FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1242526272883»
apa_plata06.12.2005 16:07
In locul lui Paraschiv...

Oricum, eu il vad mai degraba ca rezerva pentru Bostina sau Dica. Ca pentru ei rezerve NU avem !

Paraschiv e mijlocas la inchidere; Cristocea e mai ofensiv... deci pe Radoi il scoate (nu cred ca e Bostina sau jardel)

UltraSS06.12.2005 16:19

e Florentin Dumitru al 2-lea pe pariu 8)

d3str0y3r06.12.2005 16:21

Tocmai a spus Jiji la TV Sport ca Oprita si inca un jucator pleaca la Timisoara. Nu am prins toiata emisiunea. Amanunte, cineva?

d3str0y3r06.12.2005 16:23

sper sa fie Flo :twisted:

Motanu D06.12.2005 16:37

Baciu pleaca. Asta conform GSP...

ADRIAN PACURAR06.12.2005 16:39

Da cica Baciu si Oprita...

UltraSS06.12.2005 16:45

daca pleaca pe o suma peste 1 mil $ e bine....oprita nu a jucat nimic anul asta...are 1 dribling nu are simt al portii si nici viteza

jaap06.12.2005 16:46

a luat-o razna de tot il ciobandante daca l-a vandut pe Oprita

Ciobane, pleaca din Ghencea!

Piece of Mind06.12.2005 16:47
a luat-o razna de tot il ciobandante daca l-a vandut pe Oprita

Ciobane, pleaca din Ghencea!

Corect, nu-mi vine nici acum sa cred!!!!!!!!

UltraSS06.12.2005 17:10

oprita e praf.

Ayrton06.12.2005 17:21

Baciu nu e de Steaua, dar Oprita chiar daca nu a jucat bine in acest tur, anul trecut a fost unul dintre cei mai buni stelisti. Pana acum se pare ca mai multi jucatori pleaca decat vin, in ciuda lotului si asa subtire...

I.N.Money06.12.2005 17:42

E incredibil Becali asta....nu-mi vine sa cred ca l-a vandut pe Oprita...Stelistilor astia care aveti bani si va laudati pe la TV ca iubiti Steaua..salvati-o de asta.... :!:

Piece of Mind06.12.2005 18:04
oprita e praf.

Nu e!!!!!!

nemilosul06.12.2005 18:11

bine ca ii tine in lot pe terminatii de --khamutoski,Dinita,Cristea(care a dat 3 golurti toata viata lui din care 2 cu tibia)sau Lovin

oprita era jucator de mare valoare nu merita sa fie aruncat ca o carpa

dar oricum deja ne-am obisnuit ca toti jucatorii care si-au dat sufletul pt Steaua sa fie aruncati ca niste carpe

sa ii fie rusine ciobanului imputit

astept sa vad ce kkt de transferuri o sa facem sezonul asta.................(de fiecare data cand avem si noi sansa sa facem ceva frumos in europa ciobanul ne sapa)

noname_fu06.12.2005 18:24

Hamutovski e un portar f bun dupa parerea mea... nu judecati la cald, in urma ultimei partide. priviti per ansamblu

montreal06.12.2005 18:37

Hamu e bun,

in schimb Cristea, Florentin, etc..

Ar fi culmea sa-l ia in schimb pe Moldo (x ani)de la Poli.

Adica il da afara cu scandal pe Dorinel care e cu cateva clase peste toti, si vrea sa-l ia pe Moldo?!

Oleg pleaca sigur, nu se stie unde jucam de la primavara, nu se stie cine vine antrenor,

se dau jucatori cu potential.

Si asta se intampla cu 6 luni inainte de o posibila incercare pentru UCL.

Avea dreptate Zenga "management de cacao".

Care UCL ba? intreaba ciobanul ranjind. :?

Cine drq e patronul si ce face el pentru Steaua?

strezahuzum06.12.2005 18:49

Mai baieti calmati-va si judecati la rece. Cam ce a facut sezonul asta Oprita pentru Steaua ? Pai cam nimic. Dar sezonul trecut ? Nu mare lucru. 2-3 meciuri reusite nu inseamna mare lucru. Dar acum 2-3 ani cand dadea 1-2 goluri pe sezon ?? Ce naiba, vorbim de un jucator care nu mai facea nici o branza, vreti sa-l tinem la nesfarsit pe brate pentru cateva meciuri mai bune ?

Ecuatia e simpla : pleaca Oprita, care nu mai juca nimic si oricum nu avea loc pe dreapta, unde eu zic ca suntem acoperiti. Se pare ca va veni Cristocea, jucator destul de talentat, mijlocasul de constructie dupa care plangeam toti de zor.

Plecarea lui Baciu este oarecum regretabila, mai ales fiindca vine dupa despartirea de alt fundas, Curt.

