FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1747576777883»
sorin_77722.03.2006 16:05

Toate publicatiile de sport vorbesc despre asta.... E cumva o bomba nedescoperita de genisti si pe cale sa explodeze?

Ionutdal22.03.2006 16:30
Transfer surprizã la Steaua

Prima TV a aflat de un transfer bombã al steliștilor. Fost atacant de Liga Campionilor, este pe cale sa ajungã la Steaua.

Mai multe detalii la stirile Focus Sport de la 18:45

S-a speram ca va exploda bomba ... , avem mare nevoie de un varf urgent ...

Andrey_SUPERsteaua22.03.2006 17:22

Va spun eu bomba , vine un atacant rus...

IONUTZ-CIPRIAN22.03.2006 17:39

:evil: >>>Daca stii si de unde vine si cum il cheama...esti tare,ai dezamorsat o bomba!!>>>> :twisted:

sorin_77722.03.2006 17:41

Vladimir But ar putea semna cu Steaua

Fostul mijlocas ofensiv al Borusiei Dortmund, Vladimir But, 28 de ani, în prezent liber de contract, ar putea sosi în România pentru a da probe de joc la formatia din Ghencea

sursa PROSPORT

alinush8922.03.2006 17:43
:evil: >>>Daca stii si de unde vine si cum il cheama...esti tare,ai dezamorsat o bomba!!>>>> :twisted:

O dezamorsez eu :P....Rusul Vladimir But ar putea semna cu Steaua

Fostul mijlocaş ofensiv al Borusiei Dortmund, Vladimir But, 28 de ani, în prezent liber de contract, ar putea sosi în România pentru a da probe de joc la formaţia din Ghencea....sincer n-am auzit de el :roll:

redandblue22.03.2006 17:45

Eu am auzit de But si il stiu de cand juca la Borussia...sincer nu mi se pare chiar asa de bomba acest transfer...(dc se va realiza)

alinush8922.03.2006 17:50

Chiar dak sa zicem ca nu este asa de cunoscut( cunoscut de noi)..eu zic ca ar fi cu siguranta un mare castig....doar cand ma gandesc ca Andrei Cristea ar fii titular....sau oprita :?

redandblue22.03.2006 17:51

Depinde ce mai poate rusul...ca decit sa-l aducem sa fie la numar mai bine il lasam acolo unde este...

Florin200422.03.2006 18:00

awx.jpg

Oricum rau nu are cum sa fie...e ceva in plus la echipa nu in minus. Si a evoulat 5 ani la Borussia pe cand aceasta era in perioada de glorie, de atunci a mai evoluat la Freiburg,Hanover 96 si ultima echipa la Sinik Yaroslav in Rusia....totusi politica clubului nostru bogat cand e vorbe de laude dar sarac cand e vorba de fapte ramane: tipul e liber de contract si ca orice jucator adus astfel implica riscul sa nu confirme.

alinush8922.03.2006 18:02

De peruanul acela Loncharich ce se mai aude???

IONUTZ-CIPRIAN22.03.2006 18:05

:evil: >>>Nu am auzit de BUT asta,poate este ceva de capul lui(nici de Carlos nu stiam!)Ma pregateam de o mai mare bomba,asta este asa ca o grenada :wink: >>> :twisted:

razvan198322.03.2006 18:16

F.C. Steaua neaga zvonurile: nici un jucator nu va fi transferat in Ghencea!

In urma zvonurilor lansate de catre o parte a mass-media, zvonuri referitoare la presupusa venire in Ghencea a unui fotbalist strain, Fotbal Club Steaua face urmatoarea precizare: clubul Steaua nu va transfera nici un jucator in lotul pregatit de Cosmin Olaroiu. Mai cu seama in aceasta perioada propice unor astfel de scenarii, conducerea executiva, staff-ul tehnic si jucatorii sunt concentrati la maximum asupra celor patru meciuri deosebit de dificile pe care ros-albastrii le au de disputat in viitorul apropiat: "dubla" cu Rapid, din Cupa UEFA si meciurile de campionat cu "Poli" Timisoara si Otelul Galati.

Sursa www.steauafc.ro

bebeto22.03.2006 18:17

ma daca era asa bun mai il dadea borusia?si ajungea la nu stiu ce amaraciune de echipa din rusia.

rosualbastru22.03.2006 18:17

In urma zvonurilor lansate de catre o parte a mass-media, zvonuri referitoare la presupusa venire in Ghencea a unui fotbalist strain, Fotbal Club Steaua face urmatoarea precizare: clubul Steaua nu va transfera nici un jucator in lotul pregatit de Cosmin Olaroiu. Mai cu seama in aceasta perioada propice unor astfel de scenarii, conducerea executiva, staff-ul tehnic si jucatorii sunt concentrati la maximum asupra celor patru meciuri deosebit de dificile pe care ros-albastrii le au de disputat in viitorul apropiat: "dubla" cu Rapid, din Cupa UEFA si meciurile de campionat cu "Poli" Timisoara si Otelul Galati.

sursa: steauafc.ro

ulivius22.03.2006 18:21

Intre But si Ganea, parca l-as prefera pe roman.

