.....ii dau trei etape lui Olaroiu la noi
cu lotul pe care il are Steaua, Olaroiu ar trebui sa stea cel putin 3 ani chiar daca nu se mai face nici un transfer...
.....ii dau trei etape lui Olaroiu la noi
cu lotul pe care il are Steaua, Olaroiu ar trebui sa stea cel putin 3 ani chiar daca nu se mai face nici un transfer...
Vad aica ca unii sunt nemultumiti ca nu se fac transferuri, pai de ce ar face Steaua transferuri daca nu are nevoie? Celelalte echipe fac pentru ca au nevoie (ca Timisoara sau Dinamo), la cum au jucat ele in sezonul de toamna. Trebuie sa va obisnuiti ca de acum la Steaua se va cumpara in functie de calitate si nu de cantitate, si mi se pare corect. Cati din jucatorii luati de Dinamo in vara sunt titulari? Va spun eu unul, Moti si Dinamo a luat toata retrogadata din B de la Craiova. Steaua a luat unul si bun, Iacob. Iar la Prepelita nu e nimic sigur ca va pleca la Dinamo, si daca pleaca asta e, titular oricum nu poate fi la Steaua pt ca Nicolita este cel mai bun mijlocas dreapta din tara. Steaua va cumpara cand va vinde ceva si mi se pare normal.
Ce tare sunt, exact ce am scris eu despre craioveni scrie in Sport Total de astazi.
S-a dus pe apa sambetei transferul lui Dante Lopez. A fost confirmat interesul Stelei pentru acest jucator dar din pacate jucatorul este deja din Spania(am vazut la stirile Realitatea TV). Daca asta era bomba lui MM, se pare ca "a fost dezamorsata". :cry:
Later edit:
" Gigi vrea dinamoviști
Răzvan Rotaru, Dan Udrea
"O să fac transferuri de o să vă cruciți", a declarat Gigi Becali la finalul turului, anunțind veniri importante de fotbaliști in Ghencea. Ieri, patronul campioanei a dezvăluit că jucătorii pe ii dorește in mod deosebit sînt chiar de la marea rivală, Dinamo!
"Cel mai mult și cel mai mult imi place Claudiu Niculescu. Atacant foarte bun, pe el l-aș vrea la Steaua. Apoi este mijlocașul ăla de la Dinamo, Ștefan Grigorie. Ei doi sînt primele nume pe care le-aș transfera", a spus oficialul Stelei.
Cei doi fotbaliști din Ștefan cel Mare au fost printre cei mai buni in acest tur. Niculescu, 29 de ani, a marcat 5 goluri și a dat două pase de gol, in timp ce Grigorie, 24 de ani, a jucat in toate meciurile de campionat, inscriind de 6 ori și oferind 4 pase decisive.
Îi vrea pe Claudiu Niculescu și pe Grigorie? OK, să scoată banii și discutăm. Cîți bani? Nu știu, să vedem dacă are cît cerem noi
Ioan Becali, președinte Dinamo
VENIRI
Topul transferurilor lui Gigi Becali
Patronul Stelei a dezvăluit care ar fi ordinea transferurilor de jucători din Divizia A pe care le-ar face dacă ar putea să cumpere orice fotbalist.
1. Claudiu Niculescu (Dinamo)
2. Ștefan Grigorie (Dinamo)
3. Gigel Coman (Poli Timișoara)
4. Marius Măldărășanul (Rapid)
PLECÂRI
Oricine e de vînzare
Dacă in urmă cu doi ani patronul Stelei avea o listă de 6 fotbaliști despre care spunea că sînt netransferabili, acum Becali susține că "orice jucător din lot este de vînzare, insă fiecare are un preț. Dacă fac publice aceste sume, atunci o să vă dați seama că practic sînt netransferabili". Totuși, Gigi Becali a dezvăluit prețul pe care il cere pe cei mai importanți jucători ai săi:
Radoi 10 mil $
Dica 5 mil $
Bostina 5 mil $
Iacob 3 mil $
Ogararu 1.5 mil $
Sursa: GSP
Cred ca iar avem de-a face cu aiurelile lui Gigi rastalmacite de presa.
A inceput iar sa vorbeasca prostii.Omul asta cum deschide gura numai in bataie de joc vorbeste.Cum sa vina oamenii enumerati de el la Steaua?Si cum sa plece ceilalti cu exceptia lui Ogararu pe acele sume?
Se vorbea aseara pe Pro TV Sport de venirea lui Dinu Todoran.Probabil ca asa va fi.
