Vin doi canguri.
Vin sub forma de imprumut pana in vara? Nu cred ca agreeaza GG asa ceva... :cry:
Vin doi canguri.
Vin sub forma de imprumut pana in vara? Nu cred ca agreeaza GG asa ceva... :cry:
Vin doi canguri.
Ar fi bine cand se face o afirmatie sa se spuna si sursa ... asta dak nu cumva este aruncata pastila la plezneala. Altfel o sa cred ca la Steaua e gradina zoologica :evil:
Vin doi canguri.
Care sunt aia ?
Rog seriozitate !
Un cangur nu mai sare la Steaua...
"Transferul australianului David Carney a picat
Telenovela asa-zisului transfer al fotbalistului australian David Carney la Steaua a luat sfârsit. Dacã cu douã zile în urmã, agentul de jucãtori Marcel Popescu a declarat cã încã mai sunt sanse ca mijlocasul de la Antipozi sã vinã în România, impresarul a anuntat asearã cã fotbalistul nu mai vine la Steaua. ''Din pãcate totul a picat. Carney nu doreste sã joace în Ghencea decât trei luni. Aceastã propunere n-a fost acceptatã de oficialii ros-albastrilor, ei dorind sã joace cel putin pânã la varã, iar apoi sã aibã si prima obtiune de transfer'', ni s-a confesat Marcel Popescu. Jucãtorul n-ar fi avut posibilitatea sã evolueze în Cupa UEFA, deoarece transferul urma sã fie fãcut dupã trimiterea listei la forul european." sursa PROSPORT
Asta pentru ca Steaua nu il vrea doar 3 luni... Bine procedat... Eu cred ca nu e normal sa ne stricam legaturile de joc doar pentru ca cineva vrea sa se antreneze la noi pentru cupa mondiala... Steaua nu e poligon de tragere....
Foarte bine ca acest Carney nu mai vine. Parea promitator, dar daca nu vrea sa joace decat 3 luni, mai bine lipsa. Steaua nu are nevoie de jucatori care stau cu gandul ca "oricum plec la vara".
Cum ramane cu peruanul ala pana la urma ?
PS : Am zis-o si o sa o spun in continuare : Tibi Balan, Prepelita, Cocis => Champions League cel putin 80% asigurat.
Foarte bine ca nu mai vin australienii pe la noi. M-am saturat de canguri. Ar trebui sa ne uitam pe la cluburi mari si sa luam cei tineri si sai crestem asa cum face Ajax.
Problema cu Oli e ca joaca stil italian. Oli: atacul e important, vrem sa vedem goluri!!!!!!!
Dar pe cine are saracul Oli pe banca? NIMENI. Este Oprita care daca este intr-o forma excelenta joaca de nota 5, si sa nu mai vorbim de Cristea...a jucat bine cu Valencia si apoi???? A marcat vreun gol? lool
Si inca ceva: cand era vorba ca vine Hagi, Jiji a promis ca da 5 millioane pe un conducator de joc. Unde sunt banii? sau jucatorul???? Ar trebui sa-l cumpere pe Cocis pana nu e prea tarziu. Merita banii.
avand in vedere ca Jiji nu vrea straini am scris numai romani tineri (sub 26) pentru Steaua.
deh, sper si eu ca macar cativa de pe lista sa ii ia.
oricum majoritatea de acolo sunt chilipiruri: ii iei pe bani putini si ies super-fotbalisti din care pe unii ii opresti, pe altii ii dai in strainatate dak nu-ti plac sau au ceva (beau, sunt indisciplinati,etc.).
straini sunt cu miile in brazilia si argentina sub 20 de ani ieftini si super-talentati.
straini sunt cu miile in brazilia si argentina sub 20 de ani ieftini si super-talentati.
Din nefericire acestia ajung la cluburile "potente" din punct de vedere financiar...oricum nu sunt prea ieftini nici aia...P
Pacat ca Steaua nu are un scouter bun sa gaseasca astfel de jucatori.
Si jucatorul costa x $, iar la imopresar trebuie sa-i dai 3*x $ ca sa poti macar sa vorbesti cu jucatorul...
E adevarat, sunt talentati, sunt ceva mai ieftini dar nu sunt la fel de muncitori ca un olandez sau neamt... Putini pun osul la treaba cum s-ar zice...
Cred ca Fotbalul Romanesc si Steaua are prea multi jucatori "muncitori"....Steaua are nevoie de un jucator fantezist...unul care sa stie sa ii serveasca in momente cheie pe ceilalti...
