FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1737475767783»
Virgil20.03.2006 07:26

Andrei Cristea a inceput sa miste.Se pare ca a venit si vremea lui.Poate repeta isprava din meciul cu Valencia.

Bogdan4Steaua20.03.2006 07:39

Din pacate nu prea ne permitem sa facem teste. Ne asteapta meciuri grele: Timisoara, dubla cu Rapid, etc.

Virgil20.03.2006 07:41

Atunci propune tu pe altul.Simion sau Litu.

Bogdan4Steaua20.03.2006 07:43

Din pacate nu am ce sa propun. Situatia nu este prea grozava. Nu te contrazic, si eu cred ca vom merge pe mana lui Cristea, insa constat ca ne aflam intr-o situatie destul de dificila. Sa speram ca ex-bacauanul nu ne va dezamagi.

Virgil20.03.2006 07:45

Sigur ca da.Si eu sper.In primul rand e un jucator puternic,care sta bine pe picioare.Stie sa si dribleze si sa nu uitam,are si viteza.A,si inca ceva,are sut.

Bogdan4Steaua20.03.2006 07:48

Ii lipseste increderea in sine. Sa speram ca se va remedia si acest aspect. Are nevoie si de suportul publicului. Sper sa nu fie huiduit chiar daca va gresi de 2-3 ori intr-un meci.

sorin_77720.03.2006 07:49

Era bine daca aduceam un atacant acum pentru meciurile din campionat. Dar singurul transfer care ne avantaja este aducerea unui jucator de talia lui Iacob. Un jucator de careu, inalt. Cristea va schimba si tactica. Steaua va juca altceva... Ce ne lipseste acum? Neaga! :cry:

Virgil20.03.2006 07:53

Numai acum ? Neaga ne-a lipsit mereu ! Neaga tragea echipa dupa el.Sa-i fie asa pe la nas cui l-a vandut.

Bogdan4Steaua20.03.2006 07:56

Poate mai repara cei din conducere raul facut si il aduc din vara. Ar fi excelent. Ganditi-va la un atac: Iacob-Neaga-Dica....forta, fantezie....

Virgil20.03.2006 07:58

Din pacate,eu nu cred ca va mai veni cat e Gigi la Steaua.Stiu ca Gigi nu mai pupa unde a scuipat.

I.N.Money20.03.2006 11:10

Cred ca inca putem achizitiona jucatori pentru campionat sau imprumuta...avem nevoie urgenta de un atacant de careu,un jucator masiv care sa fie la locul potrivit cand e nevoie de el..ma gandesc aici la Slavisa Mitrovici...

alex ripper20.03.2006 11:20

singurul antrenor care a stiut sa il foloseasca pe Dica astefel incat sa dea randament a fost Protasov.

DraqGol20.03.2006 18:42
Era bine daca aduceam un atacant acum pentru meciurile din campionat. Dar singurul transfer care ne avantaja este aducerea unui jucator de talia lui Iacob. Un jucator de careu, inalt. Cristea va schimba si tactica. Steaua va juca altceva... Ce ne lipseste acum? Neaga!  :cry:

Nici Neaga nu e inalt deci si cu el s'ar schimba tactica dak tot te refereai la asta ...

Yo zic ca un transfer bun fix pt momentul asta de accidentare a lui Iacob (care e rupt pt tot returul), ar fi Ganea, care si'a si exprimat intentia de a veni la Steaua.

Ionutdal20.03.2006 20:39
Era bine daca aduceam un atacant acum pentru meciurile din campionat. Dar singurul transfer care ne avantaja este aducerea unui jucator de talia lui Iacob. Un jucator de careu, inalt. Cristea va schimba si tactica. Steaua va juca altceva... Ce ne lipseste acum? Neaga!  :cry:

Nici Neaga nu e inalt deci si cu el s'ar schimba tactica dak tot te refereai la asta ...

Yo zic ca un transfer bun fix pt momentul asta de accidentare a lui Iacob (care e rupt pt tot returul), ar fi Ganea, care si'a si exprimat intentia de a veni la Steaua.

Sincer eu cred ca cu greu o sa se mai aduca jucatori pana la vara , asta daca patronul nostru nu pune ochii pe Mazilu si scoate banii de la saltea si il cumpara ...

