FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1707172737483»
KroNos^02.03.2006 13:34

David Carney - mijlocas

Gianmarco Loncharich - fundas

Ok poate sunt buni. Dar atacantzi pe cand? De afara, din tara sa-i aduca, nu conteaza, important e sa aduca cel putzin un atacant care sa stie sa inscrie, nu sa se uite la minge si s-o filmeze cum trece de el.

Ce "tare" e Olaroiu, sta si il vede pe astia ca si pe Carlos pe casete dar niste atacantzi nu vede. Poate nu-i plac atacantzii. :lol:

Mai tzinet-ti minte ce a zis MM acum cateva luni? ca el prefera un jucator care pune osul in meci si care alerga pana nu mai poate, si deposedeaza la greu fara sa stie sa dribleze, in locul lui Ronaldinho. Sper sa nu se axeze numai pe astfel de jucatori rudimentari din punct de vedere al tehnicii si sa aduca si unii care mai stiu cu mingea. Ca noi suporterii mai vrem sa vedem si o faza,2, 10 spectaculoase in care sa existe driblinguri. Chiar nu suport cum joaca Chelsea . M-am bucurat ca a castigat Barcelona. Sincer voi ce alegetzi? Sa vedetzi un joc a lu Chelsea in care vezi doar 3 faze in tot meciul, si victorii doar cu 1-0 cum are pana acum,sau un meci al Barce-ei unde vezi pe putzin 10 faze cu 4-5 goluri marcate?

Ayrton02.03.2006 14:43

"Transferul mijlocasului David Carney la Steaua este in impas, cu sanse foarte mici de a se realiza, deoarece jucatorul nu doreste sa evolueze mai mult de trei luni in Romania, in timp ce Steaua a solicitat sa aiba prima optiune de transfer din vara", a declarat Marcel Popescu.

Agentul a precizat ca fotbalistul care evolueaza la FC Sydney nu este foarte incantat de a evolua mai mult de trei luni in Romania din cauza imaginii nefavorabile a fotbalului romanesc peste hotare. "Degeaba avem doua echipe in primavara europeana, daca imaginea Romaniei in strainatate nu este foarte buna. Carney a crescut ca fotbalist in Anglia (n.r. la Everton) si-i este greu sa accepte sa joace in campionatul nostru cand aude si citeste fel si fel de lucruri despre Romania si fotbalul de aici. Mai avem de muncit pana ne vom castiga credibilitatea", a spus Popescu.

David Carney, in varsta de 22 de ani, a declarat presei australiene ca nu s-a hotarat unde va juca sub forma de imprumut dupa finala campionatului Australiei, care se va disputa pe 5 martie. "Ma gandesc doar la finala pe care o voi juca cu FC Sydney. Abia apoi voi vedea ce optiuni am si unde voi evolua pana la inceperea Cupei Mondiale", a precizat jucatorul, care a debutat in nationala Australiei, saptamana trecuta, in jocul cu Bahrain, din preliminariile Cupei Asiei.

Refuzul lui Carney de a evolua mai mult de trei luni in Romania ar putea fi cauzat si de situatia unui alt jucator australian, Michael Thwaite, aflat intr-un conflict cu clubul FC National legat de situatia sa contractuala. Thwaite a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii australiene, ca traieste o drama in Romania, nefiind lasat sa joace fotbal." - sursa TotalSport

Se pare ca avem de suferit din cauza imaginii. Pacat, Carney este un jucator interesant...

Poate rezolva MM ceva, acum ar fi cazul sa-i vedem calitatile de negociator!

karas_ultras02.03.2006 19:14

Oamenii au bagat o caruta de bani in Cristea si tot mai spera sa-l faca atacant...D-aia se codesc sa-i caute inlocuitor, tot mai spera sa-l vanda sa mai astupe din gaura... Mi-e groaza sa ma gandesc la vreo accidentare sau suspendari in linia de atac! Cred ca-l baga pe Goian!! Riiiiiccaaaaaaa, unde esti, frate?...

sorin_77702.03.2006 19:52

Cred ca daca ii ies lui Cristea cateva meciuri excelente la rand deja il vand... Ca cine stie cand mai poate sa-si faca reclama... :lol:

Alextds02.03.2006 22:52
Se pare ca avem de suferit din cauza imaginii. Pacat, Carney este un jucator interesant...

Poate rezolva MM ceva, acum ar fi cazul sa-i vedem calitatile de negociator!

