Hagi il vrea pe Radoi la Poli... cat tupeu fratilor... :lol: :lol: :lol:
e cea mai buna gluma :lol: :lol:
Il vrea pe Radoi dar trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca nu il va avea niciodata.....
Din cate se pare Radoi nu e singurul..pe lista urmeaza Dumitru si Oprita.....
Probabil ca Hagi a dorit sa spuna ca-l va titulariza pe Sorin Radoi... Ca pentru Mirel n-are nici bani nici echipa (mai ales)
Daca in privinta lui Marin si a lui Dumitru nu sunt sigur ca vor ramane la Steaua, Radoi si Oprita nu au nici o sansa sa fie cumparati de alte echipe din Romania. Dar, Poli poate sa viseze in continuare...
In Prosport scrie ca Jiji vrea sa ofere 1,5mil euro pt Cocis... In ciuda valorii incontestabile, nu cred ca este cel mai potrivit transfer... Noua ne trebuie neaparat un mijlocas de creatie! Si tare seamana cu "transferul" lui Plesan de asta iarna...
Da cica MM vrea sa-l achizitioneze pe Cocis! Cititi mai multe aici:
http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1817
Cocis ar fi un transfer extraordinar... poate ca ar fi cel mai valoros transfer d.p.d.v. al banilor din istoria Stelei... Ar avea un impact fantastic asupra contracandidatelor... Dar Poli nu il vrea pe Cocis? :lol:
Sunt foarte curios cate din planurile Stelei se vor realiza - si in privinta transferurilor (Cocis, Prepelita, Pascovici,etc) si in privinta modernizarii stadionului...
Un conducator inteligent de club si bun cunoscator al pietei interne ar fi trebuit sa-l vada pe Cocis inca de pe vremea cand juca la Cluj . Acum, cand acesta este titular in nationala este normal oricine poate spune ca este un jucator valoros. Ciudat este ca Piti la adus la national din Rep. Moldova , insa nu a fost in stare sa-i vada valoarea atunci cand era manager la Steaua.
Practic din star cumpararea lui Cocis ar fi o afacere proasta. de ce ? Pentru ca in loc sa dea 400.000 acum 3 ani pe el CLujului vor sa deaq 1,5 mil $ acum. MAi bine ar cauta bine prin tara, chiar si in diviziile inferioare, nu cumva sa mai vie vreun Cocis pe-acolo pe care o sa-l dorim sa-l cumparam la pret triplu peste 3 ani.
Cocis ? Ar fi un transfer excelent, nimic de zis. Sa nu fie inca un "Plescan", asa cum se trancanea in iarna. Dar cine stie, poate sunt eu prea pesimist. Ar fi timpul sa mai facem si noi 2-3 transferuri importante, ca Dinamo se pare ca va pune mana si pe Cristocea de la Farul.
Cocis + Tibi Balan + Prepelita + Pascovici / Mansour = titlu + parcurs lung in Cupa UEFA !
eu zic sa-l transferam pe ronaldinio!!sa vedem daca se descurca baiatul asta in Ghencea. 8)
eu zic sa-l transferam pe ronaldinio!!sa vedem daca se descurca baiatul asta in Ghencea. 8)
se plictiseste repede :lol: :lol:
ma bucur ca MM s-a gandit sa aduca jucatori si din strainatate..acum urmeaza sa demonstreze si prin fapte...nu numai prin vorbe :roll:
Mihai Stoica a fost invitat ieri pe chat-ul clubului, unde a dialogat cu fanii echipei din Ghencea. Începând cu sezonul viitor vom avea o arenă modernizată și un gazon nou. La capitolul transferuri, este posibil să aducem chiar și fotbaliști din străinătate, a spus oficialul.
bla,bla,bla---sa vedem si fapte ca de vorbe si promisiuni pe subiectul asta suntem satui.
ps:tocmai am vazut declaratia lui MM data la TV Sport:cica echipa Steaua(lotul de jucatori) e creatia lui si ca Steaua chiar daca avea banii necesari pt aducerea lui ronaldinio,el nu l-ar aduce oricum fiinca ronaldinio,citez:,,nu reprezinta conceptia mea auspra fotbalului" 8O .ca el vrea o echipa de muncitori nu de vedete.se vede ca are in mod des discutii pe teme filozofice cu murinio.numai ca spre deosebire de murinio...no coment.
fratilor,baiatul asta daca tace din gura...mare intelpt ar fi.
