FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1686970717283»
Piece of Mind22.02.2006 17:48

Deci in acest moment mie mi se pare ca avem o politica foarte buna la nivel managerial, iar rezultatele echipei conduc la aceasta concluzie. Singurul motiv de ingrijorare provine din faptul ca, in opinia mea, nu avem toate posturile dublate din punct de vedere valoric. Dar asta se poate remedia.

victor22.02.2006 17:53

ideea conducerii este ca totusi sa conserve un lot de 18 - 20 jucatori de valoare, nu mai multi, pentru. altfel, daca largesti prea mult grupul incep sa apara discutiile si nemultumirile, fiecare dorind sa joace.

in plus este si o problema de bani. nici sacul lui Gigi nu este fara fund si e o lupta continua sa scoti fonduri suplimentare de la el pentru. echipa de fotbal. chiar si transferul lui Carlos are cateva chestii extrem de amuzante care s-au intamplat pana la perfectare! asta asa in afara discutiei noastre.

SSK22.02.2006 20:34

Mie asta cu posturile dublate de jucatori egali valoric mi se pare o "iluzie". Ea poate fi adevarata doar pentru cateva posturi si doar pentru catva timp, dar mai devreme sau mai tarziu va esua.

Explicatia : orice antrenor are tendinta, chiar si admitand ca are rezerve egale valoric cu titularii, sa se bazeze preponderent pe un 11 de start, nu sa schimbe 4-5 jucatori de la o etapa la alta. In contrapartida, un jucator bun care nu este jucat va vrea mai devreme sau mai tarziu sa joace, decat sa fie rezerva de lux a nu stiu cui. Voi vreti sa-mi spuneti ca Real are rezerve de talia titularilor ? Barca ? Chelsea ? Juve ? Milan ? etc etc ? Evident, nu, pe termen lung poti doar spera la niste rezerve apropiate cat se poate de valoarea titularilor.

Steaua insa pare sa faca o treaba serioasa de ceva vreme. Si remarc de asemenea ca Protasov a fost contagios pana acum. Fiecare membru al conducerii isi vede de fotbal si nu de altceva. Pana si Mihai Stoica a fost incredibil de serios si putin caustic la "Realitatea sportiva".

Si ma repet : De i-ar tine !

Alextds22.02.2006 21:17

Nu cred ca o sa ia Steaua sub conducerea asta jucator peste 26 de ani pe bani decat in cel mai bun caz gratis si de imprumutat nici atat. Lucru pe care il consider f bun.

Cate 2 jucatori de valoare egala pe posturi este o prostie tipic romaneasca.

Dc ai 2 jucatori egali ca val pe aceeasi pozitie ori il joci pe cel mai batran ca sa il vinzi in un an pt ca nu are rost sa tii unul pe bara si sa platesti contractul de pomana si iei unul de perspectiva in timp ce joaca ala care a mai ramas ori il joci pe ala mai tanar ca sa il vinzi pt ca iei mai multi bani si in un an ramai in ambele cazuri cu unul.

P.S. Victor cam aberante posturile tale dc ai fi chiar asa bine informat zi macar nationalitatea "ne-australian"-ului ca sa fii mai credibil la transfer sau ca sa ne dovedesti ca nu te pricepi la ghicit dc nu va fi ce zici tu. Oricum dc zici ca esti din club si pierzi atata timp pe siteul asta sincer incep sa ma indoiesc de profesionalismul personalului clubului :lol: ca sa nu mai zic ca la ce apetit de vb ai probabil tu esti ala care este prezentat de presa drept "o sursa sigura din cadrul clubului" care tot vb cand nu trebuie asa ca poti sa zici nle jucatorului ca asta iti e oricum obiceiul.

victor23.02.2006 09:52

- raspuns la o intrebare ce se repeta: nu sunt in club! sunt doar un suporter! asta insa nu inseamna ca nu am anumite informatii! traim si murim alaturi de Steaua.

- in afara problemelor "clasice" legate de perfectarea unui transfer, Steaua sufera si presiunea negativa constanta a fratilor Becali, care prin toate canalele incearca sa blocheze tranzactiile noastre is prezenta altor impresari pe piata romaneasca, unde ei vor sa-si conserve monopolul. de aceea e bine sa evitam rostirea unor nume!

