FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1565758596083»
armanovici16.01.2006 19:39
A venit Cristocea (intr-un compartiment, repet, si-asa aglomerat !)/quote]

lamureste-ma!!

Cum era aglomerat mijlocul,cum stateam cu jucatorii de creatie???

Aveam macar un singur mijlocas central capabil sa scoata nu 2-3 jucatori,doar 1(unul) prin dribling din joc???

pecMojo16.01.2006 19:48

Insa, sa nu uitam ca la mijloc ii avem pe Bostina, Radoi, Paraschiv, Nicolita, Lovin, Cristocea, (eventual) Dica. Pe cine scoti din schema ?

Imi pare rau .......dar la ora actuala....Cocis...e mai valoros.......decat cei enumerati mai sus...in afara de Mirel Radoi

SSK16.01.2006 23:17

Nu contest asta, s-ar putea intr-adevar ca tanarul Cocis sa fie mai valoros decat majoritatea jucatorilor nostri de la mijloc (evident, cu exceptia lui Mirel, care este, dupa parerea mea, poate cel mai talentat si complet jucator roman impreuna cu Mutu). Dar sa lasi pe banca oameni de valoarea lui Paraschiv, Lovin, Cristocea doar ca sa ai o linie de mijloc de 24 de carate cu Bostina, Radoi, Cocis si Nicolita, in timp ce in atac nu ai pe cine sa pui langa Dica - asta nu mi se pare deloc in regula ! Daca in clipa asta am avea pe langa Iacob si Dica inca un atacant de valoare si in forma (ca si Oprita are valoare), atunci da, ne-am permite luxul de a-l cumpara pe Cocis. Altfel, mi se pare ca ne legam la cap cand nu ne doare...

I.N.Money17.01.2006 00:55

Cocis isi merita banii.Daca vor 2 milioane,sa dam 2 milioane.Daca pleaca Iacob e cam dificil,insa decat sa dam multi bani pe Mazilu care nu stiim cum se va adapta in alta parte,Olaroiu poate sa aduca un jucator pe bani putin si valoros.Insa ceea ce incerc sa-i dau un raspuns de mult timp si nu gasesc solutia este aceasta nedorinta a conducerii de a il aduce inapoi pe Rica Neaga,care a declarat ca s-ar intoarce pe jos din Asia numai sa joace la noi,dar s-a incercat aducerea unor jucatori pe salarii uriase care putin le pasa de mandria de a purta tricoul ros-albastru.

sorin_77717.01.2006 04:59

Cocis merita si 2 milioane de euro intradevar... daca Steaua ajunge in grupele CL in acest an cu aportul adus de atacantul mai sus amintit acesta poate sa ajunga la o cota de 10 milioane in mai putin de un an... Este un pariu cu sanse de castig in proportie de 60% ...

Dar acum vine intrebarea: Cocis are voie sa joace pentru noi in Cupa UEFA? sau a evoluat deja in competitiile Europene din acest sezon cu Serif Tiraspol?

ulivius17.01.2006 05:08

Cocis sau Victorash? Cu banii luati de pe Victoras l-am putea avea pe Cocis. Ganea isi doreste sa vina la Steaua tocmai pt ca e Jiji aici. Sa nu-l uitam nici pe Oprita care este un Supertalent dar care dovedeste de multe ori scaderi de forma incredibile. Am totusi incredere in el.

I.N.Money17.01.2006 07:35
Dar acum vine intrebarea: Cocis are voie sa joace pentru noi in Cupa UEFA? sau a evoluat deja in competitiile Europene din acest sezon cu Serif Tiraspol?

Cred ca nu are voie,daca nu am insel atat el,cat si Florescu si Hutan au jucat pentru echipa din Republica Moldova.

alex stelist17.01.2006 09:35

Referitor la cocis nu are voie sa joace in Cupa UEFA find ca a jucat cu sheriff in cupele europene anul acesta...

STIRE DE ULTIMA ORA!!!!!!!!!!

Gigi Becali, finanțatorul formației Steaua București, a afirmat că echipa din Ghencea nu va mai face nici un transfer pînă la reluarea campionatului, deoarece dorește să cîștige dubla cu Heerenveen și campionatul României.

