Pe Caramarin am inteles ca il vrea Zenga la Steaua Rosie. Alin Stoica as vrea sa ajunga in Ghencea.
Pe Caramarin am inteles ca il vrea Zenga la Steaua Rosie. Alin Stoica as vrea sa ajunga in Ghencea.
Tu ai vazut declaratiile lui Alin Stoica inainte de meciul cu Steaua, cum ca acum echipa este pe mainile unor oameni care nu o merita si ca lui ii pare rau ca Steaua a ajuns in mainile unor astfel de oameni, si ca echipa de acum nu mai reprezinta echipa pentru care isi rupea Tudorel Stoica picioarele? Mai vrei inca sa vina la Steaua? Eu unul nu il vreau nici pentru ca nu are caracter dar nici pentru ca pur si simplu nu are valoare.
Valoare are,pentru ca nu juca atata timp in Belgia la primele doua cluburi de acolo...
pe mine m-a cam pus pe ginduri Dinita...care a marcat trei goluri in acest inceput de retur...
Valoare are,pentru ca nu juca atata timp in Belgia la primele doua cluburi de acolo...
Pai daca era asa bun de ce au renuntat la el asa usor, pentru ca batran nu e, a avut perioada lui de glorie acolo, si in plus daca avea valoare de ce a ajuns la noi in campionat la national, unde n-a facut nimic, si acum la Poli, de unde a fost dat afara pe usa din dos? Si degeaba ai valoare daca n-ai caracter.
Ar mai fi si Plesan. Foarte util cand vine vorba de pase de gol la adversar si scoaterea din joc a rivalilor !
sa nu aud de niciun plesan!
N=ai inteles ideea ! :wink: Citeste mai atent ce-am zis ! :lol:
ba am inteles,dar nici ca glima nu-i bin!
am vrut sa zic gluma desigur.varianta cocis o mai fii in atentia conducerii?
Valoare are,pentru ca nu juca atata timp in Belgia la primele doua cluburi de acolo...Pai daca era asa bun de ce au renuntat la el asa usor, pentru ca batran nu e, a avut perioada lui de glorie acolo, si in plus daca avea valoare de ce a ajuns la noi in campionat la national, unde n-a facut nimic, si acum la Poli, de unde a fost dat afara pe usa din dos? Si degeaba ai valoare daca n-ai caracter.
Probabil a avut vreun conflict cu Hagi,la fel si Caramarin..un conflict care a avut loc fara sa afle presa,cunoastem toti ce incapatanat e Hagi.
l-as vrea pe Niculescu la Steaua...
nu ma injurati, e jucatorul pe care il respect cel mai mult dupa Radoi.
dc ignoram faputl ca este catelus...si eu sunt de parere ca Niculescu este un jucator bunicel...
Niculescu numai pentru ca il respecti ? sper ca nu...
Niculescu numai pentru ca il respecti ? sper ca nu...
nu inteleg ce vrei sa spui.
Hai totusi sa nu exageram,asa repede s-a uitat cand radea de Steaua si o ataca mereu,s-a uitat atat de celebra lui replica:"Suntem pe Everest,Steaua unde e?!?"
mda, fata de alti jucatori dinamovisti, el si cu Danciulescu au fost intotdeauna mai temperati in declaratii anti-Steaua. si ce spui tu ca spunea el e cam acelasi lucru cu joaca pe play-station. in fine, mie imi place cum joaca si-mi place si ca om, l-as vedea jucand la Steaua. probabil ca ar merita.
Niculescu e aur pur la fazele fixe, dar nu mi se pare un jucator foarte complet, Iacob imi place mai mult din pct asta de vedere. Eu as vrea sa-i vad la Steaua asa:
- Mazilu
- Cocis
- Alin Stoica/ Tibi Balan sau ma rog, un coordonator bun si constant
- Pascovici
- C. Lazar
zicea Gigi ca da 5 mil pe un coordonator. sa dea 7 si-i ia pe toti astia... mai ales ca ii pica din cer 2 mil la meciul cu englezii..
Niculescu executa bine loviturile libere, insa este destul de slab ca si atacant - vorbesc per ansamblu. Nu se implica in joc, face foarte rar si faza defenisva. Este un jucator destul de static. Are simtul portii, asta e adevarat.
