FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1636465666783»
Bogdan4Steaua03.02.2006 10:35

"Cocis vrea sa scape de Serif

Razvan Cocis s-a saturat de Serif Tiraspol. El a declarat joi ca si-ar dori sa plece cat mai repede de la campioana Republicii Moldova, lasand de inteles ca se teme sa nu se plafoneze intr-un fotbal cu valoare limitata.

Cum vezi grupa Romaniei pentru preliminariile Campionatului European din 2008?

Razvan Cocis: Nu e o grupa foarte grea, dar trebuie sa jucam serios toate meciurile. E foarte important pentru echipa nationala ca jucatorii sa nu se accidenteze si sa evolueze constant la cluburi. Acum consider ca am avut noroc la tragerea la sorti, fiindca nu mai avem doua echipe de top in grupa, asa cum am avut in preliminariile pentru Mondiale, cand am nimerit cu Olanda si Cehia.

Olanda e favorita grupei?

Categoric. 'Portocala mecanica' ne-a demonstrat ca este peste noi in precedentele preliminarii, cand ne-a invins de doua ori.

Pe ce loc vezi Romania?

Ne luptam pentru locul doi cu Bulgaria, Belarus si Slovenia.

S-a tot zvonit ca ai oferte si pleci de la Tiraspol...

Cred ca a venit timpul sa fac un pas inainte in cariera si sa plec ori in aceasta iarna, ori, cel mai tarziu, la vara. Din pacate, nu e vorba de nimic concret. Doar prin ziare si pe la televiziuni am tot auzit ba ca un club ar da pe mine un milion, ba ca altul ar da doua...

Unde ai vrea sa joci?

Undeva mai sus, nu conteaza ca e in Romania, in Rusia sau in Occident. Campionatul Moldovei e slab, iar eu am inceput sa joc constant in echipa nationala, asa ca as vrea ceva mai sus.

Steaua te-a cautat?

Nu stiu despre interesul Stelei decat din ziare.

'Ros-albastrii' sunt aici, la Larnaca, aproape de tine...

Stiu, dar n-am vorbit cu nimeni de la Steaua despre vreun transfer. De fapt, n-am vorbit despre nimic. "

Sursa: EVZ

Oare chiar nu s-au interesat oficialii stelisti de transferul lui Cocis?

IONUTZ-CIPRIAN03.02.2006 11:24

:evil: >>>>Moldoveni vor sa-l dea la rusi,sa ia mai multi bani,daca o sa ajunga piana in vara,atunci jucatorul o sa-si aleaga unde vrea sa joace,atunci va depinde de noi daca-l vrem sau nu!!!>>> :twisted:

Bogdan4Steaua03.02.2006 18:33

" Leonid Istrati: "Cociş rămâne la Şerif Tiraspol până în vară"

Jucătorul Răzvan Cociş va rămâne la Şerif Tiraspol până în vară, deoarece patronul grupării moldovene a blocat orice transfer, dorind să-l folosească pe fotbalist în preliminariile Ligii Campionilor, a declarat, vineri, impresarul Leonid Istrati, care reprezintă interesele românului în străinătate.

"Răzvan Cociş va rămâne la Şerif Tiraspol până în vară. Atunci se va transfera cu siguranţă. Toate ofertele pe care le-a avut au fost mult sub 3 milioane de euro, cât a cerut patronul grupării moldovene, care este un om bogat şi nu duce lipsă de bani. Planurile sale sunt de a folosi jucătorii pe care îi are la dispoziţie în preliminariile Ligii Campionilor, în vară", a precizat Istrati.

Impresarul a spus că jucătorul ar putea fi vândut după meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, fază care debutează în iulie. Astfel, echipa ce-l va cumpăra va trebui să se mulţumească cu folosirea fotbalistului român numai în competiţiile interne.

