FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1484950515283»
madskillz08.01.2006 08:09

pacat ca ne paraseste Hamu. era un portar de valoare.. iar daca il achizitioneaza numai pe stelea isi asuma un risc mare.. pentru ca nimeni nu prea l-a mai vazut. iar ultima oara, nu era intr-o super-forma.

DraqGol08.01.2006 08:10

E un mod de'al lui Gigi de a inflama adversarii. Maldarasanu nu vine sigur la Steaua. Sper sa nu vina nici Stelea, ci sa vina Hutan care este un portar tanar si valoros. Vor veni in schimb straini ca jucatori de camp, o sa vedeti.

I.N.Money08.01.2006 09:43

Cred ca o sa vina Stelea pana in vara .iar din vara o sa vina Curca,caruia ii expira contractul cu Farul.

DaRk_Star08.01.2006 13:57

daca nu ne mai pleaca nici un jucator si aducem o rezerva ca lumea pentru Bostina (de ex karamian),atunci e ok...

in plus avem destui jucatori tineri in toate compartimentele (toma, Lungu,Tudose,enescu,Litu,Simion) care ar trebui incercati,e drept ca mai putin primii doi,cel putin in amicale si in meciurile mai usoare,pe final...

Bogdan4Steaua08.01.2006 16:34

Se pare ca Gigi Becali a confirmat iminenta plecare a lui Hamu.

Am vazut la stirile sportive ca venirea lui Bogdan Stelea nu mai este de actualitate.

nick200508.01.2006 19:18

Doua lucruri ma bucura:

- ca n-au plecat (si sper ca nici nu o vor face) la alta echipa Litu si Simion si ca in plus se testeaza si alti jucatori tineri

- ca n-a ajuns la noi Fl. Petre (vai s-amar de Dinamo cu jiovani la conducere)

Succes Steaua in 2006!

SteauaToronto08.01.2006 19:23

Pe onlinesport arata ca Oli va incerca portarul de rezerva a Sienei!

i.h.u.g.08.01.2006 20:09

asta e bine? :D mare echipa e siena

nick200508.01.2006 20:09

"Fortin este acum rezerva la echipa din Serie A Siena, dar nu a jucat deloc in acest sezon. Anul trecut a aparut in 19 partide cu Siena.

Ultimul sau meci a fost AS Roma - Siena, in care a primit sase goluri. "

Sursa : onlinesport.

Nu pare prea bun. De ce nu ne intereseaza Hutan?

i.h.u.g.08.01.2006 20:10

de ce nu ne intereseaza oricine altcineva decat astia ieftini si no name-i?

Bogdan4Steaua08.01.2006 21:20

" Hamu e ca și plecat

Gigi Becali a spus că portarul bielorus este transferat din Ghencea, chiar dacă a participat ieri la sedința de pregătire. În locul său este așteptat un finlandez.

Zenit Sankt-Petersburg și Torpedo Moscova se bat pentru a-și asigura serviciile lui Hamutovski, care va părăsi in mod sigur gruparea din Ghencea.

Gigi Becali n-a vrut să divulge numele echipei, dar a afirmat că nu va sta pe gânduri in momentul in care va exista dovada că acel club a virat banii in contul roș-albaștrilor. Dacă ajung cei 800.000 de euro, așa cum am auzit ultima variantă, il dau in trei secunde. O să scot și profit. Dar nu va fi Stelea cel care il va inlocui, fiindcă e prea bătrân. Are 38 de ani , ni s-a confesat Gigi Becali despre situația actuală din poarta Stelei. Goalkeeper-ul naționalei Belarusului n-a dorit să comenteze, actuala politică a clubului in relațiile cu presa interzicându-i acest aspect. Se pare că in Ghencea va fi adus un portar de naționalitate finlandeză, varianta Arnold nefiind pe placul latifundiarului din Pipera, care nu acceptă jucători in vârstă la echipă. Motivul este simplu: nu-i va putea transfera mai târziu pentru a obține un profit considerabil, așa cum se intâmplă acum cu Hamutovski. "

