Eu am inteles ca a spus nu ca nu stie ci ca nu vrea sa spuna pentru ca i-ar destabiliza pe unii jucatori din lotul actual care si-ar simti amenintat postul...
Aici are dreptate. Este mai bine sa nu te lauzi prea devreme cu eventualele achizitii. Poti afecta si moralul jucatorilor care joaca momentan la Steaua, iar pe de alta parte poti sa pierzi cativa din acesti jucatori pentru ca ar urma sa ti-i sufle altcineva.
Cum am patit-o cu Mutu....se lauda Paunescu ca o sa vina la noi...si s-a vazut unde a ajuns...
Mutu...daca venea la Steaua poate il aveam si eu la inima...eu nu inteleg, cum poti fi stelist si sa pleci la rivala de moarte...niciodata nu as putea sa fac asta, mai bine prin divizia b...
Intreaga familie a lui Mutu s-a declarat dinamovista, asa ca, nu vad de unde ai scos afirmatia asta. O fi spus el asa ca sa ajunga la Steaua, dar de fapt dorea Dinamo.
Cand a avut probleme rezultate dupa capitolul "cocaina", unde a venit in tara sa se antreneze? De ce nu a mers la voi daca era atat de mare stelist?