Bogdan4Steaua21.03.2006 05:03

" "Pierderea lui Iacob ne loveşte din plin. Am putea transfera un atacant, dar nu o vom face, oricum nu l-am putea folosi în Cupa UEFA"

Mihai Stoica, manager general Steaua. "

Sursa: GSP

Asadar ne vom descurca cu ce avem.

Mirel_Radoi21.03.2006 05:45

Iacob nu a plect de la Steaua si din fericire nici Radoi.nu stiu.poate hamutoski trebuia sa ramana dar oricum Carlos e mai bun

Virgil21.03.2006 06:28

O sa ne fie foarte greu fara Iacob.In primul rand trebuie revazuta o parte a tacticii.In al doilea rand nu avem un jucator inalt permanent in fata portii.Dar parca nici Daniel Stan,cel care a dat 3 goluri lui Dinamo in etapa a 16-a,nu iesea in evidenta prin statura deosebita.

Mirel_Radoi21.03.2006 07:40

ai dreptate. ce ne facem fara el?

a facut si operatie.bietul de el. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

fara el nu-i batem pe Poli

Virgil21.03.2006 09:17

Nu batem pe Poli ? :lol: :lol: :lol: Dar cine naiba e Poli asta ? Vreun Arsenal,Barcelona sau Gloria Bistrita ? :lol:

Ii batem de se .... pe ei ! Fir-ar ei de ras sa fie ! :lol:

DRUGHI21.03.2006 16:57

am si eu o intrebare..stie cineva daka a fost oprit panamezul ala sau ce era, in lot? parka Oli tre sa se decida dupa meciul cu Betis..ce s-a mai intamplat la pastrat sau la trimis inapoi, am inteles ca era bun ca fundas si mai juka si in nationala pe deasupra...astept rasp sunt chiar curios

Mirel_Radoi21.03.2006 19:47

da chiar.nu stiu dece ne temem de Poli asta.daca il are pe Hagi ce?

ar fi fain sa ii batem cu 3-0

:P:P:P:P:P:P:P

KroNos^21.03.2006 20:20

La capitolul mijlocasi si atacantzi.

Pana sa vina Iacob nu eram sigur ca Steaua o sa dea mai mult de 1 gol pe meci. Iacob inscrie, creeaza spatzii pentru ceilaltzi jucatori dar vine si in aparare si culmea joaca constant bine. Poate e cel mai bun transfer al Stelei in ultimii ani. Problema e ca e singurul transfer bun in ultimii 2 ani.

-Dica e incosntant, joaca bine 2 meciuri si 5 prost.

-Nicolitza alearga de prea multe ori degeaba.

-Carlos si Goian nu intra in discutrzie acum pentru ca vorbesc de jucatorii de atac, desi Goian a dat vreo 5-6 goluri in 9 luni, adica mai multe decat atacantzii nostri "valorosi", Oprita si Cristea, impreuna.

P.S.: Iacob a venit pe gratis. Unde sunt atacantzii si mijlocasii aia valorosi pe care ni promite Gigi? Ca tot se lauda ca aduce jucatori de 1-2 milioane de euro fiecare.

OZZY22.03.2006 10:49

Se pare ca se incearca aducerea lui Ganea din Anglia, fiind un transfer de afara acesta ar putea fi legitimat si ar putea juca in campionat, nu si in UEFA.Macar de ar veni , ar fi bun in campionat iar in UEFA esta sansa lui OPRITA si Cristea sa demonstreze ca au valoare de Steaua,daca nu, OUT.

gone22.03.2006 11:12

Am vazut FC Arges cu Rapid si Prepelita e super jucator. Stiu ca Steaua tot a incercat sa il aduca. Si stiu ca si el ar vrea sa joace la Steaua. Deci, nea Gigi trebuie sa bage mana in buzunar si sa il aduca pt ca ar fi pacat sa ajunga la javre.

ulivius22.03.2006 15:50

Transfer surprizã la Steaua

Prima TV a aflat de un transfer bombã al steliștilor. Fost atacant de Liga Campionilor, este pe cale sa ajungã la Steaua.

Mai multe detalii la stirile Focus Sport de la 18:45

«1737475767783»