FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1818283»
Kristy_Cj02.05.2006 12:57
Eu zic ca ar fi mai bun un atacant din strainatate...

Nu avem nevoie de mercenari...Carlos nu are valoare de Steaua si asta se stie.

Neaga a declarat ca s-ar intoarce in tara numai la Steaua si ca ar face-o oricand,de ce nu vor sa-l aduca...E un atacant pe care multi stelisti l-au regretat cand a plecat

Mazilu,e genul lui Macarone,da goluri din orice pozitie,speculeaza orice situatie,e inteligent...iar daca la Boro cel mai scump(12 mil),nu vad de ce Gigi nu ar da 3 mil si sa ajunga in CL

Cocis e mai bun decat Cernat,a fost la "U" Cluj si l-am vazut cum joaca,are talent cu carul si daca o sa ajunga la Steaua garantez ca o sa dea randament 100%

Dj02.05.2006 14:39
dupa mintea ta ar trebui sa vina toata lumea a? si Ronaldinho (DAI TU BANI) si eto`o (TOT TU..) si julinho..si toti la Steaua :))

julinho? asta cine e?

faza cu "dau eu banii" a fost evident o gluma

si poate k mi`as dori sa vina cei pe care i`ai enumerat tu.dar sunt realist si am spus 4-5 jucatori romani pe care ii consider eu cu fatza de Steaua si care mie imi plac

personal consider k in Romania nu exista un fundas stanga care sa ii ia locul lui p Marin sau nesu

Dj02.05.2006 14:42
L-ati uitat pe Neaga. El cu siguranta ar veni cu inima la Steaua, deci ar da totul pe teren.

as vrea si eu k si orice stelist poate sa se intoarca neaga.dar nu cred personal k o va face

apoi nu trebuie sa il judecam pe Mazilu dupa cazurile Dinita&bucur

Mazilu a facut meciuri bune la nationala si deja se anunta titular in continuare.pe cand bucur sau Dinita nu stiau nationala pe vremea aia decat in turnee din cipru

I.N.Money02.05.2006 17:28

f3adb384.JPG

Federico Insua-creierul echipe Boca Juniors

Dj02.05.2006 17:29

hai sa nu visam :)

I.N.Money02.05.2006 17:30

Cand o sa auda cand cere Boca pe asta, o sa lesine saracu JJ :lol:

SosoSteaua02.05.2006 17:34

daca vine Insua la Steaua luam campionatul fara probleme si jucam si in Champions League.

DTP-Ludacris02.05.2006 17:36

JJ daca vrea performanta ,si in grupele CL ar trebuie sa bage adanc mana in buzunar ! :evil:

Agy_2302.05.2006 17:43

Lista de cumparaturi: Portar peste 28 ani ( daca a jucat in CL cu atat mai bine )

Fundas stanga -titular ( P.Marin nu poate duce 2 meciuri pe saptamana )

Mijlocas central de constructie ( un adevarat nr.10 , gen Hagi :lol: )

Atacant ( de viteza . langa Iacob ar fi mortal unu cu o viteza buna care sa joace din prima)

DTP-Ludacris02.05.2006 18:38

@Agy_23 Un jucator gen Hagi ..atacant rapid...fundas..portar --> in jur de 10 mil Euro pe putin ,avand in vedere ca vrei jucator gen Hagi :lol:

Agy_2302.05.2006 18:41

Cat costa sa ii spui lu` Gigi . Nu vrea el echipa de CL ? :lol:

radooku_steaua02.05.2006 18:56

zici ca sunteti la piata.... portar de 28 de ani.. atacant gen Hagi :lol: :lol: :lol: :lol: si daca la ora actuala un jucator ca Hagi costa 10 mil $ :? inseamna k ar exista vreo 200 de Hagi in lume... oricum degeaba scrieti voi aici lista de achizitii k nici nu se uita ,,patronul,, ... tot ce il taie capu ia.. sau jucatori castigati la barbut :lol: :lol: :lol: :lol: doamne ajuta sa fie darnic si sa ia 3-4 jucatori de la sportul...

Agy_2302.05.2006 19:14
zici ca sunteti la piata.... .. atacant gen Hagi  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  si daca la ora actuala un jucator ca Hagi costa 10 mil $ :?  inseamna ca ar exista vreo 200 de Hagi in lume...

Jucator gen Hagi inseamna : mijlocas central de creatie , capabil sa dea pase decisive , sa limpezeasca jocul la mijloc , sa dea incredere echipei . Daca nu am fost inteles prea bine imi pare rau

redandblue03.05.2006 09:08

am citit mai e devreme intr-un cotidian sportiv(nu spun unde ca ma injurati) un interviu de-al lui Neaga in care el spunea ca s-ar intoarce oricind la Steaua,ar veni chiar pe jos...si ca i-ar placea sa joace la anul cu Steaua in UCL...

un atac Dica-Neaga ar fi super pt Steaua...

Alo ,nea Jiji, trezirea bre ca ne-am saturat de jucatori cistigati la poker sau le ce joci matale cu seche!!!

FORZA Steaua!!!

Ionutdal03.05.2006 22:06
am citit mai e devreme intr-un cotidian sportiv(nu spun unde ca ma injurati) un interviu de-al lui Neaga in care el spunea ca s-ar intoarce oricind la Steaua,ar veni chiar pe jos...si ca i-ar placea sa joace la anul cu Steaua in UCL...

un atac Dica-Neaga ar fi super pt Steaua...

Alo ,nea Jiji, trezirea bre ca ne-am saturat de jucatori cistigati la poker sau le ce joci matale cu seche!!!

FORZA Steaua!!!

Ar fi cazul mai ales ca in acest sezon a castigat cel putin 3 mil numai din UEFA .

axl2304.05.2006 06:43

neaga, unul din jucatorii mei preferati, imi doresc sa se intoarca, numai ca si altii s-au intors de-acolo si nu prea au facut mare branza acasa, sper sa nu fie cazul lui.

Agy_2304.05.2006 20:36
neaga, unul din jucatorii mei preferati, imi doresc sa se intoarca, numai ca si altii s-au intors de-acolo si nu prea au facut mare branza acasa, sper sa nu fie cazul lui.

Asta este si parerea mea . Nu as dori sa se intoarca , iar daca nu va prinde cateva meciuri bune , cu siguranta suporterii il va huidui (vezi Danciulescu)

Bogdan4Steaua05.05.2006 03:19

Exista o diferenta intre alti jucatori si Neaga. Rica este stelist 100% si ar juca in primul rand cu inima. Daca tineti minte, in perioada cand Radoi s-a accidentat, banderola i-a revenit lui Rica. Asta spune multe despre personalitatea acestuia. Parerea mea este ca nu are cum sa dea gres daca se intoarce. Sa nu il confundam cu mercenari penibili gen Alexa, care ar fi dat Dinamo pe Steaua pentru niste banuti in plus. Multumesc divinitatii in fiecare zi ca nu l-am adus la noi pe acest pseudojucator cu aere de vedeta.

armanovici05.05.2006 15:56

Cum transferuri in acest sezon nu se mai pot realiza am deschis topic pentru sezonul viitor: http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=3490

Topic inchis!

«1818283»