FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1616263646583»
karas_ultras29.01.2006 13:33

Se pare ca e in coproprietate cu Boavista...

Dar de ce tace GG? El iesea primul sa se faleasca!...

Recoba29.01.2006 14:08

e prea tare k la adus pe acest portart da nu va mai mirati pana la urma boavista are probleme financiare numai e echipa de acum 2-3 ani care speria portugalia :lol: totusi e pe locul 7 si sa fim seriosi Steaua are o mare cota in europa in momentul asta k un grad de comparatie sunt sigur pentru el e ca si cum s ar fi dus in rusia dupa bani :lol: sunt curios ce o sa zica cand o sa l cunoasca pe Gigi :lol: :lol:

ulivius29.01.2006 14:09

Nu inteleg !!! L-am luat pe titularul lui Boavista, si unul dintre cei mai buni portari din Portugalia ???

Respect MM !!!

IONUTZ-CIPRIAN29.01.2006 14:33

:evil: >>>Acum avem si portar,felice de aia care se temeau ca nu o sa avem portar,plus ca avem si unul de viitor care a facut ieri un meci extraordinar,FELICITARI lui MM pt acest transfer,acum vom vedea de ce este in stare portughezul,cum zicea cineva sper si eu sa nu primim gol si sa dam vreo 60!!>>> :twisted:

I.N.Money29.01.2006 16:00

Cu siguranta e un portar bun.Nu ajungea la Steaua daca nu era,cred ca penrtu el a contat ca Steaua joaca in primavara Europeana si Boavista nu.Oricum,daca o sa apere bine o sa trebuiasca sa dam jos palaria in fata unui nou transfer facut de Meme.

SSK29.01.2006 20:31

Eu zic sa asteptam...sa vedem si cum apara :idea:

Ca lovitura de imagine, da, am spart piata 8)

Recoba30.01.2006 02:49

un transfer al nostru valoreaza cat toate transferurile celorlalte echipe :lol: :lol: :lol: si de aparat apara destul de bine dar sa vedem cum se va descurca pe terenurile noastre desfundate :lol: :lol: :lol: sa vada cum e sa sara mingea k aia de rugby :lol:

Bogdan4Steaua30.01.2006 04:24

"IATĂ-L PE Carlos!

Din Larnaca (Cipru) de la Dan Udrea şi Ioan Tasi

Vineri seară a jucat excepţional în meciul Pacos Fereira - Boavista 0-1. Sîmbătă după-amiază a bătut palma cu MM Stoica pentru un transfer în Ghencea, iar ieri dimineaţă a plecat din Portugalia spre Cipru, locul de cantonament al roş-albaştrilor.

Îmbrăcat extravagant

A făcut o escală la Frankfurt şi la 15:03 a aterizat pe aeroportul din Larnaca. A ieşit din v-amă avîndu-l alături pe MM Stoica. A început să rîdă cînd a văzut că este aşteptat de ziarişti şi a salutat dînd din cap. Ţinuta sa a atras privirile tuturor celor din aeroport, Carlos afişîndu-se cu nişte pantofi sport galbeni, blugi Reply tăiaţi, curea maro foarte lată şi geacă de piele de aceeaşi culoare. La gît purta două medalioane impresionante ca dimensiuni, pe cap o şapcă Cavalli şi ochelari de soare cu lentile dintre cele mai mari.

Fizic impresionant

Bagajul său a constat într-o singură geantă pe care şi-a cărat-o cu ajutorul căruciorului. Pletos şi cu faţa destul de bronzată de la soarele Portugaliei, Carlos impresionează printr-un fizic impozant: 1,88 metri şi 85 de kilograme.

Peste 18 minute era deja la terenul unde Steaua urma să joace amicalul cu Steaua Roşie Belgrad. A ajuns înaintea viitorilor săi coechipieri. Autocarul a parcat ceva mai departe, iar Rădoi şi compania au trecut pe lîngă el în drum spre teren. S-au uitat toţi la portughez, s-au analizat din priviri, fără însă a vorbi sau a se saluta.

"Bine ai venit"

Doar Olăroiu s-a oprit. I-a zis "Bine ai venit", a dat noroc cu el şi a discutat preţ de cîteva secunde, apoi l-a lăsat în grija lui MM. Deşi afară nu era frig deloc, temperatura fiind în jur de 9-10 grade, Carlos a cerut o geacă, îmbrăcîndu-se cu una a Stelei. S-a aşezat pe un scaun exact în dreptul liniei de la centrul terenului, urmărind extrem de atent partida, nu înainte de a fi analizat din priviri de Zenga, aflat la doar cîţiva metri distanţă de el, pe banca Stelei Roşii Belgrad.

