FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1596061626383»
sorin_77724.01.2006 15:10

Se pare ca Steaua a incurcat pe Netoiu pentru al aduce pe Alexa... Alexa daca zicea da lui MM, venea si mai prindea si o nationala dar asa va ramane la galbejiti inca 2 ani. Fix ce va face 28 de ani si sanse de a juca in Europa "zero"... :lol: :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 15:35

:evil: Chinezii cer acum 2 milioane de $ pe ALEXA,cred ca moare netoiu si Borcea de ciuda!!!!>>>>:evil:

ulivius24.01.2006 16:17
HA, HA, HA !!! Ce le-a tras-o MM.
Bogdan4Steaua24.01.2006 16:46

Si eu ma bucur. Sincer cel mai mult imi convenea ca Alexa sa ramana in China. Nu prea il doream la Steaua, insa nici nu preferam sa ii intareasca pe rivali(la ce linie de mijloc slaba au, unul ca Alexa ar fi fost util pentru ei).

Dan_BKL24.01.2006 23:52

A mai ramas 22 zile pana la meciul cu Heerenveen si marele transfer realizat de Steaua este ca nu am vandut nici un jucator de valoare si asta este cel mai important.

Cristocea e un baiat muncitor si se va acomoda foarte repede aici in Ghencea.

De Curt nu imi pare rau ca s-a dus la catei pentru ca nu era un jucator de baza la Steaua

Daca pana la urma Hamu va semna cu FC. Moscova trebuie sa ne gandim bine ce portar vom transfera.

Cernea nu poate face fata meci de meci in Cupa UEFA asta e clar.

Eu totusi sper ca Hamu va ramane la Steaua.Nu cred ca exita vreun portar roman mai bun in divizia A.

Bogdan4Steaua25.01.2006 01:25

"Dumitru a plecat în Cipru

Aseară, în jurul orei 21:00, roş-albaştrii au plecat de pe aeroportul Henri Coandă cu destinaţia Cipru, unde vor susţine al doilea cantonament al acestei ierni. Singura noutate din lot este Florentin Dumitru, care a fost convins de Cosmin Olăroiu să revină la echipă. "

Sursa: GSP

Pana la urma este posibil ca Florentin Dumitru sa ramana.

Alextds25.01.2006 11:32

Cu Alexa cred ca e vrajala nu cer atat chinezii sigur are clauza de 250.000 da spera Netoiu sa ii prosteasca sa il dea pe Chihaia in locul lui si atat fara bani.

MM a zis ca se intelese-se cu ei adica Steaua dadea bani nu rebuturi cum vrea Netoiu.

Oricum cred ca e mai bun Osei ca transfer fiind mai tanar si mai masiv, eu sper sa il luam.

IONUTZ-CIPRIAN25.01.2006 11:57

:evil: >>>>ALEXA NU o sa joace in veci al Steaua!!!!>>>> :twisted:

sorin_77725.01.2006 11:57

Osei nu e o solutie rea... Mie imi place... Imi aduce aminte de albanezul Duro... roblema este ca din ce spun ziarele el nu vrea sa vina la Steaua... Cam ciudat daca e adevarat...

Piece of Mind25.01.2006 12:26
Osei nu e o solutie rea... Mie imi place... Imi aduce aminte de albanezul Duro... roblema este ca din ce spun ziarele el nu vrea sa vina la Steaua... Cam ciudat daca e adevarat...

Mai omul pe buna dreptate vrea sa-si continuie contractul cu Poli. E jenant cum se comporta aia cu el, sincer. In fine, daca ar veni la Steaua, nu ar fi un transfer nereusit. Nu stiu cat de bun, dar e bine sa avem si alte variante pentru mijlocasii centrali.

Una peste alta, Ddin punctul meu de vedere, adevarata probleme este cea a portarului. Mi se pare inadmisibil sa nu fim inca acoperiti pe acest post, cu 3 saptamani inainte de confruntarea cu Heerenveen.

LUQ25.01.2006 14:24

Mai omul pe buna dreptate vrea sa-si continuie contractul cu Poli. E jenant cum se comporta aia cu el, sincer. In fine, daca ar veni la Steaua, nu ar fi un transfer nereusit. Nu stiu cat de bun, dar e bine sa avem si alte variante pentru mijlocasii centrali.

Una peste alta, Ddin punctul meu de vedere, adevarata probleme este cea a portarului. Mi se pare inadmisibil sa nu fim inca acoperiti pe acest post, cu 3 saptamani inainte de confruntarea cu Heerenveen.

Oricum Osei e mai bun ca Lovin de departe,e un jucator puternic de care avem nevoie la mijloc.Ar fi un transfer excelent.

alex stelist25.01.2006 16:21

Portarul bielorus Vasili Hamutovski a semnat un contract pe o perioadã de trei ani cu formația rusã Tom Tomsk. "Vasili s-a transferat în Rusia. Am primit în cont banii pentru acest transfer. Suma este de 500.000 de euro. Este bine șI pentru Steaua șI pentru Hamutovski??, ne-a declarat în exclusivitate Gigi Becali.

alex stelist25.01.2006 16:33

Așa cum ProSport v-a informat în exclusivitate în ziarul de astãzi, negocierile pentru Dan Alexa (foto) s-au finalizat cu succes. Gigi Nețoiu și oficialii lui Beijing Guan au ajuns la un acord, urmând ca mijlocașul sã se întoarcã la Dinamo. Venirea în țarã este planificatã pentru mâine. În același timp, Octavian Chihaia, aflat și el în China, nu s-a înțeles asupra contractului sãu cu reprezentanții asiaticilor și va reveni la rându-i în clubul din șoseaua ªtefan cel Mare.