Sursa: Prosport

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 05:06

:evil: RAU ca a plecat Hamu',acum ma bucur ca nu mai vine STELEA"mancatorul de guma",am vazut la stiri ca inca nu se stie cine va veni ca portar,sunt 2 posibilitati ...ala de la SIENA ..si inca unul nu stiu de pe unde!Cand va veni un portar sper sa fie unul de valoare asa cum este Hamu'>>>> :twisted:

i.h.u.g.09.01.2006 07:32

acum e foarte important sa nu vina in locul lui Hamu unul mai slab...

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 07:42

:evil: Deobicei Steaua a avut portari de valoare,au fost cateodata unele mici excepti,dar in majoritatea cazurilor au fost portari f.buni.Acum sper sa vina unul daca nu mai bun ca Hamu macar unul apropiat de valoarea lui.Sa dea DOMNUL sa avem unul f.BUN....>>>> :twisted:

sorin_77709.01.2006 07:47

Portarul da incredere echipei, trebuie unul bun dar si cu ceva experienta... Alaturi de el as merge si pe mana unuia tanar care sa invete... nu stiu cum e Toma de la juniori...

Virgil09.01.2006 08:36

Imi pare rau dar Toma implineste 20 de ani in mai.In concluzie nu mai e junior.E titular la echipa a II-a.

kyd09.01.2006 09:13

Am auzit ca se aduce un portar finlandez

Teoctist09.01.2006 09:17

Nu-i mai cred pe nehotaratii astia.Ba portar italian,ba grec,ba Hutan,ba Lobont,ba Stelea,acum portar finlandez.Vrajeala,vrajeala,vrajeala!De trei ori vrajeala!

bebeto09.01.2006 09:24

consider ca este o greseala indepartarea lui Hamu fara a avea nimic sigur in locul lui.trebuia adus intai un portar bun,probat pe parcursul returului si dupa aia liber lui Hamu.si oricum avem nevoie de 2 portari buni nu doar de unu.

sorin_77709.01.2006 09:56

Cand a avut Steaua 2 portari buni?

Ca eu nu imi amintesc deloc...Steaua a avut unul si bun iar celalat de nivel mediu...

Eu sper in aducerea finlandezului (are o alta mentalitate nordicul) si avansarea lui Toma de la juniori...

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 10:01

:evil: >>>Cine vine...vine..nu conteaza ca e grec,ca e italian,ca e finlandez sau roman poate sa aduca unu din "CUCA MACAI",tot ce conteaza e sa joace f. bine mai, bine decat predecesorul lui.Pe mine nu ma intereseaza cine vine,de unde este,conteaza sa vina unu cAre sa-si faca treAba bine si sa multumeasca conducerea si pe suporterii Stelei!>>> :twisted:

1on09.01.2006 10:03

Ca eu nu imi amintesc deloc...Steaua a avut unul si bun iar celalat de nivel mediu...

Eu sper in aducerea finlandezului (are o alta mentalitate nordicul) si avansarea lui Toma de la juniori...

in sezonul 2003-2004 - Hamutovski titular, M.Tudor rezerva

bebeto09.01.2006 10:07

acum un an.Tudor il putea inlocui cu succes pe Hamu si invers.nu erau intre primii 10 portari din lume dar ne puteam baza pe amindoi.

acum sa zicem ca vine unu bun,dar fara o rezerva capabila,ce facem in caz de nevoie?

sorin_77709.01.2006 10:09

...

in sezonul 2003-2004 - Hamutovski titular, M.Tudor rezerva

M. Tudor era un portar de nivel mediu la aceea data... Daca era bun era el titular...

bebeto09.01.2006 10:13

si ai uitat cuplul Duckadam-stingaciu. :wink:

«1484950515283»