Curtat atât de Dinamo, cât și de Steaua, Vasilică Cristocea a spus că, dacă ar fi nevoit să aleagă intre echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare și cea din Ghencea, ar alege-o pe cea din urmă.
Surse autorizate pretind că jucătorul a avut deja o discuție de principiu cu președintele Marius Lăcătuș.
Din cauza faptului că fotbalistul n-a vrut să iși prelungească contractul cu marinarii, scadent in vara anului viitor, Cristocea a ajuns in situația de a se pregăti in acest moment prin parcuri. Pentru a rămâne la un nivel acceptabil, imi mențin forma fizică pregătindu-mă de unul singur, ne-a declarat fotbalistul. Deși se află in această postură, mai mult decât neplăcută, Vasilică Cristocea se regăsește pe listele de achiziții ale celor două rivale din Capitală, Steaua și Dinamo. Ambele echipe sunt in căutarea unui mijlocaș de creație pe stilul lui Cristocea.
M-aș bucura dacă aș putea avea ințelegere să imi reziliez angajamentul in această iarnă și să revin cât mai repede pe terenul de joc, și-a exprimat Dorința jucătorul. Deși in ultima vreme destinația cel mai des vehiculată a fost Șoseaua Ștefan cel Mare, Vasilică Cristocea este cel care ar putea schimba in mare măsură datele problemei.
Dacă aș fi nevoit să aleg intre a evolua la Steaua sau la Dinamo, aș prefera să merg in Ghencea, a subliniat mijlocașul. Este foarte posibil ca această afirmație să reprezinte un pas important al lui Cristocea către echipa campioană, care iși va putea asigura semnătura acestuia din ianuarie, când va intra in ultimele șase luni de contract cu Farul Constanța. El va avea voie să evolueze insă pentru Steaua doar la inceputul campionatului viitor.
sursa:Prosport