Ce se scrie in presa sunt declaratiile impresarului care trage prin asta de prima de instalare Carney a fost La Everton cand avea 17 ani pana la 19, n-a jucat si a detutat meciul trecut pt Australia pt ca au jucat cu niste vai capul lor Bahrain (din min 82), sa fim seriosi mare reputatie nu are si deci nici pretentii nu ar trebui.

Gianmarco Loncharich a jucat intradevar titular in Peru dar la ocupanta locului 12 (din 13 echipe) César Vallejo nu unde zice parca acelasi impresar.

Oricum nu e important unde au jucat important e cum o sa joace dc ajung la Steaua.

giovani03.03.2006 17:29
- .  

- oricum un australian vine sigur. definitiv si nu imprumutat. mai cred ca in plus nici Twaite e un nume interesant pentru. noi (daca il putem cumpara intr-o suma rezonabila).

.

Unde-i australianul ala "care vine sigur"

Momentan nu vad nici un australian in Ghencea

IONUTZ-CIPRIAN03.03.2006 17:39

:evil: >>>>Acum este pe teava dar mi-e teama ca teava este sparta si scapa pana ajunge unde trebuie!!>>> :twisted:

giovani03.03.2006 18:15

victore unde esti ?

:lol:

Bogdan4Steaua04.03.2006 01:45

"Sabău: "A zis că e mai frumos în Peru"

Peruanul Gianmarco Loncharich, aflat în aceste zile în probe la Steaua, a trecut, fără succes, şi pe la Gloria Bistriţa.

Cristian CUCOLAŞ

După ce a fost urmărit de Sabău la două antrenamente, Loncharich a decis să părăsească Gloria, motivând că nu este tentat de România.

Peruanul a fost oferit şi bistriţenilor tot de către impresarul său, Dumitru Tudor, jucătorul "dezertând" însă după nici o săptămână de probe.

"A venit la noi chiar când ne-am întors din cantonamentul din Italia", a dezvăluit antrenorul Ioan Ovidiu Sabău. "S-a pregătit vreo trei zile la «satelitul» nostru, Gloria II, după care l-am luat la prima echipă. Părea destul de interesant şi chiar i-am cerut lui nea Jean (n.r. - Pădureanu) să vadă cum putem să-l achiziţIonăm. Însă la nici două zile de pregătire cu prima echipă s-a supărat şi a venit la mine să-mi spună că nu-i place aici şi că vrea să plece, că în Peru e mai frumos ca în România", a dezvăluit "Moţul".

Nebăgat în seamă de jucătorii bistriţeni cât timp a fost în probe la Gloria, peruanul a devenit subit subiect de glume în vestiarul ardelenilor după sosirea lui la Steaua. "Nu ştim cât de «sculă» era, dar cât a stat pe aici, nu a arătat prea multe. Era cam plinuţ şi la miuţa de 5 contra 2 mai tot timpul era în mijloc. Nu ştim dacă aici prindea lotul, dar poate îl prinde la Steaua", au glumit ieri elevii lui Neluţu Sabău.

"După două zile de pregătire cu noi, s-a supărat dintr-o dată. A zis că nu-i place deloc în ţara noastră şi dus a fost!" Ovidiu Sabău , antrenor Gloria Bistriţa "

Sursa: Prosport

Asadar, fotbalistul aflat acum in probe la noi a fost oarecum refuzat de Gloria Bistrita.

Ayrton04.03.2006 01:49

Sau strugurii sunt acrii...

Alextds04.03.2006 07:14

Eto'o a fost refuzat de Real Madrid asa ca nu vad problema.

Oricum din spusele lui Sabau e bun, il voia deci el a refuzat Gloria Bistrita nu Gloria pe el.

ulivius04.03.2006 10:44

Daca era ata de bun nu-i mai trebuia lui Oli o saptamana sa se decida. Daca are ambitie si tehnica, iti place si-l iei pe loc.

giovani04.03.2006 11:06

Victoras Iacob ar putea pleca la formatia daneza Brondby .

Antrenorul Laudrup vine la meciul Steaua-Betis pentru Iacob !

Laudrup a declarat ca vrea mai multi stelisti , dar spera sa ia macar 1 !

I.N.Money04.03.2006 12:03

Stai sa vezi cum o sa reactioneze Jiji cand o sa auda ca o echipa ca Brondby ii vrea jucatorii :lol:

giovani04.03.2006 12:27

problema e ca noi nu mai luam nimic !

-un peruan care a fost pe la Gloria Bistrita in probe

-treaba cu autralianul de la Sidney e moarta in papusoi

-alte transferuri ioc ...

