FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1202122232483»
strezahuzum21.11.2005 13:03

Dati-l incolo de Dolha... pe langa faptul ca e complet iesit din forma ( nu e titular nici la Rapid II ), nu postul de portar e deficitar la noi !

zarboss21.11.2005 16:12

e si postul de portar deficitar .. ce bine era daca il pastrau pe Tudor...Cernea asta nu stiu ce sa zic....

I.N.Money21.11.2005 17:13

Ar trebui sa ii dam sansa unui portar de la tineret sansa...cred ca e mai indicat decat sa il pastram pe Cernea...

sorin_77721.11.2005 17:33
E bine atunci...ca daca il aduceau ma fortau sa vin cu pietre la meci  :wink:

nu era nevoie, sunt destule pietre pe stadion... :lol:

Legat de Dolha, fratilor Hamu a luat cele mai putine goluri din campionat, e drept ajutat de o aparare buna, insa tot el sta in poarta nu? :D

Motanu D21.11.2005 17:35
E bine atunci...ca daca il aduceau ma fortau sa vin cu pietre la meci  :wink:

nu era nevoie, sunt destule pietre pe stadion... :lol:

Legat de Dolha, fratilor Hamu a luat cele mai putine goluri din campionat, e drept ajutat de o aparare buna, insa tot el sta in poarta nu? :D

Da, dar daca juca Hamu la Dinamo, nu stiu cate lua... E bun dar n-a fost in forma mare... Si ii trebuie o rezerva...

Cernea insa n-are nevoie de rezerva. Deci e clar ca nu ne trebuie Dolha.

SSK21.11.2005 18:05

Ati uitat cum dolha ne-a injurat si ne-a intors fundul ostentativ chiar pe Ghencea ?!? :evil: :evil: :evil: Tiganul n-are ce cauta la Steaua !

George Stan21.11.2005 18:09

Ati innebunit? Nu ati vazut emisiunea? Chestia cu Dolha era caterinca :) A trimis un telespectator o intrebare "e adevarat ca Steaua il ia pe dolha", la care Stoica a luat foc si a tinut-o juma de ora cum ca NU il vom lua pe Dolha, accentuand cu "nu stiu acum ce transferuri va face Steaua in iarna, insa va pot spune sigur pe cine nu vom lua. Pe dolha :)"

juristcris21.11.2005 18:31

Steaua nu are nevoie de portar la ora actuala, ci de un atacant care sa il inlocuiasca pe Iacob atunci cand acesta se va accidenta. Mie personal, imi place extrem de mult de pitesteanul Tanasa. L-am urmarit atent la meciurile de anul acesta ale lui FC Arges cu Poli si Dinamo si am constatat ca are calitati tehnice formidabile. Este mult peste Cristea sau Dinita. Cred ca zvonul cu venirea lui Prepelita e doar momeala pt presa si pt contracandidati. Tinta adevarata este Tanasa. In plus, din cate stiu, nici nu e prea scump. :!: [/code]

reddog21.11.2005 18:32

Eu am inteles ca a spus nu ca nu stie ci ca nu vrea sa spuna pentru ca i-ar destabiliza pe unii jucatori din lotul actual care si-ar simti amenintat postul...

Bogdan4Steaua21.11.2005 20:44
Eu am inteles ca a spus nu ca nu stie ci ca nu vrea sa spuna pentru ca i-ar destabiliza pe unii jucatori din lotul actual care si-ar simti amenintat postul...

Aici are dreptate. Este mai bine sa nu te lauzi prea devreme cu eventualele achizitii. Poti afecta si moralul jucatorilor care joaca momentan la Steaua, iar pe de alta parte poti sa pierzi cativa din acesti jucatori pentru ca ar urma sa ti-i sufle altcineva.

I.N.Money21.11.2005 20:47

Aici are dreptate. Este mai bine sa nu te lauzi prea devreme cu eventualele achizitii. Poti afecta si moralul jucatorilor care joaca momentan la Steaua, iar pe de alta parte poti sa pierzi cativa din acesti jucatori pentru ca ar urma sa ti-i sufle altcineva.

Cum am patit-o cu Mutu....se lauda Paunescu ca o sa vina la noi...si s-a vazut unde a ajuns...

