" Nu-l mai vreau
ProSport v-a informat in premieră in numărul său de luni despre posibilitatea ca Dan Alexa (foto) să revină in campionatul intern, dar la Steaua, și nu la Dinamo.
Ipoteza era susținută de faptul că jucătorul refuzase cei 80.000 de euro reprezentând salariul, propus de fosta sa echipă, Dinamo. Potrivit unor surse demne de incredere, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a oferit o anumită sumă de bani chinezilor, iar lui Alexa ii pregătise un contract de 125.000 de euro pe sezon. Dacă atunci Becali a negat și a spus că este o invenție, ieri a revenit asupra celor declarate și a anunțat că a tratat cu jucătorul, căruia i-a oferit o sumă de bani. Am discutat cu Dan, i-am oferit o sumă de bani, pe care a acceptat-o, dar apoi s-a răzgândit. Am vrut să-l aduc la Steaua, insă acum nu mă mai interesează acest subiect , a declarat patronul roș-albaștrilor.
Cel mandatat să finalizeze tranzacția a fost managerul general al Stelei, Mihai Stoica, cel care in această perioadă de mercato a anunțat că va efectua un transfer-bombă. "