Stryker04.03.2006 12:45

Fratilor, problema in cazul lui Loncharich este salariul pe care il avea el la clubul din peru...si a anume 60.000 $ pe sezon,nu cred ca gloria si-ar fi permis sa-i ofere acesti bani.

Urmeaza sa vedem daca cei din cadrul conduceri clubului nostru vor fi de acord sa-i acorde salariul cerut, in cazul in care Oli il opreste in lot.

giovani04.03.2006 12:53

Ce se mai aude cu australienii aia care "vin sigur "

Pe cand un virf de valoare ? Dica + Iacob e prea putin . Cristea nu si-a revenit , Litu + Simion eterne sperante

Alextds04.03.2006 15:20

Ce atacant sa vina?

Olaroiu nu stie cuv gen "atac", "atacant" si alte derivate de genul asta doar "portar", "fundasi" si "mijlocas la inchidere" o sa ajunga pozitia de mijlocas la inchidere cea mai avansata pozitie in echipa.

Ce nu se poate cu 7 fundasi si 3 mijlocasi la inchidere? :lol:

andrei_8704.03.2006 18:13

eu zic asa:

pascovici+todoran+Curca de la Farul

stancioiu+tibi Balan+Mazilu+nae+lazar+secareanu+nicola Vasile+madalin oae+curelea +ferfelea de la Sportul

velcovici+Paul curteanu+robert saceanu+Marius dina+Andrei ionescu de la U Craiova

Iulian apostol+Gabriel apetrei+Marius neculai+macare de la Otelul

Romeo Surdu de la CFR Cluj

ionutz matei+Razvan neagu+david+tanasa de la Bacau

salagean+frasinescu+peres+bozesan+Razvan radu de la Gloria Bistrita

neagoe+Prepelita de la FC Arges (neagoe e in coproprietate cu antwerp din belgia)

torje=scutaru+popovici+daminuta+lucian turcu+Bogdan straut de la Poli Timisoara

stefanutz tudorache de la Ceahlaul

Constantin avram de la Unirea alba iulia

zimmerman de la Poli, marc de la Poli Iasi, hutan de la zimbru chisinau

Bogdan4Steaua05.03.2006 00:07

Cam lunga lista. Eu m-as multumi cu Mazilu si Pascovici.

DraqGol05.03.2006 02:18
eu zic asa:

pascovici+todoran+Curca de la Farul

stancioiu+tibi Balan+Mazilu+nae+lazar+secareanu+nicola Vasile+madalin oae+curelea +ferfelea de la Sportul

velcovici+Paul curteanu+robert saceanu+Marius dina+Andrei ionescu de la U Craiova

Iulian apostol+Gabriel apetrei+Marius neculai+macare de la Otelul

Romeo Surdu de la CFR Cluj

ionutz matei+Razvan neagu+david+tanasa de la Bacau

salagean+frasinescu+peres+bozesan+Razvan radu de la Gloria Bistrita

neagoe+Prepelita de la FC Arges (neagoe  e in coproprietate cu antwerp din belgia)

torje=scutaru+popovici+daminuta+lucian turcu+Bogdan straut de la Poli Timisoara

stefanutz tudorache de la Ceahlaul

Constantin avram de la Unirea alba iulia

zimmerman de la Poli, marc de la Poli Iasi, hutan de la zimbru chisinau

Mai aveai putin si insirai toata Divizia A+B. Nu zic ca'n lista aia nu sunt tineri de perspectiva, dar ma gandeam dak ii vrei pe toti deodata, sau doar cativa :twisted:

giovani05.03.2006 10:26

Transferam toata Divizia A la Steaua ?

Ce sa facem cu ei ?

Ne trebuie straini cu mentalitatea ca m-am saturat de meciuri gen cele cu U Cluj , Poli Iasi anul trecut sau Vaslui , Rapid 2 , Gloria , CFR Cluj din acest sezon ...

Unde sunt australienii aia victore ?

Ayrton05.03.2006 12:14
Unde sunt australienii aia victore ?

Astazi se joaca finala campionatului Australiei, asa ca saptamana viitoare o sa vedem ce australieni vin, sau nu, la Steaua...

armanovici05.03.2006 13:53

Vin doi canguri.

IONUTZ-CIPRIAN05.03.2006 14:29

:evil: >>>Si sunt buni de ceva ?Sau stiu nu mai sa sara?>>>> :twisted:

«1707172737483»