Declaratie Radoi conform GSP:
"Rădoi: "Nu se pune problema să plec de la Steaua"
Fundașul stelist, Mirel Rădoi, a declarat astăzi in cadrul unei conferințe de presă, că nu se pune problema să părăsească gruparea din Bulevardul Ghencea, indiferent de numele clubului care l-ar oferta. "Orice jucător care are o ofertă, indiferent de numele echipei, trebuie să fie onorat, dar nu se pune problema să plec. Nu știu dacă se gândește cineva să plece de la Steaua, pentru că nu știu unde este mai bine ca aici", a declarat Rădoi"
Frumos spune capitanul, dar oare ce mai il tine la Steaua? Ca el ar putea juca si la Juve foarte lejer...
Radoi demostreaza ca e stelist adevarat si ca iubeste culorile ros albastre...Dar cine stie...poate nu sunt oferte bune din strainatate...
Pana sa faca noi transferuri...lui Hamutovski o sa i se termine contractul in 2006(din cate stiu eu)...asa ca mai bine ar face ceva in acest sens, pentru a nu ne mai intalni cu un "caz" Martin Tudor...
Daca din iarna ar veni Pascovici Preplita Cocis si Maziul sigur am iesi si anul acesta campioni 8)
Cocis ar fi de-a dreptul senzational ! Din pacate, nu prea cred ca va veni la Steaua.. Eu am mare incredere in ardeleanul asta, se vede ca e serios si nesperat de destept pentru un fotbalist. Si mai stie si fotbal ! (nu-l comparati cu plesan ...
)
Raman la parerea ca ne trebuie un mijlocas central care sa poate crea faze periculoase (Tibi Balan ? Cocis ? Ronaldinho ? 8) ) si un fundas stanga. De asemenea, nici un atacant nu ar strica, ca daca Iacob nu merge suntem in groapa...
Si nu-l mai credeti pe Stoica... Ni se zice de ani de zile ca la anul' o sa avem gazon impecabil si-avem...
La stirile din sport de pe Pro TV ziceau ca Prepelita e aproape de Dinamo :evil: ...cred ca ar face cea mai mare greseala a vietii sale...
chiar va uitati in gura lui MM? iar ne trezim cu vreun jucator, doi liberi de contract pe care nu trebuie sa dea nici un ban si de valoare indoielnica. iar in cazul gazonului este al nu stiu catelea an in care se spune ca Steaua trebuie sa joace in fata propriilor suporteri in Ghencea pt ca are meciuri importante. imi aduc aminte de piti care nu juca in nici-o cupa europeana dar voia sa joace neaparat in Ghencea. nu cred ca va veni nimeni din lista aia cu pascovici, cocis, Balan etc. nici portari nu avem, Hamu nu este in forma iar rezerva este exceptionala, Cernea, un mare portar. chiar este creatia lui MM echipa. noroc ca avem aparare buna.
FORZA Steaua!
Ma enerveaza f mult tupeul celor de la Timisoara, cu echipa lor de pseudovedete. cica l-ar vrea pe Radoi. eu in locul lui le-as spune sa inceteze sa mai jigneasca Steaua. un club ca al lor, urmasa a fulgerului bragadiru nu are fata de Radoi. si Hagi si-a aratat caracterul. in vara nu a vrut Steaua, desi un 30000 de oameni l-au primit cu bratele deschise. nu va face nimic acolo!
La stirile din sport de pe Pro TV ziceau ca Prepelita e aproape de Dinamo :evil: ...cred ca ar face cea mai mare greseala a vietii sale...
Zvonuri... tot ce se spune (despre Cocis, Prepelita, etc) sunt doar zvonuri. Probabil va conta si cine va juca mai departe in Cupa UEFA.
Daca din iarna ar veni Pascovici Preplita Cocis si Maziul sigur am iesi si anul acesta campioni 8)
Vezi ca ultimii doi sunt vizati foarte puternic de Poli Timisoara.