Bogdan4Steaua21.11.2005 20:58

Sau cu Plesan. Bine, in cazul Plesan cred ca toti cei de la Steaua se felicita pentru ca nu l-au luat pe acest jucator-petarda.

sorin_77722.11.2005 07:57
Steaua nu are nevoie de portar la ora actuala, ci de un atacant care sa il inlocuiasca pe Iacob atunci cand acesta se va accidenta. Mie personal, imi place extrem de mult de pitesteanul Tanasa. L-am urmarit atent la meciurile de anul acesta ale lui FC Arges cu Poli si Dinamo si am constatat ca are calitati tehnice formidabile. Este mult peste Cristea sau Dinita. Cred ca zvonul cu venirea lui Prepelita e doar momeala pt presa si pt contracandidati. Tinta adevarata este Tanasa. In plus, din cate stiu, nici nu e prea scump. :!: [/code]

S-ar putea sa fi foarte aproape de adevar... :wink:

FanSteaua4Life22.11.2005 23:12

Cum am patit-o cu Mutu....se lauda Paunescu ca o sa vina la noi...si s-a vazut unde a ajuns...

Mutu...daca venea la Steaua poate il aveam si eu la inima...eu nu inteleg, cum poti fi stelist si sa pleci la rivala de moarte...niciodata nu as putea sa fac asta, mai bine prin divizia b...

juristcris23.11.2005 06:43

S-ar putea sa fi foarte aproape de adevar... :wink:

Pe ce te bazezi? Ai vreo informatie in acest sens?

(pentru administratorul Sorin _777)

jaap23.11.2005 07:39

cred ca transferul iernii va fi achizitionarea lui FC Arges; o vad ca pe o mutare mai importanta chiar decat un titlu

victor23.11.2005 08:08

anuntul facut de Gigi e o mutare impecabila din partea Stelei. ma indoiesc ca intr-adevar Gigi ar fi dispus sa preia total pitestiul, dar can a aruncat suma de 1.5 mil. in joc i-a dat sah lui netoiu (si implicit lui Dinamo). acum ca exista o oferta publica concreta si destul de substantiala, mai greu sa faci aranjamente pe sub masa cu bani negri. oricum, netoiu trebuie sa duca si el mana mai adanc in buzunar daca vrea sa ramana in poza.

personal cred ca ne intereseaza doar 2-3 jucatori de la Arges, dar sigur daca am putea sa scoatem echipa de sub jugul cainesc ar fi extraordinar pentru. infruntarile viitoare.

incet, incet "oierul" incepe sa invete si lupta de culise, intelegand ca e greu sa castigi in Romania doar jucand pe teren. e nevoie insa de multi bani, ca sa balansezi influentele specifice ale MAI sau ale vice/premierului. in noua situatie, nu m-ar mira ca in zilele urmatoare sa se reactiveze factorul de presiune bodu. cum ne luam un pic de viteza, cum apar diversiunile?!

apropo de bani. toti cei care ii dadeau inainte ca Gigi ar face bine sa arunce pe fereastra E11 mil. si sa plateasca datorii trecute facute de altii, sa se gandeasca acum daca banii respectivi nu ar fi mai bine folositi PENTRU Steaua daca s-ar prelua argesul, sau pentru amenajarea stadionului?!

jaap23.11.2005 09:52

Argesul a dat intotdeuna jucatori de valoare, deci pe termen lung, investitia este inestimabila:)

dintre jucatorii actuali nu-l vreau decat pe Cristian Tanase in Ghencea

I.N.Money23.11.2005 10:53

Asta vara se vorbea de pitesteanul Danciu ca s-ar putea sa vina in Ghencea....poate acum daca Jiji devine actionar poate o sa ajunga la noi..

Motanu D23.11.2005 10:54

Sa care sacul cu mingi la antrenamente...

I.N.Money23.11.2005 10:55

Esti rau cu el Motane...nu stii ca tata Puiu l-a chemat la nationala acum ceva vreme :lol:

Motanu D23.11.2005 10:57

Da... parca mai stim noi niste viitori Pele si Maradona chemati de Iordanescu la nationala...

victor23.11.2005 11:21

Danciu de la pitesti este jucatorul lui netoiu. inteleg ca noi am incercat in vara sa-l momim (era un jucator placut lui MM), ca si pe Iacob, dar netoiu, ca sa nu mai ia vreo teapa, l-a vandut vrapid in israel (unde joaca acum).

jaap23.11.2005 12:03

cine e Ochirosii?:)

reddog24.11.2005 12:35
Argesul a dat intotdeuna jucatori de valoare, deci pe termen lung, investitia este inestimabila:)

dintre jucatorii actuali nu-l vreau decat pe Cristian Tanase in Ghencea

Oare de ce? Pentru ca ne-a "faultat" pe noi? :wink: Sau l-ai urmarit pe parcurs si te-a impresionat prin calitatile lui ofensive?

«1202122232483»