500 de mii de euro a plătit Steaua pentru a-l avea pe Carlos în coproprietate cu Boavista

3 ani şi jumătate este perioada pe care Carlos va semna astăzi contractul cu Steaua

1 este numărul pe care Carlos Alberto Fernandes îl va purta pe tricou la Steaua

100 de mii de euro este salariul minim pe care Carlos îl va lua în Ghencea, cu 40.000 de mii mai mult ca la Boavista. În contractul său cu Steaua sînt trecute diverse bonusuri legate de performanţele individuale şi ale echipei."

Sursa: GSP

Iata ca la Steaua Carlos este platit mai bine decat la Boavista. Sper sa faca performanta, iar primele vor fi cu siguranta pe masura.

I.N.Money30.01.2006 13:22

Conform GSP,Olaroiu este cel care a pus ochii pe portar,urmarind un meci al Boavistei in miez de noapte.Se pare ca acesta l-a sunat pe fostul mare portar al nostru Vasile Iordache ca sa-si dea cu parerea.

George Stan30.01.2006 14:13

Pai atunci sa se uite Oli numai la Milan-Inter, Chelsea-ManU si alte asemenea :)

Parca il si vad sunandu-l pe Laca: "Laca, da repede pe tvsport, ce zici de baiatul asta.. Shevcencko? Are stofa ?"

IONUTZ-CIPRIAN30.01.2006 15:44

:evil: >>>>[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] catre Oli "BAI Oli DAR TRE SA VEDEM DACA ESTE DEACORD Gigi CA EL MARCA CU BANU,DACA ASTA CERE PREA MULT SI Gigi NU VREA SA-I DEA, CE FACEM?" Nu avem noi banu in Romania sa ne permitem asa ceva!!!!>>>> :twisted:

Bega30.01.2006 21:15

Pare o achizitie buna, dar...

Carlos asta a jucat titular decit in vreo jumatate din meciurile lui Boavista.

Nu a refuzat Benfica pentru a alege Steaua. Benfica a pus ochii pe el, dar pina la urma a luat cu citeva saptamini in urma alt portar, asa ca... a ales Carlos Steaua, ce sa faca omul.

Primul transfer de la o echipa tare de afara? Uitucilor. Livorno e in prima jumatate a campionatului italian, acuma chiar e pe 5. Da, e vorba de Osei, pe care acuma Hagi l-a trimis la plimbare si parca l-a vrut si Oli.

Bogdan4Steaua30.01.2006 21:24

Lasa prostiile. A jucat titular in ultimele 12 meciuri la Boavista. Osei nu este cumparat, ci este doar imprumutat. Daca e sa vorbim de imprumuturi, si Dinamo are un jucator de la Inter, pe "marele Zicu". :wink:

karas_ultras30.01.2006 22:28

Se mai aude ceva in legatura cu transferul lui Cocis??????

DraqGol30.01.2006 23:15

S'a rezolvat cu Cocis ... NU se face ! :evil:

Las' ca'l avem pe Ochirosii, care o sa le scoata ochii adversarilor cu jocul lui, am curaj sa pun pariu ca va fi un jucator foarte tare cat de curand, altfel nu era pus la capitolul achizitii !!!

Bogdan4Steaua30.01.2006 23:35

Becali a declarat ca se vor mai efectua transferuri in aceasta perioada. Ramane de vazut despre cine va fi vorba.

armanovici31.01.2006 00:21

@bega :

Sunt acrii strugurii??

Bogdan4Steaua31.01.2006 04:39

" Au fost prezentaţi şi Ochiroşii, şi Cristocea

Alături de Carlos, conducerea campioanei a oficializat transferurile lui Cristocea şi Ochiroşii. "Este un vis că sînt la Steaua. O ocazie pe care sper să nu o ratez. Trebuie multă muncă şi cuminţenie", a declarat Cristocea, în vreme ce Ochiroşii a spus că "am emoţii, recunosc, pentru că acum un an jucam pe la copii şi juniori, iar acum sînt la Steaua. Am fost comparat cu Hagi, dar nu se pune problema de aşa ceva". Cristocea va purta tricoul cu numărul 14, iar Ochiroşii pe cel cu numărul 30. "

Sursa: GSP

Deocamdata acestea sunt primele transferuri. Daca e sa ii dam crezare lui Gigi Becali, vor mai veni jucatori in aceasta perioada.