Agentul jucătorului a menţionat că ŢSKA Moscova a fost cea mai interesată echipă de Cociş. "Formaţia din Moscova a afişat un interes major pentru Cociş. De altfel, ŢSKA a cerut celor de la Şerif să-l folosească pe jucător pentru cel puţin un meci, la un turneu organizat de Roman Abramovici, la Tel Aviv, însă au fost ferm refuzaţi", a adăugat Leonid Istrati.

Răzvan Cociş a fost transferat, în vara anului 2004, la Şerif Tiraspol de la echipa Universitatea Cluj, împreună cu un alt jucător român, George Florescu, pentru suma de 500.000 de euro.

În sezonul 2004-2005, Cociş a marcat 12 goluri pentru Şerif, iar în turul ediţiei 2005-2006 a înscris patru goluri. El a fost desemnat, anul trecut, cel mai bun atacant din campionatul Republicii Moldova. "

Sursa: GSP

Se pare ca s-au decis sa nu ii dea drumul lui Cocis pana in vara, deci cel putin teoretic transferul a cazut.

I.N.Money03.02.2006 20:00

Mai bine decat acest alba-neagra cu transferul lui Cocis la Steaua,putea Meme sa trimita un scouter(daca avem asa ceva) la Cupa Africii si aduceam un jucator bun pe bani putini.Drogba,Lua Lua sau El Hadji Diouf sunt doar cateva exemple care si-au aratat clasa acolo la inceputurile carierei lor.

Bogdan4Steaua03.02.2006 23:32

Se pare ca telenovela Florentin Dumitru a luat sfarsit.

"Florentin Dumitru a semnat cu Dnepr

Mijlocaşul Florentin Dumitru a semnat un contract pe doi ani cu formaţia ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, care este antrenată de fostul tehnician stelist Oleg Protasov. Contractul este valabil începînd cu 1 februarie 2006, jucătorul urmînd să primească pe perioada acordului aproximativ 400.000 de euro"

Recoba04.02.2006 00:37

nu e vorba k nu vrea Steaua dar serif cere 3 milioane pe el :lol: :lol: sa fim seriosi

iar cu cupa africii degeaba trimti. e plin de scouteri ai marilor cluburi si nu ai ce face :lol: pune un jucator african un anonim sa aleaga intre Steaua si Manchester :lol: :lol: dar cea mai imbucuratoare treaba este plecarea marei mainii moarte si unui caracter infect Dumitru :lol: :lol: e cea mai tare veste

I.N.Money04.02.2006 10:39

Uite personal am vazut aseara un portar la meciul Egipt-RD Congo 4-1,care desi scorul e unul mincinos a aparat fantastic,Pascal Kalemba,nu zic ca m-ai avem nevoie acum de un portar,dar cand in campionat nu sunt jucatori foarte valorosi trebuie sa iti incerci norocul afara.

DraqGol05.02.2006 23:48

Se pare ca s'au cam terminat transferurile totusi. Vad ca de fundasul portughez nu se mai spune nimic. A zburat si Fl. Dumitru, dar yo zic ca per total am iesit bine din aceasta campanie si suntem chiar mai buni. Bafta in Cupa UEFA si'n special in campionat, unde trebe sa castigam titlul !!!

juristcris06.02.2006 15:37

am auzit la stiri ca inlocuitorul lui Dumitru va fi Prepelita sau badoiu, de la Jiul. inclin sa crd ca se va realiza a doua varianta. FC Arges nu ne va mai da jucatori in veci decat daca sunt in ultimele 6 luni de contract, asta e clar

sorin_77706.02.2006 15:58

eu inclin sa cred ca cea de-a doua este si mai buna... Prepelita sa se duca la Dinamo... eu il prefer pe Badoiu...

Recoba06.02.2006 15:59

sincer am auzit numai lucruri bune de badoiu nu mi place Prepelita deloc e prea umflat de presa nu e nici pe jumatate jucatorul de care se zice in presa :P

_LOVEST_06.02.2006 18:29

mai baieti important este ca se va mai face un transfer care sper ca va fii ceva tare si nu ceva gen Gabi Popescu

oradeanu06.02.2006 19:28
mai baieti important este ca se va mai face un transfer care sper ca va fii ceva tare si nu ceva gen Gabi Popescu

De unde zvonu' asta ca se va mai face un transfer.

