FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1585960616283»
Bogdan4Steaua22.01.2006 01:14

"Prioritatea Cociş

Eduard Apostol, Răzvan Rotaru

Gigi Becali ţine neapărat să-l aducă pe internaţional în Ghencea, însă jucătorul ar vrea un salariu de 300.000 de dolari

Ţinta numărul unu pentru Steaua în acest moment este Răzvan Cociş, mijlocaşul de 23 de ani al lui Şerif Tiraspol. "Moldovenii aşteaptă discuţiile cu Steaua. L-am anunţat şi pe fotbalist de ofertele pe care le are şi urmează să le analizeze", a anunţat ieri impresarul jucătorului, Tiberiu Petriş. Oficialii lui Şerif au acordat un termen-limită românilor: "Pînă luni, cel tîrziu marţi, vrem o ofertă clară!". Gigi Becali ar fi dispus să achite celor de la Tiraspol două milioane de dolari ca să-l achiziţioneze pe Cociş. "Îl vreau şi ştiu cum să fac ca să accepte", a spus ieri patronul roş-albaştrilor. Becali i-ar oferi jucătorului un contract de 150.000 de dolari, dublu faţă de cît are la Şerif. Aici apar probleme întrucît fotbalistul ar dori un salariu de 300.000 de dolari. "Lokomotiv Moscova sau Dinamo Kiev atît îmi oferă", a motivat Cociş apropiaţilor.

A refuzat Dinamo

În luna ianuarie a anului 2004, "cîinii" au presat pentru aducerea lui Cociş de la "U" Cluj. Venit din Franţa, unde a fost testat de Ladislau Boloni la Rennes, fotbalistul a fost aşteptat la aeroport de directorul sportiv al dinamoviştilor, Constantin Dănilescu, şi dus să discute cu Nicolae Badea şi Cornel Dinu. Roş-albii erau dispuşi să achite 100.000 de dolari clujenilor, iar jucătorului îi ofereau un contract de 25.000 de dolari. "Domnul Dănilescu m-a luat de la aeroport şi am crezut că mă duce la gară, să iau trenul spre Cluj. Am ajuns la nişte birouri, iar eu n-am fost de acord să vin la Dinamo. Nu vreau sub nici o formă la această echipă, mi-ar conveni să merg la Rennes", a spus Cociş la acea vreme. "

Sursa: GSP

Baiatul a refuzat pe Dinamo deci are un punct in plus. Sper sa fie adus la Steaua. Daca altii transfera mult si prost, macar noi sa reusim un transfer cu adevarat bun.

Cocis, Cristocea si grecul Sifakis ar reprezenta o lista de transferuri destul de reusita in opinia mea.

nick200522.01.2006 01:38

Atacul pare a fi cam subred, cel putin in meciurile astea amicale. Iacob nu prea inscrie, iar Oprita nu-si revine (oare ce e cu baiatul asta? o convorbire cu Zenga nu cred ca ar strica). Asa ca in conditiile de fata, un mijlocas ofensiv in spatele varfurilor ar fi binevenit! In plus, personal as vrea sa-l vad si pe Osei in lot, mai ales ca Radoi nu va mai sta o vesnicie. Numai ca pretul destul de mare si caracterul il indeparteaza de noi.

SSK22.01.2006 03:20

Eu am crezut de la bun inceput ca "problema Cocis" este mai mult una mediatica, cu care sa se mai astampere gura suporterilor si sa mentina Steaua pe prima pagina a ziarelor. Dar sunt foarte placut surprins sa vad pe zi ce trece ca chiar vrem sa-l luam pe Cocis. Ar fi o mare realizare a conducerii noastre !

Bogdane, de acord cu tine. Exact asta zic si eu : un portar si eventual Cocis e tot ce ne mai trebuie momentan. Dar asta pentru campionat ! Pentru UCL, mai e nevoie de un atacant si un fundas stanga de profesie. Si evident, sa nu plece nimeni.

Bogdan4Steaua22.01.2006 12:42

S-ar putea sa il vedem pe Petre Marin in locul lui Nesu pe partea stanga a defensivei. Cred ca Oli il prefera pe primul. Ar fi bun si Pascovici pe acea parte, insa nu cred ca se va realiza acest transfer.

apa_plata22.01.2006 13:30

dupa gsp, curt ar fi caine acum... ala ca zicea ca Steaua e familie cu el si care avea "emotii" cand venise la Steaua la primu antrenament... plina de mercenari echipa... ma intreb cati or fi 100% stelisti... avea Gigi dreptate cand zicea ca el vrea sa aiba in echipa numai jucatori romani si pe cat posibili crescuti de Steaua? alfel, dupa ziua de prima adio daruire pe teren

Bogdan4Steaua22.01.2006 14:09

Eu consider ca Dinamo s-a intarit in defensiva prin aceasta mutare.

sorin_77722.01.2006 18:25

e mai mult un castig pentru curt decat pentru caini...

