dupa mintea ta ar trebui sa vina toata lumea a? si Ronaldinho (DAI TU BANI) si eto`o (TOT TU..) si julinho..si toti la Steaua ![]()
dupa mintea ta ar trebui sa vina toata lumea a? si Ronaldinho (DAI TU BANI) si eto`o (TOT TU..) si julinho..si toti la Steaua ![]()
Mazilu si COCIS daca vor sa faca ceva in CH. LEAGUE
io as vrea sa vina mai vina cinveva care sa faca jocul...ceva in genul macaronne !
Mazilu
As vrea sa vina Mazilu,Cernat(am unele indoieli in privinta lui),Tibi si ...un portar sa i faca concurenta lui Carlos poate se trezeste si el !!
un portar ! io zic ca daka lar aduce pe TUDORRR ! }{
:D:D
Tudor deja are o varsta,vremea lui la Steaua a trecut.Daca o sa vina un portar,o sa vina unul strain,poate ex-soviectic.
Unul strain? Pai patim la fel cum am patit si cu Carlos , lui MM ia placut ca la vazut pe TVSPORT facand o parada si gata " IL ADUCEM CA ARE VALOARE " cel mai bine ar fi un portar pe care il cunoastem ,roman decat sa ne luam plasa cu strainii ! :roll:
Roman nu exista momentan,ca sa aibe valoare de Steaua,poate Hutan desi ma indoiesc.Un strain e cel mai bine momentan,dar nu inca un latin care e bezmetic.
Cred ca suntem singura tara din Europa care sta asa de prost la capitolul portari.
Yo zik ka aducerea lu Mazilu ar fi o greseala.Pun pariu ka acest atacant o sa sfarseasca la fel ka G.Bucur.Mai bn l-ar aduce pe Neaga.Din kate am auzit Rica incearca sa isi rupa contractul la vara ku actuala echipa.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!
Degeaba isi rupe Rica contractul daca nu va fi dorit in Ghencea!
Yo zik ka Gigi si-l doreste fff mult pe Neaga.Asta e impresia mea.Orikum noi avem amre nevoie de el.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!
Din cate stiu eu Neaga a plecat de la Steaua in urma unui conflict intre Radoi & Gigi ...dak e asa eu nu cred ca va mai revenii !
Roman nu exista momentan,ca sa aibe valoare de Steaua,poate Hutan desi ma indoiesc.Un strain e cel mai bine momentan,dar nu inca un latin care e bezmetic.Cred ca suntem singura tara din Europa care sta asa de prost la capitolul portari.
Danut Coman e bun... dar n-o sa vina niciodata la Steaua.
:evil:
Mircea Bornescu!
Dar Gigi e in razboi cu Mititelu!
:evil: Ce ne facem? Ne trebuie neaparat un portar care sa vorbeasca romaneste si sa comunice f. bine cu fundasii!
Mazilu must-have pt Steaua. ![]()
Atacul reprezinta cea mai mare problema.
Pe scurt: sezonul trecut aveam urmatorii atacanti in lot: Neaga, Dica, Dinita, Cristea, Ciocoiu si Oprita. Modificari: Neaga a plecat, Dica inscrie cu regularitate dar poate cu siguranta mai mult, l-am cedat momentan pe Dinita, Cristea e de nerecunoscut, Ciocoiu a plecat, Oprita este per ansamblu destul de ineficient, iar achizitia Iacob este intr-o scadere de forma datorata accidentarii.
Fata de sezonul trecut, suntem clar in dezavantaj la capitolul atac. Pe deasupra, nici Olaroiu nu ne ajuta in acest sens.
In consecinta, primul compartiment vizat pentru reimprospatare este atacul. Ca sa sintetizam, mai avem nevoie de cel putin doi atacanti care au confirmat si de cel putin un atacant tanar dar de perspectiva. Cei doi atacanti ar fi Neaga si Mazilu(primul are personalitate puternica chiar daca de multe ori nu a fost pe placul lui Gigi), iar in privinta celui de-al doilea, in ultimul timp m-a convins sa nu va avea aceeasi soarta cu Gigel Bucur.
In linia mediana, Radoi si Banel sunt de neinlocuit in acest moment. Paraschiv este un jucator muncitor si talentat, insa in unele momente este nevoie de un jucator cu un simt creativ mai dezvoltat. Pe flancul stang avem reale probleme. Teoretic pentru acest post se lupta Bostina, Oprita si Cristocea. Primii doi sunt intr-o eclipsa totala de forma, iar Cristocea nu a jucat suficient de mult incat sa il consideram o certitudine.
