FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1232425262783»
dbd05.12.2005 08:30

pai mai acum o luna l-au adus...hai ca ne-a cam luat valu'...aici ea vorba despre transferuri...parca :roll: :lol:

strezahuzum05.12.2005 14:43

Pai cu ce subiect crezi ca o sa tocim tastaturile pana la primavara :):) ?

Lasand gluma la o parte, se aude ca Petrescu va pleca in Polonia si are de gand sa-i ia cu el pe Tibi Balan si Mazilu. Pacat, speram sa vina Balan la Steaua, este un jucator tanar si talentat.

Asta e, ce sa-i faci. Poate insa vin macar Cristocea si Prepelita... desi gsp scria ca dintre ei Cristocea ar putea juca doar la vara :? :?

I.N.Money05.12.2005 14:59

Ma intreb de unde are Wisla banii necesari sa ii aduca pe cei 3...din cate stiu eu fotbalul Polonez nu e peste al nostru..uite exemplu ca nu mai au daca nu ma insel nici o echipa in Europa...

redandblue05.12.2005 15:49

Au castigat la barbut...

sorin_77705.12.2005 18:22

Eu cred ca Mazilu si Balan raman 100% in tara...

Sunt alte interese aici. Siman mai bine il cedeaza lui GG sau ori altcuiva ca mai ia si de la plecarea lui ulterioara 40% probabil... Asa se procedeaza la noi. Cu Wisla nu or sa mearga lucrurile asa cred.

reddog05.12.2005 18:48

Aveti cumva ganduri ca Mazilu sa vina la voi? Vedeti ca pe aici prin Timisoara circula zvonul cum ca l-ar lua Politehnica din retur. Ca doar au 30 milioane de investit, vorba lui Iancu.

sorin_77705.12.2005 19:07

Nu cred ca e maziul o tinta... iar Timisoara ar trebui sa sufle si in iaurt...

reddog05.12.2005 19:14

Cica au surprize de prin America Latina, sa ia jucatori cu bani putini, dar foarte aprigi in teren. Mai stii ca nu mai fac si Eventul anul acesta?

Si alta chestie: de unde pana unde Cristocea va ajunge in Ghencea? Acum vreo luna era pe calea spre Groapa. Eu unul nu mai inteleg nimic.

sorin_77705.12.2005 19:17

Abia astept primele mutari in mercato... parca vad niste transferuri de nimeni nu le mai intelege... Nu e exlus sa aud de un jucator de la Vaslui la Steaua... cine stie, sau unul de la Jiul la voi...

reddog05.12.2005 19:20

Nu e deloc exclus, avand in vedere ca se incearca investirea unei sume cat mai modice cu putinta. Si nu m-ar mira deloc sa vad jucatori de la Dinamo 2 sau Steaua 2 prin echipele din A. Doar totul e posibil la noi. Ar fi totusi de dorit sa ne intarim considerabil mai ales din perspectiva meciurilor din UEFA...ca sa nu mai spun ca Dinamo nu scoate din buzunar 3 milioane pentru Tamas, din moment ce la noi jucatorii se vand pe 300.000-1.000.000 E.

sorin_77705.12.2005 19:29

pai cu 3 milioane o echipa ca Dinamo si Steaua isi acopera cel puti un tur... rapidul face un sezon. Asia au management BUN... Hi-class :lol:

reddog05.12.2005 19:32

Ar fi pacat, repet, sa nu ne intarim. Am scos-o cat de cat la capat pana acum, dar dupa grupe (eu deja ii vad si pe Dinamo acolo) va fi greu sa mai tii pasul. Voi aveti nevoie de ceva jucatori la mijloc, chiar si in atac, iar noi pe linia de fund, unde fara Tamas lucrurile se complica rau de tot.

strezahuzum05.12.2005 20:34

Pana la urma Tamas pleaca ? Pai ce fac investitorii aia formidabili ai vostri, care se bateau cu pumnul in piept ca va asigura cel mai mare buget din Divizia A ?

Brat la brat cu Jiji din pacate. Adica se pare ca numai gura e de ei.

reddog05.12.2005 20:52

Cel mai mare buget cica il va avea Timisoara. Da, Tamas se pare ca e chemat inapoi de rusi, asta e, daca a confirmat ca are valoare si ai nostri laudarosi nu pot da 3 milioane?

Bogdan4Steaua05.12.2005 22:08

Primii jucători de care roș-albaștrii se vor despărți in pauza de iarnă sînt atacantul Alin Lițu (19 ani) și mijlocașul Andrei Enescu (18 ani). "Vor pleca la Pandurii. Acolo au posibilitatea să evolueze meci de meci", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali. Alți doi steliști sînt vizați pentru un transfer la FCM Bacău, fundașul Eugen Baciu (25 de ani) și atacantul Laurențiu Diniță (foto, 30 de ani). "Voi avea o discuție cu cei din conducerea clubului, iar dacă ei vor spune că nu mai au nevoie de serviciile mele imi voi căuta echipă. Dar nu cred că se pune problema să ajung la Bacău", a replicat Diniță.