Asa ca raminem cu jucatorii care ii avem cel putin pina la toamna :cry: :cry: :cry:

Bega17.01.2006 09:43
La fiecare prostie spusa de Gigi pe-aiurea ca sa-si intretina imaginea publica, se gasesc cateva mii de fraieri care sa disece subiectul. Dupa marile fasss-uri de pana acum, eu am retinut un singur lucru: Netzoiu ne-a "facut" pe unde ne-a prins ( Craiova, Arges, China ). Marii guralivi din fruntea Stelei, se pricep cel mai bine sa racoleze, mai mult sau mai putin legal, juniori de la "D" decat sa negocieze un transfer si sa perfecteze o afacere adevarata. Suntem in continuare niste chilipirgii care se bazeaza pe jucatori liberi de contract, in loc sa vorbim mai putin si sa monitorizam atent orice jucator susceptibil de a acoperi golurile din echipa.Chiar daca au vrut sa-l ia pe Cocis, daca si-au facut publice intentiile cu mult in avans decat ar fi trebuit, trebuie sa plateasca un pret mult mai mare pt a-l avea. Se rasuceste in mormant "Sfinxul" din Ghencea cand vede un asa amatorism...

...dar mi-ar placea tare mult sa vina Cocis!

Ai perfecta dreptate. chiar daca visele astea erotice ale lui Gigi ar avea suport, nu trebuia sa iasa in public cu chestia asta. Interpretarea mea este ca tocmai iesirea in presa cu subiectul Cocis arata ca afacerea este ca si picata, iar Gigi incearca sa arate ca e preocupat de transferuri. Cum ar veni, nu a reusit, dar ii si pare rau sa piarda placerea de a anunta ce surpriza a pregatit el.

onyx17.01.2006 09:43

sa speram ca de venit or sa mai vina, pt ca deocamdata nu am miscat pe piata transferurilor

sorin_77717.01.2006 11:10

Cu siguranta va trebui sa vina un portar, Hamu a plecat pentru 600.000 $... Cernea nu e de baza... Toma nu a vazut divizia A...

pacat ca nu poate evolua Cocis in UEFA daca ar venii la noi...

Adi17.01.2006 11:24
Cocis poate juca in Cupa UEFA, pentru ca Sherif tiraspol a fost eliminata in turul 2 preleminar pentru Liga Campionilor de Partizan cu scorul general 2 0 si prin urmare nu a participat in Cupa UEFA
sorin_77717.01.2006 11:29

pai nu se pune ca a jucat deja intr-o competitie Europeana, chiar si in CL?

Bogdan4Steaua17.01.2006 13:34

Cred ca nu are drept de joc(oricum voi verifica). Posibil sa ne agitam degeaba. :(

boggie17.01.2006 14:26

Ai voie sa pui doar unul singur pe lista UEFA, cu conditia sa nu fi jucat intr-una dintre competitiile in care clubul tau este angrenat in prezent

15.13 One player from the above quota of three has played for another competing club in the current season may exceptionally be registered by 1 February 2006, provided that his new club is taking part in a UEFA club competition other than the one in which his former club is participating or has participated in the current season.

UEFA.com

Stryker17.01.2006 16:41

@Adi

Ba nu ma insel deloc...moldoveni aia au cerut mai mult de 2 mil. de euro(bani pe care i-ar fi oferit Poli)deci ar fi vorba de o suma mai mare decat 2 milioane,asa ca:NU MERITA...

Oricum la urma urmei, cine este cocish asta? Ce a facut el ca sa valoreze banii astia? Ce crezi ca daca era asa de valoros mai ajungea sa joace pe "maidanele" din basarabia? Iti spun eu ca interesul alora este sa il vanda pe bani multi ca sa-si umple buzunarele(doar,doar or gasi un fraier sa il cumpere)...