Referitor la CADU cred ca deocamdata este doar o adiere de vant.

Nu cred ca acum se va mai face un transfer.

_LOVEST_06.02.2006 20:51

DUPA VEVIREA ECHIPEI DIN CIPRU PLI A DECLARAT CA REGRETA PLECAREA LUI Dumitru,IAR POSTUL LUI RAMANE DEFICITAR LA Steaua SI DE ACEEA SE VA MAI FACE UN TRANSFER.DIN CATE SE PARE VA FII Prepelita DE LA Arges SAU BADOIU DE LA Jiul,SAU POATE VA FII VREO BOMBA NEASTEPTATA CEVA.

sorin_77707.02.2006 12:03

Transferul care se va face nu poate sa aduca decat intinerirea echipei, deci eu ma gandesc la un jucator de maxim 20-21 de ani pentru ca oricum nu are drept de joc in Cupa UEFA pentru a aduce un plus de experienta, lista fiind data deja...

ulivius07.02.2006 13:20

"Cafu, dorit in Ghencea!

Poate juca atit ca atacant, cit si ca mijlocas ofensiv. In plus, este tizul vedetei lui AC Milan. Suficiente argumente pentru ca fostul coleg al lui Carlos, care joaca in prezent la Sportfreunde Siegen, in Liga a doua germana, sa fie in vizorul stelistilor. In tur, fotbalistul din Insulele Capului Verde a marcat un gol pentru Boavista.

Dupa ce l-au transferat pe Carlos Fernandes de la Boavista Porto, oficialii Stelei sunt tentati sa mai aduca inca un strain care sa intareasca lotul. Tinta este un jucator ofensiv de culoare, care poate evolua atit ca atacant, cit si ca mijlocas ofensiv si care poarta acelasi nume cu cel al unui fotbalist de clasa mondiala.

Cafu Arlindo Gomes Semedo are 28 de ani si in tur a evoluat pentru Boavista Porto. In ianuarie, fotbalistul a plecat liber de contract la Sportfreunde Siegen, grupare de Liga secunda din Germania. Mutarea nu-l satisface pe internationalul din Insulele Capului Verde. El isi doreste sa evolueze intr-un campionat cu pretentii, iar aici apare si interesul Stelei.

Transferul ar putea fi facut pentru a acoperi o eventuala plecare in vara a lui Victoras Iacob, jucator curtat intens de echipe din Bundesliga. In turul acestui sezon, Cafu a evoluat in 14 partide pentru Boavista, marcind un gol pentru echipa din Porto.

"Speram ca imaginea in crestere a Stelei sa atraga din ce in ce mai mult jucatori de valoare din strainatate", a precizat antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu. Stelistii nu se vor opri aici, un alt jucator de care conducerea din Ghencea este interesata fiind Cadu, tot de la Boavista, un fundas care poate evolua si ca mijlocas la inchidere." SPT

Vorbe ... Speculatii ... Supozitii ...

Din pacate nu mai putem alinia nici un jucator in Cupa UEFA. Cred ca din vara vom avea parte de niste transferuri mai ca lumea.

bebeto07.02.2006 16:18

eu zic ca daca era ceva de capu lui,nu ajungea in germania 2,ci la o echipa mai tare.asa ca nu cred ca este o solutie prea buna.

sorin_77707.02.2006 17:11

Acest Cafu are deja o varsta si pe deasupra mai joaca si in divizia 2 germana... Nu are ce cauta la Steaua...

