FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1525354555683»
raducelbun12.01.2006 07:18

Eu nu cred deloc in ziarul asta. Arunca multe petarde. Ca toti de altfel. Daca stam bine si ne gandim mereu se intampla asa. Este pauza competitionala si toti, pentru a umple paginile ziarelor, scriu vrute si nevrute. Iti dau la "bursa transferurilor" cate o lista cu zeci de jucatori care vin sau pleaca si daca se intampla sa nimereasca un nume o sa vezi scris cu litere cat casa " asa cum am scris cu .... zile in urma, jucatorul x s-a transferat la ....".

Virgil12.01.2006 07:28

Hamutovski se decide astazi daca va ramane in strainatate sau daca va reveni la Steaua.Ieri a efectuat vizita medicala la un centru medical din Moscova.Se presupune ca Vasea va primi un salariu de 140.000 euro pe sezon,dar daca nu-l va obtine se va indrepta direct in cantonamentul din Montecatini al Stelei.

Steaua incearca aducerea portarului grec Michail Sifakis de la OFI Creta contra a 400.000 de euro si un salariu de 200.000 euro pe sezon.

Sifakis :09/09/1984 poarta pe tricou nr.87 la OFI si este unul din cei 4 portari ai echipei.

raducelbun12.01.2006 07:39

Credeti ca Vasili asta este o pierdere pentru Steaua? cum credeti ca ar fi mai bine, sa ramana la rusi sau sa se intoarca? Eu chiar nu stiu ce sa zic. Vorba lui Gigi, a stat in poarta ca un manechin iar cand aveam mai mare nevoie de el... nimic. Zero taiat in patru.

Alextds12.01.2006 07:42

Jucator mai bun decat Iacob si pe acelasi profil in campionat Mitrovici(ex FC National) care cica vine la Vaslui.

Grecul e bun ... in fm2005 :lol: ...oricum mai multe sperante la el privind varsta decat Stelea sau italianul de la Siena.

Alextds12.01.2006 08:00
Credeti ca Vasili asta este o pierdere pentru Steaua? cum credeti ca ar fi mai bine, sa ramana la rusi sau sa se intoarca? Eu chiar nu stiu ce sa zic. Vorba lui Gigi, a stat in poarta ca un manechin iar cand aveam mai mare nevoie de el... nimic. Zero taiat in patru.

Cu 500.000 il vinde si la anul, dc ramane titular si cu banii astia oricum nu gasesti portar valoros.

Parerea mea e ca ar fi trebuit sa traga de pret 1mil si dc nu merge sa il dea la vara cu 500.

Pana nu vedem portarul nou Vasili e o pierdere daca tinem cont de cine ramane la echipa.

jordan12.01.2006 09:16

cred ca e mai bun un titular de 20 de ani decat o eterna rezerva de vreo 30

IONUTZ-CIPRIAN12.01.2006 09:30
Ceea ce parea a fi mai mult un zvon este de fapt unul din  transferurile-bomba pe care echipa din Ghencea le-a pregatit cu minutiozitate in aceasta iarna. Desi Dan Alexa, jucatorul celor de la Beijing Guoan, a fost in discutii  privind o revenire in soseaua Stefan cel Mare, mijlocasul va imbraca, surprizator, tricoul rivalilor de la Steaua. Gigi Becali a acceptat sa achite clubului chinez clauza de reziliere a contractului, in valoare de 250.000 de euro. Fostul dinamovist va semna un  contract valabil pe 3 ani, in care va primi circa 150.000 euro anual. Aceasta mutare intareste totusi varianta ca Mirel Radoi sa paraseasca echipa chiar din aceasta iarna, tinand cont de oferta tentanta venita din Germania, in valoare de 6 milioane de euro.

Chiar daca patronul i-a marit salariul la 500.000 de dolari pe an - 200.000 $ fiind valoarea unui teren - Radoi va pleca la vara de la Steaua, locul sau urmand a fi luat de Alexa , jucator lansat de rivala Dinamo.http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=144328

:evil: Nu cred deloc pana nu vad cu ochi mei pe ALEXA imbracat in culorile Stelei dar cred ca e un zvon asa cum au fost si altele ca el....om trai si om vedea ce se intampla....in legatura cu portarul...am vazut ca vor sa ia un grec de 1.90 inaltime, destul de tanar..dar si aici vom vedea noi>>>> :twisted:
Virgil12.01.2006 09:38

Dar ce?Crezi ca eu cred?Pe mine ma uimesc prin faptul ca il vor pe Alexa,iar la Neaga nici macar nu se gandesc.Alexa e un cotonogar,abonat permanent la cartonase.Fie galbene,fie rosii.Din acest punct de vedere aduce un pic cu Albert Duro.Care era un "criminal".

IONUTZ-CIPRIAN12.01.2006 11:21

:evil: Cine stie din ce cauza nu vine NEAGA la Steaua pot fi o gramada de motive,numai Dumnezeu stie ce jocuri de culise se fac la echipa si in general in fotbalul romanesc!! :twisted:

LUQ12.01.2006 11:29

Oare nu mai e posibila intoarcerea lui Martin Tudor acum?

dbd12.01.2006 11:29
Nu cred deloc pana nu vad cu ochi mei pe ALEXA imbracat in culorile Stelei dar cred ca e un zvon asa cum au fost si altele ca el....om trai si om vedea ce se intampla....in legatura cu portarul...am vazut ca vor sa ia un grec de 1.90 inaltime, destul de tanar..dar si aici vom vedea noi>>>>

parca ziceau ceva si de Lobont si de capitanul echipei internationale Chile... :roll:

Adi12.01.2006 12:19

Pentru mine plecarea lui Hamutovski nu este deloc o pierdere. Cand mi-aduc aminte cum tremur la fiecare centrare in careul nostru, de teama unei iesiri gresite a lui Vasea..... sau de nenumaratele prostii care ne-au costat puncte: cu Vaslui, CU Dinamo, cu Bistrita si au fost multe altele, dar nu le mai tin minte. Plus evolutia neconvingatoare cu Rosenborg, cu vilareal..... chiar as putea spune ca e cel mai slab jucator din primul 11. Sunt sigur ca gasim unul mai bun.... Am incredere in Oli, Zenga, MM, gasesc ei un grec, un italian, un sarb....

