Eu stiu despre ce transfer este vorba, nu va suparati nu pot sa comunicati dar o sa fiti socati fratilor
))!
insa nu sunt 100 % am aflat si eu acum 5 minute...dar nu garantez...
Eu stiu despre ce transfer este vorba, nu va suparati nu pot sa comunicati dar o sa fiti socati fratilor
))!
insa nu sunt 100 % am aflat si eu acum 5 minute...dar nu garantez...
Fl Petre mai mult ca sigur asta e singurul transfer care se poate numi BOMBA
sau am auzit ceva la TV cum ca Steaua l-ar vrea pe Lobont
FL Petre cred ca e desi ar mai fi variante ca : Lobont , Stelea , Cernat sau chiar Danciulescu
Henry EDSON QUINTEROS SANCHEZ la Steaua!!!
(onlinesport)
Mare bomba...
O să aducem un fotbalist la care nu se gîndește nimeni"
nu cred ca e vorba de Petre pentru ca toti s-au gandit la el ![]()
Good point ! Atunci cine ? :?
SA MAI FIE ALTA?
si totusi ar putea fi portarul echipei nationale ......si am si un argument solid : Hamu va pleca , si vom ramane descoperiti , e klar ca avem nevoie de portar , iar pe postul lui Petre , avem 3 jucatori : Banel , Dumitru si oprita ....bine ca Dumitru s-ar putea sa plece.........asa ca ....nici eu nu stiu ce sa mai cred ....se pare ca e Lobont , dar stati sa mai vedem
daca te iei dupa ce scriu aia de pe onlinesport si ma;ldarasanu ar fi dorit in Ghencea
ar fi groaznic sa fie Petre...nu va suparati pe mine dar, pe langa faptul ca asta n-a vazut decat rosu si alb de cand s-a nascut, e si un jucator semi-terminat...nu cres ca o sa o mai duca mult si nici acum nu e stralucit...
un dinamovist la Steaua? asta e mai rau decat Danciulescu la dynamo...sincer...
dar pe de alta parte...e profesionist...sau ar trebui sa fie...nu cred totusi ca ar avea ce sa caute in Ghencea
draculasblood
de unde ai luat articolul?!
Bai i.h.u.g tot tendinta de caine ai?
))
din cauza ta o sa innebunesc...stii ca in ultima zi m-am tot gandit si n-am dormit noaptea gandindu-ma de ce crezi ca sunt dinamovist?!
te anunt ca o sa o iau razna!
sunt o victima!!! ![]()
![]()
Stii ce imi place la tine ca joci teatru bine
))!!!
Ce dracu` e aici ma Secretul Mariei ? Cine vine la Steaua :!: :?: :evil:
:lol: :lol: :lol:
da, intotdeauna mi-a placut actoria...cred ca e o explicatie foarte simpla pentru care credeai ca sunt dinamovist, cred...asta daca nu ai ceva cu mine personal...
dar sunt offtopic...
se aude ceva si de maldarasanu .....toate numele posibile , atatea zvonuri ......da sa zica odata ce atata tam tam
:lol: :lol: :lol: cred ca va trebui sa asteptam pana maine sincer ca sa aflam...
sport total sau total sport...(cum le-o zice) spun ca e maldarasanu...asta ar fi destul de bine nu?!
maldarasanu e bomba 100%
TRANSFER BOMBĂ'!!!
MĂ'LDĂ'RĂ'Șanul LA Steaua!!!
Transferul mijlocașului rapidist ar putea fi tunul iernii in Divizia A. Aflat in ultimele 6 luni de contract cu Rapid, Marius Măldărășanul ar fi bătut palma cu Gigi Becali. Steliștii par dispuși să plătească giuleștenilor o sumă de bani pentru a putea conta pe Măldărășanul incă de acum. În caz contrar, el va veni in Ghencea abia din vară
dar nu te-ai prea crucit cand ai auzit asta nu? ![]()
Totusi, totul este la stadiul de zvon momentan. Nimic sigur....
gsp.ro, 7 ianuarie 2006, 00:00
TRANSFER BOMBĂ'!!!MĂ'LDĂ'RĂ'Șanul LA Steaua!!!
Transferul mijlocașului rapidist ar putea fi tunul iernii in Divizia A. Aflat in ultimele 6 luni de contract cu Rapid, Marius Măldărășanul ar fi bătut palma cu Gigi Becali. Steliștii par dispuși să plătească giuleștenilor o sumă de bani pentru a putea conta pe Măldărășanul incă de acum. În caz contrar, el va veni in Ghencea abia din vară