FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1454647484983»
dbd04.01.2006 12:51
Nu stiu de ce am eu impresia ca aducerea lui Cristocea este bomba promisa de conducere...

e imposibil sa fie Cristocea bomba...

Dan_BKL04.01.2006 19:07

Bomba va exploda in curand.Astazi a fost pe chatul gazetei sporturilor Argaseala si din cate am vazut nu mai stia cum sa se abtina sa nu pronunte numele bomba ce va fi adus in Ghencea.

Eu zic ca bomba va fi Rica Neaga.

Ramane de vazut daca va fi altcineva dar cred ca Neaga va fi cel pe care Steaua il va readuce in Ghencea.

sorin_77705.01.2006 04:37

Daca va fi Neaga Bomba atunci ar fi un transfer reusit dar mai mult o reparatie adusa unei stricaciuni facute la inceputul anului 2005... Totusi cred ca Bomba nu e asta.... Bomba este pe cale sovietica....

Virgil05.01.2006 05:49

Luati-va gandul de la Neaga!E imposibil sa vina in actuala stare de fapt.E legat prin contract de Chunnam Dragons,a carei conducere nu are larghetea conducerii Stelei de a da drumul unor jucatori si antrenori atunci cand vor ei.Ei stiu sa aprecieze valoarea si lucru important,isi cunosc foarte bine interesul.

Iar bomba pe care o tot clamau,a facut un fâs mare,a rasuflat si nu a mai bubuit.Dante Lopez se dorea sa fie.

dbd05.01.2006 06:08
Cine stie cat mai dureaza contractul lui Marian Aliuta cu Metalurg Donetk?

Nu stiu de ce dar se pare ca se fac demersuri ca Aliuta sa revina in Ghencea

da asta e o bomba posibila...

sorin_77705.01.2006 08:13
E posibil ca Dumitru sa ajunga la Salzburg,locul secund in campionatul austriac.Pe un salariu superior celui primit la Steaua.

mai intai trebuie sa dea probe asa cum scrie GSP:

"Florentin Dumitru spre Salzburg

După ce a primit hîrtie din partea patronului Gigi Becali, prin care se poate transfera la orice echipă ce plătește 300.000 de euro, mijlocașul Florentin Dumitru a fost contactat de cei de la Red Bull Salzburg. Jucătorul, care iși termină contractul cu campioana României in vară, ar urma să plece in cursul acestei dimineți in Austria, pentru ca in zilele următoare să susțină probe de joc la gruparea austriacă."

steaua_forewer05.01.2006 19:41

eu cred ca bomba va fi simbolul javrelor ....Florentin Petre , eu asa cred , oricum e singurul jucator de la Dinamo care are super caracter si nu a declarat niciodata ceva nasaol despre noi , eu nu am nimic cu el , dar GALERIA ??? cum o sa-l primeasca daca va veni ? in plus ar fi cea mai mare palma data javrelor :lol:

Bogdan4Steaua05.01.2006 20:42

Cateva chestii interesante. Parerile ii apartin tehnicianului Cosmin Olaroiu:

"DESPRE TRANSFERURI

Veniri

Cristocea - "Va depinde numai de el dacă va fi titular. Va trebui să se adapteze cît mai repede la ce inseamnă Steaua in momentul de față"

Neaga - "Miercuri a fost la mine in birou. I-am spus clar că vreau să vină inapoi. Mi-a răspuns că e practic imposibil, mai are doi ani de contract, e apreciat și cîștigă bine acolo"

Cociș - "Mi-l doresc foarte tare, insă prețul lui e prea mare și are oferte multe din Occident"

Gabi Popescu - "Da, este o soluție, m-am gîndit la el dar n-am discutat incă nimic"

Todoran - "Un jucător foarte bun, il apreciez"

Adrian Ilie - "Acum aud prima dată varianta că el, ar putea veni la Steaua"

Marius Popa - "Este cel mai bun portar din țară, normal că l-aș vrea, dar nu cred că Timișoara o să-l lase la Steaua"

Huțan - "Am vrut să-l aduc la Steaua in primul meu mandat, acum nu prea mai știu despre el, dar ne vom interesa"