DraqGol07.02.2006 19:03

Iată cum se prezintă clasamentul "Ghetei de Aur":

1. Luca Toni (Fiorentina) 44 pct (22 goluri)

2. Tarmo Neemelo (FC Tallin) 41 pct (41 goluri)

3. Ruud van Nistelrooy (Man. United) 36 pct (18 goluri)

-. David Trezeguet (Juventus) 36 pct (18 goluri)

-. Samuel Eto'o (FC Barcelona) 36 pct (18 goluri)

Ce ziceti de locul 2 Tarmo Neemelo ? 41 de goluri !!! Ar fi ceva pt atacul Stelei nu ? Si nici nu cred ca venind de la Tallin este prea scump. Si are doar 24 de ani estonianul si 3 partide in echipa nationala a tarii sale.

Bega07.02.2006 19:03

Portarul Carlos Alberto Fernandes a declarat că a plîns cînd a plecat de la Boavista Porto la Steaua, dar a precizat că şi-a schimbat complet ideile preconcepute pe care le avea despre România, informează cotidianul O Jogo.

"Am plîns cînd am semnat contractul, deoarece nu vroiam să plec. Nimeni dintre cunoscuţii mei nu ştia România şi îmi aminteam de nişte foşti coechipieri care îmi spuseseră că au ajuns la capătul lumii. Mă gândeam la cazurile lui Frechaut şi Eder, care au ajuns în Rusia. Aveam o anumită neîncredere, plus că m-am simţit bine la Boavista, unde eram tratat bine, dar după ce am ajuns la noua mea echipă mi-am schimbat complet părerea"

"Nimeni nu se aştepta să plec, mai ales că îmi mergea bine la Boavista, unde treceam printr-un moment fast. Plecarea mea a ajutat Boavista şi m-a ajutat şi pe mine. Dacă am semnat contractul vieţii mele? Nu, nu. Sper să nu fie aşa".

Care zicea ca Carlos (scuzati cacofonia) a ales cu inima Steaua, refuzind Benfica? :oops:

alexfilip07.02.2006 20:38
Care zicea ca Carlos (scuzati cacofonia) a ales cu inima Steaua, refuzind Benfica?  :oops:

Ei haide acuma, nu fi rautacios...punete in locul sau. A plecat din portugalia - si nu din Khazastan sau Albania - si a venit in Romania - nu in vreo tara mai bogata...Plus, a plecat de la Boavista ( al patrulea club al portugaliei) nu de la vreo lanterna rosie sau ceva de genul asta...Sincer, eu in locul sau nu asi fi venit...mi se pare un pas inainte in cariera dar unul inapoi in viatza...

Bogdan4Steaua08.02.2006 01:47

"Diniţă s-a făcut "miner"

Corina Marinaş

Atacantul de 30 de ani al Stelei, Laurenţiu Diniţă, şi-a dat acceptul să evolueze în retur la gruparea petroşăneană, patronul Alin Simota urmînd să mai negocieze cu omologul său din Ghencea, Gigi Becali, doar termenii tranzacţiei. "Diniţă vrea la noi, asta e clar. Să vedem exact care sînt pretenţiile Stelei, însă eu cred că transferul se va realiza. Am o relaţie foarte bună cu Gigi Becali, un «nebun» care investeşte masiv în fotbal", a declarat aseară Simota."

DraqGol08.02.2006 21:30

Ar fi bun un schimb Badoiu - Dinita. Desi nu il cunosc personal pe Badoiu cum joaca (nu l'am vazut), dak tot il doresc mai multe echipe si se scrie frumos despre el, mai ales ca e si tanar, cred ca ar fi o treaba buna.

oradeanu09.02.2006 00:27
Acest Cafu are deja o varsta si pe deasupra mai joaca si in divizia 2 germana... Nu are ce cauta la Steaua...

... dar sa nu uitam ca MAREA ECHIPA A ANILOR '80 a fost formata tot dintre niste "adunaturi", asa ca daca la Steaua acest CAFU va face treaba va fi foarte bun, nu-i asa?

Hai s-avem trei stele pe stema.

MadFroG09.02.2006 12:43

Nu styu ce sa zic Dinita nu prea a realizat prea multe in ultimul timp

«1636465666783»