Sper ca totusi sa nu o tinem tot sezonul de iarna pe principiul : vine unul, pleaca doi.

nemilosul06.12.2005 18:51
Hamutovski e un portar f bun dupa parerea mea... nu judecati la cald, in urma ultimei partide. priviti per ansamblu

care ansamblu???

ar tb sa imi amintesc de meciul cu Bistrita sau Dinamo astea fiind doar 2 din meciurile facute praf de el

nu are deloc priza

se vede cu ochiul liber ca nu mai e cu gandul alaturi de Steaua...el a cazut de atunci cand tb sa se tranfere in rusia...cred ca a ramas cu mintea acolo

mor de ciuda cand vad ce bine apara portarul ciorilor...si noi l-am luat pe Curca de 30 si de ani care a venit din divizia b..........

ar tb sa incercam sa luam portarul de la sherif tiraspol care e :..tanar ,titular in nationala de tineret unde apara excelent...daca vrem sa facem ceva daca nu stam cu asta si ne rugam sa nu treaca de fundasi ca suntem morti

danciu1906.12.2005 19:36

bai ultrass tu esti varza.oprita era cel mai bun jucator pina sa se accidenteze,si nu si-a revenit inca mai are probleme.dcrezi ca Hagi nu stie ce jucatori au valoare si cine nu?dar mie teama ca e vorba de bostinho,ca el a declarat ca Hagi l-a ajuata sa ramana anul asta la Steaua(spunandu-i ciobanului ca e cel mai tehnic din lotul Stelei).sa speram ca nu pleaca niciunul,ca m-am saturat sa dea totzi jucatorii iubiti din Ghencea.forzza Steaua!

Casillas06.12.2005 19:54

Pe site-ul Gazetei anunta ca Oprita si Baciu vor pleca la Poli Timisoara!!!

JKO06.12.2005 20:03

nashpa

sorin_77706.12.2005 20:08

Pentru Oprita o consider o pierdere... Oprita putea revenii mai usor decat o poate face Cristea. Cred ca sunt alte interese... Oare chiar Oprita face cat un gazon?

sorin_77706.12.2005 20:11

Cristocea este ca si dat la Steaua... primul castig din iarna dar si prima pierdere: pleaca Oprita... In transferuri este ca si in tur in gradina Stelei. Astazi castigam cu Lens, maine pierdem cu Gloria... :cry:

Bogdan4Steaua06.12.2005 21:02

Raman la parerea ca Oprita trebuia imprumutat. Si Baciu era bun ca rezerva in cazul in care ne-am fi confruntat cu accidentari in centrul defensivei.

Pana acum avem(aproape sigur):

Plecari: Oprita si Baciu

Sosiri: Cristocea

Later edit:

Cei de la Onlinesport sunt rau sariti de pe fix. Priviti o adevarata perla:

"Becali a lasat sa se inteleaga ca Oprita este unul dintre jucatori. Este posibil ca al doilea jucator sa fie Paraschiv sau Bostina.

Alegerea nu pare fericita pentru Poli, ci mai degraba un serviciu pentru Steaua. Oprita nu a jucat mai nimic in acest tur, fiind accidentat. Bostina nu a scos nici el capul, nefiind printre preferintele lui Protasov."

Pe asta de unde au mai scos-o? Tin sa reamintesc cifrele lui Bostina din acest sezon:

1. A fost titular in toate cele 15 meciuri din acest tur de campionat precum si in Cupele Europene

2. A marcat pana acum 4 goluri(cel putin doua dintre ele fiind adevarate bijuterii) si a dat 3 pase de gol

3. Dupa Radoi si Dica, ocupa pozitia a treia in clasamentul celor de la GSP

Daca asta inseamna ca nu a scos capul, ca nu a fost printre preferintele lui Protasov, no comment... :)

FanSteaua4Life06.12.2005 23:31
Parerea mea e sa vb peste cateva luni...sa vedem ce o sa faca Oprita la Poli, cine o sa vina in locul lui si dupaia putem trage concluziile..daca a fost sau nu o pierdere...Si mie imi pare rau de Oprita, dar eu sunt de parere ca aia la club stiu mai bine in ce stare e Oprita...Totusi, Oleg l-a folosit f putin..chiar si dupa ce nu mai era accidentat...

Ai dreptate Zama...De unde stim ca Oprita nu a vrut el sa plece pentru un salariu mai mare sau pentru ca nu reuseste sa prinda locul de titular in Ghencea...Cum a fost si in cazul lui Neaga...voi credeti ca putea Jiji sa il trimita in Koreea fara acceptul jucatorului sau a impresarului...cateodata mai au dreptate si conducatorii clubului...ne pare rau la toti de pierderile pe care le avem, insa sezonul asta Oprita nu a jucat nimik, plus ca era unul dintre favoritii lui MM si daca nu vroia el sa il vanda nu pleca de la echipa, poate nu intra nici in calculele lui Oleg(daca va ramane) sau a lui Oli(daca va veni)...se trag concluzii peste concluzii, se arunca jigniri peste jigniri impotriva jucatorilor, antrenorilor, conducatorilor dar noi nu ne gandim ca acesti baieti din teren, asa buni sau rai cum sunt au facut ceva ca sa intre in vizorul Stelei???...in fiecare etapa este criticat cineva, cu siguranta ca vor fi criticati in continuare insa este prea de tot...

Oare avem noi dreptul sa criticam un jucator de fotbal???Pun pariu ca multi dintre noi, cei prezenti pe forum au jucat fotbal sau au facut fotbal la un club...de ce nu am devenit si noi fotbalisti macar de divizia b...nu cred ca exista vreun jucator profesionist pe forum, iar daca exista il rog sa isi spuna parerea in legatura cu factorii care influenteaza in rau sau in bine un jucator de fotbal intr-un meci...

Eu o sa ma limitez de acuma in colo doar sa sustin echipa, sa imi dau cu parerea despre lucrurile pe care le pricep...Sper ca multi sa ia acest exemplu...

«1242526272883»