FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1757677787983»
Bogdan4Steaua23.03.2006 18:53

Oprita a jucat o buna bucata de vreme pe postul de atacant de careu. Iacob era mai inalt si isi facea mai bine datoria. Ramane de vazut ce tactica va adopta Oli. Ar fi interesant cu Cristocea pe stanga si cu Oprita in atac.

bure23.03.2006 22:51
Oprita a jucat o buna bucata de vreme pe postul de atacant de careu. Iacob era mai inalt si isi facea mai bine datoria. Ramane de vazut ce tactica va adopta Oli. Ar fi interesant cu Cristocea pe stanga si cu Oprita in atac.

Da, si asta ar fii o varianta buna...sa vedem ce va face Oli.

DraqGol23.03.2006 23:46

Pun pariu ca va fi titularizat Cristea (la cererea lui Gigi) ci nu Oprita.

bure24.03.2006 08:10

Pai da...ca ce zice nea Gigi, ii sfant, la Steaua, dar totusi...

sorin_77724.03.2006 11:15

Cred ca Steaua nu are nevoie de un transfer in acest moment... Steaua poate suplinii absenta lui Victoras. Avem jucatori, schimbam tactica, jucam alt fotbal, poate mai bun dar nu este acum momentul pentru plombe in echipa...

X524.03.2006 12:56

Totusi zicea ceva patronul Gigi pe B1TV ieri seara ca ar vrea un mijlocas strain intre 3 si 5 milioane de $...desi cred ca a zis doar asa ca sa faca valuri nu cred ca baga 5 milioane intr-un jucator strain.

sorin_77724.03.2006 13:11

Si daca totusi baga... si 2 milioane... tot ar fi ceva... Important este sa ii dea si un salariu pe masura. Si cine crezi ca vine la Steaua pentru 150.000 maxim pe an...? Ce jucator de afara cotat la 2 mil sa vina pentru doar atat?

gone24.03.2006 14:13
Si daca totusi baga... si 2 milioane... tot ar fi ceva... Important este sa ii dea si un salariu pe masura. Si cine crezi ca vine la Steaua pentru 150.000 maxim pe an...? Ce jucator de afara cotat la 2 mil sa vina pentru doar atat?

150 000 pe an e putin pt un jucator de 2 mil. Dar mai mult de 500 000 nu cred ca ar primi. In orice campionat.

X524.03.2006 14:38
150 000 pe an e putin pt un jucator de 2 mil. Dar mai mult de 500 000 nu cred ca ar primi. In orice campionat.

si eu cred la fel...pai daca te gandesti ca pana si Radoi din campionatul nostru are 300 000$/an ce sa mai zic de unul din strainatate ca ala fara 500 000/an nici nu vine aici si nu daca Gigi e dispus sa dea un salariu asa mare.

sorin_77727.03.2006 16:18

Acest sezon competitional nu ne-a adus practic nici un transfer 100%. Victoras care s-a integrat PERFECT nu a jucat decat jumatate din sezon... :((( Sa speram ca Vasilica Cristocea va juca mai mult, dar el se integreaza mai greu. Carlos va ramane transferul bomba se pare dar oare cat va sta la noi?

bure27.03.2006 19:38
Acest sezon competitional nu ne-a adus practic nici un transfer 100%. Victoras care s-a integrat PERFECT nu a jucat decat jumatate din sezon... :((( Sa speram ca Vasilica Cristocea va juca mai mult, dar el se integreaza mai greu. Carlos va ramane transferul bomba se pare dar oare cat va sta la noi?

Eu sper ca, Carlos sa ramana cat mai mult, deoarece este un portar de exceptie...chiar imi place atitudinea lui la meciuri...da tot ce poate.

El vrea sa ajunga la camp. mondial cu Portugalia si deaceea a ales o echipa care joaca in Cupa UEFA, ca antrenorul portugaliei sa-l convoace la nationala.

Sper ca si dupa camp. mondial, sa ramana la echipa, deoarece Steaua are nevoie de un asemenea portar ca el.

Chiumiento28.03.2006 16:23

At first sorry i just speak german and english!

And I postet something to Vladimir But before in the english part of thise forum.

Im very interested if But comes to Steaua or not!

So I post one more time, i just can say Vladimir But ist a great football player, i can tell you more about him if you want just let me know where i should post it, here or in the english part?

At least one question, when does the transfer time end in Romania!

GOOD LUCK AGAINST RAPID!!!

Chiumiento28.03.2006 16:23

At first sorry i just speak german and english!

And I postet something to Vladimir But before in the english part of thise forum.

Im very interested if But comes to Steaua or not!

So I post one more time, i just can say Vladimir But ist a great football player, i can tell you more about him if you want just let me know where i should post it, here or in the english part?

