FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1545556575883»
Bogdan4Steaua14.01.2006 09:46

" Nu-l mai vreau

ProSport v-a informat in premieră in numărul său de luni despre posibilitatea ca Dan Alexa (foto) să revină in campionatul intern, dar la Steaua, și nu la Dinamo.

Ipoteza era susținută de faptul că jucătorul refuzase cei 80.000 de euro reprezentând salariul, propus de fosta sa echipă, Dinamo. Potrivit unor surse demne de incredere, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a oferit o anumită sumă de bani chinezilor, iar lui Alexa ii pregătise un contract de 125.000 de euro pe sezon. Dacă atunci Becali a negat și a spus că este o invenție, ieri a revenit asupra celor declarate și a anunțat că a tratat cu jucătorul, căruia i-a oferit o sumă de bani. Am discutat cu Dan, i-am oferit o sumă de bani, pe care a acceptat-o, dar apoi s-a răzgândit. Am vrut să-l aduc la Steaua, insă acum nu mă mai interesează acest subiect , a declarat patronul roș-albaștrilor.

Cel mandatat să finalizeze tranzacția a fost managerul general al Stelei, Mihai Stoica, cel care in această perioadă de mercato a anunțat că va efectua un transfer-bombă. "

weber_p14.01.2006 10:26

Conform unor publicatii on-line Steaua este in discutii avansate cu Alexa! Becali vrea sa-i dea un salariu de 300 000 de dolari! si v-a da pe el la chinezi cam 700 000-900 000 de euro! Asta cred ca era bomba pe care o anunta Becali cu surle si trambite!! anum nus dak e cea mai buna alegere a lui dar.......... el e cu banii!!!

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 11:22

:evil: >>>>VINE mai dar poate in vacanta!!Cine stie poate nici asa nu trece prin umila noastra tara!!!>>>> :twisted:

Adi14.01.2006 11:29

EXCLUSIV GSP.RO / 09:30

Dan Alexa: Am refuzat oferta Stelei, mă intorc săptămîna viitoare la Dinamo!

Se pare ca Alexa, nu mai vine la noi! Pacat, pentru ca avem nevoie de intariri in acea zona a terenului. Si mai grav e ca merge la Dinamo :evil:

Mai avem nevoie de un mijlocas la inchidere. Lovin nu e capabil sa-i inlocuiasca pe Mirel si Para; Alexa chiar ar fi fost o solutie buna; Pacat ca nu vine la noi...

alex stelist14.01.2006 11:37

E adevarat ce a scris GSP despre Badoi? A semnat cu Steaua?Aceasta e bomba lui Meme???

Intrebari fara raspuns....

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 14:08

:evil: Vad ca a fost o problema pe forum !!Nu am auzit sau vazut ca vine BADOI la Steaua!:twisted:

armanovici14.01.2006 16:16

Nu a fost nici o problema,mai nou nu luam asa usor plasa la bombele fasaite ale gazetelor..

Sunt mai ingrijorat de ce aduc rivalii decat de ceea ce facem noi(la ora actuala mai nimic)...

Poli-transferuri importante pe sume mari....sa enumeram doar pe Izvoranu si Pleshan

Dinamo-Alexa si Danciulescu,Mihut

Rapid-Pancu,Moldovan...

Noi?..Cristocea 250 de mii $...Cine e mai zgarcit??..Copos sau Gigi?

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 16:25

:evil: >>>>Da,da trebiue sa ne uitam si la ce echipa avem noi si ce echipe au ceilalti.Plesan pe mine nu m-a impresionat cu nimik pana acum,Pancu a venit si el aici cam expirat ca,daca era asa bun nu il lasau aia sa plece,Moldovan nu a prea stralucit la Poli.Si tot Copos e mai zgarcit!!>>>> :twisted:

horse3714.01.2006 16:34

de ce sa plangem dupa alexa!? alexa-i cotonogar de meserie. nu stiu daca el s-ar fi pliat chiar asa de bine pe jocul nostru. oricum fata de gestul lui, jos palaria. putini ar fi rezistat tentatiei. dar total infantil tipul cand vorbeste de fericire.

mai de graba maldarasanu de la rapid decat alexa. si daca luam in consideratie ultimele declaratii ale lui maldarasanu cine stie, poate schimba tricoul anul asta. da doamne!

armanovici14.01.2006 16:38

Si eu il apreciez pe Alexa pentru gestul de a rezista tentatiei si pentru ca a revenit la echipa de la care a plecat!!nu pot sa spun cu siguranta ca nu era util echipei,era un pariu riscant,insa cred ca s-ar fi adaptat la disciplina si stilul stelist..e baiat muncitor..cat despre fericire,astea sunt basme pentru juniorii de la scoala G.Popescu...cati jucatori au plecat de la noi si au revenit in divizia A la alte echipe??..multi...

Triphat14.01.2006 18:51
cati jucatori au plecat de la noi si au revenit in divizia A la alte echipe??..multi...

