Intr-adevar un schimb Dinita-Badoiu ar fi excelent...suntem descoperiti pe banda dreapta dupa plecarea lui Dumitru ..sa vedem ce se va realiza pana la urma
Intr-adevar un schimb Dinita-Badoiu ar fi excelent...suntem descoperiti pe banda dreapta dupa plecarea lui Dumitru ..sa vedem ce se va realiza pana la urma
Nu cred ca cedeaza Jiul pe Badoiu doar pentru Dinita. E posibil sa mai ceara si ceva bani...
Helmuth Duckadam deplânge faptul cã n-a fost adus în Ghencea fostul arãdean de la ªerif Tiraspol.
Eroul de la Sevilla considerã cã Sebastian Huțan, portarul lui ªerif Tiraspol, este singurul care s-ar fi mulat pe profilul echipei conduse de Cosmin Olãroiu.
Pro: Din ce cauzã credeți cã în prezent achiziționarea portarilor români nu este o țintã?
Duckadam: Nu doar la echipa din Ghencea se întâlnește aceastã situație. Din pãcate, majoritatea formațiilor din campionatul intern se confruntã cu probleme similare.
Pro: Care ar fi explicația acestui fapt?
Duckadam: Conducãtorii investesc foarte mult și așteaptã rezultate într-un timp relativ scurt. Formarea unui junior presupune o perioadã mai mare. Din acest motiv sunt preferați portarii din strãinãtate, care au o experiențã mai bogatã.
Pro: La un moment dat s-a vorbit despre interesul Stelei pentru Sebastian Huțan.
Duckadam: Conducãtorii echipei din Ghencea l-au urmãrit pe Huțan de pe vremea când evolua la UTA. Pãcat cã acest transfer nu s-a materializat, pentru cã este un portar care are evoluții bune la Sheriff Tiraspol și cu siguranțã se ridica la nivelul cerințelor campioanei României.
sursa:Prosport
Chiar daca a venit Carlos cred ca Jiji trebuie sa asculte sfatul lui Duca si sa-l aduca pe Hutan.
Daca Hutan nu ar costa nimic si tot cred ca Nu ar tenta Conducerea.
Pentru ca ar fi un salariu in plus de platit.Pentru nimic probabil,pentru ca Hutan ar fi rezerva.
Un alt punct de vedere:ar veni Hutan doar pentru a fi rezerva lui Carlos ?
Nu cred intr-o asemenea posibilitate.
Eu zic sa il lasam pe Hutan si sa il aducem pe Toma mai aproape de Carlos, sa-l lasam si pe Cernea si sa crestem un pusti de 17 ani langa ceilalti doi....
Nu,dar ar fi de preferat sa avem un portar de calitate rezerva,pentru ca atunci riscam sa ajungem ca in tur cand Hamu nu prea se forta pentru ca stia ca Cernea nu are cum sa-l scoata din poarta.
Nu cred ca un portar precum Carlos poate sa gandeasca asa, el l-a antrenamente si-a spart arcada, deci.....
Toma si-a demonstrat calitatile in recentul turneu din Cipru.Cred ca a crescut mult fata de acum 1 an cand Zenga il coopta in lotul largit al Stelei.
Marius Toma va implini 20 de ani pe 15 mai 2006.

Numarul 31 in lotul actual al Stelei.
Foto : www.steauafc.ro
Eu l-as tine pe acest baiat langa Carlos cu tot riscul din lume... Sa fie rezerva lui... In poarta Stelei au evoluat titulari portari ca Tibi Lung si acest baiat, Toma, nu poate sa fie nici macar cea de-a doua obtiune?
pentru ca Hutan ar fi rezerva.Un alt punct de vedere:ar veni Hutan doar pentru a fi rezerva lui Carlos ?
Nu cred intr-o asemenea posibilitate.
Hutan e rezerva Duckadam a zis bine "a jucat", nu mai e titular la Sheriff nici nu a fost luat in cantonament cu echipa mare.
Si ca si in cazul Cocis a plecat pt bani in Moldova deci nu cred ca e o problema sa fie rezerva pt bani la Steaua. (Inainte de a pleca in Moldova de Florescu, Cocis si Hutan se scria ca se intereseaza Steaua si au fost chiar si oferte, dupa cum s-a vazut la FC National cu Thwaite un jucator nu poate fi fortat sa prelungeasca contractul sau sa se transfere la o echipa pe care nu o vrea, adica puteau sa se opuna plecari dc chiar voiau la Steaua, ei au vrut insa bani asa ca singura problema pt ei e salariul alfel s-ar duce oricunde iar pt noi dc ar veni oricare din ei ar fi caracterul si loialitatea lor)
Sunt de acord cu tine,dar crezi ca Steaua isi permite sa dea 3 mil.de dolari pe Cocis ? In privinta lui Hutan,raspunsul a fost Carlos.