Later edit:

"Colaborare Steaua - Jorge Gama

Din Larnaca (Cipru) de la Dan Udrea şi Ioan Tasi

Mihai Stoica a semnat ieri un contract de colaborare cu impresarul lui Carlos, Jorge Gama (foto), acesta urmînd să propună Stelei diverşi jucători pe care îi are sub contract. "Am fotbalişti în Anglia, Spania, Franţa, Argentina, Brazilia, o listă cu nume dintre cele mai sonore sînt Pauleta, golgeterul echipei naţionale a Portugaliei, Kleberson de la Manchester şi Bo Amorte de la Arsenal", a declarat Gama. "Steaua are o echipă de talente şi sper să ajungă în finala Cupei UEFA. Astfel, cota jucătorilor va creşte şi mister Gigi Becali nu-i va mai putea plăti, iar eu le voi căuta un transfer în străinătate", a zis portughezul, întrerupt de MM Stoica: "Asta s-o credeţi dumneavoastră". "

"MM aruncă mănuşa rivalilor: "Nu ne va sta nimeni în cale"

Entuziasmat. Aşa a fost ieri MM Stoica după ce şi-a pus semnătura pe contractul lui Carlos la Steaua. "El era primul pe lista noastră de achiziţii, apoi un portar italian şi unul brazilian. După fenomenalul meci pe care l-a făcut vineri, m-am gîndit că sînt şanse minime să-l mai transferăm. E o achiziţie importantă pentru că este primul jucător de acest nivel care vine în România. Sincer, sînt mîndru că l-am adus, pentru că am avut contracandidate dintre cele mai serioase. Steaua a devenit un target pentru fotbaliştii adevăraţi, după ce s-au tot transferat în România jucători pe care cu greu îi puteam găsi şi pe Internet", a spus MM, care a anunţat apoi că "lista de transferuri nu s-a închis".

Apoi, s-a referit la lupta din întrecerea internă. "Din acest moment, afirm cu toată convingerea că dacă vom avea toţi jucătorii sănătoşi nu ne va sta nimeni în cale. Am foarte mare încredere în jucători şi Olăroiu poate să obţină mai mult decît au făcut-o Zenga şi Protasov. E antrenor de Liga Campionilor", a mai adăugat managerul campioanei.

MM îl înţeapă pe Piţurcă

Oficialul Stelei s-a referit şi la conflictul dintre Piţurcă şi Rădoi. "Dacă selecţionerul consideră că Mirel n-are valoare de echipa naţională, atunci e în regulă, nu avem ce comenta, e părerea lui. Dacă însă antrenorul naţionalei consideră că jucătorul are valoare, dar e altă problemă la mijloc, atunci înseamnă că el prejudiciază interesele primei reprezentative", a declarat MM. " "

Aceeasi sursa: GSP

Sa vedem care vor fi roadele acestei colaborari.

Alextds31.01.2006 09:51

Osei a jucat 7 meciuri in 2 ani la Livorno nu era jucator de baza era jucator de echipa a 2-a cu care Livorno juca in amicale cu alte echipe de mana a 2-a cum e Poli prin traditia aia mare a ei de 0 titluri/cupe castigate. :twisted:

Zicu cam la fel la Inter singurul venit din campionat bun care mai juca e Bratu si totusi 15 min la 2 meciuri nu e chiar realizare. :twisted:

Si ca sa fiu in topic: ultima zi de trecut jucatori pe lista UEFA cam s-a terminat cu transferurile poate sa mai vina jucatori sub 20 de ani de perspectiva.

La Poli Mansour e in ultimele 6 luni si nu semneaza inca sa fie si pt ca impresarul a luat 140.000$ anul trecut pt ca Nicolita a ajuns la Steaua si spera acelasi lucru la vara pe Mansour? :twisted:

strezahuzum31.01.2006 12:01

Mansour ar fi un transfer excelent ... parerea mea. E tanar, are calitati fizice excelente si un sut tare. La sfarsitul turului era ce-i drept cam iesit din forma, dar dupa parerea mea e printre primii 3 atacanti din tara, si poate sa mai creasca mult.

Domnule Stoica, se aude ? Nu de alta, dar la capitolul atacanti nu stam chiar stralucit ... Iacob e bun dar are limite, Cristea nu se hotaraste odata sa-si revina, Dinita nu cred ca mai poate. Iar Dica ... hmmm, e Dica. Face meciuri excelente, urmate de evolutii ( si ratari ) jalnice.

steff27731.01.2006 12:44
Pare o achizitie buna, dar...

