:evil: >>>>ERA dovedit imi placea de el cum JUCA....mai putin de cum gandea...pacat de el ca a ajuns asa naspa...chiar imi pare rau de el,...daca nu pleca de la Steaua cine stie ce ajungea!>>> :twisted:
:evil: >>>>ERA dovedit imi placea de el cum JUCA....mai putin de cum gandea...pacat de el ca a ajuns asa naspa...chiar imi pare rau de el,...daca nu pleca de la Steaua cine stie ce ajungea!>>> :twisted:
:evil: >>>>...daca nu pleca de la Steaua cine stie ce ajungea!>>> :twisted:
Nu ajungea nimic mai mult decat este deja. A plecat in Primera si i s-a dat sansa sa arate ce poate. Din pacate nu prea a avut ce arata, asa ca s-a intors cu coada-ntre picioare si aere de vedeta. Sper sa nu mai vina sa joace pentru Steaua, pentru ca nu se ridica la acest nivel.
Alexa la Steaua?
Site-ul suporterilor dinamoviști, dinamoprostia.net, lansează ipoteza că bomba promisă de MM Stoica in Ghencea ar fi mijlocașul la inchidere Dan Alexa. După ce au aflat o informație conform căreia Gigi Becali i-ar fi oferit lui Dan Alexa 125.000€ anual, plus 250.000€ clauza de reziliere cerută de formația din Beijing, fanii dinamoviști l-au intrebat pe Alexa dacă are și alte oferte in afară de cea a echipei chineze la care evoluează, răspunsul mijlocașului fiind Dacă vă răspund, mai ramînem prieteni?.
www.gsp.ro
Bha astia au innebunit??asta nu rezista in Ghencea 2 zile cre ca va fi linsat:D
:evil: >>>Am vrut sa spun ca daca nu pleca de la Steaua poate nu ajungea asa rau....si oricum ala nu mai are fata de Steaua,si cine l-ar chema inapoi?La spanioli nu a stiut sa se inteleaga cu ei (e prea destept!) de asta a plecat la nemti si acolo mai rau.....Cat despre ALEXA....alta ipoteza....>>>>>> :twisted::evil: >>>>...daca nu pleca de la Steaua cine stie ce ajungea!>>> :twisted:
Nu ajungea nimic mai mult decat este deja. A plecat in Primera si i s-a dat sansa sa arate ce poate. Din pacate nu prea a avut ce arata, asa ca s-a intors cu coada-ntre picioare si aere de vedeta. Sper sa nu mai vina sa joace pentru Steaua, pentru ca nu se ridica la acest nivel.
Alexa la Steaua?Site-ul suporterilor dinamoviști, dinamoprostia.net, lansează ipoteza că bomba promisă de MM Stoica in Ghencea ar fi mijlocașul la inchidere Dan Alexa. După ce au aflat o informație conform căreia Gigi Becali i-ar fi oferit lui Dan Alexa 125.000€ anual, plus 250.000€ clauza de reziliere cerută de formația din Beijing, fanii dinamoviști l-au intrebat pe Alexa dacă are și alte oferte in afară de cea a echipei chineze la care evoluează, răspunsul mijlocașului fiind Dacă vă răspund, mai ramînem prieteni?.www.gsp.ro
Bha astia au innebunit??asta nu rezista in Ghencea 2 zile cre ca va fi linsat:D
Misto raspunsul lui Alexa.
Kid,pui pariu ca va fi primit cu aplauze?
Virgil chiar crezi ca se uita asa repede la ce echipa a jucat :?: :?:
Referitor la pariu PUN
Eu cred ca ar fi acceptat.
Bine,atunci avem pariu pentru primul meci pe care-l va juca pentru Steaua.Daca va fi huiduit castigi.Daca va fi aplaudat,castig.Daca va fi aplaudat si huiduit va ramane ca inainte de pariu.Asteptam sa se intample evenimentul. ![]()
Alexa: Nu am oferte de la nimeni
Mijlocașul Dan Alexa a ținut să infirme astăzi ipoteza conform căreia ar fi un potențial transfer al Stelei. El a reacționat după ce a citit știrea ce cita site-ul suporterilor dinamoviști, afirmînd că Eu sunt jucătorul echipei Beijing Guoan, și nu am nici o ofertă de la nimeni. Chinezii chiar mi-au oferit prelungirea contractului, rămîne să negociem in zilele ce urmează.
E si uite asa sa dus pariul nostru ![]()
:evil: >>>Cu atatea anunturi zici ca suntem la loterie...vine cutare...nu mai vine...si tot asa pana vine cineva la care nimeni nu o sa se gandeasca,si BINGO s-a mai facut un transfer>>>>> :twisted:
Nu inteleg de ce-l plangeti pe Hamu?