- a mai spus MM intr-o emisiune TV ca lucram cu Marcel Popescu ca impresar. mai departe, cine e in fotbal stie ca Popescu e de cateva luni in parteneriat cu ronnie rosenthal, fost jucator in spania si anglia, actualmente impresar bine pozitionat pe piata internationala. mai departe asteptam! rabdare si tutun!

- repet: nu cred ca respectivul mijlocas ne-australian poate fi luat cu usurinta! ar fi un vis prea frumos, avand in cota lui internationala. asta nu inseamna insa ca vom renunta, dar e posibil sa nu avem succes in fata altor nume europene.

- oricum un australian vine sigur. definitiv si nu imprumutat. mai cred ca in plus nici Twaite e un nume interesant pentru. noi (daca il putem cumpara intr-o suma rezonabila).

- nu va mai faceti atatea griji: MM e un baiat mai destept decat isi inchipuie multa lume. nu are inca varsta optima, dar peste cativa ani va fi cu mult mai bun decat nea Ion hotu'.

victor23.02.2006 10:29

- sydney FC ar vrea sa ne dea 1 - 2 jucatori imprumut pana in vara, dar transferul lor definitiv sa se discute dupa Mondialul din Germania?!

- propunerea noastra a fost clara: transfer definitiv acum! ultima oferta este imprumut pana in vara, cu prima optiune insa la cumparare a lui Steaua. in cazul in care apare o propunere mai buna ca pret, Steaua si sydney impart banii (in functie de un un procent agreat de parti), dar australienii sunt cei care negociaza si decid. Gigi pare insa a refuza o astfel de solutie si nu accepta decat jucatorul in co-proprietate.

sorin_77723.02.2006 11:17

Victor nu stiu de unde stiu atatea, nu ma intereseaza, stiu doar ca ai dat o perdea la o parte din ochii mei... nu iese fum fara foc...

Thanks! :wink:

PS: Nu inteleg de ce este asa nevoie de inchizator!!! Se doreste ca inlocuitor al capitanului in eventuala plecare a lui Radoi? Pentru ca eu cred ca Radoi in vara va pleca...

Piece of Mind23.02.2006 12:49
-  

- nu va mai faceti atatea griji: MM e un baiat mai destept decat isi inchipuie multa lume. nu are inca varsta optima, dar peste cativa ani va fi cu mult mai bun decat nea Ion hotu'.

Cine e "nea Ion hotu'?.....

Motanu D23.02.2006 12:57

nea Ion hotu' e un oarecare presedinte de club. Fost "impresar". Recunoscut pentru cinstea si onoarea sa.

sorin_77723.02.2006 12:58

pentru cinstea si onorea sa i se spune "hotu'" ... Foarte tare frate!!! Foarte tare!!! :lol: :lol: :lol:

Piece of Mind23.02.2006 13:47
nea Ion hotu' e un oarecare presedinte de club. Fost "impresar". Recunoscut pentru cinstea si onoarea sa.

Sa speram ca la ala s-a referit si Victor!

UTCopos23.02.2006 14:25

Chiar nu stii, pe bune?

Lui nea Ion Alexandrescu, Dumnezeu sa-l ierte, i se spunea si asa.

Ii spuneau asa si dusmanii, dar si cei din club, deoarece era atat de smecher (poate asta este cuvantul mai potrivit), incat reusea sa-i faca pe toti sa gandeasca ca el. Stii cum l-a adus pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]??? Nu e banc, si nici legenda. Cu o ciocolata. Acum cu siguranta n-ar mai merge, dar nici atunci nu usor sa faci un fotbalist sa semneze doar pe promisiuni si o ciocolata. Nea Ion a reusit. Asta-i doar un exemplu. Nea Ion "hotu'" (ma intreb de ce stadionul nu-i poarta numele??? cu siguranta ar merita acest lucru) a fost, dupa parerea mea, si nu numai, cea mai importanta persoana din istoria echipei. Din pacate mass-media, dar si noi suporteriine amintim de el din ce in ce mai rar.

Piece of Mind23.02.2006 15:00

Chiar nu stii, pe bune?

Lui nea Ion Alexandrescu, Dumnezeu sa-l ierte, i se spunea si asa.

