FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1515253545583»
strezahuzum11.01.2006 09:47

De ce ? Ca doar nu Cernea ci Hamu a avut momente de nebunie in meciul cu Vasluiul care ne-au costat locul 1...

Cata vreme Cernea era totusi portar la Galati iar Toma inca nu a aparat in Divizia A, parca totusi l-as prefera pe Cernea. Evident, daca nu vine un portar cu experienta intre timp.

sorin_77711.01.2006 09:55

INTREBARE:

Ce baza iti poti pune pe un jucator care gandeste asa?

"Gabi Popescu a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului oltean "Editie Speciala", ca este tentat sa intre in lumea afacerilor si sa se retraga din activitatea sportiva, in ciuda ofertelor inaintate de cluburile Steaua si Universitatea Craiova.

"As fi ispitit sa nu mai mai implic in fotbal, sa nu accept nicic una dintre cele doua oferte. Deocamdata gandurile si planurile mele sunt indreptate spre viata particulara si mai putin spre cea fotbalistica", a mentionat Popescu." sursa TotalSport

Eu nu inteleg de ce se doreste un jucator pe care in momentul de fata nu prea il preocupa fotbalul...

I.N.Money11.01.2006 09:57

Ca e unul din preferatii lui Oli,fiecare cu ideile lui,noi nu putem face nimic... :cry:

Piece of Mind11.01.2006 10:13

Legat de Gabi Popescu, am un amic care l-a intalnit in Craiova weekendul trecut. NU vine la Steaua. Slava Domnului! :D

sorin_77711.01.2006 10:16

Ar fi o veste buna!!! Nu are ce cauta acest baiat la noi... Si Cristocea e mult peste el la ora actuala...

Virgil11.01.2006 11:06

Dar nu vine sa caute,vine sa joace. :wink:

raducelbun11.01.2006 11:30
:evil: >>>>...daca nu pleca de la Steaua cine stie ce ajungea!>>> :twisted:

Nu ajungea nimic mai mult decat este deja. A plecat in Primera si i s-a dat sansa sa arate ce poate. Din pacate nu prea a avut ce arata, asa ca s-a intors cu coada-ntre picioare si aere de vedeta. Sper sa nu mai vina sa joace pentru Steaua, pentru ca nu se ridica la acest nivel.

Ce tot spuneti aici? Raducanu la Steaua? Piei drace!!!

raducelbun11.01.2006 11:38
de Razvan Ochirosii ce parere aveti?cica e considerat o mare speranta a fotbalului romanesc.dar ce nume caraghios are.cam dificil de scandat :).oricum e bine ca conducerea s-a miscat repede si l-a adus in Ghencea,chit ca Otelul contesta acest transfer.

Ce naiba parere sa avem daca nu l-am vazut nici la antrenamente? Un nume cidat si... atat.

de cand s-a retras Hagi tot suntem bombardati de cunoscatori cu "noii Hagi" ai Romaniei dar bombele fesaie mereu, una de pe alta cu o regularitate demna de o cauza mai buna.

raducelbun11.01.2006 11:41
INTREBARE:

Ce baza iti poti pune pe un jucator care gandeste asa?

"Gabi Popescu a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului oltean "Editie Speciala", ca este tentat sa intre in lumea afacerilor si sa se retraga din activitatea sportiva, in ciuda ofertelor inaintate de cluburile Steaua si Universitatea Craiova.

"As fi ispitit sa nu mai mai implic in fotbal, sa nu accept nicic una dintre cele doua oferte. Deocamdata gandurile si planurile mele sunt indreptate spre viata particulara si mai putin spre cea fotbalistica", a mentionat Popescu." sursa TotalSport

Eu nu inteleg de ce se doreste un jucator pe care in momentul de fata nu prea il preocupa fotbalul...

Nu cred ca se pune problema aducerii lui GP in Ghencea. E dus, ce sa mai astepti de la el? Cred ca ar fi o gresala!