La nivelul fundasilor nu ar trebui aduse modificari, cel putin nu la nivelul titularilor. Avem totusi nevoie de o rezerva pentru Petre Marin si de inca una pentru Goian/Ghionea.
In momentul de fata Carlos are probleme, deci ne trebuie concurenta serioasa pentru acesta. Ii avem pe Toma si Cernea, insa nu stiu cat de bine ar apara daca maine ar fi titulari.
O chestie importanta: de maine incepe campionatul European U17. Meciurile sunt transmise pe Eurosport si ar fi interesant sa urmarim eventuale tinere talente. Poate transferam jucatori de perspectiva. Ar fi ceva excelent.
sa-i faca concurenta lui Carlos ???????? pai ce, ala este deja vedeta ? poate o fi, pentru femei. a aruncat Gigi banii degeaba pe el, ca nu merita nici macar pe sfert. nu l-am vazut pe carols ca fiind portar inca de la inceput. mai mult este imaginea de el, ca valoare nu a dovedit ca are. unde ne sunt portarii de alta data, capabili sa iasa la centrari fara sa ne imbo,naveasca de inima si de nervi ? :lol: portari precum iordache, ducadam, etc.As vrea sa vina Mazilu,Cernat(am unele indoieli in privinta lui),Tibi si ...un portar sa i faca concurenta lui Carlos poate se trezeste si el !!
Fata de sezonul trecut, suntem clar in dezavantaj la capitolul atac. Pe deasupra, nici Olaroiu nu ne ajuta in acest sens.
Foarte misto analiza pe care ai facut-o asupra lotului Stelei.
Si am selectat propozitzia ta pentru ca Olaroiu si MM sunt vinovatzii pentru ca Steaua nu a facut transferuri bune in iarna. Olaroiu e singurul antrenor din ultimii 3 care s-a multzumit doar cu 2 transferuri si acelea nu prea reusite. In iarna Olaroiu a spus ca nu mai are nevoie de atacantzi ca are destui. De tactica defensiva a lui Olaroiu nu mai vorbesc ca nu are rost ca iar ma enervez.
- Cristocea nu e cine stie ce. Mi se pare ca e genul de jucator cum era Paduretz care a jucat bine la Sportul si cand a venit la Steaua s-a pierdut. La fel si Cristocea care la Farul era printre cei mai buni si acum in meciurile in care a jucat nu prea a aratat nimic.
- Carlos nu a comfirmat banii care au fost platitzi pe el. Fac o comparatzie inevitabila cu Hamu pe care Steaua nu a platit nimic si care nu a gresit in 2 ani cat a gresit Carlos in 2 luni.
Zenga si Protasov au cerut de nu stiu cate ori niste jucatori care sa-i poata inlocui cu succes pe titulari. Oare Zenga si Protasov erau prosti cand cereau acest lucru? NU. Dar Gigi normal ca nu ia ascultat.
Ca totzi stelistii vreau sa fie adusi Neaga, Cocis si Mazilu. Dar Neaga a plecat de la Steaua pentru ca s-a certat cu Gigi. Iar pe Cocis si Mazilu se cer niste sume de te doare capul.
O chestie importanta: de maine incepe campionatul European U17. Meciurile sunt transmise pe Eurosport si ar fi interesant sa urmarim eventuale tinere talente. Poate transferam jucatori de perspectiva. Ar fi ceva excelent.
Cine sa urmareasca ? MM ? Never !!
Olaroiu si MM sunt vinovatzii pentru ca Steaua nu a facut transferuri bune in iarna. Olaroiu e singurul antrenor din ultimii 3 care s-a multzumit doar cu 2 transferuri si acelea nu prea reusite. In iarna Olaroiu a spus ca nu mai are nevoie de atacantzi ca are destui.- Cristocea nu e cine stie ce. Mi se pare ca e genul de jucator cum era Paduretz care a jucat bine la Sportul si cand a venit la Steaua s-a pierdut. La fel si Cristocea care la Farul era printre cei mai buni si acum in meciurile in care a jucat nu prea a aratat nimic.
Ca totzi stelistii vreau sa fie adusi Neaga, Cocis si Mazilu. Dar Neaga a plecat de la Steaua pentru ca s-a certat cu Gigi. Iar pe Cocis si Mazilu se cer niste sume de te doare capul.