Normal ca FC Steaua neaga zvonurile, pt a nu pune presiune suplimentara pe Oprita dar mai ales pe Cristea.

dbd22.03.2006 19:19

nici nu se pune problema de un transfer al jucatorilor...doar poate la antrenor...

KroNos^22.03.2006 19:38
:evil: >>>Nu am auzit de BUT asta,poate este ceva de capul lui(nici de Carlos nu stiam!)Ma pregateam de o mai mare bomba,asta este asa ca o grenada :wink: >>> :twisted:

Carlos nu era liber de contract si Steaua a dat cateva sute de mii de euro pe el. But e liber de contract si nu prea e bine. Inseamna ca Borussia la dat ca nu a mai dat randament. Daca ar fi fost bun l-ar fi pastrat.

:evil: Asta nu se poate numi bomba.....se numeste fas.:evil:

razvan198322.03.2006 20:35

Ba voi nu vedeti ca toate bombele astea sunt lansate de presa si nu de club? Singurul despre care a zis clubul a fost Cocis si pe care poate il regretam. Iar pe alexa nu cred ca-l regreta cineva.

Stryker23.03.2006 02:11

De pe GSP:

Steaua caută un înlocuitor pentru Victoraş Iacob. Ieri, impresarul Ion Tache a şi avut o primă discuţie cu Gigi Becali, căruia i l-a propus pe Vladimir But, fostul jucător al Borussiei Dortmund, care a jucat împotriva Stelei în grupele Ligii Campionilor, în septembrie '96.

"M-a sunat un prieten, un Poliţist din Germania. Mi-a zis că But şi-a manifestat Dorinţa de a veni la Steaua. Este jucător liber, ultima oară a fost în Rusia, la Şinik Iaroslavl. E un atacant dur, arţăgos, de mare experienţă. Poate juca şi mijlocaş. Am vorbit cu Gigi Becali şi mi-a spus să-l aduc, să-l vadă Olăroiu şi, dacă vor fi mulţumiţi, îl vor lua", a spus Ion Tache. Vladimir But este de origine rusă, dar este cetăţean german şi locuieşte în Elveţia.

Ultima oară a evoluat în Bundesliga, la Hannover, unde a jucat doar 4 meciuri. A plecat la Şinik toamna trecută, în urma unor neînţelegeri cu conducerea de la Hannover, iar acum se antrenează cu Freiburg.

Dacă Gigi Becali a confirmat discuţia cu Ion Tache, în schimb, surse apropiate Stelei susţin că managerul general al Stelei, Mihai Stoica, se opune venirii lui But, pe motiv că acesta ar avea probleme cu femeile.

Cine este Vladimir But

- născut pe 24 septembrie 1977

- a jucat 131 de meciuri în Bundesliga la Borussia Dortmund ('96-2000), Freiburg (2000-2003), Hannover (2003-2004) şi a marcat 14 goluri

- joacă mijlocaş sau atacant

-are 1,84 metri şi 81 de kilograme

Mirel_Radoi23.03.2006 10:52

super naspa ca nu mai joaca Iacob.si e unii din golgeterii Stelei :cry: :cry: :cry: :cry:

Virgil23.03.2006 10:53

But este nascut totusi pe 7 septembrie 1977.

http://www.transfermarkt.de/index.html?anz...?spieler_id=106

I.N.Money23.03.2006 12:20

Din cate imi amintesc eu din perioada sa de la Dortmund,rareori a jucat atacant.Era un jucator care juca in Linia de Mijloc cand nu era apt Moller,este un jucator gen Lovin..nu prea tehnic dar foarte muncitor.

bure23.03.2006 14:46

Trebuie gasit ceva solutie in locul lui Iacob, asta e clar...

Din pacate de mult nu m-am uitat la fotbalul german si asa nu prea stiu multe despre Dortmund, respectiv But. Oricum fiind rus, ar trebui sa fie un jucator solid care sa cunoasca fotbalul est-european.

gone23.03.2006 18:26

Eu cred ca Oli ii va da o sansa lui Oprita in meciul cu Poli. Daca se descurca nu mai cumparam nici un atacant. Daca nu o sa aducem un atacant in locul lui Iacob.

«1747576777883»