Plecări

Rădoi - "M-aș bucura pentru el să se transfere la un club puternic, insă Steaua are mare nevoie de el și ar fi extraordinar să rămînă la echipă"

Oprița - "Gigi Becali discutase cu Marian Iancu, după care eu mi-am spus o părere. Jucătorul a rămas pentru că așa a decis patronul, n-a fost vorba despre o răzbunare a mea pe Timișoara"

Ogăraru - "Plecarea lui ar fi o pierdere extraordinar de mare pentru noi, dar sînt convins că va rămîne"

Florentin Dumitru - "Mi-aș dori foarte mult să rămînă, insă nu-l vom putea ține cu forța dacă vrea neapărat să plece"

Lițu și Simion - "Doi jucători de viitor. Trebuie să ne gîndim bine ce vom face cu ei atunci cînd vom creiona lotul" "

Sursa: GSP

Repet pentru a zecea oara: venirea lui Neaga ar reprezenta cel mai important transfer.

nick200505.01.2006 21:12

Conform GSP, atacantul pitestean Ciprian Tanasa ar fi semnat cu CFR Cluj pe 3 sezoane...hmm nu eram si noi interesati de el? La fel ca si de Prepelita?

Chiar speram ca macar unul din cei 2 tineri jucatori talentati sa ajunga in Ghencea...pacat!!!

http://www.gsp.ro/index.php?a=30930&shift=1

Bogdan4Steaua06.01.2006 03:07

Se pare ca doua plecari sunt mai mult decat probabile: Laurentiu Dinita si Florentin Dumitru.

In locul lui Dumitru ar putea veni Badoiu de la Jiul.

"Dupa ce antrenorul Olaroiu a fost de acord cu disponibilizarea lui Laurentiu Dinita, varful dorit in mod expres de Viorel Hizo a ajuns la un acord de transfer la Pandurii Tg. Jiu.

Marin Condescu, presedintele gorjenilor, bun amic cu Gigi Becali, a confirmat afacerea.

Florentin Dumitru, transferabil

Dupa Laurentiu Dinita, alt jucator stelist e aproape sa paraseasca Steaua. Florentin Dumitru a primit o hartie din partea patronului Gigi Becali, prin care se poate transfera la orice echipa ce achita suma de 300.000 de euro.

'Gibonu²' astepta joi biletele de avion pentru a pleca in Austria, de unde el detine o oferta concreta, de la Red Bull Salzburg. In locul jucatorului care are angajamentul scadent in vara, 'ros-albastrii' vor sa-l angajeze pe Alexandru Badoiu, de la Jiul. "

Sursa: OnlineSport

Virgil06.01.2006 04:32

Si totusi e posibila o bomba.Lobont,portarul echipei nationale,in poarta Stelei!

dbd06.01.2006 05:38
Repet pentru a zecea oara: venirea lui Neaga ar reprezenta cel mai important transfer.

dar a zis cineva ca nu ar fi... :lol: :lol: :lol:

dbd06.01.2006 05:56

FLORENTIN Petre !!! 8O cica ar veni in Ghencea...si Jiji l-ar accepta...nici pe mine nu m-ar deraja...voi ce ziceti ???

"L-as lua pe Florentin Petre"

Gigi Becali si l-ar dori pe capitanul dinamovist in Ghencea si este pregatit sa-i faca o oferta tentanta in vara. In acelasi timp, finantatorul a spus despre Dumitru ca va pleca doar in strainatate, in tara urmind sa joace numai pentru ros-albastri. Ambii jucatori au in comun faptul ca nu si-au prelungit contractele cu formatiile de care apartin.

Dinamo si Steaua, eternele rivale ale campionatului romĂșnesc, au fiecare Florentinul lor buclucas, cu probleme contractuale. In afara prenumelui, cei doi mai au si alte puncte comune: ambii sunt mijlocasi dreapta si mici de inaltime, jocul lor bazindu-se pe viteza si pe centrari. Situatia lui Florentin Dumitru ramine in continuare incerta.