Virgil11.01.2006 11:54

Marcel Raducanu,Radule.Cand avea 20 de ani! :lol:

Alextds11.01.2006 12:18

Aia cu venit a portarului cu experienta e de ;a Olaroiu pt Zenga ca si declaratia lui ca se va sfatui pt portar cu Zenga e aluzie clara pt Hamutovski care trebuie neaparat sa plece, deja sunt 2 portari peste 25 de ani ( cu experienta) in lot nu poti sa ai 3, ii face si Oli un serviciu prietenului dandu-l afara pe Hamutovski pt ca nu il poate inghiti Zenga.

kyd11.01.2006 15:31

Cica Jiji a refuzat o oferta pt Radoi de 6 mil de euro iat Iacob are sanse mari sa plece pt ca are 3 oferte.

Virgil11.01.2006 15:39

Nu ma mai impresioneaza,m-am obisnuit cu astfel de situatii.In fond e bine.

Nero11.01.2006 16:18

Mda, mi-ar parea rau daca ar pleca Iacob, cum-necum s-a lipit mereu de gol. Daca pleaca, ori gasim inlocuitor, ori schimbam jocul spre un joc colectiv (cu alte cuvinte, multi marcatori, nici un golgeter).

In orice caz, ii urez mult noroc, daca pleaca.

i.h.u.g.11.01.2006 16:26

Iacob e foarte important pentru Steaua...e un atacant care da goluri...n-am mai avut asa ceva de cand a plecat Raducanu (Neaga nu era chiar asa ofensiv)...n-ar fi bine sa plece...dar oricum nu cred ca se va intampla asta... :D

Alextds11.01.2006 17:03

Iacob e exact ca Raducanu il vom cedea la Vaslui in un an jumate cu coada intre picioare dc pleaca. Sper sa plece mai ales dc o face pe cat ziceau in presa ca cere clubul 3 mil. Mai se gaseste unu din asta prost si cu norocu in Romania cum s-a gasit si Iacob dupa Raducanu ... sper totusi sa nu fie chiar Raducanu :)

i.h.u.g.11.01.2006 17:10

eu as evita sa spun ca Raducanu=Iacob...oricat de indoielnic ar fi nivelul intelectual al lui Iacob...intrece boaba de mazare a lui Raducanu... :D

Alextds11.01.2006 19:39
eu as evita sa spun ca Raducanu=Iacob...oricat de indoielnic ar fi nivelul intelectual al lui Iacob...intrece boaba de mazare a lui Raducanu... :D

Eu ma referam la valoare fotbalistica pt ca nu ma intereseaza sa rezolve probleme de fizica nucleara la Steaua.

Faptul ca au avut coechipieri datorita paselor si aportului carora s-au remarcat ei prin goluri nu ii face buni Raducanu inainte de Steaua dadu-se 6 goluri cate 3 in fiecare partida cu Otelul in campionat si atat in un sezon intreg iar Iacob inainte de Otelul nu dadu-se la nici o echipa pe sezon cate a dat la Steaua doar in UEFA,adevarat la Otelul a dat 13 dar nu s-a remarcat prea mult fapt pt care a fost primit la Steaua cu neincredere de suporteri.

Nici unu din ei nu e in stare sa isi creeze singuri ocaziile sau sa plece cu mingea la picior.

