- raspuns la o intrebare ce se repeta: nu sunt in club! sunt doar un suporter! asta insa nu inseamna ca nu am anumite informatii! traim si murim alaturi de Steaua.
- in afara problemelor "clasice" legate de perfectarea unui transfer, Steaua sufera si presiunea negativa constanta a fratilor Becali, care prin toate canalele incearca sa blocheze tranzactiile noastre is prezenta altor impresari pe piata romaneasca, unde ei vor sa-si conserve monopolul. de aceea e bine sa evitam rostirea unor nume!
- a mai spus MM intr-o emisiune TV ca lucram cu Marcel Popescu ca impresar. mai departe, cine e in fotbal stie ca Popescu e de cateva luni in parteneriat cu ronnie rosenthal, fost jucator in spania si anglia, actualmente impresar bine pozitionat pe piata internationala. mai departe asteptam! rabdare si tutun!
- repet: nu cred ca respectivul mijlocas ne-australian poate fi luat cu usurinta! ar fi un vis prea frumos, avand in cota lui internationala. asta nu inseamna insa ca vom renunta, dar e posibil sa nu avem succes in fata altor nume europene.
- oricum un australian vine sigur. definitiv si nu imprumutat. mai cred ca in plus nici Twaite e un nume interesant pentru. noi (daca il putem cumpara intr-o suma rezonabila).
- nu va mai faceti atatea griji: MM e un baiat mai destept decat isi inchipuie multa lume. nu are inca varsta optima, dar peste cativa ani va fi cu mult mai bun decat nea Ion hotu'.