El a prins foarte rar primul 11 in turul campionatului, se afla in ultimele sase luni de contract si nu si-a prelungit inca intelegerea cu ros-albastrii. In tabara ciinilor, Florentin Petre nu este multumit de ceea ce oficialii din Groapa vor sa-i ofere, Giovani anuntind ca nici un jucator de la Dinamo nu va mai lua mai mult de 100.000 de euro.

"As juca si la Steaua. Am o virsta si trebuie sa ma gindesc serios la viitorul meu", a spus Petre. Finantatorul din Ghencea, Gigi Becali, a dat ieri replica: "Cum sa nu vreau un asa jucator de valoare? In vara, daca nu se intelege cu alta echipa, il aduc sa joace la Steaua". Despre Dumitru, latifundiarul din Pipera a anuntat initial ca va accepta sa-l cedeze numai in schimbul a 300.000 de euro.

De curind, a schimbat tonul discutiei: "Dumitru poate sa plece si pe degeaba. Sa se duca unde vrea si pe cit vrea". Ieri, s-a imbunat din nou si a adaugat: "Nu sunt suparat pe el, iar daca nu-si gaseste o echipa din strainatate, va ramine la Steaua". Impresarul jucatorului, Eugen Stanculescu, a anuntat ca nu a aparut nici o oferta concreta pentru fotbalistul Stelei.

"Deocamdata, au existat doar citeva discutii, dar nu este nimic sigur. Florentin asteapta un contract de la o formatie din strainatate. Daca nu, in tara nu va juca in alta parte decit in Ghencea".

Bogdan4Steaua06.01.2006 05:58

Nu cred ca Petre va veni la Steaua. Daca nu pleaca acum in strainatate, o va face la vara.

dbd06.01.2006 05:59

dar Jiji zice ca ii face o oferta tare !!!

Bogdan4Steaua06.01.2006 06:01

Petre poate primi afara un contract de aproximativ 300.000 euro/an, poate chiar mai mult daca merge prin tarile arabe sau Asia. Nu cred ca Gigi ii ofera o asa suma. Vom vedea.

IONUTZ-CIPRIAN06.01.2006 07:27

:evil: DA ....si marmota ce zicea????Petre in Ghencea ....cam greu!!!! :twisted:

onyx06.01.2006 08:42

Bomba era Cernat, dar nu se poate realiza transferul.

sorin_77706.01.2006 09:21

Asta am spus si eu... dar inca se spera la Cernat... mai sunt 2 zile si se va afla luni rezultatul....

IONUTZ-CIPRIAN06.01.2006 09:36

:evil: CERNAT mai zic si eu dar nu "inteligentul" de Petre asta era cam prea de tot.Sa vina CERNAT!!! :twisted:

m_stefan1706.01.2006 13:34

Sa vine Petre in Ghencea sa le arate dinamovistilor cine e...si sa marcheze contra lor chiar in Stefan cel mare....Steaua Rules...si ar fi excelent dace le-am lua capitanul,simbolul lor...le-am arata superioritatea Stelei. :!:

dbd06.01.2006 13:38

din pacate nu cred ca va veni asa usor...multi nu il vor sustine...

SSK06.01.2006 16:27

Cea mai mare lovitura ar fi sa-l cumparam pe Petre si sa-l tinem rezerva ! :twisted: (eventual sa-l bagam in meciul cu Dinamo, prin minutul 88, cand e 2-0 pt noi, la trecerea timpului 8) )

Si nu stiu de unde si pana unde ar fi Cernat o bomba... Ne entuziasmam ca a jucat la Dinamo Kiev si ca i s-a zis (lui si altor 30-40 in ultimii 10 ani) ca e urmatorul Hagi ? Sa fim seriosi ! Steaua nu are timp de "vopsit" jucatori !

Din punctul meu de vedere, cea mai mare reusita in acest mercato ar fi sa nu vindem nimic ! Daca mai cumparam un portar si un atacant de valoare, e deja bine !

madskillz06.01.2006 16:57

in seara asta.. sau cel tarziu maine. se va anunta bomba de la Steaua. :D cik ar fi ajuns la un acord..

karas_ultras06.01.2006 17:00
in seara asta.. sau cel tarziu maine. se va anunta bomba de la Steaua. :D cik ar fi ajuns la un acord..

care-i nene, ca nu mai pot?????????

«1454647484983»