Carlos asta a jucat titular decit in vreo jumatate din meciurile lui Boavista.

Nu a refuzat Benfica pentru a alege Steaua. Benfica a pus ochii pe el, dar pina la urma a luat cu citeva saptamini in urma alt portar, asa ca... a ales Carlos Steaua, ce sa faca omul.

Primul transfer de la o echipa tare de afara? Uitucilor. Livorno e in prima jumatate a campionatului italian, acuma chiar e pe 5. Da, e vorba de Osei, pe care acuma Hagi l-a trimis la plimbare si parca l-a vrut si Oli.

Benfica a renuntat la Carlos pentru ca l-au cumparat pe brazilianul Moretto, insa adeptii clubului au fost foarte nemultumiti de faptul ca nu s-a realizat acest transfer, dar asta a fost dorinta lui Koeman.

Sa stii ca nu vorbesc aiurea, ca de vreo 5 ani tot urmaresc campionatul portughez, iar despre Livorno pot sa-ti spun ca tre' sa mai curga apa pe BEGA, sa o poti compara cu Boavista :wink:

I.N.Money31.01.2006 13:58

Prezent în studioul Total Sport FM, mijlocașul Dan Alexa a declarat cã el s-a jucat cu Gigi Becali. "Domnul Netoiu mi-a zis, «Dane, hai sa ne jucam un pic, sa vedem pana unde merge mintea unor oameni» . E adevarat ca am cerut euro in loc de dolari, daca imi dadeau euro probabil ceream marci poloneze, daca imi dadeau marci poloneze, atunci as fi semnat cu Steaua cu cea mai mare placere. Nu aveam sub nici o forma de gand sa semnez cu Steaua. Imi pare rau ca domnul Becali a inteles gresit, asta este, se mai intampla, dar va repet, nu am avut nici o clipa de gand sa merg la Steaua", a declarat Alexa.

GSP

Eram pe punctul sa cumparam un "sarpe"...

IONUTZ-CIPRIAN31.01.2006 14:25

:evil: >>>Vrajeala de adormit "CATEI" cine ar da cu piciorul la atata banet, si mai ales si la noi in tara cand se stie ce salarii sunt, si cum traiesc romani,ala s-a lacomit la bani cea ce lui Gigi nu i-a placut,CE FACI? OMUL ITI INTINDE UN DEGET TU VREI TOATA MANA?,asta este parerea mea.Alexa nu cred ca este asa de "CAINE " precum se da!!!>>>> :twisted:

alex stelist31.01.2006 15:09

Alte transferuri care vor mai avea lok la Steaua vor fi doar pentru campionat fiind ca azi a fost ultima zi de inregistrarea jucatorilor la UEFA.

sorin_77731.01.2006 17:00

Referitor la Alexa cel mai mare MINCINOS:

iata ce spune GSP care a preluat dupa TotalSport:

"Alexa spune cã s-a jucat cu Gigi Becali ca sã vadã "pînã unde merge mintea oamenilor"

Prezent în studioul Total Sport FM, mijlocașul Dan Alexa a declarat cã el s-a jucat cu Gigi Becali. "Domnul Netoiu mi-a zis, «Dane, hai sa ne jucam un pic, sa vedem pana unde merge mintea unor oameni» . E adevarat ca am cerut euro in loc de dolari, daca imi dadeau euro probabil ceream marci poloneze, daca imi dadeau marci poloneze, atunci as fi semnat cu Steaua cu cea mai mare placere. Nu aveam sub nici o forma de gand sa semnez cu Steaua. Imi pare rau ca domnul Becali a inteles gresit, asta este, se mai intampla, dar va repet, nu am avut nici o clipa de gand sa merg la Steaua", a declarat Alexa."

Si cum ramane cu raspunsul lui minciALEXA la intrebarea pusa de caini pe chat?

Iata raspunsul lui:

"Daca va spun mai ramanem prieteni?"

intrebarea nu are nici o importanta. Putea fi oricare legata de trasferuri. Raspunsul spune multe insa...

Deci nu a existat intentia de a venii in Ghencea. :lol: :lol: :lol: :lol: Netoi a vrut sa-l monteze acum impotriva Stelei dar nu poti sa repari ceva cu minciuni din astea pe fata... Chiar ne cred prosti...

«1616263646583»