"Cocis vrea sa scape de Serif
Razvan Cocis s-a saturat de Serif Tiraspol. El a declarat joi ca si-ar dori sa plece cat mai repede de la campioana Republicii Moldova, lasand de inteles ca se teme sa nu se plafoneze intr-un fotbal cu valoare limitata.
Cum vezi grupa Romaniei pentru preliminariile Campionatului European din 2008?
Razvan Cocis: Nu e o grupa foarte grea, dar trebuie sa jucam serios toate meciurile. E foarte important pentru echipa nationala ca jucatorii sa nu se accidenteze si sa evolueze constant la cluburi. Acum consider ca am avut noroc la tragerea la sorti, fiindca nu mai avem doua echipe de top in grupa, asa cum am avut in preliminariile pentru Mondiale, cand am nimerit cu Olanda si Cehia.
Olanda e favorita grupei?
Categoric. 'Portocala mecanica' ne-a demonstrat ca este peste noi in precedentele preliminarii, cand ne-a invins de doua ori.
Pe ce loc vezi Romania?
Ne luptam pentru locul doi cu Bulgaria, Belarus si Slovenia.
S-a tot zvonit ca ai oferte si pleci de la Tiraspol...
Cred ca a venit timpul sa fac un pas inainte in cariera si sa plec ori in aceasta iarna, ori, cel mai tarziu, la vara. Din pacate, nu e vorba de nimic concret. Doar prin ziare si pe la televiziuni am tot auzit ba ca un club ar da pe mine un milion, ba ca altul ar da doua...
Unde ai vrea sa joci?
Undeva mai sus, nu conteaza ca e in Romania, in Rusia sau in Occident. Campionatul Moldovei e slab, iar eu am inceput sa joc constant in echipa nationala, asa ca as vrea ceva mai sus.
Steaua te-a cautat?
Nu stiu despre interesul Stelei decat din ziare.
'Ros-albastrii' sunt aici, la Larnaca, aproape de tine...
Stiu, dar n-am vorbit cu nimeni de la Steaua despre vreun transfer. De fapt, n-am vorbit despre nimic. "
Sursa: EVZ
Oare chiar nu s-au interesat oficialii stelisti de transferul lui Cocis?