Se pare ca in cele din urma, imprevizibilul Becali s-a hotarat sa nu mai vanda nimic, afland si dumnealui de posibilitatea de a fi cap de serie in turul III al UCL. Decizie care merita salutata, orice am crede despre respectivul.
Cred ca daca pastram actuala echipa, cu transferul lui Cristocea dar si cu un portar in locul lui Hamutovski, de valoare macar egala cu acesta, avem suficienta forta sa castigam campionatul. In fond, Dinamo a dat pe mere ce-a luat pe pere (Alexa si Plesan), a intors acasa un atacant bun, dar de 30 de ani (Danciulescu), dar a ramas cu o mare gaura in aparare, dupa plecarea lui Tamas. Sa-i vedem pe Daouda sau pe Galamaz cum se descurca :twisted:
Rapidul s-a intarit mai mult scriptic. Moldovan nu reprezinta o amenintare decat ca exemplu de mentalitate pentru colegi, altfel nu tin minte sa fi marcat 5 goluri de cand s-a intors in Romania. Pancu - da, un jucator valoros, dar in eclipsa prelungita de forma in ultima vreme. A plecat Ilyes, gaura care s-ar putea sa fie ceva mai greu de acoperit la mijloc.
Poli poate incurca niste calcule daca Hagi reuseste sa scoata ce-i mai bun din jucatorii lui, dar nu cred ca se bate la titlu anul asta.
Restul nu conteaza.
Concluzia : fara nici o plecare si cu aducerea unui portar, Steaua are cel mai valoros si mai echilibrat "unsprezece" (si poate chiar lot) din tara, indiscutabil. Si avem sanse mari sa luam campionatul, mai ales daca batem in groapa.
Pentru UCL...parerea mea e ca ne mai trebuie un atacant valoros, un mijlocas de creatie (daca nu cumva se dovedeste Cristocea vreun diamant neslefuit) si poate chiar si un fundas stanga.