FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1666768697083»
DraqGol19.02.2006 17:25

Ba e posibil sa fie tinuti jucatorii. Gigi a aratat asta pana acum cu varf si indesat. Si acum arata ca poate transfera si din afara jucatori valorosi. Asta nu a facut'o nimeni pana acum. Totodata zic ca rezultatele se vor vedea mai repede, la anul vom fi si mai puternici, important acum e sa luam campionatul !!!

talekjuve19.02.2006 20:32

Eu debea astept transferurile alea 2 care le cere Oli si sa vad in ce mai investeste Gigi.Nu stiu de ce cand zice australian imi vine automat numele de MICHAEL TWAITE nu stiu de ce.Poate ca e situatia asteptata de Oli sa-l ia pt ca e intr-o situatie naspa la FC National si nu prea e bine vazut.Eu totusi am incredere in MM Stoica si in Oli si astept transferurile...FORZA Steaua. :D

Virgil19.02.2006 21:00

Cum sa fie Twaite daca i se asteapta cartea verde ?

Motanu D19.02.2006 21:06

Si ce sa facem cu Thwaite ?! Avem aparare! Sa dam o caruta de bani pe el si apoi sa vada meciul cu Gigi din loja ?!

talekjuve19.02.2006 21:20

Am spus si eu dar cred ca sigur nu e asa.Astept transferul........

Ana-Maria20.02.2006 00:28

Acum cateva luni Gigi anunta un transfer bomba.Nu stiu daca s-a discutat despre asta aici,dar am si eu o curiozitate personala.Pana la urma,despre cine era vorba?Alexa sau Maldarasanu?Am ramas in urma,deja imbatranesc.. :D

Recoba20.02.2006 00:58

Se zvoneste k vine Shroj :wink: mi ar placea e un jucator bun are fata de Steaua si cum vin meciuri grele o sa trebuiasca sa avem rezerve mai bune :)

Motanu D20.02.2006 01:41
Acum cateva luni Gigi anunta un transfer bomba.Nu stiu daca s-a discutat despre asta aici,dar am si eu o curiozitate personala.Pana la urma,despre cine era vorba?Alexa sau Maldarasanu?Am ramas in urma,deja imbatranesc.. :D

Bomba era ca defapt nu a plecat nimeni. Maldarasanu a fost un fel de sperrietoare pentru rapidisti, iar Alexa e javra pana la moarte si nu avea cum sa vina la Steaua. De fapt nu e nici o bomba. Bomba va fi cand vom lua Cupa UEFA !

Bogdan4Steaua20.02.2006 01:41

"Încă un străin la Steaua

Corina Marinaş, Răzvan Rotaru, Dan Udrea

"Pînă la începutul returului vom mai aduce unul sau doi jucători străini", a anunţat MM Stoica vinerea trecută. Patronul Stelei, Gigi Becali a fost şi mai explicit. "Era vorba despre doi străini, dar în cele din urmă a rămas doar unul singur. Transferul e aproape realizat", a spus Becali.

Jucătorul care va ajunge în Ghencea în această săptămînă se numeşte David Carney, e australian, are 22 de ani şi evoluează ca mijlocaş central. El joacă la Sydney United şi săptămîna trecută a fost anunţat de selecţionerul echipei naţionale a "cangurilor", olandezul Guus Hiddink, că este convocat în premieră la lot pentru meciul din această săptămînă cu Bahrain.

Ieri dimineaţă, Carney, unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul Australiei, a disputat returul semifinalei campionatului de la Antipozi împotriva lui Adelaide. A fost titular, a evoluat 71 de minute, a încasat un cartonaş galben şi echipa sa, Sydney, a cîştigat cu 2-1, după ce în tur fusese 2-2, obţinînd calificarea în finală. Carney nu va putea juca pentru Steaua în Cupa UEFA, pentru că 31 ianuarie a fost data limită la care lotul roş-albaştrilor trebuia trimis la forul european.

La 17 ani juca la Everton

Carney a fost în atenţia cluburilor din Europa încă de cînd era junior. În urmă cu 5 ani şi jumătate, pe cînd avea doar 17 ani, a fost transferat de Everton, el aflîndu-se în lotul grupării din prima ligă din Anglia timp de 3 ani, după care a plecat să joace în diviziile inferioare la Oldham Athletic şi Halifax Town. Înainte de a se întoarce în Australia, a mai evoluat un sezon în Liga a doua scoţiană, la Hamilton Academical. "Am luat o decizie bună de a reveni în ţara mea, unde joc de plăcere. Nici în cele mai sălbatice vise nu credeam că o să ajung în echipa naţională", a declarat Carney.