Nu ma intereseaza ce face dinam0 daca gg il aduce pe Cocis...

Alextds22.01.2006 22:19

Se tot vb de Cocis, am si eu o intrebare: chiar credeti ca nu se gaseste ceva mai bun la 3 mil de $?

Are 23 de ani cam mult pt o promisiune si cu siguranta nu e o certitudine a jucat doar in B si in Moldova la o echipa care castiga politic campionatul si "interesul" de la Dinamo Kiev, Lokomotiv Moscova sa fim seriosi echipe care cumpara 2-3 jucatori la val aia pe perioada de transfer dc erau asa siguri de val lui nu mai discutam acum de el.

"N-a vrut Dinamo" e normal voia la Rennes pt bani nu din alt motiv deci nu cred ca e un avantaj.

sorin_77722.01.2006 22:51

Transferul lui Cocis ar fi si un mare castig moral in fata rivalilor, mai ales in fata celor de la Poli care au inceput sa se creada "Chelsea din Banat" (mama ce ma bucur ca si-au furat-o de la bulgari, dar si-au furat-o nu gluma)

Bogdan4Steaua22.01.2006 22:54

Jucatorul e talentat. Eu unul am incredere in el. Nu stiu daca merita 3 mil $(probabil ca pretul este ceva mai mic), dar decat sa mergem pe mana unor jucatori de duzina din strainatate pe care nu i-am vazut la lucru, mai bine alegem unul care a confirmat deja pe unde a jucat, inclusiv la echipa nationala.

alex ripper22.01.2006 23:03

la 3 mil nu stiu ce jucator mai gasesti care sa fie si tanar si sa si vrea sa vina sa joace in Romania.

Bogdan4Steaua22.01.2006 23:34

Sunt invitati Iancu si Rosianu la Realitatea TV. Conform celor spuse de ei, Poli a facut o oferta de 1.5 mil $ pentru Cocis si au fost refuzati de catre cei de la Tiraspol, care solicita pentru jucator 3 mil $(adica aproximativ 2.5 mil euro). In conditiile in care perioada de transferuri de termina in curand, cei de la Tiraspol s-ar putea sa il cedeze Stelei cu 2 mil euro(sau poate ofera Becali mai mult daca si-l doreste cu adevarat).

Later edit:

"Insistă pentru Osei

Răzvan Rotaru

Steaua va negocia cu Livorno transferul mijlocaşului ghanez, aflat în dizgraţie la Timişoara

Emanuel Osei este dorit la formaţia roş-albastră de antrenorul Cosmin Olăroiu, cel care l-a adus la Timişoara. Fotbalistul nu a fost luat de Hagi în cantonamentul din Cipru şi, după ce a refuzat un transfer la Oţelul, a ameninţat conducerea lui Poli că va reclama clubul la FIFA şi UEFA. Osei este împrumutat la Poli de Livorno pînă în vară. Clubul italian, care a solicitat iniţial 750.000 de euro pentru un transfer definitiv, se pare că este dispus să-l cedeze pentru 400.000 de euro.

Olăroiu ar avea nevoie de Osei pentru postul de mijlocaş la închidere, după ce în urmă cu cîteva zile Steaua a eşuat în tentativa de a-l aduce pe Dan Alexa. Surse din cadrul clubului din Ghencea susţin că transferul ghanezului se va negocia în Cipru, acolo unde conducătorii Stelei se vor întîlni cu omologii lor de la Livorno.

5,85 este media

notelor obţinute de Emanuel Osei în turul campionatului de la redactorii Gazetei Sporturilor. "

SteauaToronto23.01.2006 03:09

Plecarea lui Curt la catei e cea mai mare umilinta pentru ei...Saracii pana acum ei au luat doar gunoaie....:)))))

sorin_77723.01.2006 09:39

venirea lui Osei la noi e ca plecarea lui Curt la catei... Eu asa vad aceste doua aspecte - identice.

numai ca d.p.d.v. fotbalistic, strict, Osei aduce un plus de siguranta fata de un plus la infirmerie cum se intampla in cazul fostului jucator stelist.

strezahuzum23.01.2006 11:23

Nu cred ca plecarea lui Curt la Dinamo ar fi acelasi lucru cu venirea lui Osei la noi. Curt nu a mai jucat vreo 2 ani, a fost mai mereu accidentat si nu se mai stie cum va evolua pe teren. Plus ca are 30 de ani si se cam apropie de finalul carierei.

