FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1434445464783»
Melku30.12.2005 11:27

lotul Stelei e subtire,este valoros dar subtire,nu uitati ce a spus Protasov despre rezerve,atata timp cat nu avem si rezerve apropiate de valoare cu titularii nu putem face cine stie ce...mai ales in CL,ideea ar fi sa ajungem...bineinteles la o scara mai mica...intr-o situatie similara cum se intampla de exemplu la Juventus unde Mutu..un jucator valoros nu e titular incontestabil.Un mijlocas ofensiv in locul lui para langa Radoi,doi mijlocasi - stanga si dreapta - florentin Dumitru e pe picior de plecare si Bostina nu stiu daca are concurenta reala pe post,inca un atacant,un fundas central si doi dreapta,stanga si cred ca putem visa foarte frumos,dar valorosi si cu meciuri in picioare.Mi-ash dori sa fie o asemenea concurenta,si rezervele sa fie de aceeasi valoare ca titularii incat sa iti fie greu sa anticipezi primul 11 la un meci.ah...si un portar :lol:

sorin_77730.12.2005 14:18

de unde a aparut in discutie si Gabi Popescu?

Asta ne trebuie noua?

Ghencea nu e o Gropa!!!! NICIODATA!!! MM fa un transfer bun te rog!

montreal30.12.2005 14:50

MM pleaca si ia-l si pe Jiji!

Drumul oaselor trece prin Ghencea...

Bogdan4Steaua30.12.2005 15:31

Am vazut azi un interviu cu Cernat si dupa cum a vorbit nu cred ca va veni la Steaua.

Piece of Mind30.12.2005 17:12
Am vazut azi un interviu cu Cernat si dupa cum a vorbit nu cred ca va veni la Steaua.

Tu chiar credeai ca o sa vina? :))))))

weber_p30.12.2005 19:01

Se tot striga sa vina un atacant!! Pai Neaga a zis ca ar venii si pe jos numai sa joace la Steaua!! ce mai e nevoie sa faca omul asta?? sa zica ca joaca fara sa fie platit?? are valoare si avem nevoie de el!!

Badoi e o solutie dar Gigi nu e interesat de el!! acum sincer a jucat el la rapid dar fratilor treceti peste asta!! Are valoare!!

la ce ne trebui noi Niculescu cand il putem lua pe Neaga??

Bogdan4Steaua30.12.2005 19:14

La Stirile Pro TV au spus in treacat ca MM ar fi declarat ca in vara Neaga revine in Ghencea. Sper ca am inteles eu bine. Daca e asa, acesta e un motiv de bucurie.

Transferurile bomba se lasa asteptate....

DraqGol30.12.2005 22:35

Yo cred ca bombele vor fi detonate de Revelion ... si se vor inalta in inaltul cerului. Sper insa ca dupa Revelion sa avem si adevaratele bombe de jucatori, nu "petarde" precum Gabi Popescu !!! :evil:

Alex...30.12.2005 23:04

Nu avem nevoie de jucatorii expirati ai lui Poli. Poate doar ceva jucatori de afara. Oricum de la noi doar 2-3 jucatori ar face fata la Steaua. Eu zic ca Maldarasanu, Daniel Niculae si Cristocea ar fi de nivelul Stelei. Restul ar trebui sa confirme si pe viitor mai multe.

dbd31.12.2005 03:45
Nu avem nevoie de jucatorii expirati ai lui Poli. Poate doar ceva jucatori de afara. Oricum de la noi doar 2-3 jucatori ar face fata la Steaua. Eu zic ca Maldarasanu, Daniel Niculae si Cristocea ar fi de nivelul Stelei. Restul ar trebui sa confirme si pe viitor mai multe.

cata dreptate !!!

I.N.Money31.12.2005 09:25

Maldarasanu?? vad ca ati inceput sa va luati dupa Jiji.Cine urmeaza ?? Niculescu?? Grigorie?? Giani Kirita??? Daca vrem jucatori,trebuie sa-i luam pe cei care vin cu inima aici,nu jucatori care sa imbrace cu sila tricoul Stelei.

weber_p31.12.2005 09:33

nu ca as fii eu mare fan al lui maldarasanu dar ce are el?? Fratilor voi chiar nu intelegeti ca pt ei nu conteaza unde joaca atata timp cat isi iau banii??

ce zic ei prin presa si alte cacaturi de genul asta sunt numai pt anumiti fani mai fanatici !!