Dan Alexa a fost împrumutat de Dinamo la clubul Beijing Guoan la finalul turului ediției de campionat 2003-2004. Jucãtorul a refuzat o ofertã avantajoasã financiar de la Steaua, pentru a reveni la fosta sa echipã.

Javrele(cateii) se intaresc nu saga.

Adi25.01.2006 16:40

Ma simt atat de usurat, acum cand a plecat Hamutovsky. Important e sa aducem un portar de valoare in urmatoarele zile si totul va fi OK. Vasilii deja incepuse sa-si bata joc de Steaua si de fotbal, nu facea decat sa astepte perioada de mercato ca sa cerseasca un contract in Rusia . Avem nevoie de un baiat dornic de afirmare, profesionist 100%, asa cum era Vasea la inceput....

sorin_77725.01.2006 16:41

Doua vesti mai proaste nu veneau de-o data... Hamu a plecat, GATA, Alexa vine la dinam0...

La noi in schimb va venii un portar ceva? Bomba a tot fasait pana s-a stins si e atat de aproape fitilul... Practic in acelasi hotel din Cypru... Da-i foc GG... Macar da si tu o lovitura pe piata ca de ani buni NIMIC...

ulivius25.01.2006 18:39

Hamu era cam satul in ultima vreme. Asteptam un portar tanar, valoros si dornic de afirmare. Hai sa te vedem MM-ule la treaba.

SSK26.01.2006 05:13

Intr-adevar, nici mie Hamutovski nu imi provoaca o mare parere de rau prin plecarea lui. Turul acesta nu as putea deloc spune ca evolutiile lui au fost cine stie ce. Noroc cu apararea aia beton si cu Radoi si Para la mijloc, ca altfel...

Oricum, cred ca e cazul sa iesim si noi putin din amorteala asta si sa transferam barem un portar ! Hai, n-am pretentii de Cocis (deocamdata...), dar cred ca un portar este din acest moment absolut vital. Insa stiu ca Oli declarase ca se asteapta un verdict in cazul lui Hamutovski, existand deja mai multe variante de portari valorosi. Asa ca pana una alta eu am incredere in staff-ul nostru ! De bine de rau, in ultimii 2 ani Steaua si-a acoperit destul de bine punctele slabe din echipa. Ma bazez pe flerul lui Stoica si pe priceperea lui Olaroiu ! (si pe banii lui Gigi, of course :P )

sorin_77726.01.2006 08:03
... Ma bazez pe flerul lui Stoica si pe priceperea lui Olaroiu ! (si pe banii lui Gigi, of course  :P )

Flerul lui Stoica si priceperea lui Olaroiu (si banii lui Gigi) vor sa aduca un portar cu experienta, in varsta de 30 de ani, la Steaua:

"Tratative cu portarul Henrique Hilario

Oficialii din Ghencea se aflã în negocieri avansate cu goalkepeer-ul formației portugheze Nacional Madeira, locul 3 în actuala ediție a campionatului lusitan. Henrique Hilario, în vârstã de 30 de ani, a evoluat patru etape în acest sezon. Dacã tratativele se finalizeazã, duminicã jucãtorul se va alãtura delegației steliste în cantonamentul din Cipru. De altfel, managerul general Mihai Stoica se aflã în Portugalia unde trateazã acest transfer al lusitanului care îl va înlocui pe Vasili Hamutovski." sursa Prosport

Nu stiu ce sa zic dar sa nu para HILAR... Sper sa fie o alegere buna...

Virgil26.01.2006 09:51

hilario160.jpg

Última Actualizaçao ( 15 de Dezembro de 2005 )

Henrique Hilário M. Alves Sampaio

Nascut la 21-10-1975

Greutatea - 85kg

Inaltimea - 1,89m

http://nacional.novamadeira.com/content/view/53/63/

alex ripper26.01.2006 10:19

Steaua l-a pierdut pe Speriatu

Începînd cu acest cantonament, Olăroiu a rămas doar cu un singur antrenor secund, Dumitru Bolborea. Celălalt, Andrei Speriatu, a preluat de luni echipa secundă a clubului Al Hilal. Speriatu n-a mai făcut deplasarea în Cipru, el plecînd deja în Arabia Saudită pentru a-şi negocia salariul, care s-ar ridica la circa 300.000 de euro pe an.(www.gsp.ro)

strezahuzum26.01.2006 10:23

Care mai e situatia cu transferul lui Cocis ? Se spunea ca discutiile se vor purta luni ( eventual marti ), saptamana aceasta ... deja e joi si nimic .. nici o stire ?

Sa fi fost inca o petarda de-a lui Jiji ?

alex ripper26.01.2006 10:27

pana la cocis noi avem o lipsa de portari,macar daca i s-ar da posibilitatea unuia tanar toma sau celalalt care nu mai stiu cum il cheama.

Virgil26.01.2006 10:33

Aducerea lui Cocis e desigur o petarda.Din seria celor multe lansate de Conducere.Sa recapitulam : Plesan,Lopez,Maldarasanu,Alexa...

A propos,Alexa a fost adus in cele din urma la Dinamo.De Netoiu.Nu ca mi-ar fi drag,dar s-a batut mai tare decat un razboinic al luminii pentru a-l aduce.Oricare ar fi el.

Piece of Mind26.01.2006 12:10

A propos,Alexa a fost adus in cele din urma la Dinamo.De Netoiu.Nu ca mi-ar fi drag,dar s-a batut mai tare decat un razboinic al luminii pentru a-l aduce.Oricare ar fi el.

Alexa nu ar fi venit niciodata la noi. Punct. Si oricum, nu avem ce regreta! :lol:

I.N.Money26.01.2006 13:34

Intrebarea e cum s-a ajuns tocmai la acest Hilario,probabil stiu ei ce stiu daca doresc aducerea acestui portar...

«1596061626383»