At least one question, when does the transfer time end in Romania!

GOOD LUCK AGAINST RAPID!!!

strezahuzum28.03.2006 20:13

@Chiumiento

Welcome to the forum.

To answer your question, our club manager, Mihai Stoica declared that But will not come to Steaua. So sorry, probably not. By all means, if you know more about But, post here or in the English section ( who knows, mayby our manager will change his mind )...

The transfer window was closed last Friday, on the 24th of March. But clubs have ways of bypassing this, if they need to...

Stryker03.04.2006 15:22

http://www.mlsnet.com/MLS/players/bio.jsp?...tatType=current

Acesta este transferul pe care l-as cere eu stafului Stelei...

andrei_8703.04.2006 20:29

e strain, nu?

Stryker04.04.2006 12:17

Da,e international canadian, a avut un sezon excelent anul trecut in MLS, si in primul meci din acest sezon a dat 4 pase de gol, este un bun executant de lovituri libere, are o viziune bune asupra jocului...

Eu sunt convins ca este un jucator care s-ar incadra foarte bine la Steaua...insa nu eu fac transferurile

...

weeezer_2004.04.2006 21:02

oare cat o costa Marouda de la Lyon? ca-mi place la nebunie, si tot zicea Jiji ca e in stare sa dea 5 mil pe un mijlocas... :D

Motanu D04.04.2006 21:09

Malouda costa prea mult pentru noi din pacate. Peste 7 mil de euro, cred. Nu cred ca ar dori sa vina la noi. Si la urma urmei ar trebui sa cheltuim tot bugetul pe salariul lui !

weeezer_2004.04.2006 21:40

da, asa e, dar daca tot zicea ca plateste 5-6 mil pt un conducator de joc.. hai sa facem noi partea grea, sa ne gandim la niste nume :lol:

Alin Stoica ar fi cel mai accesibil. A, si Cocis, ca poate juca lejer in spatele varfurilor. Cam atat de la noi, zic eu.

Motanu D04.04.2006 22:01

Ar mai fi si Plesan. Foarte util cand vine vorba de pase de gol la adversar si scoaterea din joc a rivalilor !

Ionutdal05.04.2006 02:21
Ar mai fi si Plesan. Foarte util cand vine vorba de pase de gol la adversar si scoaterea din joc a rivalilor !
:lol:

:lol: :lol: :lol: ha ha ha , plesan= 0 , bine ca nu a dat Gigi o gramada de bani pe el , ca nu merita nici 1 E , eu as vrea sa il aduca pe Mazilu .

weeezer_2005.04.2006 13:21

aoleu mi-ai adus aminte cat de fericit sunt ca n-a facut Jiji greseala aia atunci... dadea un car de bani pe el, si eventual il vindea dupa 1 an cu 400.000... Dinamo a avut mare noroc ca a scapat de el pe bani grei...

stiti care zic io ca-i faza naspa la Steaua? legat de transferuri? Sa ne imaginam ca vine un Mazilu, sau un Cocish... deci titulari incontestabili la orice echipa din Romania, valori certe, etc. Pai noi avem deja prima echipa formata, si prin venirea unuia nou, cineva ar sta pe banca. Ganditi-va ca vine Mazilu. Ar fi ideal, pana s-ar reface Iacob, dar dupa aia? Pt ca Oli nu cred ca va juca cu 2 atacanti masivi in fata... sau daca ar veni Alin Stoica... pai baiatul asta e mijlocas central, coordonator. iar la noi, mijlocasii centrali sunt inchizatori, nu, Radoi si Para, iarasi doi titulari certi. Pai si pe cine sa scoata? Cui iar conveni sa stea rezerva? Chiar daca nu permanent, cui i-ar conveni din actuala echipa sa joace un meci da, altul ba? Dintre titulari ma refer, titularii din echipa-Protasov...

I.N.Money05.04.2006 16:44
Malouda costa prea mult pentru noi din pacate. Peste 7 mil de euro, cred. Nu cred ca ar dori sa vina la noi. Si la urma urmei ar trebui sa cheltuim tot bugetul pe salariul lui !

Cred ca acest Malouda o sa ii coste pe cei care il vor cumpara mai mult decat a costat-o pe Chelsea sa-l cumpere pe Essien.

Motanu D05.04.2006 17:17
iar la noi, mijlocasii centrali sunt inchizatori, nu, Radoi si Para, iarasi doi titulari certi. Pai si pe cine sa scoata? Cui iar conveni sa stea rezerva?

Nimanui nu i-ar convenii sa stea rezerva! Insa daca Mirel nu poate fi scos din ecipa, Para poate fi oricand inlocuit ! La fel si Bostina daca nu-si revine repede !

«1757677787983»