Credeti ca dak Radoi ar pleca in afara la cine stie ce echipa si echipa aia ar avea meci cu Steaua nu ar da 100% pe teren???

I.N.Money31.12.2005 09:38

Iti aduci aminte de fiecare data cand era schimbat in giulesti,ce facea??? in directia cui incepea el sa injure?? ca de altfel toti...eu personal nu pot sa concep sa vina vreun asemenea jucator.

weber_p31.12.2005 10:00

da stiu pe cine injura!! dar din cate stadioane sunt in Romania in divizia A pe cate nu se striga impotriva Stelei??

si eu am zis asa ca chestie de maldarasanu!! eu singurul om de la rapid pe care chiar vreau sa-l vad in Ghencea e badoi!! restul vreu sa-i vad in B!! :))

DraqGol01.01.2006 10:30

Dante Lopez a fost transferat la ros-albastrii ! Din pacate doar la cei de la Genoa in seria C din Italia :(:oops: O bomba deturnata din pacate :evil:

dbd01.01.2006 15:38

deci a fost...dar pe cat ???

Alex...01.01.2006 18:42

Voi chiar ati crezut faza cu Dante Lopez, Jiji vorbeste voi credeti...

FANATIK RED-BLUE01.01.2006 20:09
deci a fost...dar pe cat ???

Parca suma transferului se ridica la 10.mil de euro. Si noi visam cai verzi pe pereti cu 5 mil. plus de asta, nici nu stim daca s-a vrut achizitionarea paraguayanului sau a fost doar un zvon.

Alex...01.01.2006 21:35

Mie mi-ar place niste rezeve ca de exemplu Daniel Niculae, Mazilu, Maldarasanu, Rada, Cristocea, Curca si Balan. Primul 11 trebuie sa fii prost sa-l modifici acum...

strezahuzum02.01.2006 07:58

Primul jucator venit sigur la Steaua din aceasta iarna este Cristocea. Conform GSP, Gigi s-a inteles cu Bosanceanu si Cristocea va semna pe 6 sau 7 ianuarie, cand se reunseste lotul Stelei.

Sursa : http://www.gsp.ro/index.php?a=30625&shift=1,

Mazeta Sporturilor, 2 ianuarie, 2005.

In sfarsit, ceva sigur ! Cristocea este un mijlocas bun, ce va fi de folos echipei cu siguranta. Unica intrebare ar fi daca va fi titular ? Si daca da, cine iese din schema ? Eu cred ca probabil iese Paraschiv, ramanand Radoi alaturi de Cristocea la mijloc.

Joint02.01.2006 08:54

Ce se mai aude de Ogararu? Acum cateva zile era dat ca si transferat undeva prin Germania, dupa care...liniste totala. A plecat sau nu? Pentru mine este unul din putinii jucatori care as vrea sa mai ramana la Steaua.

armanovici02.01.2006 08:58
este unul din putinii jucatori care as vrea sa mai ramana la Steaua.

Asa suparat esti pe ei??

Joint02.01.2006 09:57

Nu sunt suparat pe ei, chiar nu as avea motive acum. Numai ca Ogararu este jucatorul meu favorit, mi se pare foarte serios si este si mult mai stilat decat ceilalti.

Joint02.01.2006 10:00

Da, cred ca m-am exprimat gresit. De fapt, am vrut sa zic ca este unul din jucatorii de care avem acum mare nevoie.

dbd02.01.2006 13:27
Mie mi-ar place niste rezeve ca de exemplu Daniel Niculae, Mazilu, Maldarasanu, Rada, Cristocea, Curca si Balan. Primul 11 trebuie sa fii prost sa-l modifici acum...

cui nu i-ar place ??? :lol: :lol: :lol:

«1434445464783»