Avem deja un titular foarte bun se pare,o rezerva de nadejde si o a doua rezerva de perspectiva.Eu cred ca acest capitol,al transferurilor lui Cocis si Hutan la Steaua,e inchis.Cel putin temporar.
Si chiar credeti ca acest Cocis face 3mil? A facut 2 meciuri bune la nationala si atat. In cupele europene nu are experienta, iar in campionatul Moldovei sunt 2-3 meciuri tari. Pai cu 3 mil cumperi jucator de la echipele mari din vest nu din Moldova.Daca datea cineva 3 mil era deja plecat dar nu va oferi nimeni acesti bani.
Nu fi atat de sigur,in urma cu cativa ani Seriff la vandut pe Chidi Obiah lu CSKA Moskova pentru 4,5 milioane de dolari,jucatorul inca joaca la ei si in nationala Nigeriei..orice e posibil
Si chiar credeti ca acest Cocis face 3mil? A facut 2 meciuri bune la nationala si atat. In cupele europene nu are experienta, iar in campionatul Moldovei sunt 2-3 meciuri tari. Pai cu 3 mil cumperi jucator de la echipele mari din vest nu din Moldova.Daca datea cineva 3 mil era deja plecat dar nu va oferi nimeni acesti bani.
Dar daca ar veni totusi Razvan Cocis,pe ce post ar juca?Probabil mijlocas ofensivadica de constructie,post cre in schema actuala nu exista.Asta ar insemna renuntarea la unul din mijlocasii defensiviv,probabi Paraschiv si ar avea ca rezultat slabirea apararii.Asa ca nu cred ca e o idee,cel putin acum sa fie scimbata schema de joc, cre se pare ca se bazeaza pe atacuri pe flancuri si aparare in zona centrala.Ce ziceti?Poate la vara doar.
Ce ziceti?Poate la vara doar.
De acord..ar trebui adushi jucatori care sa reprezinte variante pe posturile de acum, nu sa ne apucam de experimente cand ne e lumea mai draga...
Ce ziceti?Poate la vara doar.
De acord..ar trebui adushi jucatori care sa reprezinte variante pe posturile de acum, nu sa ne apucam de experimente cand ne e lumea mai draga...
Asa ziceam si eu
Pareream mea de Cocis am zis-o mai demult coincide cu ultimele posturi.
Cat de aia 3 mil la cat e cotat sunt de parere ca mai bine cumpara toti mijlocasii nationalelor u18 u17 u16 ale Romaniei sunt de mai mare perspectiva decat o "speranta" de 23 de ani in aia 3 mil intrand si salariile lor pe 5 ani.
TRANSFER ESUAT
Florentin Dumitru revine la Steaua, poate un al doilea Neaga sau accidentarile i-au incheiat de timpuriu cariera, cine stie :!: :?: :
conform GSP:
"Plecat în urmã cu nouã zile la echipa ucraineanã Dnepr Dnepropetrovsk, antrenatã de Oleg Protasov, Florentin Dumitru s-a întors ieri în țarã. Mijlocașul dreapta a pãrãsit cantonamentul din Antalya al ucrainenilor, iar transferul a picat dupã ce lui Dumitru i-a recidivat o mai veche accidentare la genunchi."
Cariera de jucator a lui Florentin se pare ca se incheie aici.Cam timpuriu pentru ca pe 23 mai 2006 va implini abia 29 de ani.
Imi pare foarte rau pentru el... Mare pacat... Cum poate sa fie si viata asta. Acum 2-3 defila pe terenurile englezilor de la Southampton sau Liverpool si acum... :!: :?: :!: :?:
Pacat de Dumitru...
Altfel, e bine ca incepem sa scapam de "piticii" lui Piturca. Florentin a plecat, Dinita la fel. Asta e un mare pas inainte !
Mie imi pare rau si pentru club, puteau incasa totusi niste bani pe el de la Dnepr... E o pierdere din toate punctele de vedere totusi, l-am pierdut ca fotbalist, am piedut si bani, ...
100.000 de dolari ? Pai ce,astia sunt bani la Gigi,care recent a vandut un teren pe care a luat 16 milioane ?
atunci de ce se zgarceste atat sa faca un gazon si sa modernizeze un stadion? N-a vandut nimic, n-a incasat NIMIC!!! dar deja o dam in diverse.. aici e vorba de transferuri, e drept, care se fac cu bani... chiar...CARE BANI ????
Parca se spunea ca au inceput lucrarile.Asta inseamna ca il face.