FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1656667686983»
sorin_77713.02.2006 11:21

Legat de transferuri:

Steaua mai poate aduce jucatori care sa poata evolua atat in campionat cat si in UEFA? sau lista trimisa la UEFA ramane batuta in cuie pana la finalul competitiei din acest sezon?

Virgil13.02.2006 11:28

Sigur ca mai poate aduce.Returul nu a inceput,iar UEFA nu s-a terminat.

Pentru UEFA trebuie adusi jucatori care nu au participat la nici-un joc in actuala Cupa UEFA sau CL.Astfel,jucatori de la Rapid sau Dinamo care au jucat nu ar avea drept de joc.

In ce priveste lista,e valabila doar pentru aceste 2 meciuri.

sorin_77713.02.2006 11:37

Atunci poate ne mai face MM o surpriza placuta si il aduce si pe "fratele" lui Carlos, portughezul, mijlocas de creatie... :D

Bogdan4Steaua13.02.2006 13:14

Dupa dubla cu Heerenveen probabil ca vom mai transfera jucatori. Acum toata atentia este indreptata asupra celor doua meciuri.

Motanu D13.02.2006 14:10

Greu de crezut ca vom mai lua macar un jucator liber...

I.N.Money13.02.2006 14:12

Atat timp cat Oli s-a declarat incantat ca are cate 2 oameni pe post,nu cred ca e cazul sa vorbim de un nou transfer.

Motanu D13.02.2006 14:19

Pai da, are un titular in teren si un titular al bancii de rezerva...

IONUTZ-CIPRIAN13.02.2006 14:19

:evil: >>>Nu sunt pro transferuri,si eu zic ca ajunge dar parca nu ar mai strica ceva jucatori noi,poate vin unii mai buni!Cat despre Dumitru imi pare rau pentru el ca a facut multe pentru Steaua,si imi placea cum juca!!!>>> :twisted:

juristcris15.02.2006 16:01

Din ce am citit in GSP, ar mai fi nevoie de un concurent pt Bostina, pe partea stanga. Din pacate, in tara nu prea avem pe cine sa luam pe postu asta. Poate aveti voi o idee... Iar referiror la ideea cu aducerea atacantului estonian, sa stiti ca nu ar fi chiar o treaba rea. ESte ieftin, e destul de tanar si e estonian, adica nu e in vazul tuturor. Cred ca merita vazut. Totusi, personal nu cred ca va mai veni cineva in iarna asta.

victor17.02.2006 12:31

inteleg ca incercam sa mai aducem un atacant de picior stang! sunt cateva variante externe care sunt urmarite atent!

oricum orice jucator transferat acum nu va avea drept de joc in UEFA. scopul este insa sa avem variante pentru. returul ce se anunta extrem de dificil cu succesiunea de meciuri duminica, joi, duminica!

cat despre cadu cred ca e dificil sa-l luam noi! are o cota buna in portugalia si probabil ca va fi blocat de unul din granzii fotbalului lusitan. in plus fotbalistii straini se lasa inca greu sa accepte un transfer in Romania si asteapta pana in ceasul al 12-lea sa vada ce alte variante sunt disponibile. de ex. in cazul lui Carlos acesta a cerut pana in ultimul moment marirea salariului la boavista si daca conducerea lor ar fi acceptat solicitarea (care era foarte rezonabila) probabil ca el ar ales sa ramana in portugalia.

LUQ17.02.2006 15:48
inteleg ca incercam sa mai aducem un atacant de picior stang! sunt cateva variante externe care sunt urmarite atent!

oricum orice jucator transferat acum nu va avea drept de joc in UEFA. scopul este insa sa avem variante pentru. returul ce se anunta extrem de dificil cu succesiunea de meciuri duminica, joi, duminica!

cat despre cadu cred ca e dificil sa-l luam noi! are o cota buna in portugalia si probabil ca va fi blocat de unul din granzii fotbalului lusitan. in plus fotbalistii straini se lasa inca greu sa accepte un transfer in Romania si asteapta pana in ceasul al 12-lea sa vada ce alte variante sunt disponibile. de ex. in cazul lui Carlos acesta a cerut pana in  

ultimul moment marirea salariului la boavista si daca conducerea lor ar fi acceptat solicitarea (care era foarte rezonabila) probabil ca el ar ales sa ramana in portugalia.

Cristocea nu joaca pe acelasi post ca Bostina?

danciu1917.02.2006 16:03

Marius Mitu a fost concediat de Anderlecht din cauza unor asa zise meciuri trucate pe care fosta sa echipa Lierse le-ar fi facut ,cred ca ar fi o solutie extraordinara(l-am urmarit pe cand juca la Lierse si e fantastic).POATE MM o sa-si indrepte interesul si asupra lui.

FORZA Steaua!

IONUTZ-CIPRIAN17.02.2006 18:03

:evil: >>Cred ca l-au contactat aia de la Dinamo sa-l infiltreze in o alta echipa ,poate asa reusesc sa mai faca niste mici blaturi,acolo ar fi cel mai nimerit!!>>> :twisted:

I.N.Money17.02.2006 18:59

Nu uita ca Mitu e crescut de Steaua,iar acum 2 ani a fost declarat cel mai bun mijlocaj din Belgia...