"Andrei Cristea nu pleacă nicăieri! Va rămîne la echipă și in sezonul viitor și sper să iși revină la forma pe care a avut-o in primăvară"

Gigi Becali

Sursa: GSP

Daca e vorba doar de un imprumut, mutarile cu Litu si Enescu sunt de bun augur. In ceea ce ii priveste pe Baciu si Dinita, eu unul nu as renunta la ei. Este bine sa ii avem in lot.

Pana acum auzim doar de plecari. Sa vedem cine vine... :)

I.N.Money06.12.2005 07:44
Nu e exlus sa aud de un jucator de la Vaslui la Steaua...

Sper ca nu te gandesti la numarul 14 al lor nu?? :lol: :lol: :lol:

strezahuzum06.12.2005 07:46

Imprumuturile sunt o idee buna. Litu si Enescu sunt jucatori tineri, care au nevoie sa joace mult in Divizia A. In felul acesta castiga si experienta.

La veniri ... liniste totala. Macar un gazon ca lumea sa transferam si noi.

sorin_77706.12.2005 07:57
Nu e exlus sa aud de un jucator de la Vaslui la Steaua...

Sper ca nu te gandesti la numarul 14 al lor nu?? :lol: :lol: :lol:

Ma gandeam la cel care ne-a gaurit poarta, Badea...

Se zvoneste si de o incercare de aducere a lui Moldovan de la PoliTM...

brittish_thug06.12.2005 08:24
Cristea stiu ca nu e un jucator bun...dar daca e sa cautam unul dupa descrierile facute de tine criste e potrivit...

Cristea sa stii ca se tine foarte bine pe picioare...daca te uiti la televizor toti reporteri ii zic : E TARE PE PICIOARE TANARUL ATACANT AL Stelei ... :)

ma refeream la fizic...daca tot zici ca il urmaresti pe Cristea cum se misca in teren poate te uiti si cum cade la prima atingere cu un adversar..fotbalul nu e pentru domnisoare..Iacob 4 LIFE :twisted:

iancu dragosh06.12.2005 08:25

Nu cred ca Viorel Moldovan este o solutie. este tipul de atacant de gura portii, nu prea intra in combinatii, si noi deja avem unul mai bun. Nu o spun eu, o spun statisticile, de cand a venit in Romania Moldovan a marcat mai putine goluri ca Iacob, si sa nu uitam ca acesta a jucat pentru Otelul in sezonul trecut. In ceea cel priveste pe Badea, este clar ca are calitatile necesare unui al doilea varf, forta de patrundere, dribling in regim de viteza si sut. in plus de asta, pare ca are curajul sa-si asume riscul, foarte multi jucatori nu ar fi tras din acel unchi, si ar fi incercat sa centreze. Din pacate nu este foarte tanar, 23 sau 24 de ani, iar o achizitie nu poate fi facuta dupa ce ai vazut un singur meci. SA nu uitam totusi ca a intrat ca rezerva.

Prioritatea numarul unu in atac este rezolvarea problemei oprtia. un jucator cu calitati foarte mari, care a dovedit ca poate juca la nivel foarte inalt. trebui stat, discutat cu el si incurajat. De-abiadupa ce s-a facut tot posibilul in sprijinul sau poate fi vorba de o despartire.

Eu tin minte ce a zis domnul Ienie acum un doi ani, cand toata lumea il dadeau ca si vandut de Steaua, "eu il astept pe Oprita sa explodeze in acest sezon", si asa a si facut. ASadar, eu il astept pe Oprita sa-si revina in anul 2006, si sunt sigur ca asa va face.

redandblue06.12.2005 08:27

Mai repede ii dam lui Laca o pereche de ghete...

Virgil06.12.2005 12:07
...

- inteleg ca Steaua cauta un jucator complementar pentru. Dica, care sa poata suplini absenta acestuia in anumite momente, sau sa joace amandoi in tandem. de aici si interesul si pentru. carstocea (25 ani). el insa nu poate veni gratis din iarna, caci are contract pana in vara. acum Farul l-a suspendat incercand sa-l forteze sa semneze prelungirea intelegerii! salariul lui actual era de EURO 15mii, si echipa de pe litoral i-a propus EURO 25mii pe an. jucatorul a refuzat ferm!...

Cristocea este al nostru ! Din primavara va evolua in ros-albastru !

06-12-2005

Cristocea in Ghencea (SPT)!

Finantatorul Gigi Becali a obtinut ieri acordul Farului de a-l transfera pe talentatul mijlocas-coordonator. Jucatorul va evolua din retur in tricoul ros-albastrilor si va avea un rol important in echipa care va fi antrenata de Cosmin Olaroiu. Constanteanul ar fi terminat contractul cu marinarii in vara anului viitor.

Text copiat de pe www.fcsteaua.ro

dbd06.12.2005 14:42

carstocea da... e bun...dar in locul cui va juca ??? si oare va fi bagat in primavara europeana ???

Motanu D06.12.2005 15:32

In locul lui Paraschiv...

Oricum, eu il vad mai degraba ca rezerva pentru Bostina sau Dica. Ca pentru ei rezerve NU avem !

ccipri06.12.2005 16:00

Din ce se spune la emisunea om la om se pare ca doi jucatori ai Stelei vor fi vanduti la Timisoara unul se pare ca este Oprita si al doilea va fi un mijlocas....cel putin asa susutine Jiji...cin sa fie?

«1232425262783»