Cifrele lui Carney în acest sezon

- a jucat în 22 de partide, în 20 fiind titular

- a evoluat în total 1.802 minute

- a dat 6 goluri şi 6 pase de gol

- a şutat de 28 de ori pe spaţiul porţii şi de 52 de ori spre poartă

- de 8 ori a fost semnalizat în ofsaid

- a comis 26 de faulturi, a încasat 3 cartonaşe galbene şi nu a fost eliminat niciodată

Oli l-a remarcat la Antena 1

Cosmin Olăroiu l-a observat pe Carney în meciurile de la Campionatul Mondial al cluburilor, competiţie desfăşurată în prima jumătate a lunii decembrie 2005. Partidele au fost transmise atunci în direct de Antena 1 şi Oli l-a remarcat pe australian, care a fost titular în ambele jocuri disputate de echipa sa, FC Sydney United, 0-1 cu costaricanii de la Deportiva Saprissa şi 1-2 cu egiptenii de la Al Ahli.

"Este foarte puternic"

Australianul Ryan Griffiths, atacantul lui FC Naţional, consideră că experienţa mijlocaşului David Carney va fi de mare ajutor echipei din Ghencea. "David este un jucător puternic de piciorul stîng, foarte rapid şi tehnic. Ar fi un cîştig pentru Steaua atît în cupele europene, cît şi în Divizia A. Are experienţa campionatului Angliei, unde se joacă mai bărbăteşte, iar la Sydney este un om de bază în echipă. Un fotbalist foarte activ pe parcursul meciului, care înscrie goluri şi dă multe pase de gol. Faptul că a fost chemat la «naţională» de selecţionerul Guus Hiddink spune multe despre valoarea lui", a explicat Griffiths.

"David Carney este în mare formă. În acest moment e între primii 7-8 jucători din campionatul Australiei şi evoluţiile lui din ultima vreme ne-au obligat să-l convocăm la echipa naţională"

Arnold Graham, secundul lui Guus Hiddink la "naţionala" Australiei "

Sursa: GSP

Sa vedem daca acesta este jucatorul in cauza.

jaap20.02.2006 02:07

ce fuleu are copilu':)

Virgil20.02.2006 08:09

David Carney

0501tifet-13850667542b3ac220f8b_450_557_

sorin_77720.02.2006 09:44

Acest David Carney era jucatorul de care Steaua chiar avea nevoie. Este un bun suteor din actiune, foarte solid si bataios... Paseaza foarte bine pentru atacanti se pare... Sa speram ca transferul se va realiza cat mai degraba... Succes!!!!

victor20.02.2006 11:55

* ref. posturi anterioare despre Hamu:

- cei interesat ar trebui sa stie ca nici pana azi nu au intrat in cont banii pentru. Hamu de la TOMSK. si asta in conditiile in care noi am si platit la Boavista.

* alte transferuri:

- in conceptia generala a conducerii actuala echipa ar mai avea nevoie de 4 "plombe" (un fundas de banda stanga dar si cu posibilitati de a juca in centru, un mijlocas de inchidere puternic, un mijlocas stanga si inca un atacant de forta, ca sprijin pentru. Iacob). sigur asta este o viziune ideala, care pe hartie pare minunata si simpla.

- aducerea unor australieni e o gaselnita personala a unuia din conducatorii nostri. cred ca e o idee buna, pentru. ca sunt jucatori bataiosi si in general seriosi ca atitudine. e o natiune sportiva foarte dinamica. jucatorii de la antipozi aduc un plus de forta si agresivitate, iar chiar si la Steaua agresivitatea nu este in exces, mai ales in partidele din deplasare, unde inscriem destul de greu. oricum australienii de care vorbim sunt mult peste ce a venit pana acum in tara. mckain, griffith sau shroj nu isi gasisera nici un angajament in Liga australiana pro si jucau la amatori.

- in vederile noastre sunt trei jucatori, din care doi sunt australieni (unul din ei joaca in Europa) si unul european (totusi destul de greu de luat). sigur transferam unul dintre acestia, poate doi. cautam un jucator de picior stang, care sunt rari in fotbalul romanesc.