------------------
"...În privința jucătorilor care vor veni, Gigi a spus că Oli este in discuții cu doi străini, dintre care unul este portar. El nu a vrut să destăinuie numele acestora,care se pare că sunt doi jucători de Serie A." http://www.prosport.ro/
Ce jucatori as vrea yo sa vina ![]()
1.Neaga
2.Cernat
3.Gigel Coman
4.Lobont
5.Cl. Niculescu (daca ar fi sa plece Iacob
)
6.Un fundas dreapta....da' nu stiu care e mai bun ca Ogararu..din tara
Se vorbea aseara pe Pro TV Sport de venirea lui Dinu Todoran.Probabil ca asa va fi.
Astia de la Pro TV abereaza rau,zicea ca vine Todoran si in inteviul dat de el acesta zicea ca Steaua joaca cel mai bine din Divizia A,atat.
Ultimele declaratii in materie de transferuri ale lui Gigi Becali confirma inca o data, daca mai era cazul, ca acest om este cu totul pe dinafara in ceea ce priveste managementul sportiv si mai ales fotbalul! A-ti dori sa vina in Ghencea un jucator ca Niculescu, care in afara de a marca din lovituri libere din preajma careului este efectiv un zero barat si mai ales Grigorie (!?!?!) denota, pentru a ma exprima cat de cat elegant, multa fantezie....
Sa speram ca, in eventualitatea nefasta in care nu ne reuseste nici un transfer viabil, nu va pleca nimeni din Ghencea. Ogararu este la ora actuala un "must have" pentru echipa noastra. Din pacate, unii nu inteleg acest lucru.
Impresarul Dumitru Tudor a anuntat ca Dante Lopez nu va mai veni la Steaua.El este in spania pt a semna un contract cu o echipa de acolo.
Un prim transfer esuat.
Si io ii dau lui Oli tot 3 etape.Steaua a invatat sa joce ofensiv si daca Oli le va impune un joc defensiv se duce pe apa sambetei munca lui Protasov
Ultimele declaratii in materie de transferuri ale lui Gigi Becali confirma inca o data, daca mai era cazul, ca acest om este cu totul pe dinafara in ceea ce priveste managementul sportiv si mai ales fotbalul! A-ti dori sa vina in Ghencea un jucator ca Niculescu, care in afara de a marca din lovituri libere din preajma careului este efectiv un zero barat si mai ales Grigorie (!?!?!) denota, pentru a ma exprima cat de cat elegant, multa fantezie....Sa speram ca, in eventualitatea nefasta in care nu ne reuseste nici un transfer viabil, nu va pleca nimeni din Ghencea. Ogararu este la ora actuala un "must have" pentru echipa noastra. Din pacate, unii nu inteleg acest lucru.
Ogararu vrea sa plece,am citit un articol in care Becali a mentionat ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a exprimat optiunea jucatorului de a juca afara dupa ceva ani petrecuti la Steaua :wink:
"Vali Bădoi dezminte că ar fi negociat cu Steaua, dar spune că nici conducerea Rapidului nu i-ar fi propus concret un salariu de 250.000 de euro pentru trei ani. Răzvan Lucescu lasă să se ințeleagă că este dezamăgit de atitudinea elevului său: "E un jucător care și-a făcut datoria față de Rapid, vrea să fie respectat la negocieri, dar să nu uite că și el trebuie să respecte, pentru că acest club a făcut mult pentru el. De la Rapid a prins echipa națională. Altfel, restul sînt zvonuri de iarnă despre care eu știam mai demult". "
Sursa: GSP
Steaua daca nu aduce pana la plecarea in cipru jucatorii de care are nevoie, atunci nu mai are rost... Pregatirile din cipru si italia sunt momente bune de integrare in lot, cat de cat... Curios, Iacob nu a avut nevoie de perioada de acomodare...
Acest om,Gigi al lui Becali,a fagaduit multe si a onorat putine din promisiuni.
In aceasta iarna ma astept la transferuri proaste sau nu neaparat necesare.
Exista o vorba,"desteptul promite si prostul trage nadejde".
Pentru moment incetez sa mai fac speculatii pentru ca el spune multe lucruri despre transferuri care nici macar nu sunt vizate.Abureala altfel spus.
Gigi e o masina de aburi care functioneaza non stop.Iesiti din raza lui de actiune !
transferurile in realitate se fac cu bani, pe net sunt suficiente vorbele!
nu va mai ingrijorati atat, caci Steaua are o echipa buna. cautam jucatori care sa intre intre titulari, nu povesti pentru. banca de rezerve. de asemenea se fac mari eforturi sa tinem actualii titulari si asta costa destul.
acum cand am inceput sa ne calificam repetat in fazele superioare ale cupelor europene, tot sunt unii care contesta managementul sportiv. sa inteleg ca ce se intampla la Dinamo si rapid sunt exemplele de urmat?
nu e clar ca Gigi tot arunca bombe pe piata ca sa ridice tensiunea unora? suntem inca la faza de "joc de glezne"!
ar trebui inteles ca marea noastra problema a inceput sa fie mentinerea actualei echipe, caci ofertele pentru. Iacob, Dica si Radoi curg. asa se intampla insa cand ai rezultate internationale bune. din pacate jucatorii vor sa plece afara, si nu e tocmai usor sa-i blochezi, mai ales ca daca ajung la final de contract ii poti pierde gratis! de ex. avand in vedere ca George tot plange ca vrea dezlegarea, am intrat pe pista badoi. si e foarte probabil sa-l aducem din vara! parerea mea este ca el poate fi un jucator util in banda dreapta, are experienta si niciodata nu s-a manifestat golaneste la adresa noastra.
