FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1535455565783»
Virgil13.01.2006 05:20

In legatura cu site-ul www.cand-or-zbura-porcii.ro:

porcii pot zbura foarte lesne,asa ca presupunerea ca Buffon ar putea sa vina la Steaua e realizabila.

Urci porcii in avion,elicopter,racheta,si decolezi.

raducelbun13.01.2006 11:01
Pentru mine plecarea lui Hamutovski nu este deloc o pierdere. Cand mi-aduc aminte cum tremur la fiecare centrare in careul nostru, de teama unei iesiri gresite a lui Vasea..... sau de nenumaratele prostii care ne-au costat puncte: cu Vaslui,  CU Dinamo, cu Bistrita si au fost multe altele, dar nu le mai tin minte. Plus evolutia neconvingatoare cu Rosenborg, cu vilareal..... chiar as putea spune ca e cel mai slab jucator din primul 11. Sunt sigur ca gasim unul mai bun.... Am incredere in Oli, Zenga, MM, gasesc ei un grec, un italian, un sarb....

subscriu total la cele scrise de tine!

IONUTZ-CIPRIAN13.01.2006 11:45
las ca avem bufoni nostri, Jiji, etc
:evil: >>>>>Auzi scuza-ma ca te intreb dar eu nu am auzit de tine pe la Steaua ....esti cumva unul care da bani fara sa stim noi?Nu sti sa scri Gigi?.....sau dai tu bani in locul lui ...ca eu nu stiu asta>>>>> :twisted:
sorin_77713.01.2006 11:56

Conform GSP:

"Presa greacă scrie că OFI ar fi de acord să-l cedeze pe Sifakis la Steaua

Cotidianul grec Sportime scrie, vineri, că, in cazul in care FC Steaua București ar face o ofertă concretă pentru portarul Michalis Sifakis, gruparea OFI Creta ar fi de acord să-l cedeze pe jucătorul in vârstă de 21 de ani.

"Oficialii grupării OFI Creta nu văd nici un obstacol in realizarea tranzacției, insă nu a sosit incă o ofertă concretă pentru Sifakis. În cazul in care aceasta va veni, primul cuvânt il va avea fotbalistul. Dacă acesta vrea să meargă in România, iar oferta este bună, cel mai probabil OFI iși va da acordul", a precizat sursa citată.

Presa din Grecia anunțase că Steaua ar fi dispusă să ofere clubului OFI Creta 400.000 de euro, iar lui Sifakis un contract anual de 200.0000-250.0000 de euro."

bag seama ca nu au intrat banii pentru Hamu de nu misca MM nici macar un deget... Poate il pierdem si pe asta... pare o solutie foarte interesanta grecu...

latifundiarul13.01.2006 12:01
SOC PE PIATA TRANSFERURILOR

Gianluigi Buffon si-a declarat intentia de a parasi pe Juventus, pentru ca nu este sigur ca va putea reveni ca titular, in dauna lui Abbiati, dupa accidentarea suferita. Buffon a spus ca doreste sa joace meci de meci, la o echipa pe masura valorii sale. Cea mai probabila destinatie a lui Buffon pare a fi Steaua Bucuresti, echipa in cautare de portar dupa plecarea lui Khamutovsky.

buffon.jpg

Informatie preluata de pe www.cand-or-zbura-porcii.ro :lol:  :lol:  :lol:  

De asta ce spuneti? :lol:

misto! :lol:

Virgil13.01.2006 12:14

Dar de gluma asta ce spuneti ?

http://gsp.ro/index.php?a=31581&shift=1 :lol:

sorin_77713.01.2006 12:21

"Foooooarte tare frate! Foooarte tare!!!" :lol:

Cam macabra totusi intradevar... eu sper sa urmeze Gigi la un transfer ceva... sa miste si el acum un transfer BOMBA!!!

Adi13.01.2006 12:24
Dar de gluma asta ce spuneti ?

http://gsp.ro/index.php?a=31581&shift=1   :lol:

:lol: :lol: :lol: Stii cum e: In orice gluma, exista un pic de adevar Sau mai bine: In orice gluma exista un pic de gluma...(restul e adevar) :lol: :lol: :lol:

Cine stie ce surse secrete au cei de la OTV? :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN13.01.2006 12:24

:evil: >>>FAIN,dar in locul lui Gigi putea fi oricare altul putea fi si BASESCU....cineva le-a atras atentia sa nu mai scrie ...URMEAZA...dar vad ca nu au tinut cont de sugestie!!Oricum e tare chestia>>> :twisted:

ulivius13.01.2006 13:31

FOARTE TARE FRATE !!!

dbd13.01.2006 15:48

dar acu fara glume ....buffon pe cat l-am putea lua ? ( sa zicem ) :lol:

si ma mai intreb cand oare va veni cineva in locul lui Hamu ... ca se termina sezonu de iarna ... :evil:

I.N.Money14.01.2006 05:28

Nu vine ala la noi decat poate pe la vreo 40 de ani,cand nu o sa mai fie dorit de nimeni....

dbd14.01.2006 05:53

stiu...dar zic ca daca vrea sa plece cam cat ar cere ?

