FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1222324252683»
I.N.Money03.12.2005 05:51

Curtat atât de Dinamo, cât și de Steaua, Vasilică Cristocea a spus că, dacă ar fi nevoit să aleagă intre echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare și cea din Ghencea, ar alege-o pe cea din urmă.

Surse autorizate pretind că jucătorul a avut deja o discuție de principiu cu președintele Marius Lăcătuș.

Din cauza faptului că fotbalistul n-a vrut să iși prelungească contractul cu marinarii, scadent in vara anului viitor, Cristocea a ajuns in situația de a se pregăti in acest moment prin parcuri. Pentru a rămâne la un nivel acceptabil, imi mențin forma fizică pregătindu-mă de unul singur, ne-a declarat fotbalistul. Deși se află in această postură, mai mult decât neplăcută, Vasilică Cristocea se regăsește pe listele de achiziții ale celor două rivale din Capitală, Steaua și Dinamo. Ambele echipe sunt in căutarea unui mijlocaș de creație pe stilul lui Cristocea.

M-aș bucura dacă aș putea avea ințelegere să imi reziliez angajamentul in această iarnă și să revin cât mai repede pe terenul de joc, și-a exprimat Dorința jucătorul. Deși in ultima vreme destinația cel mai des vehiculată a fost Șoseaua Ștefan cel Mare, Vasilică Cristocea este cel care ar putea schimba in mare măsură datele problemei.

Dacă aș fi nevoit să aleg intre a evolua la Steaua sau la Dinamo, aș prefera să merg in Ghencea, a subliniat mijlocașul. Este foarte posibil ca această afirmație să reprezinte un pas important al lui Cristocea către echipa campioană, care iși va putea asigura semnătura acestuia din ianuarie, când va intra in ultimele șase luni de contract cu Farul Constanța. El va avea voie să evolueze insă pentru Steaua doar la inceputul campionatului viitor.

sursa:Prosport

OTAKU03.12.2005 13:56

florescu de la sheriff ar fi un transfer f bun

si Curca de la Farul sau Tudor de la CFR

Cristocea e doar un alt fel de aliuta

parerea mea

alinush8903.12.2005 14:51

si ce dak a zis Cristocea ca e stelist???? ar trebui sa-l transferam doar pentru ca este stelist?? parerea mea ca n-are valoare de Steaua... :wink:

strezahuzum03.12.2005 16:44

Ai tu vreo sugestie mai buna ( care sa fie si gratis, pentru ca daca isi reziliaza contractul cu Farul, Cristocea ar veni gratis ) ? Pentru ca pana la urma vad ca din pacate Steaua umbla tot dupa "chilipiruri", in ciuda declaratiilor belicoase ( ce cuvant, parca predestinat ) ale lui Becali.

Bogdan4Steaua03.12.2005 17:16

Asta imi aduce aminte de cei de la Dinamo care l-au adus pe Adrian Cristea de la Poli Iasi mai mult pentru ca ne-a dat golul acela in Ghencea. Au luat o teapa cu acest "mic Ronaldinho" cum il supranumea presa la acea vreme. :wink:

Totusi, Cristocea nu este un jucator slab si in conditiile in care ar veni gratis nu ma deranjeaza. Insa sper sa nu reprezinte singurul nostru transfer din iarna.

strezahuzum03.12.2005 18:07
Asta imi aduce aminte de cei de la Dinamo care l-au adus pe Adrian Cristea de la Poli Iasi mai mult pentru ca ne-a dat golul acela in Ghencea. Au luat o teapa cu acest "mic Ronaldinho" cum il supranumea presa la acea vreme.  :wink:  

Acest foarte foarte mic "Ronaldinho", vrei sa spui ... :lol: :lol: Adevarul e ca si acest Cristea are talent, dar e intr-o forma bruta. Trebuie slefuit prin munca, dar la Dinamo nu stiu daca poate. Daca nu, va fi inca un caz de "al doilea Hagi" umflat inainte de vreme de presa si samsari dornici de profituri uriase peste noapte ...

Bogdan4Steaua03.12.2005 18:19

Cat timp este la Dinamo sper sa nu progreseze deloc. :wink:

sorin_77704.12.2005 15:31

Mai inatai sa transfere un Gazon. Ar fi o investitie sigura care ar da roade.

Motanu D04.12.2005 16:17

Si 2 portari neaparat. Pentru ca avem in lot cativa pusti, un manechin si un fost portar !