Vorba lui Calinescu: daca ar fi ca la handbal, orice echipa l-ar vrea pe Niculescu. Intra, bate loviturile libere si apoi ia loc pe banca.
In alta ordine de idei, bine ca nu a venit Alexa la Steaua. Jocul lui este aproape catastrofal. In afara de fault-uri grosolane nu se misca prea grozav.
Am avut noroc cu doua transferuri ratate: Alexa si Plesan.
Da...stiati ca Oli ii vrea la Steaua pe Caramarin,Gigel Coman si olah?....astia..ce ziceti de ei? :lol:
Nu vreau sa vina nici unul dintre cei trei.
Nu strica cateva rezerve. Mai ales in conditiile ritmului infernal in care jucam !
Mai ales ca vor costa foarte putin,probabil.
Da,dar astia vor sa joace,au pretentii,nu vor veni ei sa faca tusa la Steaua.Nu credeti?
Olah,daca Ogararu nu pleaca,va sta pe banca la concurenta cu Balan.
Gigel Coman,tipul jucatorului indisciplinat,il va avea concurent pe banca pe Cristocea.
In sfarsit,Caramarin,ar fi o buna rezerva pentru Dica.Dar are un defect,e prea scund.Iar jucatori scunzi in echipa?
Parerea mea e ca nu prea au loc la Steaua pentru ca vin pe posturi pe care deja exista concurenta.
Si apoi nu-mi plac jucatorii fosti sau actuali la FC National.
Parca ar juca intr-un campionat paralel.Nu au spectatori,nu au obiectiv.Doar ruleaza jucatori,antrenori italieni si bani.Ciudat club si antipatic.Fiinteaza doar ca sa incurce socotelile altora.
Da...stiati ca Oli ii vrea la Steaua pe Caramarin,Gigel Coman si olah?....astia..ce ziceti de ei? :lol:
cred ca ar fii o mutare foarte buna aducerea celor trei in Ghencea...si asa avem putine rezerve...
si cei trei nu sunt jucatori chiar asa de slabi...mie personal chiar imi place caramarin...
cred ca ar fii o mutare foarte buna aducerea celor trei in Ghencea...si asa avem putine rezerve...
si cei trei nu sunt jucatori chiar asa de slabi...mie personal chiar imi place caramarin...
Astia nu o sa vina in Ghence pentrtu ca stiu ca nu au loc de titulari, oricat de stelisti ar fi!
:evil: >>>Gigi stie?Daca astia au fost dati afara pt indisciplina nu cred ca vor ateriza in Ghencea cat de buni ar fi ei,se stie ca Gigi are o parere "buna" despre cei care petrec mai mult decat joaca fotbal!Insa parca nu ar strica sa mai vina niste jucatori care au mai lucrat cu Oli si acesta ii cunoaste destul de bine!!>>> :twisted:
Singurul care ar reprezenta cat de cat o solutie ar fi Caramarin. Nu avem nevoie de indisciplinati gen Gigel Coman. Ar strica atmosfera din sanul echipei.
Per ansamblu, prefer sa nu vina nici unul ci sa aducem unul sau doi jucatori din strainatate. Si nu jucatori de duzina.
As lua asa:
1. Mazilu
2. Cocis
3. Tibi Balan
4. C. Lazar (?)
5. 20 - 30 de jucatori de 16 ani, cu meciuri in nationale la nivelul lor de varsta, dupa ce sunt monitorizati o vreme (africani - ieftini, cehi - f buni la nivel de tineret, sarbi - muncitori, chiar si moldoveni - am auzit ca sunt niste moldoveni care joaca prin Olanda, in prima divizie, juniori; sud-americanii sunt f scumpi). Cu 500 000 de euro s-ar lua cred, acum depinde ce scouteri are Steaua si cat sunt de buni, cum isi dau interesul... e la Anderlecht parca unul, Kompany ii zice, a jucat intr-un meci cu Steaua, l-a terminat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], era pe nicaieri, dar juca la 16 ani in CL. African, intre timp cred naturalizat belgian. Acum le-a dat gol celor de la Real Madrid si se pare ca e cel mai bun jucator din Belgia. Cred ca l-au luat cu bani de seminte... asta da profit