FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1212223242583»
reddog24.11.2005 12:37
Eu am inteles ca a spus nu ca nu stie ci ca nu vrea sa spuna pentru ca i-ar destabiliza pe unii jucatori din lotul actual care si-ar simti amenintat postul...

Aici are dreptate. Este mai bine sa nu te lauzi prea devreme cu eventualele achizitii. Poti afecta si moralul jucatorilor care joaca momentan la Steaua, iar pe de alta parte poti sa pierzi cativa din acesti jucatori pentru ca ar urma sa ti-i sufle altcineva.

Cum am patit-o cu Mutu....se lauda Paunescu ca o sa vina la noi...si s-a vazut unde a ajuns...

Mutu...daca venea la Steaua poate il aveam si eu la inima...eu nu inteleg, cum poti fi stelist si sa pleci la rivala de moarte...niciodata nu as putea sa fac asta, mai bine prin divizia b...

Intreaga familie a lui Mutu s-a declarat dinamovista, asa ca, nu vad de unde ai scos afirmatia asta. O fi spus el asa ca sa ajunga la Steaua, dar de fapt dorea Dinamo.

Cand a avut probleme rezultate dupa capitolul "cocaina", unde a venit in tara sa se antreneze? De ce nu a mers la voi daca era atat de mare stelist?

strezahuzum29.11.2005 18:34

Tibi Balan a facut din nou un meci mare, de data asta cu Rapidul... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], MM, se aude ? Eventual Oli, daca esti asa de bun prieten cu Jiji bate-l la cap pana se hotaraste sa-l aduca pe baiatul asta in locul lui Cocis, care e parca prea scump (1.5 milioane de dolari !! )

armanovici29.11.2005 19:19

Cu tibisor Balan am fost coleg de pub in tinerete..Ma cam indoiesc de constanta lui(sa nu zic seriozitate)...Nu fuma,nu bea(adica nu l-am vazut beat ) dar era vesnic amorezat de baruri...Nu l-am vazut de prin 99 de cand ni s-au desparitit destinele 8O dar se poate sa fi fost 'de vina de pacatele tineretii'..Si la ora actuala am impresia ca nu este constant...Ceea ce s-ar putea schimba in cazul in care ar ajunge la o echipa mare,pana acum activand doar la echipe de mana a doua si a treia..(da da...inclusiv gruparea visinie!!)

FanSteaua4Life29.11.2005 19:30
Intreaga familie a lui Mutu s-a declarat dinamovista, asa ca, nu vad de unde ai scos afirmatia asta. O fi spus el asa ca sa ajunga la Steaua, dar de fapt dorea Dinamo.  

Cand a avut probleme rezultate dupa capitolul "cocaina", unde a venit in tara sa se antreneze? De ce nu a mers la voi daca era atat de mare stelist?

Cand a jucat Steaua cu Sampdoria a declarat intr-un interviu ca de mic simpatiza cu Steaua...dar o data ajuns la dinamoo a inceput sa fie dinamovist...acum nu stiu daca a fost o declaratie doar de ochii lumi sau asta o fi adevarul...insa nici o data nu l-am avut la inima, chiar daca e un bun fotbalist... :wink:

Ayrton30.11.2005 03:12
Tibi Balan a facut din nou un meci mare, de data asta cu Rapidul... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], MM, se aude ? Eventual Oli, daca esti asa de bun prieten cu Jiji bate-l la cap pana se hotaraste sa-l aduca pe baiatul asta in locul lui Cocis, care e parca prea scump (1.5 milioane de dolari !! )

Daca Jiji a vrut sa dea 1,5mil $ pe Plesan cam cat crezi ca ar valora Cocis? Eu spun ca dublu sau triplu... Steaua a facut o greseala cand nu a dat 500 mii acum 2 ani. Acum cred ca e prea tarziu, cluburi importante din Europa se intereseaza de el. Am putea sa ne orientam catre Perepelita - e foarte talentat si e inca relativ ieftin.

victor30.11.2005 04:57

stati linistiti ca nu vine nici un cocis sau Balan la Steaua. altele sunt tintele.

din pacate in tara nu prea sunt jucatori care sa intre titulari la Armata. eu zic ca noi nu de rezerve valoroase ducem lipsa (Baciu, Balan, Cristea, oprita, fermecatoru', Dinita - ar fi titulari de drept la orice echipa din ROM), ci ne mai trebuie inca doi jucatori care sa fie la nivelul titularilor de azi (sau chiar un pic mai buni). atunci va creste jocul Stelei!

sa aduci doar jucatori care sa stea pe banca, inlocuind niste nume onorabile (actualele rezerve) cu altele de aceeasi valoare nu prea ne ajuta!