Era mai bine sa zic ca e un Cristea un mai inalt cu 20 de cm si mai lent cu cateva zecimi de secunda? :)

i.h.u.g.11.01.2006 21:10

in calitatea mea de fata stresata te anunt ca "daduse" este cuvantul pe care il cauti..:D

parerea mea e ca Iacob are un procentaj mai bun ca al lui Raducanu, care trebuia sa rateze de opt ori ca sa inscrie o data...dar ma rog...cum zici tu

Recoba11.01.2006 23:00

dak pleaca Iacob o sa fie o situatie disperata iar la Steaua nu vad ce alt atacant de careu cum sa tot zis ar avea Steaua insa in comparatie cu Raducanu sa recunoastem avea Raducanu un fel se lipea golu de el da nai vazut sarea din bara in el si sa ducea in gol :)norocos dar Iacob parca are un plus de valoare parcursul de Otelul recomandandul k un bun marcator iar capacitatea mentala conteaza un pik in fotbal Raducanu ratandu se la bilefeld k nu a fost in stare sa invete limba antrnoru ii spunea sa fuga in dreapta el o lua in stnga :D

sorin_77712.01.2006 05:21

Iacob ar putea pleca la vara pe 4 milioane daca ar continua parcursul bun si Steaua ar ajunge macar in sferturi...

Daca plecarea lui s-ar produce acum atunci ar trebui sa ne asteptam la o ruptura in joc... Aveam, inainte sa aud ca pleaca, nevoie de 1 atacant, acum vom avea nevoie de 2... :( amandoi de careu...

raducelbun12.01.2006 07:02
Iacob ar putea pleca la vara pe 4 milioane daca ar continua parcursul bun si Steaua ar ajunge macar in sferturi...

Daca plecarea lui s-ar produce acum atunci ar trebui sa ne asteptam la o ruptura in joc... Aveam, inainte sa aud ca pleaca, nevoie de 1 atacant, acum vom avea nevoie de 2... :( amandoi de careu...

Asa este. nu sunt unul dintre admiratorii lui Iacob dar fara el nu cred ca ne mai putem bate la titlu. Asa cum am mai spus cred ca este cel mai bun atacant pe care Steaua la avut in ultimii 4 ani.

nu stiu daca in acest moment se cauta un al 2-lea atacant dar este clar ca daca ar pleca Iacob am avea nevoie de 2 atacanti. Sincer, in tara nu prea vad solutii asa ca as prefera ca pentru. moment el sa ramana la echipa.

raducelbun12.01.2006 07:04

Marcel Raducanu,Radule.Cand avea 20 de ani! :lol:

DA!!! Asta e buna!

Virgil12.01.2006 07:04

Ceea ce parea a fi mai mult un zvon este de fapt unul din transferurile-bomba pe care echipa din Ghencea le-a pregatit cu minutiozitate in aceasta iarna. Desi Dan Alexa, jucatorul celor de la Beijing Guoan, a fost in discutii privind o revenire in soseaua Stefan cel Mare, mijlocasul va imbraca, surprizator, tricoul rivalilor de la Steaua. Gigi Becali a acceptat sa achite clubului chinez clauza de reziliere a contractului, in valoare de 250.000 de euro. Fostul dinamovist va semna un contract valabil pe 3 ani, in care va primi circa 150.000 euro anual. Aceasta mutare intareste totusi varianta ca Mirel Radoi sa paraseasca echipa chiar din aceasta iarna, tinand cont de oferta tentanta venita din Germania, in valoare de 6 milioane de euro.

Chiar daca patronul i-a marit salariul la 500.000 de dolari pe an - 200.000 $ fiind valoarea unui teren - Radoi va pleca la vara de la Steaua, locul sau urmand a fi luat de Alexa , jucator lansat de rivala Dinamo.

http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=144328

Bogdan4Steaua12.01.2006 07:16

Respectiva mutare - Alexa in locul lui Radoi nu ne-ar avantaja decat din punct de vedere financiar.

Nu stiu ce sa zic...in primul rand nu este sigur ca Alexa va pleca de la Beijing Guoan; s-ar putea ca acestia sa renegocieze contractul cu jucatorul, marindu-i clauza de reziliere si salariul. In acest caz, nu cred ca mai ajunge in Romania(Dinamo sigur renunta deoarece are un buget auster datorita lui Giovanni, iar la noi ar veni doar daca se insista foarte mult pentru el). Apropo, Alexa e impresariat de ISM?

«1515253545583»