oricum chestia asta cu trasferurile.. ar tb facuta in vara, nu putem risca acum sa facem experimente, alea se fac in amicale, in meciuri fara miza...
oricum chestia asta cu trasferurile.. ar tb facuta in vara, nu putem risca acum sa facem experimente, alea se fac in amicale, in meciuri fara miza...
am fost si am vazut meciul din regie cu bragadiru AKA Poli. Unul din jucatorii D. Varga, T. Balan sau C. Lazar trebuie sa ajunga la Steaua. sau daca nu sa vina toti!
CORECT!!!..varga ala e kiar piesa :wink: ..ca sa nu mai zicem de Balan sau lazar..sincer imi plac toti....insa una e sa joci al o ekiap ca sportu sau national.cu alta e sa joci la cea mai titrata echipa din Romania....
pe Varga l`am urmarit in ultimele 4 meciuri jucate in regie.. si in toate a facut ceea ce a vrut din fundasi laterali intalniti!
io zic ca ar trebui sa vina Viorel Moldovan..ca joaca bnisor ![]()
La cat ne-a injurat de cand a venit la Rapid,il asteptam cu "bratele deschise" ...
:evil: Cred ca glumesti sau nu ai ceva pe umeri,tu realizezi cea ce spui?>>>> :twisted:io zic ca ar trebui sa vina Viorel Moldovan..ca joaca bnisor![]()
Baaaaaaaaa voi sunteti sanatosi???Cum dracu' sa vina Moldovan sau Niculescu ca eu sunt primul care arunca cu betele de la japoneze in ei...
Tibi Balan,Mazilu,McKain si sa plece Baciu ca m-am saturat sa-mi stea inima cand are vreo interventie...
Astea pentru a implini un vis : Steaua din nou
Ai uitat cand anul trecut,in tur, Baciu si Ghionea au dus greul in apararea Stelei,unde pe teren propriu am primit decat un gol in campionat..
Ai uitat cand anul trecut,in tur, Baciu si Ghionea au dus greul in apararea Stelei,unde pe teren propriu am primit decat un gol in campionat..
Eu zic ca Baciu n-a dus nici un greu in aparare ca greseste mult prea des si asta s-a vazut mai ales in meciurile din Europa dar fiecare cu parerea lui...
:evil: >>>Baciu m-a disperat intr-un meci numai tin minte cu cine,cand a provocat un penalty si am facut egal pierzand puncte pe teren propriu,de atunci de cate ori il vad pe teren ma cam i-a cu tremurat,numai zic cand intra la minge!!>>> :twisted:
In Europa personal zic ca a jucat foarte bine,cu Standard sau cu Valencia cand dupa ce a intrat ,practic Di Vaio nu a mai existat pe teren..
practic Di Vaio nu a mai existat pe teren..
Nu incerc sa-i diminuez meritele lui Baciu dar sarmanul Di Vaio nu mai exista de mult timp pe teren !
practic Di Vaio nu a mai existat pe teren..Nu incerc sa-i diminuez meritele lui Baciu dar sarmanul Di Vaio nu mai exista de mult timp pe teren !
De fapt a fost inexistent in ambele meciuri si asta a culminat cu ratarea penalty-ului izbavitor...
Pai daia a fost inexistent,ca l-a luat Baciu in primire :lol:
Nu zic ca nu a jucat si in meciuri bune dar cel cu Valencia nu cred ca a fost unul bun pentru el...
In meciul ala cred ca toata echipa s-a remarcat,nu doar Cristea sau altul,dar cred ca Baciu reuseste sa in cea mai mare parte sa isi faca meseria cu brio..
Ok toata lumea vb despre ce transferuri ar trebui sa faca Steaua dar am si eu o intrebare care e cel mai bun transfer facut de Steaua in ultimii 4 ani?? parerea voastra!!
1. Hamu
2. Carlos
3. Nicolita
4. Iacob
5. Cristocea
Asta e o simpla ordine asa cum mi-am adus eu aminte de ei!! faceti voi un clasment!!
PAI CLASAMENTUL MEU AR FI CAM ASA:
1 Nicolita
2 Iacob
3 Carlos
4 Hamu
5 Cristocea
Toate transferurile de aici sunt reusite dar trebuie sa fie unele mai bune , si unele mai putin bune
Ok toata lumea vb despre ce transferuri ar trebui sa faca Steaua dar am si eu o intrebare care e cel mai bun transfer facut de Steaua in ultimii 4 ani?? parerea voastra!!
1. Hamu
2. Carlos
3. Nicolita
4. Iacob
5. Cristocea
Asta e o simpla ordine asa cum mi-am adus eu aminte de ei!! faceti voi un clasment!!
Nicolita,Goian,intoarcerea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],Walter si Oleg...
Cel mai bun "transfer" facut de Steaua a fost inlaturarea lui Piturca,din acel moment incepend sa functioneze cu adevarat jocul Stelei.
si totusi eu ma refeream la jucatori nu la antrenori sau la presedinti de club!! asa sunt multe lucruri bune care s-au intamplat in ultimul timp la Steaua dar asta ar insemna sa stau sa scriu toata noaptea!! asa ca eu am dat numai niste nume de JUCATORI dak voi creti ca sunt alte transferuri care ar trebui mentionate va rog!! Am pus aceasta intrebare fiindca fac un mic sondaj printre suporteri!! o sa vdeti la momentul oportun despre ce e vb!!
Dintre jucatori:
1.Nicolita
2.Goian
3.Cristocea
4.Carlos
5.Iacob
si totusi eu ma refeream la jucatori nu la antrenori sau la presedinti de club!! asa sunt multe lucruri bune care s-au intamplat in ultimul timp la Steaua dar asta ar insemna sa stau sa scriu toata noaptea!! asa ca eu am dat numai niste nume de JUCATORI daca voi creti ca sunt alte transferuri care ar trebui mentionate va rog!! Am pus aceasta intrebare fiindca fac un mic sondaj printre suporteri!! o sa vdeti la momentul oportun despre ce e vb!!
Tocmai de aceea am pus in ghilimele,oricum ca sa-ti raspund la sondaj,Dica,Banel si Goian sunt cele mai importante transferuri facute de noi
Inainte de meciul cu Boro,de pe teren propriu,am dat din intamplare pe TV Sport,unde era o emisiune Speciala care prefata meciul cu englezii.La un moment dat,moderatorul emisiunii l-a sunat pe Rica Neaga sa vorbeasca de acest meci.Dupa cateva minute Rica a fost intrebat daca se intoarce la Steaua,acesta declarand ca isi doreste din tot sufletul sa revina,iar in vara o sa incerce sa rupa contractul cu coreeni,facandu-se inteles ca cei din conducere si-ar dori si ei acest lucru. :?