Poate ca Olaroiu a gresit atunci cand a acceptat lotul fara multi atacanti, dar eu cred ca este, mai degraba, vina lui GG, care pare mai preocupat de cariera politica decat de Steaua.
In privinta lui Cristocea, te contrazic! Eu cred ca va deveni un fotbalist foarte important in maximum 6 luni. Are calitati certe: dribling bun, viteza buna de joc si de reactie, verticalizeaza de cele mai multe ori... In momentul de fata se misca mai bine decat Bostina. Nu uita ca inainte sa vina la Steaua a lipsit CCA 3 luni.
Sumele cerute pe Mazilu si Cocis sunt, intradevar, mari. Dar cel putin in cazul lui Mazilu investitia cred ca merita si sunt convins ca Mazilu va confirma,iar Steaua va putea sa-l vanda pe o suma mult mai mare.
In privinta lui Cocis sunt mai rezervat, cu toate ca daca il compar cu Cernat, cred ca ar fi mult mai util echipei.
Neaga ar fi cireasa de pe tort!
Bai fratilor, vad ca uni aveti o obsesie cu aducerea lui Mazilu asta...in primul rand Jiji nu o sa dea 3 milioane pe el si in al doilea rand exista riscul ca el se ajunga la fel ca bucur de la Poli asa ca sunt sanse foarte mici ca el sa ajunga la Steaua.
Parerea mea este echipa are mare nevoie de un playmaker de valoare cat si de un portar valoros nu ca bufonul ala de Carlos...
Va rog...nu il mai criticati pe Carlos....nu suntem javre sau caini sa ne jinim jucatorii..si uni dintre voi exact asta faceti!!!!!!!!
O sa isi revina Carlos...doar asteptati!
Bai fratilor, vad ca uni aveti o obsesie cu aducerea lui Mazilu asta...in primul rand Jiji nu o sa dea 3 milioane pe el si in al doilea rand exista riscul ca el se ajunga la fel ca bucur de la Poli asa ca sunt sanse foarte mici ca el sa ajunga la Steaua.Parerea mea este echipa are mare nevoie de un playmaker de valoare cat si de un portar valoros nu ca bufonul ala de Carlos...
Aven nevoie de atacanti pur-sange. In momentul de fata Mazilu pare cel mai bun produs al diviziei A din acest punct de vedere.
Eu zic ca ar fi mai bun un atacant din strainatate...
Bai fratilor, vad ca uni aveti o obsesie cu aducerea lui Mazilu asta...in primul rand Jiji nu o sa dea 3 milioane pe el si in al doilea rand exista riscul ca el se ajunga la fel ca bucur de la Poli asa ca sunt sanse foarte mici ca el sa ajunga la Steaua.
Mazilu are clasa, daca ai urmari golurile inscrise de el ai vedea ca nu se impiedica in minge, are pozitionare si sange rece spre deosebire de cei din atacul nostru: Dica si Iacob. Dica are sclipiri dar este lent, de asemenea ajuta bine la constructie iar cand nimereste pasele sunt senzationale; iar despre Iacob sa ii pui mingea pe frunte ca alfel nu prea il vezi in joc.
3 milioane pe Mazilu este un risc financiar absolut minim daca nu deloc. El este atacantul echipei nationale, iar la Steaua nu va juca slab. Nu il comparati cu pigmeu de Bucur dar pana si el are nevoie de cineva la mijloc capabil sa il puna in valoare iar la Poli nu gaseste asa ceva.
Cocis la fel, jucator de mare perspectiva a nationalei, jucator cu travaliul lui Paraschiv dar bun la constructie. De asemenea, financiar risc minim.
Asta este echipa care eu as dori-o:
Carlos
Ogararu Goian Ghionea P. Marin
Nicolita Cocis Radoi Cristocea
Dica(Iacob) Mazilu
Aducerea acestora 2 ar insemna jumatate din echipa nationala ceea ce spune foarte mult.
l-as vedea pe Anca la Steaua, imi pare un atacant excelent, am avea nevoie de el. cat despre fapul ca e prea batran, uitati-va numai la Moldovan ce face la rapid, de chestia asta avem nevoie si noi, Iacob e prea greoi in fata.
L-ati uitat pe Neaga. El cu siguranta ar veni cu inima la Steaua, deci ar da totul pe teren.