Mai bine ar aduce un portar bun si inca un atacant(preferabil straini) ca altfel nu se stie daca cu echipa asta mai luam titlul...

razvan9317.01.2006 17:02

Yo vrea sa vina la Steaua :idea::idea::idea:

Ionel Ganea-1.000.000$milioan

Razvan Cocis-1.500.000$milioane

Claudiu Raducaunu-luat gratis deoarece e liber de contract

Bogdan Lobont-400.000$de mii

Dan Galdean-luat gratis deoarece e liber de contract

Lucian Sarmantean-2.000.000$milioane

.............cer mult...total:4.900.000 milioane de $ /........e chiar asea de mult?

bugetul Stelei este peste 5.000.000 milioane$ :D:D

Adi17.01.2006 17:09

@Stryker

Ce crezi ca daca era asa de valoros mai ajungea sa joace pe "maidanele" din basarabia?

"Maidanele" de care vorbesti reprezinta si cea mai luxoasa si dezvoltata baza sportiva din ESTul Europei :idea: :idea: :idea: :!: (baza lui Sherif), iar unicul motiv pentru care Cocish a ajuns acolo este ca cluburile din Romania nu au avut forta financiara sa-l tina :idea:

Se intampla sa cunosc personal persoane implicate la nivel inalt in fotbalul basarabean care mi-au confirmat ca unul dintre motivele pentru care Sherif domina fotbalul basarabean este Cocish.

Citez cuvintele pe care le-am auzit de la acei oameni: "Cocish e un super-jucator, el nu are ce cauta in fotbalul nostru de doi bani"

Nu vreau sa spun ca Cocish merita orice suma bani, dar merita bani buni.

Bogdan4Steaua17.01.2006 17:09

Bugetul nu este destinat in totalitate transferurilor. El include salariile jucatorilor si alte cheltuieli auxiliare.

Oricum, din lista ta nu l-as lua nici pe Raducanu, nici pe Sanmartean, nici pe Galdean. Cocis da, Lobont da si eventual si Ganea.

sile-jardel17.01.2006 17:10

daca se mai lauda Gigi mult cu Cocis,ni-l sufla netoiu si pe asta. ne-a facut de atitea ori.Si cu Mutu,si cu Alexa acum.E penibil.Ati vazut ce portar vor sa ai ?HOTOBOC.Nici nume nu are de fotbalist.si a mai fost pe aici si s-a facut de ris.Dar totusi eu sunt optimist pt ca nu a plecat nimeni si totusi avem echipa buna si omogena.N-ai pe cine scoate din echipa la ora actuala.cu toate ca Pascovici nu trebuia ratat,zic eu.

SSK17.01.2006 17:59

Se pare ca in cele din urma, imprevizibilul Becali s-a hotarat sa nu mai vanda nimic, afland si dumnealui de posibilitatea de a fi cap de serie in turul III al UCL. Decizie care merita salutata, orice am crede despre respectivul.

Cred ca daca pastram actuala echipa, cu transferul lui Cristocea dar si cu un portar in locul lui Hamutovski, de valoare macar egala cu acesta, avem suficienta forta sa castigam campionatul. In fond, Dinamo a dat pe mere ce-a luat pe pere (Alexa si Plesan), a intors acasa un atacant bun, dar de 30 de ani (Danciulescu), dar a ramas cu o mare gaura in aparare, dupa plecarea lui Tamas. Sa-i vedem pe Daouda sau pe Galamaz cum se descurca :twisted:

Rapidul s-a intarit mai mult scriptic. Moldovan nu reprezinta o amenintare decat ca exemplu de mentalitate pentru colegi, altfel nu tin minte sa fi marcat 5 goluri de cand s-a intors in Romania. Pancu - da, un jucator valoros, dar in eclipsa prelungita de forma in ultima vreme. A plecat Ilyes, gaura care s-ar putea sa fie ceva mai greu de acoperit la mijloc.

Poli poate incurca niste calcule daca Hagi reuseste sa scoata ce-i mai bun din jucatorii lui, dar nu cred ca se bate la titlu anul asta.

Restul nu conteaza.

Concluzia : fara nici o plecare si cu aducerea unui portar, Steaua are cel mai valoros si mai echilibrat "unsprezece" (si poate chiar lot) din tara, indiscutabil. Si avem sanse mari sa luam campionatul, mai ales daca batem in groapa.