IONUTZ-CIPRIAN17.02.2006 19:14

:evil: >>>Daca este adevarat cea ce a facut in BELGIA ,nu cred ca o sa-l vad jucand vreodata la Steaua atata timp cat va fi Gigi patron,se stie ca are ceva cu cei care au un comportament care l-ar deranja!!>>> :twisted:

karas_ultras17.02.2006 20:30

Meme e-n direct la Fanatik si zice ca transfera ceva pana la incheierea perioadei... de la mijloc in sus!!!...

iancu dragosh18.02.2006 11:12

Situatia lui Mitu nu se prea poate judeca in termeni de alb si negru. clubul la care a activat era controlat de persoane sin mafia Chineza si sincer nu stiu cum ar fi putut sa refuze. unii jucatori au declarat ca au fost amenintati cu represalii fizice sau cu retrogadarea la a doua echipa a clubului, ce activeaza in divizia a treia. cum Mitu era cel mai bun jucator al echipei, este de la sine inteles ca daca chinezii doreau ca partida sa fie pierduta si sa nu aiba surpize, Marius trebuia convins cu orice mijloace. nu spun ca nu a gresit, insa nu trebuie pus la zid atat de repede. cat despre cariera lui de fotbalist, aceasta se pare ca s-a incheiat. ccel mai probabil va primii o suspendare de 3 ani si nu stiu daca la 33 de ani va mai revenii. Sper ca Fifa sa nu scoata tapi ispasitori si sa mearga la radacinile afacerilor iar sanctiunea sa nu fie chiar atat de dura.

Darius_Stelistul18.02.2006 13:18

Eu cred ca nu trebuia sa il dea pe Hamu.Era un portar bun si cred ca mai este.A facut o afacere buna Gigi cu el.

Virgil18.02.2006 19:47

"Foarte buna".Banii care i-a luat pe el,i-a dat pe jumatate din Carlos.Cealalta jumatate apartine inca Boavistei.Juridic vorbind.

Bogdan4Steaua19.02.2006 11:40

"Mijlocaş din Australia la Steaua

Corina Marinaş, Răzvan Rotaru, Dan Udrea

O dată cu despărţirea de Protasov, dar şi de Hamutovski, se părea că Steaua va fi singura dintre primele 4 clasate în Divizia A care nu mai are nici un străin la echipă. A urmat însă transferul portarului Carlos, iar de săptămîna viitoare roş-albaştrii vor mai avea în lot încă un fotbalist din străinătate.

Conducerea Stelei se află în discuţii foarte avansate pentru aducerea unui mijlocaş central, însă numele lui este ţinut în mare secret. Motivul? "Acum a apărut pe piaţă şi multe echipe l-ar dori. Imediat cum s-ar afla că Steaua se interesează de el, i-ar creşte foarte tare preţul", a spus unul dintre oficialii din Ghencea.

Fotbalistul care urmează să vină la Steaua este australian şi e titular la echipa sa de club. În schimb, nu reprezintă un nume cu greutate, dar Olăroiu şi MM Stoica au dat asigurări că este de mare perspectivă şi doresc să-l aducă neapărat la echipă.

Vor să-i obţină cartea verde pînă la debutul returului

Steaua încearcă să obţină cartea verde a australianului pînă pe data de 5 martie, cînd echipa va debuta în prima etapă a returului Diviziei A şi cînd Paraschiv este suspendat, Olăroiu avînd mare nevoie de un mijlocaş central de rezervă pentru cuplul Rădoi-Lovin, pe care îl va folosi împotriva lui FC Argeş.

"Au fost în discuţie doi fotbalişti străini şi în cele din urmă a rămas doar unul, cu care sper să finalizăm cît mai repede discuţiile şi să-l avem la echipă pînă la începutul returului"

Gigi Becali

"MM şi Oli mi-au zis că e bun, apoi mi-au adus nişte casete cu el, l-am văzut şi eu şi mi-am dat acordul, însă eu le-am zis să nu mă mai întrebe pe mine ce jucători aduc, să transfere pe cine vor ei, că eu am încredere"

Gigi Becali "

Sursa: GSP

Se pare ca Dumitru il va urma pe Dinita la Jiul.

Criss19.02.2006 12:07

Foarte buna decizia de a mai aduce 2 jucatoiri(speram ca sunt de valoare). Avem nevoie de cel putin 16 jucatori care sa poata fi titulari in orice moment, altfel nu vad cum reusim sa jucam meciuri din 3 in 3 zile. Eventualii noi veniti vor prinde bine in campionat...

DraqGol19.02.2006 13:14

E vorba de un jucator, nu de 2 (au fost 2 in discutii, dar a ramas unul - deci era vorba de o alegere). Si yo zic ca e foarte bine, desi parca mai bun era un dublaj pt Nicolita, nu un mijlocas central. Dar sa speram ca poate juca atat in centru cat si pe dreapta si de ce nu ... pe stanga, unde Ochirosii nu stiu dak il poate dubla inca cu succes pe Bostina. La fel mi'as mai dori un atacant bun.

Criss19.02.2006 13:25

Pentru Nicolita trebuie clar un inlocuitor. Ma asteptam mai mult de la el. In afara de faptul ca e un tip muncitor, nu impresioneaza cu nimic. Parca se sperie cand e in fata portii, sper sa creasca in urmatoarea perioada si sa nu ajunga un nou Dinita...

_LOVEST_19.02.2006 15:49

Dinita avea 27 ani cand a venit la Steaua,nu mai putea creste,Nicolita e inca tanar si are destul timp.Sa nu uitati ca noi avem una dintre cele mai tinere echipe ce este angrenata intr-o competite europeana.Cred ca vom putea vorbii de adevarate performante cu aceasta componenta peste 2-3 ani cand vor ajungi la deplina maturitate un fotbal.

Criss19.02.2006 16:26

Numai sa reusim sa tinem acesti jucatori 2-3 ani...

Nu cred ca e posibil, in conditiile in care ajungem mai departe in UEFA

«1656667686983»