Teoctist30.11.2005 05:03

Si cam la cine te gandesti ca ar putea fi adus ?

De fapt dupa siguranta cu care scrii,cred ca stii sigur spre cine s-au orientat MM si Olaroiu.

victor30.11.2005 05:41

mai stati un pic! oricum cei doi de pitesti sigur sunt doriti, dar acolo se joaca o carte mai complicata!

ar mai fi si un baiat de la Timisoara, dar ne izbim de refuzul celor de acolo care prefera sa-l vanda afara, mai ales ca acum s-au aliat si cu giovani!

AdiM30.11.2005 07:29

Ce tot il vreti atata pe Balan?! Cand a jucat Sportu cu Steaua nici nu stiam daca e pe teren, nici acum nici anul trecut. E clar sub Bostina si Dica (cam asta-i pozitia lui pe teren). Asa l-a adus Piti pe Paduret, ca la fel de en-vogue era la vremea aia, si dupa aia il injuram toti cand intra pe teren ca nu juca nimic.

N-are ce cauta obositu ala la Steaua!

Ramon Sanchez Pizjuan30.11.2005 08:43
mai stati un pic! oricum cei doi de pitesti sigur sunt doriti, dar acolo se joaca o carte mai complicata!

ar mai fi si un baiat de la Timisoara, dar ne izbim de refuzul celor de acolo care prefera sa-l vanda afara, mai ales ca acum s-au aliat si cu giovani!

Victor, din felul cum vorbesti imi pari un 'insider'. Am dreptate?

strezahuzum30.11.2005 10:07

Bostina peste Tibi Balan :? :? ? Visezi, tinere. Bostina e genul de jucator care din 10 meciuri joaca 1 data excelent, de 2 ori bine, de 4 ori mediocru si de 3 ori slab. Balan joaca cam 6-7 meciuri din 10 BINE sau foarte bine. Acesta e genul de jucator de care avem nevoie, un jucator constant, nu sa faca 2-3 meciuri bune, restul mediocre sau slabe de-a dreptul.

Plus ca, la capitolul angajament, Balan ii este superior de departe lui Bostina.

Si oricum, la cat de prost stam cu mijlocasii, avem nevoie si de Bostina si de Balan zic eu...

Iar in ceea ce il priveste pe Cocis, sa fim realisti, 1.5 milioane de dolari e prea mult. Are talent, indiscutabil, dar mi se pare un jucator umflat in mod artificial de presa. Plus ca joaca in campionatul Moldovei ??? :roll: :roll:

PS: Daca vine cineva de la Timisoara, sper sa fie vorba de Mansour...

I.N.Money30.11.2005 12:40

Bostina si Balan sunt doi jucatori diferiti ca atitudine...Bostina ai dreptate e inconstant...insa poate decide jocul printr-o executie de maestru...in schimb Balan este foarte tehnica si muncitor..dar are momente cand dispare total dintr-un meci...

ulivius30.11.2005 12:46

Tibi Balan e bun. Merita sa joace la Steaua. Victoras sa spaga apararile iar Balan sa vina cu suturi de la marginea careului. Cred ca trage la fel de bine cu ambele picioare.

Ca fotbalist e bun. Nu-l cunoastem inca ca si caracter.

sorin_77730.11.2005 21:04
PS: Daca vine cineva de la Timisoara, sper sa fie vorba de Mansour...

Si eu sper, dar tare ma tem ca despre el este vorba

Bogdan4Steaua30.11.2005 23:59

In ultimul meci Mansour i-a exasperat pe cei de la Timisoara. Nu i-a reusit aproape nici o preluare(a gresit vreo 5-6). Nu stiu ce sa zic. Mai bun ar fi Neaga dar se pare ca este un capitol incheiat pentru noi. :cry:

victor02.12.2005 05:24

Balan e cam pisoi! n-are forta si nic anvergura in deposedari. are o oarecare usurinta in miscare si viziune, dar la sportul viteza si dinamica sunt mult mai lente, plus ca nu e obligat sa duca ambele faze!

comparatia cu Bostina e in afara subiectului, caci Gabi e jucator de banda stanga, iar Balan se pozitioneaza central.

cu Timisoara discutia e complexa. si ei vor sa cumpere sau un eventual schimb! le trebuie insa foarte multi bani si ce ne propun nu prea vrem noi sa luam in considerare (nu e vorba de Radoi)! are si Hagi fixurile lui si acum ar vrea sa schimbe cam tot acolo. mansour a ratat mutarea anul trecut, asa ca azi...?!

marea noastra problema este ca la ora actuala in tara nu exista jucatori care transferati la Steaua ar deveni imediat titulari?! iar noi avea nevoie de titulari, caci lotul e suficient numeric chiar si acum!