Este un portar f. bun dar labil psihic si nu confera siguranta apararii. De multe ori a balbait mingi usoare. Sa-i dam o sansa lui Cernea.
Mie imi plac portarii Sud-americani. Poate-i vine vreo idee lui MM ... ------------------
:evil: >>>>O fi el labil psihic dar a facut multe..cu toate ca uneori a mai si gresit.....dar era bun...acum asteptam sa vedem cine vine in locu lui>>>> :twisted:
cin sa vina , cin sa vina ?
vine un junior pe langa Cernea, e ieftin si e de perspectiva... vorba lu' Jiji
Nu inteleg de ce-l plangeti pe Hamu?Este un portar f. bun dar labil psihic si nu confera siguranta apararii. De multe ori a balbait mingi usoare. Sa-i dam o sansa lui Cernea.
Mie imi plac portarii Sud-americani. Poate-i vine vreo idee lui MM ... ------------------
Pe cine sa aduca din america de sud pe Rogerio Ceni?
nu, pe Chilavert si am rezolva si problema jucatorului de la mijlocul terenului care sa marcheze din lovituri libere :lol:
de Razvan Ochirosii ce parere aveti?cica e considerat o mare speranta a fotbalului romanesc.dar ce nume caraghios are.cam dificil de scandat
.oricum e bine ca conducerea s-a miscat repede si l-a adus in Ghencea,chit ca Otelul contesta acest transfer.
un portar! si un atacant! si cred ca e destul...
in rest echipa pare sudata, daca nu pleaca jucatori...
cica Radoi castiga acum 700 de mii de dolari...parca e prea de tot
PLUS UN MAJLOCAS DE AFARA DE MARE VALOARE CARE SA FACA ORDINE LA MIJLOCUL TETRENULUI SI SA POATA DECIDE UN MECI DE UNUL SINGUR.NOI NU AVEM ASA CEVA.NE LIPSESTE ACEL CEVA,CEL CE TREBUIE SA NE SCOATA DIN CACAO ATUNCI CAND NU MERGE ECHIPA.
hmm...da, asa e...problema e ca l-au adus deja pe Cristocea...sunt cam multi mijlocasi in lot...si nu poti sa spui ca sunt prea valorosi...ma refer la cei de pe banca...
Steaua a plecat in pregatiri in Italia cu doar doi portari,Cernea si Toma.
Ce sa spun,suntem cam subtiri in acest compartiment.Cred insa ca va veni inca un portar cu experienta.Am incredere in Conducere.E imposibil sa vrei sa ajungi in finala Cupei UEFA cu un singur portar cu experienta despre care nu stim sigur daca poate face fata ca titular.
Un experiment interesant ar fi titularizarea lui Toma in retur,urmand si noi exemplul Barcelonei sau Real Madridului cu Valdez si Casillas,insa e destul de riscant,insa sunt sigur ca o sa vina altul pentru ca Olaroiu stie de ce are nevoie echipa si de ce nu are.
Nu cred ca ne permitem astfel de riscuri(ma refer la portari).
Practic orice echipa are trei portari in lot. Faptul ca momentan sunt doi ne indica foarte clar ca se urmareste un transfer in acest sens. Sa speram ca portarul/portarii pe care cei din staff-ul tehnic ii vor incerca in aceasta perioada au valoare si ca se vor impune la echipa.
Raman la parerea ca in ciuda faptului ca Cernea nu a facut mai nimic in meciul de Cupa, el nu a apucat sa arate tot ce poate(la Otelul nu juca rau). Totusi, un portar din afara, cu o inaltime de peste 1.90, cu reflexe bune si cu experienta ar putea sa fortifice si mai mult puternica defensiva pe care o avem acum.
barca si real sunt echipe care isi permit sa titularizeze tineri si fara experienta asta in primul rand ca o greseala a portarului poate fi reparata mai usor de un atac mult superior care inscrie o medie destul de mare de goluri pe meci... E si asta un aspect nu credeti?
Noi insa nu putem sa ne bazam pe asa ceva asa ca transferul unui portar de valoare este NECESAR!!!!
si e mai si un alt aspect:scoala de portari din spania
ok...chestia cu toma portar in retur nu poate avea loc decat dupa ce am castigat matematic titlul...am pierdut meciuri multe pe seama portarilor...si nici unul dintre ei n-avea 19 ani :!:
Momentan mai repede eu personal as merge pe mana lui decat pe cea a lui Cernea...