I.N.Money04.12.2005 16:34

Mansour intra in curand in ultimele 6 luni de contract.....poate se trezesc si il cumpara...

Bogdan4Steaua04.12.2005 17:25

Mansour a jucat prost in ultimele meciuri si azi a pus umarul serios la victoria lui Dinamo. Eu unul nu il vreau in Ghencea. Nu este un atacant inteligent si nici nu are un simt dezvoltat al golului. Unde mai punem la socoteala faptul ca a fost surprins de vreo 10 ori in offside.

sorin_77704.12.2005 19:45
Mansour intra in curand in ultimele 6 luni de contract.....poate se trezesc si il cumpara...

Mansour nu a aratat nimic cu Dinamo. De ce sa il cumpere? Eu cred ca atacantii, jucatorii in general ar trebuie sa vina la Steaua daca joaca bine, marcheaza chiar impotriva lui Dinamo.

Bogdan4Steaua04.12.2005 20:46

In opinia mea Mansour este sub Cristea la ora actuala. Amandoi sunt insa tineri si mai au multe de invatat. Nu cred ca atacantul lui Poli reprezinta solutia pentru noi in acest moment.

victor05.12.2005 05:40

- e posibil un schimb cu Timisoara!

- inteleg ca Steaua cauta un jucator complementar pentru. Dica, care sa poata suplini absenta acestuia in anumite momente, sau sa joace amandoi in tandem. de aici si interesul si pentru. carstocea (25 ani). el insa nu poate veni gratis din iarna, caci are contract pana in vara. acum Farul l-a suspendat incercand sa-l forteze sa semneze prelungirea intelegerii! salariul lui actual era de EURO 15mii, si echipa de pe litoral i-a propus EURO 25mii pe an. jucatorul a refuzat ferm!

- e posibil ca in iarna sa ne despartim de cateva "nume", in prezent pe banca de rezerve si de aceea se cauta jucatori compatibili sa umple golurile.

dbd05.12.2005 07:43

eu zic sa se caute jucatori de la pitesti de la scoala de fotbal a lui Dobrin...acolo da fotbalisti...cu e si Dica... 8)

brittish_thug05.12.2005 07:50

eu zic sa va treziti la realitate si sa observati ca fotbalul in ziua de azi se joaca in forta si in viteza..nu ai cum sa faci fata cu fl.Dumitru si Cristea care la primul contact zici ca i-a lovit trenul...Goian si Iacob sunt cele mai reusite transferuri ale clubului de mai bine de 7 ani..trebuie gasiti jucatori puternici si rapizi nu cacati ca g.Coman,caramarin sau alte anecdote de jucatori pe care i-am vazut pe aici :evil:

dbd05.12.2005 07:54

Cristea stiu ca nu e un jucator bun...dar daca e sa cautam unul dupa descrierile facute de tine criste e potrivit...

Cristea sa stii ca se tine foarte bine pe picioare...daca te uiti la televizor toti reporteri ii zic : E TARE PE PICIOARE TANARUL ATACANT AL Stelei ... :)

sorin_77705.12.2005 08:01

Cristea nu trebuie nici macar imprumutat, l-am vazut si cu Vaslui, sa intri in ulimele 15 minute si sa ai si o lovitura de cap din cadere plasata extraordinar de bine... MMMMMM... talent are dar si ghinion... poate dispare ultimul...

dbd05.12.2005 08:03

da dar asteptam cam de mult sa dispara ultimul...cate sanse sa ii mai dam...dar totusi sa il tina pe Cristea si in primavar asta ...ca se pare ca el are noroc numai in meciuri foarte importante... :lol:

sorin_77705.12.2005 08:06

Poate daca jucam pe Lia Manoliu se va schimba si le el norocul :wink:

dbd05.12.2005 08:09

apropo : se va juca pe Lia Manoliu ??? cate locuri are Lia Manoliu ???

sorin_77705.12.2005 08:18

cam multe are, 60000, dar daca le umplem mama mama ce va fi...

victor05.12.2005 08:25

sigur, dar bineinteles ca toata lumea socoate ca Gigi sa lase si intrarea libera?! sunt convins ca la pomana, s-ar strange buluc de popor! cand apar si biletele, brusc multi par a-si gasi si alte distractii?!

dbd05.12.2005 08:26

dar se va juca acolo ??? are doua etaje ???

totusi nu ne vom simti "acasa" :cry:

I.N.Money05.12.2005 08:29

Au pus gazon pe Lia Manoliu???? din cate stiam era in reparatii....

«1222324252683»