Virgil02.12.2005 07:15

Se vorbeste aproape in exclusivitate de veniri de jucatori,dar citesc pe prima pagina a site-ului,intr-unul dintre articole,ca sunt foarte multi impresari si delegati ai unor echipe interesate,cu ochii pe baietii nostri.Astfel lui Bostina,Paraschiv si Hamutovschi,se pare ca le vor fi facute oferte din spatiul exsovietic.

Sunt trei piese grele.Ce randament ar mai da Steaua fara ei?Si ne asteptam si la alte miscari de trupe.

Ce ne facem fetelor ?

Ayrton02.12.2005 07:32

Am citit si eu despre posibila plecare a lui Hamu si/sau Bostina. De asta spun ca ar trebui adusi Prepelita si Cocis. Cocis poate sa joace si in centru dar si pe stanga (chiar mai bine), insa este destul de scump si cum sunt multe echipe interesate de el probabil ca pretul va creste. Daca Steaua vrea sa-si faca echipa de CL, va trebui sa puna la bataie o suma consistenta - 3-4mil euro, pentru ca nu poti aduce jucatori valorosi pe 300-400.000 $. In privinta portarilor, eu nu stiu nici unul in campionat care sa faca fata la Steaua (pacat ca asta vara ne-am multumit cu Cernea in locul lui Minca).

victor02.12.2005 07:37

si da si nu! adica din ce ai mentionat sunt ceva intentii?! exista chiar o dezbatere interna despre oportunitate si eficienta!

in orice caz nu se vor face transferuri pur pentru. bani, ci doar daca poti prin astfel de miscari sa intaresti echipa! daca ati urmarit ultimele declaratii s-au facut niste referiri la nevoia unui ax central puternic!

de ex. pun o intrebare pur teoretica, adica nu inseamna ca ar exista ceva in discutie sau o decizie e luata: care este pretul corect pentru. cedarea unui jucator? de ex. intr-o ipotetica situatie, cat ar trebui sa cerem pe Oprita? sau e o piesa de neinlocuit? daca transferurile s-ar face in tara, ar fi bine sa luam bani cand cedam un jucator, sau sa cerem la schimb?

pot spune ca exista cativa jucatori considerati netransferabili AZI, orice sume s-ar oferi (sigur discutam de oferte asa zis rezonabile, caci altfel orice si oricine are un pret, vezi si cazul Oleg cu dniepr).

victor02.12.2005 07:51

- minca e rezerva si la rapid!

- Prepelita place mult, numai ca nu poate intra titular acum la Steaua. deci in fapt nu intaresti echipa de baza si largesti lotul!

- problemele noastre sunt: un jucator complementar pentru. Dica, in jurul caruia se roteste intreg jocul nostru, ax central mai puternic si cu o mai buna verticalizare si intarirea benzii stangi, unde azi nu avem nici macar o rezerva de valoarea titularilor!

- in tara va fi greu sa gasim ceva cu adevarat valoros. cel putin la prima vedere!

- Hamu e azi pe lista "netransferabili" in conditii normale.

Ayrton02.12.2005 08:12

In general este foarte greu sa vina un jucator nou si sa se integreze imediat. Daca vrem sa avem o echipa puternica in vara, achizitiile trebuie sa le facem de acum. In privinta benzii stangi, lucrurile sunt complicate pentru ca nu exista jucatori valorosi in tara. Ar trebui sa ne orientam, daca nu inspre America Latina sau Africa, macar inspre zona balcanica (Serbia, Croatia, etc.).

victor02.12.2005 08:25

problema jucatorilor straini este ca cei care au cat de cat valoare vor slarii f. mari, ceea ce va dezechilibra lotul, sau contracte pe termene scurte, urmarind la fel ca si antrenorii o oferta viitoare mai buna! imediat cum apare ceva mai avantajos, strainii vor sa plece!

I.N.Money02.12.2005 08:49

Cel mai bun transfer pe care putam sa-l facem...este sa-l pastram pe Oleg.....sa nu vina nimeni...dar sa ramana Oleg...

victor02.12.2005 09:02

pai si ce poate sa-i mai faca Gigi lui Oleg? daca rusu' nu era insurat eventual ar fi putut sa-i dea una din fete si un sfert din imparatie?!

redandblue02.12.2005 21:38
Cel mai bun transfer pe care putam sa-l facem...este sa-l pastram pe Oleg.....sa nu vina nimeni...dar sa ramana Oleg...

Cu siguranta ar fi cel mai bun lucru facut de Jiji in ultima vreme...

«1212223242583»