Neaga o sa fie unul dintre ei :wink:

Stryker14.01.2006 20:37

Stie careva unde a plecat Hamu,ca am auzit ca in rusia,dar m-am uitat pe toate site-urile echipelor de acolo si nici una nu il anunta la transferuri...

Stryker14.01.2006 20:37

Buffon ar putea veni cu adevarat la Steaua, daca i s-ar asigura un salariu mai mare cu vreo 2 milioane decat la juventus dar pentru ca sa poata sa ii dea bani acestia macar pe un sezon, Gigi ar trebui sa vanda toata echipa...si ar fi ceva de genul buffon in poarta si restul echipei alcatuita din jucatorii de la juniori...va dati seama ce ar iesi... :lol:

Wholigan15.01.2006 03:39

Mai bine nu deschidea gura MM Stoica in in legatura cu "transferul bomba".

Eu sper sa mai transfere un jucator cat de cat util, nu ma mai astept la nici o bomba, si sper sa nu fie vorba de vreo petarda.

FANATIK RED-BLUE15.01.2006 04:40

Mama lor de transferuri pirotehnice, 'ca m-am saturat de ele :evil: . M-am lamurit cum sta treaba; trag speranta doar sa nu mai plece nimeni de la noi, in rest D-zeul cu mila...........

sorin_77715.01.2006 14:52

La stirile din sport de la Pro TV din aceasta seara (duminica, 15 ianuarie - mai sunt 15 minute) se va anunta un posibil transfer al Stelei in privinta unui atacant valoros... Alta bomba... fasaie si asta???

Piece of Mind15.01.2006 15:32

Pleaca Iacob si vine Ganea??? Ce aberatie mai este si asta???????

sorin_77715.01.2006 15:42

alta aberatie... incep sa ma satur... cum sa vina Ganea? Bine, poate sa vina dar de ce sa plece Iacob?

SSK15.01.2006 15:51

Asta DA bomba :evil:

DraqGol15.01.2006 19:43

Ar fi bine sa vina Ganea, dar nu cred, pt ca are oferte din Anglia. Adevarul e ca dak pleaca Iacob, chiar ar trebui un atacant valoros, iar in tara in afara de Mazilu pe care se cere o caruta de bani, nu prea mai sunt altii. Tot sper sa se ia ceva jucatori straini de valoare.

sorin_77716.01.2006 05:07

Pentru Ganea se bate si rapidul... Si nu ma mira sa aleaga si Ganea in detrimentul Stelei... mai ales ca ar avea la rapid alti doi fosti colegi de nationala cu care s-a inteles foarte bine... Pancu si Moldovan...

Bogdan4Steaua16.01.2006 05:48

In momentul de fata il prefer pe Iacob lui Ganea. Eu sunt de parere ca Viorel nu va veni in tara.

Alextds16.01.2006 07:39

Nu cred ca vine Ganea in tara si mai ales la Steaua, are 32 de ani si sigur a vazut ce se intampla cu jucatorii peste 32 de ani de la Steaua, a zis vrea sa mai joace 3-4 ani, la Steaua nu apuca atat ca va fi catalogat prea batran dupa un an.

raducelbun16.01.2006 07:51
:evil: >>>>Da,da trebiue sa ne uitam si la ce echipa avem noi si ce echipe au ceilalti.Plesan pe mine nu m-a impresionat cu nimik pana acum,Pancu a venit si el aici cam expirat ca,daca era asa bun nu il lasau aia sa plece,Moldovan nu a prea stralucit la Poli.Si tot Copos e mai zgarcit!!>>>> :twisted:

Fratilor, treziti-va!!! Ce echipa asa formidabila avem noi? Ne-a scos din Liga o echipa de 2 lei, am iesit din Cupa Rom., am terminat turul pe locul 2, si am facut mai putine puncte decat Rapid in UEFA!

Astea sunt rezultatele concrete, restul este vrajala!

Si voi,in conditiile astea spuneti ca nu avem nevoie de intariri?

Eu cred ca avem nevoie, de inca un mijlocas, cel putin un atacant care sa poata juca titular la nevoie (nu avem nici un atacant in afara de Iacob, nici macar o rezerva) si un portar bun.

Nu stiu ce asteapta conducerea Stelei! probabil vara, dar la vara campionatul va fi terminat, si nu cred ca vom fi pe primul loc.

Cand altii fac transferuri, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] joaca miute cu echipa iar MM, nu stiu ce face MM, probabil ca-si incaseaza salariul degeaba!!

raducelbun16.01.2006 07:57
Mama lor de transferuri pirotehnice, 'ca m-am saturat de ele  :evil: . M-am lamurit cum sta treaba; trag speranta doar sa nu mai plece nimeni de la noi, in rest D-zeul cu mila...........

macar sa nu mai plece nimeni. ca la ce transferuri am reusit, asta ne mai trebuie! sa plece si din astia 10 - 11 pe care ii avem.

«1545556575883»