Pentru UCL...parerea mea e ca ne mai trebuie un atacant valoros, un mijlocas de creatie (daca nu cumva se dovedeste Cristocea vreun diamant neslefuit) si poate chiar si un fundas stanga.

George Stan17.01.2006 20:22
mai ales daca batem in groapa.

poate nu e nevoie sa jucam in groapa...

Pentru UCL...parerea mea e ca ne mai trebuie un atacant valoros, un mijlocas de creatie (daca nu cumva se dovedeste Cristocea vreun diamant neslefuit) si poate chiar si un fundas stanga.

si mult noroc in cazul in care nu intrunim conditiile de capi de serie. Sper ca nu s-a consumat tot la tragerea aia cu Rosenborg :)

Bogdan4Steaua17.01.2006 21:35

" Rușii dau 600.000 dolari pe Hamu

Patronul din Ghencea spune că echipa din Rusia care dorește să-l achiziționeze pe portarul Vasili Hamutovski va plăti doar 600.000 de dolari, cu 300.000 mai puțin decît doreau steliștii. "Trebuie să verific conturile, pentru că acum imi dau numai 600.000. M-a sunat intermediarul și mi-a zis: «Nu mai pot să vă dau 900.000, pentru că s-a supărat patronul rus». Și i-am spus: «Bine, dă 600.000 și gata»", a comentat Becali. "

" Cociș așteptat la București

Steaua e foarte aproape de a da o lovitură pe piața transferurilor: aducerea internaționalului Răzvan Cociș (23 de ani) in Ghencea. "O să demonstrez că Gigi Becali este Abramovici in România!", le-a spus patronul Stelei apropiaților cînd a auzit că și Poli Timișoara il vrea pe mijlocaș. Surse autorizate pretind că Becali ar fi ajuns deja la un acord de principiu cu Șerif Tiraspol pentru Cociș in schimbul sumei de două milioane de dolari! În 2004, moldovenii au plătit 500.000 de dolari pentru transferul la pachet de la "U" Cluj a jucătorilor Cociș și Florescu. "Sînt 90 la sută șanse ca fotbalistul să semneze zilele următoare cu Steaua", au declarat sursele Gazetei. Momentan, Cociș este angrenat cu Șerif in Cupa CIS. După ce echipa sa va incheia turneul, Cociș va veni la București pentru a discuta direct cu Gigi Becali termenii contractului.

150.000 de dolari este contractul anual pe care i l-a pregătit Steaua lui Cociș. "

" Osei la Steaua ?

Managerul lui Poli, Gică Hagi, a anunțat ieri după-amiază lista de 29 de jucători care vor face deplasarea astăzi in Cipru. Ghanezul Osei fusese imprumutat un sezon de la echipa de Serie A, Livorno. "Osei nu s-a acomodat colectivului și am decis să renunțăm la el. Sîntem destul de acoperiți pe zona centrală și mai are specificat in contractul său și o clauză de cumpărare, care in opinia mea e destul de mare", a motivat Regele. Osei a fost adus vara trecută de fostul antrenor Cosmin Olăroiu, care acum și-l dorește la Steaua. Ghanezul are o clauză de transfer de 750.000 de euro și este un fotbalist care ar putea acoperi zona centrală, mai ales că roș-albaștrii l-au pierdut pe Dan Alexa, care a ales pînă la urmă să joace la Dinamo."

Sursa: GSP

Ar fi bine sa vina Cocis. Nici varianta Osei nu imi displace. Ar avea si Paraschiv concurenta serioasa. Faptul ca este vazut bine de Oli ar putea reprezenta un factor decisiv.

sorin_77718.01.2006 04:42
....Ati vazut ce portar vor sa ai ?HOTOBOC.Nici nume nu are de fotbalist.si a mai fost pe aici si s-a facut de ris.....

Decat cu Hotoboc mai bine ramanem cu Cernea titular si Toma rezerva. Dar e in acelasi timp foarte probabil ca Toma sa nu dea deloc randament, sa fie nesigur in interventii si practic lui i se cauta un inlocuitor... :cry: :cry:

ulivius18.01.2006 05:35

De ce nu-l ia pe Lobont ?...Unul din cei mai buni portari din Europa.

«1565758596083»