Alextds12.01.2006 12:25

"Vom primi luni 900.000 de dolari pentru Hamutovski, de la o echipă din Rusia"

"Steaua a ajuns lansator de antrenori și relansatori de jucători. Mai iau unul acum, il relansez și in vară iau două-trei milioane de euro pe el." Gigi Becali

Presupun ca ia un jucator de vro 700.000 si ii da un salariu de 200.000.Lobont, Neaga sau Alexa, ca astia sunt terminati din punct de vedere fotbalistic (rezerve de rezerve sau in campionate fara viitor pt ei).

Din cate am vazut Neaga si Alexa au fost negati oficial de Gigi, Lobont nu a fost nici negat nici confirmat deci cred ca el va fi.

Oricum e o afacere buna Hamutovski pentru Lobont.

Adi12.01.2006 12:38

Lobont....ar fi solutie. E cel mai bun portar roman. Totusi nu sunt un admirator al lui Lobont, mereu m-am indoit de calitatile portarilor cu fizic modest. Daca avea + 5 cm si +10 kg, chiar era un portar foarte bun. Asa la 184 cm si 78kg.......

IONUTZ-CIPRIAN12.01.2006 12:43

:evil: >>>>E portarul NATIONALEI.....mic.mic dar....dar nu cred asta cu Lobont la Steaua!Timpul o sa treaca si o sa vedem cine cand vine!>>>> :twisted:

dbd12.01.2006 12:50
Oricum e o afacere buna Hamutovski pentru Lobont.

pai si atunci ce mai la deal la vale !!! :lol: :lol: :lol:

Adi12.01.2006 13:04

ce afacere? Sa-l cumparam pe Lobont e ireal. Ajax va cere cel putin 2 mil EURO pentru un transfer definitiv, iar in cazul unui imprumut tot va cere bani, asa ca numai bani nu putem castiga in cazul unui "schimb" de portari Lobont-Hamutovski.

LUQ12.01.2006 14:46
ce afacere? Sa-l cumparam pe Lobont e ireal. Ajax va cere cel putin 2 mil EURO pentru un transfer definitiv, iar in cazul unui imprumut tot va cere bani, asa ca numai bani nu putem castiga in cazul unui "schimb" de portari Lobont-Hamutovski.

Ce ziceti de Curca de la Farul?Ma mir ca nu se intereseaza de el?

Virgil12.01.2006 15:00

Ne trebuie un portar mai inalt si mai bun decat Curca.

Alextds12.01.2006 15:16

Curca s-a accidentat de 2 ori in ultimele 3 luni de campionat cred ca are o accidentare destul de serioasa de tot revine si daia nu se zice de el

Adi12.01.2006 15:18

Un lucru este clar :!: Steaua nu are nevoie de orice portar, are nevoie de un SUPER PORTAR. Pentru a ajunge in finala cupei UEFA, pentru a castiga campionatul si pentru Liga Campionilor avem nevoie de siguranta, valoare si uneori minuni pe linia portii noastre. Cernea a fost adus pentru ca era nevoie de o rezerva cu experienta pentru Hamu si pentru ca avea MM pile la galati.

Acum avem nevoie de un titular, iar titular la Steaua actuala nu poate fi oricine

dbd12.01.2006 15:58
Ce ziceti de Curca de la Farul?Ma mir ca nu se intereseaza de el?

nu cred ca e mai bun decat Hamu sau popa...

Adi12.01.2006 17:55

SOC PE PIATA TRANSFERURILOR

Gianluigi Buffon si-a declarat intentia de a parasi pe Juventus, pentru ca nu este sigur ca va putea reveni ca titular, in dauna lui Abbiati, dupa accidentarea suferita. Buffon a spus ca doreste sa joace meci de meci, la o echipa pe masura valorii sale. Cea mai probabila destinatie a lui Buffon pare a fi Steaua Bucuresti, echipa in cautare de portar dupa plecarea lui Khamutovsky.

buffon.jpg

Informatie preluata de pe www.cand-or-zbura-porcii.ro :lol: :lol: :lol:

De asta ce spuneti? :lol:

montreal12.01.2006 18:35

ce finala !?! ....

cu lotul asta nu trece de Alkmaar.

las ca avem bufoni nostri, Jiji, MM, etc

FANATIK RED-BLUE12.01.2006 19:29
SOC PE PIATA TRANSFERURILOR

Gianluigi Buffon si-a declarat intentia de a parasi pe Juventus, pentru ca nu este sigur ca va putea reveni ca titular, in dauna lui Abbiati, dupa accidentarea suferita. Buffon a spus ca doreste sa joace meci de meci, la o echipa pe masura valorii sale. Cea mai probabila destinatie a lui Buffon pare a fi Steaua Bucuresti, echipa in cautare de portar dupa plecarea lui Khamutovsky.

buffon.jpg

Informatie preluata de pe www.cand-or-zbura-porcii.ro :lol:  :lol:  :lol:  

De asta ce spuneti? :lol:

Pai ce sa spunem?............sa le dam la porcii sa bea red-bull :lol:

«1525354555683»