Am si eu o nelamurire, si anume daca Alin Litu a plecat de la Steaua la Minerul Motru, pentru ca asa scrie pe onlinesport (http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fotbal%20intern/divizia%20a/index.php?meniuId=44&viewCat=97&viewItem=9204)? Eu n-am auzit ca ar fi plecat, cum s-a zis de Dinita si Dumitru.
sunt super ieftini jucatorii din lumea a 3-a. sud-americani, africani, sarbi sau croati. talentati si muncitori.
ii iei cum l-a luat barca pe Messi, cand sunt mici si ieftini si ii cresti in profesionism si mentalitate de invingatori.
sunt la nivel cu preturile din Romania dar nu vor ei sa vina. est-europenii si africanii vin dar brazilienii si argentinienii fac fitze. plus ca trebuie negociat la sange cu impresarii. si ai lor ca si ai nostri sunt traficanti de carne vie: vor comisioane grase si pe sub masa.
europenii in nici un caz nu ar veni...sunt chiar mai fitzoshi decat brazilienii.
jucatorii din Portugalia ne sunt accesibili ca si la ei sunt, in general bani ca la noi.
bine, Benfica si FC Porto au mai multi ca Steaua si Dinamo dar restu sunt cam ca la noi
Cosmin Olaroiu: cel mai prost transfer facut de Steaua in ultimii ani...
Ce se mai aude cu Loncharich ala??
Loncharich este jucator pe profilul dorit de Olaroiu... un fel de Osei al lui Poli... de ce nu aduce si Steaua un mijlocas ofensiv, un atacant adevarat de viteza... de ce GG??? de ce???
De ce ?!
1. Pentru ca Gigi, la fel ca intreaga famile Becali, nu se pricepe la fotbal.
2. Pentru ca MM, managerul, e un fan al fotbalistului gen Gatusso. Si a adus fotbalisti care pedaleaza in gol.
3. Pentru ca Olaroiu e incapabil sa puna in practica un fobal spectaculos. Mie mi-a demonstrat in 5 ani de cand este antrenor ca nu stie sa atace... Mai tineti minte meciul din sezonul trecut, din tur, cu National. Atunci am avut in fata o monstra de tactica marca Olaroiu !
Mai tineti minte meciul din sezonul trecut, din tur, cu National.
LA meciul Steaua - National 5-1 te referi? La meciul ala Zenga i-a dat clasa lui Olaroiu desi nici Zenga nu e adeptul jocului ofensiv. Oricum mie nu mi-a placut deloc cum juca Steaua cu Zenga. In ultimii 6 ani doar cu Protasov mi-a placut cum a jucat Steaua, adica ofensiv, placut ochiului, fara prea multe pase in lateral ca la handball(remember Piturca si acum Olaroiu).
Oricum in tur Steaua - National 4-0. sa vedem in etapa 17 cat o sa fie scorul. Sa vedem cine e mai italian, Bergodi sau Olaroiu.
Eu prefer un ucrainian. cine o fi? :lol:
Steaua din turul sezonului 2004-2005,a jucat spectaculos,sa ne amintim de meciurile cu Nationalul,Craiova..sau Besiktas...Zenga stia si sa atace...
Cosmin Olaroiu: cel mai prost transfer facut de Steaua in ultimii ani...
Ce se mai aude cu Loncharich ala??
Oli imi pare rau da nu se potriveste de loc cu Steaua.l-am pierdut si pe Hamu si pe Protasov.ce se intampla...? :cry:
Eu nu cred ca mai are rost sa plangem dupa Hamu'...incepuse si el sa manance seminte in ultima perioada...poate ca s-a luat dupa maimutele din peluza" 8)
stai ca Protasov si Zenga nu erau buni...
nu erau romani. si acelasi lucru si cu Hamu.
Olaroiu e prost de bubuie da' e roman, calitatea principala a unui om in capu' lu GG!
Cui pasa daca-i roman sau nu?????? Sa castigam!!!!! Si cu Oli nu facem nimic. Nu castigam si nu jucam spectaculos. Cu Zenga si Protasov am castigat si am JUCAT. Oli chia e cel mai prost transfer facut.
Unde a fost Oli, n-a facut nimic. Sa aparat si atat.
Jiji intelege ca in Romania nu sunt antrenori pentru Steaua. Dorim mai mult. Dorim Cupa UEFA!!!!!!
HAI Steaua!!!!!!!!!
Ce parere aveti de Daniel Stan de la Otelu? Credeti ca ar putea evolua la Steaua in viitor... Poate din vara??? S-ar impune un implant ca Stan la Steaua?
Daniel stan a declarat deja ca e dinamovist.....cica ii parea rau de ei...ca le-a dat trei goluri aseara...mare scofala...
Ce parere aveti de Daniel Stan de la Otelu? Credeti ca ar putea evolua la Steaua in viitor... Poate din vara??? S-ar impune un implant ca Stan la Steaua?
acu trebuie sa luam pe oricine care marcheaza impotriva lui Dinamo?cred ca stan a avut foarte mult noroc...dar bravo lui!