- Twaite cred ca ar fi o solutie buna ca rezerva la actualul grup de fundasi titulari. e un baiat inteligent, cunoaste fotbalul din tara si a crescut in ultimii doi ani. e versatil, puternic (188cm) si poate evolua pe orice post din defensiva. in plus mai are contract doar 8 luni si deci pretul pentru. el ar trebui sa fie unul rezonabil.

- oricum din vara il asteptam pe Rica, printul desertului! ar putea reveni oricand, mai ales ca si Gigi si-a dat acordul.

- marea noastra problema de acum inainte va fi pastrarea grupului de titulari. e drept ca toti jucatorii de baza au contracte de la 3,5 ani in sus, dar in momentul cand incep sa curga ofertele e greu sa te mai opui vointei lor. iar Gigi e bantuit de oarece grandomanie si sustine ca la Steaua stau numai jucatorii care isi doresc acest lucru.

sa vedem ce o sa mai fie!

Ana-Maria20.02.2006 12:26

00001869image9ir.jpg

davidcarneywideweb470x33406nn.jpg

Born: November 30, 1983

Birthplace: Sydney, NSW

Height: 1.81m

Weight: 78 kg

Pos: C

Nationality: Australia

Carney's previous clubs include - 2000-03 Everton (England); 2003-04 Oldham Athletic (England); 2004 Halifax Town (England); 2004-05 Hamilton Academical (Scotland)

IONUTZ-CIPRIAN20.02.2006 14:08

:evil: >>>Ar fi un mare castig pentru Steaua,baiatul a mai jucat si in ANGLIA,acum este selectionat si la echipa NATIONALA a AUSTRALIEI,eu zic ca ar fi bine venit la Steaua,cam cat ar costa?>>> :twisted:

DraqGol20.02.2006 21:04

Banii ii da Gigi si dupa cum am vazut in ultimul timp, Steaua se ghideaza foarte bine in raportul pret-calitate. E foarte bine ca vine un mijlocas mai inalt, de forta, care da si goluri si e si bun pasator si mai e si tanar pe deasupra. Sa speram ca va fi confirma si vom avea inca un superjucator la Steaua care va intregi o echipa care sa ne aduca mari bucurii si de acum incolo !!!

SSK21.02.2006 01:09

Din cate vad, viziunea clubului seamana cu a mea in ce priveste "plombele" necesare unei echipe de ChL, cu deosebirea (placuta) ca viziunea lor e mai generoasa : eu speram la un fundas stanga si un atacant, ei mai pluseaza cu un mijlocas stanga si unul la inchidere.

Eu ma intreb insa daca pe dreapta avem ce ne trebuie. Mitul lui "Banel" s-a cam desumflat in ultima vreme, iar Oprita este doar o palida amintire a superjucatorului din meciul cu Valencia. Deci ?

Oricum, desi nu am o parere buna nici despre Gigi Becali si nici despre Mihai Stoica, trebuie sa spun ca de la o vreme ma simt din ce in ce mai linistit cand vine vorba de felul cum este condusa echipa de fotbal. Se vede la noi ceea ce nu prea se vede la altii : viziunea ! De i-ar tine...

armanovici21.02.2006 01:20
De i-ar tine...

Sa iti fie gura aurita!!

Semne bune anul are!

sorin_77721.02.2006 09:35

Orientarea clubului e cat se poate de clara, bani putini pentru jucatori de perspectiva. In SPECIAL JUCATORI CU FIZIC PUTERNIC, acestia au mare cautare in multe campionate si fac fata in competitii superioare... Se pare ca Steaua a devenit din cea mai pricajita echipa una cu talia cea mai mare din campionat... SUPER!!!!

radu221.02.2006 10:58

A semnat deja cu noi? Pt ca vad ca toata lumea il prezinta deja ca viitorul mijlocas al Stelei. Sa nu fie un alt balon de sapun ca atacantul sud-american... De ce nu il anunta si MM cand e totul finalizat, cum a fost in cazul Carlos.

ultras200621.02.2006 17:01

aaaa

karas_ultras21.02.2006 20:46

Barcauan din nou javra...

Bogdan4Steaua21.02.2006 20:55

Am auzit si eu la OTV. Oricum, niciodata nu l-am considerat pe Barcauan nu stiu ce fundas. Sa vedem ce se intampla si la noi cu acel australian.

Nero21.02.2006 21:03
Barcauan din nou javra...

Poti sa detaliezi?

Ana-Maria21.02.2006 22:08

O fac eu.A vrut sa spuna: "Barcauan revine la Dinamo" :)

«1666768697083»