din partea CLubului Steaua daca l-ar vinde. Consider ca este o greseala pastrarea sa, insa aceasta decizie are la baza ratiuni sentimentale si nu calcule. Si aici nu ma refer la calcule banesti, ci la cele fotbalistice. Nici chiar Mirel Radoi nu poate egala aportul a 5,6 fotbalisti de valoare. Decat sa tii un super jucator , intr-un lot slab numeric si pe alocuri si valoric, mai bine il vinzi si ridici valoare lotului per total.

Ayrton15.11.2005 18:18
Eu nu am zis ca Radoi o sa plece de la Steaua, si nici nu am vrut sa duc discutoa in acesta directie. Ceea ce am vrut sa argumentez este ca ar fi chiar o miscare inteligenta din partea CLubului Steaua daca l-ar vinde. Consider ca este o greseala pastrarea sa, insa aceasta decizie are la baza ratiuni sentimentale si nu calcule. Si aici nu ma refer la calcule banesti, ci la cele fotbalistice. Nici chiar Mirel Radoi nu poate egala aportul a 5,6 fotbalisti de valoare. Decat sa tii un super jucator , intr-un lot slab numeric si pe alocuri si valoric, mai bine il vinzi si ridici valoare lotului per total.

Ai dreptate, dar ca sa aduca 5-6 fotbalisti de valoare trebuie sa-l vanda pe Radoi pe o suma considerabila, ceea ce nu cred ca e posibil acum...

ccipri15.11.2005 18:38
Se pare ca toti il vrem pe Balan....numa Jiji nu...nush pe unde am citit ca Meme a fost vazut cu Linkar :roll: ...

Apropo...unde mai joaca Linkar...intotdeauna mi-a placut...

Linkar joaca acum in prima divizie din Rusia la Amkar Perm.

Bogdan4Steaua15.11.2005 20:10

Problema este alta..daca il vinde pe Radoi pe 5-6 milioane, de unde stim ca acesti bani vor fi reinvestiti in alti jucatori? Conform top-ului, Becali are o avere de aproximativ 450 mil $. La ritmul in care cresc acum preturile terenurilor, se poate spune ca Gigi poate sa faca 5 mil $ in cateva saptamani, poate chiar mai putin(boom-ul se va inregistra odata cu intrarea Romaniei in UE). Nu cred sa fie problema de bani. Pur si simplu Becali prefera sa nu mai investeasca atat de mult in echipa.

Sigur, Radoi merita sa joace la echipe de top din Europa, insa eu l-as mai tine macar un sezon. Asta pentru binele Stelei. Nimeni nu se indoieste de clasa lui Radoi, dar ganditi-va la urmatorul scenariu. Radoi este cumparat de o echipa buna pe o suma de 6 mil $ sa zicem. La meciul de debut gafeaza precum Chivu la Roma(se intampla oricarui jucator - i s-a mai intamplat si lui Mirel). Daca da peste un antrenor mai incapatanat Mirel poate ajunge, printr-un sir de evenimente nefericite sa stea mai mult pe banca de rezerve(Doamne fereste - nimeni nu ii doreste asa ceva). Atunci o sa ne uitam la el cum sta pe banca si ne muscam unghiile pentru ca nu il putem rascumpara. Sigur, scenariul este extrem de pesimist, insa in fotbal nu se stie niciodata. Eu zic sa vedem ce vom realiza in acest an si in cazul in care mergem cat mai departe in UEFA si la anul participam in Ch. League, Radoi poate fi extrem de util echipei.

Problema sta in felul urmator: cu Goian si Ghionea in centrul defensivei, suntem foarte buni in aparare; cu Radoi in fata lor pe post de mijlocas la inchidere suntem mult mai buni.

FanSteaua4Life15.11.2005 20:16
Se pare ca toti il vrem pe Balan....numa Jiji nu...nush pe unde am citit ca Meme a fost vazut cu Linkar :roll: ...

Apropo...unde mai joaca Linkar...intotdeauna mi-a placut...

Linkar joaca acum in prima divizie din Rusia la Amkar Perm.

Multumesc :wink:

«1161718192083»