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 06:40

:evil:Cine stie niciodata nu sti ce iti rezerva viata,daca el sa saturat de aia si ar fi platit bine de Gigi nu vad de ce nu ar veni pe la noi prin curte,dar ca toti nici eu nu cred asta dar vom vedea noi mai incolo....am vazut ca bomba era pregatita rea Alexa dar a fasait si asta......poate vine alta!! :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 06:53

:evil:>>> Nici eu nu cred ca o sa vina ala pe la noi prin curte...dar niciodata nu se stie poate dupa ce se "pensioneaza" in ITALIA!!>>> :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 07:09

:evil:>>>Cred ca e o gluma!Ala nu vine la noi nici la "pensie" apai acum!>>>> :twisted:

horse3714.01.2006 07:12

tare imi este teama ca are sa treaca timpul peste noi si nu o sa mai transferam mai nimic.

lui Hamu sa-i multumim, sa-si gaseasca o echipa la care sa joace iar conducerea sa aduca un portar pe masura cerintelor la care Steaua joaca astazi.

despre alte transferuri posibile/imposibile ce sa mai vorbim. mult trambitata bomba de boier cacareaza s-a cam dezumlflat. personal nu cred ca alexa era o solutie pt noi. noi jucam altceva decat cotanogeala practicata de alexa.

Dan_BKL14.01.2006 07:26

Buffon chiar ca ar fi o bomba pe piata transferurilor din Romania dar nu va veni niciodata.

Pentru Buffon nu ar fi un pas inapoi daca vine la Steaua.Un pas inapoi pentru el ar fi sa vina in Romania si de asta nu va veni niciodata la Steaua.

Pacat ca Steaua e in Romania altfel aveam sanse sa-l luam pe Buffon

Dan_BKL14.01.2006 07:31

Alexa sa inteles cu cateii.Nu va veni la Steaua.

Eu ma bucur ca nu vine la Steaua.

Sa putrezeaca la jaavre acolo

Bogdan4Steaua14.01.2006 07:33

" Nu-l mai vreau

ProSport v-a informat in premieră in numărul său de luni despre posibilitatea ca Dan Alexa (foto) să revină in campionatul intern, dar la Steaua, și nu la Dinamo.

Ipoteza era susținută de faptul că jucătorul refuzase cei 80.000 de euro reprezentând salariul, propus de fosta sa echipă, Dinamo. Potrivit unor surse demne de incredere, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a oferit o anumită sumă de bani chinezilor, iar lui Alexa ii pregătise un contract de 125.000 de euro pe sezon. Dacă atunci Becali a negat și a spus că este o invenție, ieri a revenit asupra celor declarate și a anunțat că a tratat cu jucătorul, căruia i-a oferit o sumă de bani. Am discutat cu Dan, i-am oferit o sumă de bani, pe care a acceptat-o, dar apoi s-a răzgândit. Am vrut să-l aduc la Steaua, insă acum nu mă mai interesează acest subiect , a declarat patronul roș-albaștrilor.

Cel mandatat să finalizeze tranzacția a fost managerul general al Stelei, Mihai Stoica, cel care in această perioadă de mercato a anunțat că va efectua un transfer-bombă. "

Sursa: Prosport

Aparent, transferul lui Alexa a cazut. Nu pot spune ca ma deranjeaza acest lucru in mod special.

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 07:50

:evil: >>>VINE ma.dar vine cand are vacanta sau nici macar atunci!!!!>>>>>> :twisted:

I.N.Money14.01.2006 08:03

Începutul anului aducea vești importante pentru suporterii steliști. "Vom lua doi jucători grei, doi români care joacă in străinătate", a fost declarația lui Mihai Stoica. Managerul general al Stelei n-a dezvoltat subiectul, preferînd să nu arunce nume incă neconfirmate. S-a aflat insă că e vorba de un mijlocaș și de un portar, imediat presupunîndu-se că ar fi vorba de Stelea și Gabi Popescu.

Imediat după transferul lui Pleșan la Poli, Gigi Becali a comentat pe posturile de televiziune că Steaua va aduce un mijlocaș mai bun decît Pleșan, intărind că va fi "o mutare ce va uimi România". Deși finanțatorul n-a rostit nume, s-a aflat din cercurile sale că fotbalistul in cauză este Dan Alexa (26 de ani), fostul dinamovist aflat acum in China.

Nu prea vad cum aceasta nereusita ne-a afectat.Nu avem nevoie de jucatori defensivi la mijloc.

I.N.Money14.01.2006 08:06

Începutul anului aducea vești importante pentru suporterii steliști. "Vom lua doi jucători grei, doi români care joacă in străinătate", a fost declarația lui Mihai Stoica. Managerul general al Stelei n-a dezvoltat subiectul, preferînd să nu arunce nume incă neconfirmate. S-a aflat insă că e vorba de un mijlocaș și de un portar, imediat presupunîndu-se că ar fi vorba de Stelea și Gabi Popescu.

Imediat după transferul lui Pleșan la Poli, Gigi Becali a comentat pe posturile de televiziune că Steaua va aduce un mijlocaș mai bun decît Pleșan, intărind că va fi "o mutare ce va uimi România". Deși finanțatorul n-a rostit nume, s-a aflat din cercurile sale că fotbalistul in cauză este Dan Alexa (26 de ani), fostul dinamovist aflat acum in China.

Personal nu vad cum a putut sa ne afecteze neaducerea a inca unui jucator defensiv...

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 08:23

:evil: >>>>VINE ma dar vine in vacanta!!!!Sua poate nici atunci!!>>>> :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 09:10

:evil: VINE dar doar in vacanta ..sau cime stie nici in vacanta nu calca pe aici!! :twisted:

«1535455565783»