Osei in schimb e un jucator bun, ambitios si care lupta la mijloc pentru absolut fiecare minge. Osei ar fi un castig serios pentru Steaua. Curt e practic o cantitate neglijabila la Dinamo.

Virgil23.01.2006 12:41

Acum ce sa facem?Sa luam "gunoaiele" Timisoarei?

Avem suficienti mijlocasi la Steaua,nu cred ca Osei ar mai avea loc.

alex ripper23.01.2006 12:53

Bielorusul Vasili Hamutovski ar putea reveni în Ghencea. Deşi este plecat de 10 zile în Rusia, unde se află în negocieri avansate cu mai multe echipe, Hamu nu exclude varianta de a apăra poarta Stelei şi în retur.

"Sînt în discuţii avansate cu mai multe cluburi. Eu mi-am spus punctul de vedere cu care cei de aici au fost de acord, iar acum aştept să se înţeleagă şi cluburile. Dacă nu se rezolvă nimic, marţi voi reveni în România", a declarat Hamutovski.(www.gsp.ro)

virgil,tre sa dai o bere,daca am avut dreptate :lol: :lol: :lol:

Virgil23.01.2006 13:04

Ti-o trimit prin posta. :lol: O lada cu bere.

Bogdan4Steaua23.01.2006 13:11

Osei nu reprezinta un rebut al Timisoarei. El nu intra in vederile lui Hagi(se va frige foarte curand cu vedeta Plesan si va suspina dupa Osei) si asta e o cu totul alta mancare de peste. In plus, Osei este iubit de publicul lui Poli, deci nu este vorba despre un jucator care a dezamagit prin evolutii slabe.

Teoctist23.01.2006 14:00

Osei e un jucator indisciplinat.Cel putin asa l-a etichetat Hagi,dupa ce cu de la sine putere si-a luat cateva zile de concediu dupa meciul jucat pentru echipa Ghanei.

Nu cred ca avem nevoie de un asemenea jucator.

IONUTZ-CIPRIAN23.01.2006 15:14

:evil:>>>OSEI daca ar fi fost "dovedit" nu il lasa Hagi pe tusa,mie nu-mi convine sa vina in Ghencea avem multi jucatori peste el si ce facem devenim si noi ince incet k Vaslui?>>>> :twisted:

SSK23.01.2006 23:21

Hagi n-a dovedit pana acum ca e o autoritate in analiza jucatorilor... Iar Osei, cum a zis si Bogdan, pur si simplu nu a fost pe placul lui Hagi. Li s-a intamplat si altora, "la case mai mari". Eu am auzit lucruri bune despre Osei, dar asta ar insemna sa-l scoata din echipa pe Para :roll: Oricum, nu cred ca e o prioritate.

Un portar si Cocis. Sau macar un portar !

Despre Curt la caini... :twisted:

Adi24.01.2006 11:51

Pun pariu ca dupa primele 30 de min jucate pentru caini, Curt se va accidenta si nu va mai juca pana la finalul sezonului :twisted: :lol: :lol: :lol:, asta daca nu cumva se va accidenta pana atuni, in cantonament, la antrenament sau in amicale :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I.N.Money24.01.2006 12:19

Acum mi se pare sincer lipsit de bun simt sa ne batem joc de Piratul,sa nu uitam ca nu a mai cerut nici un ban de la patron si cand isi lua salariul il lua prin intermediul altui jucator pentru ca nu putea sa dea ochii cu Jiji.Probabil nu o sa joace acolo prea mult,pentru ca nu o sa fie folosit,iar despre Osei intradevar Hagi zicea ca e indisciplinat,dar Oli a declarat altceva despre el si din cate stiu eu antrenorul Stelei e Oli...

Bogdan4Steaua24.01.2006 13:42

Si mie imi place Curt pentru ca a fost mai mereu un baiat modest. Dinamo are mari probleme in defensiva si cred ca Tibi va juca titular; din pacate pentru noi, acest transfer inseamna intarirea adversarului.

Referitor la Osei, mi-am mai spus parerea: nu este prioritatea numarul 1, insa transferul lui la Steaua ar reprezenta un castig.

Later edit:

"Osei amendat

Comitetul Director al Politehnicii se va reuni de urgenţă astăzi pentru a lua o decizie în "cazul Osei". Ghanezul a fost amendat cu 150 de dolari pentru că nu s-a pregătit cu antrenorul Viorel Vişan, cum i se ceruse. Fotbalistul a refuzat să o plătească şi se antrenează în continuare singur. Gică Hagi a fost tranşant ieri în problema ghanezului: "Osei e un subiect închis pentru mine""

«1585960616283»