Ii spuneau asa si dusmanii, dar si cei din club, deoarece era atat de smecher (poate asta este cuvantul mai potrivit), incat reusea sa-i faca pe toti sa gandeasca ca el. Stii cum l-a adus pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]??? Nu e banc, si nici legenda. Cu o ciocolata. Acum cu siguranta n-ar mai merge, dar nici atunci nu usor sa faci un fotbalist sa semneze doar pe promisiuni si o ciocolata. Nea Ion a reusit. Asta-i doar un exemplu. Nea Ion "hotu'" (ma intreb de ce stadionul nu-i poarta numele??? cu siguranta ar merita acest lucru) a fost, dupa parerea mea, si nu numai, cea mai importanta persoana din istoria echipei. Din pacate mass-media, dar si noi suporteriine amintim de el din ce in ce mai rar.

Nu stiam, multumesc ca mi-ai spus. Ma pregateam sa-l banez pe Victor permanent, pentru impietatea de a se adresa in acest mod celui mai important presedinte de club din istoria fotbalului romanesc. Bine ca nu m-am grabit. :wink:

Alextds23.02.2006 23:12

Sper ca are Victor dreptate si rusii n-au platit pt Hamu inca ca dupa ultimul meci al nostru incepe sa imi para un portar mai sigur decat il credeam.

redandblue23.02.2006 23:50

Dute MM si adu tata un portar ca lumea ca cu , carlod ne facem de cacao......

Bogdan4Steaua24.02.2006 00:31

Carlos a facut un meci destul de bun.

sorin_77724.02.2006 11:23
Dute MM si adu tata un portar ca lumea ca cu , Carlos ne facem de cacao......

red19 cred ca nu prea ai vazut meciul, a avut doua iesiri gresite Carlos, la un Corner in prima repriza si la o faza in cea de-a doua cand a scos Goian. Dar in aceeasi faza s-a si evidentiat. Golul nu i se poate imputa absolut deloc, mai degraba fundasilor centrali care au permis olandezului sa se apropie in pozitie de sut...

parerea mea este ca portughezul s-a aratat cam cel mai bun alaturi de Goian de la noi din echipa in acest meci cu Heerenveen...

incearca sa ai mai multa rabdare...

si poate il trimiti pe MM dupa un atacant si un mijlocas ofensiv...

Bisquit24.02.2006 11:29

Trebuie sa fiu de acord cu red19... Nu zic sa aduca alt portar..dar mai e mult de lucru cu nenea Carlos..

Centreaza bine..e drept...dar are niste iesiri...

Aseara mi-a stat inima-n loc de cateva ori....si nu stiu daca a-ti uitat faza aia cand in locul portarului a fost Goian...portarul nostru era ametit total :lol:

sorin_77724.02.2006 11:31
....si nu stiu daca a-ti uitat faza aia cand in locul portarului a fost Goian...portarul nostru era ametit total :lol:

si din ameteala aia s-a trezit si a scos al doilea sut ??? adevarat ???

Bisquit24.02.2006 11:34

Da...i-mi amintesc...spectaculos dar nu foarte periculos...

Asta e...trebuie sa avem putina rabdare. Recunosc ca ceva bun in el are...si nu in ultimul rand...mai trebuie ajutat si de echipa....

sorin_77724.02.2006 11:36

cred ca intradevar are nevoie de mai multa comunicare cu fundasii... nu prea se intelege cu ei... Radoi a degajat din bratele lui... Totusi Carlos e un transfer bun... Eu am incredere in el, trebuie sa ne obisnuim si noi cu el usor usor, nu e un portar obisnuit, asta se vede...

Bisquit24.02.2006 11:42

Eu zic ca daca se continua in formula asta cu Radoi la mijloc ar trebui adus inca un fundas central. Goian si Ghionea sunt ok, dar banca de rezerve la capitolul asta sta cam prost. Baciu ,sa recunoastem, nu e de nivelul asta la care suntem....

sorin_77724.02.2006 11:56

Eu cred ca investitia ar fi mai necesara la mijloc, ne trebuie un mijocas ofensiv cu un sut deosebit si cu pasa buna pe varfuri... Cu fundasi stam bine cat de cat, dar la mijoc s-a vazut buba aseara... nu lipezea nimeni situatia acolo... nici Radoi nici Para pentru ca nu le sta in profilul lor de jucatori......

Bisquit24.02.2006 12:01

Exact!! Ai dreptate....Cristocea unde-i????..

I.N.Money24.02.2006 12:29

Baieti nu trebuie sa mai investim nimic..cu acest 11 cu exceptia lui Baciu si a lui Carlos am spulberat Lens-ul....problema este la nivelul bancii tehnice.

«1686970717283»