Ai dreptate cu Badoi, dar daca vine doar din vara...intreb si eu asa, sa ma aflu in treaba, ce facem pana atunci daca pleaca Ogararu? Oricum, daca Badoi era "bomba" lui MM, crunta dezamagire....
Cred ca bomba era Dante Lopez. Din pacate transferul nu s-a concretizat. Probabil ca se vor orienta catre al doilea jucator ca optiune din lista celor monitorizati din America de Sud. Imi aduc aminte ca am mai testat si anii trecuti jucatori straini dar din pacate nu s-au integrat in lot.
Referitor la Lopez: chiar daca se vehicula suma de 5 milioane dolari, cu toate exagerarile presei, jucatorul valora cu siguranta vreo 2-3 milioane. Asadar cei din conducere erau dispusi sa investeasca 2-3 mil in transferuri. Daca bugetul ramane neschimbat, ne putem astepta la o surpriza. La banii acestia putem achizitiona unul sau doi jucatori valorosi.
cea mai tare bomba pe piata transferurilor ar fi dupa parerea mea Rica Neaga.
Dante Lopez ar fi si el un transfer bun dar totusi acest nume inca nu spune nimik in fotbalul mondial
Despre Badoi nu mai spun nimik ca iar imi modifica moderatori mesajul.De ce nu ne lasati sa ne exprimam liber?
Va doare sufletul cand spun despre Badoi ca e un cioroi?
Echipa e OK, dar avem neaparata nevoie de jucatori valorosi, cartonasele s-au adunat, fereasca Dumnezeu de vreo accidentare, etc.
Din pacate, se pare ca ne aflam in situatia de acum cativa ani cand toti jucatorii aveau interdictie de a discuta cu Steaua, iar tranzactiile care se realizau, se faceau numai pe bani multi (F. Dumitru, P. Stoica, Neaga etc).
Ultimul antistelist aparut in lista este "nea" Sorin, care probabil asmutit de Pitzi si amicul Netoiu a pus o vorba buna la Prepelita si i-a schimbat optiunea baiatului.
Va fi foarte greu sa poti lupta cu Dinamo si cei 3-4 sateliti cu jucatori de la Netoiu in aceste conditii...
Cat despre sud-americani, sau alte bombe, eu astept ca acestea sa se concretizeze si apoi sa vorbim. Oricum, unei bombe de presa prefer un implant reusit, cum a fost Victoras in vara.
La multi ani tuturor!
Am desconspirat bomba: vine Mutu. Astfel Gigi ii plateste lui Chelsea datoria de 11 mil euro ... cu emblema Stelei :lol: :twisted: ![]()
Ma scuzati nu aveam somn si mi'a venit ideea :idea:
Pana una alta vine Gabi Popescu. Pe timpuri era bun, acum imi e teama sa nu fie cam expirat (32 de ani impliniti), ultima oara in campionatul nostru n'a facut mare branza :x Sper sa nu fie el acea mare "bomba" pt ca devine o "fasaita" ![]()
De unde ai informatia cu Gabi Popescu? Eu unul nu agreez acest transfer. La noi nu e vopsitorie ca si la Dinamo. :wink:
La GSP a aparut informatia...
Hamutovski, Ogăraru, Fl. Dumitru, Rădoi, Boștină,
N. Dică și V. Iacob , astia sunt jucatorii nostri de care s-au interesat echipe precum Poli Timișoara, PSG, Toulouse, Villarreal, Bayern München sau Dnepr. La Poli sper sa nu ajunga nimeni....parerea mea ca se baga bani degeaba acolo.
Cica asta ar fi o parte din lista de jucatori doriti de Steaua : Constănțeanul Vasilică Cristocea a fost primul fotbalist acontat de conducerea Stelei. Pe lista campioanei se mai află Marius Popa și Gigel Coman (Poli Timișoara), Alexandru Bădoiu (Jiul Petroșani), Valentin Bădoi (Rapid), Dinu Todoran (Farul Constanța), Ciprian Tănasă (FC Argeș) și Adrian Neaga (Chunnam Dragons).
Avand in vdere lotul actual al Stelei, un mijlocas este singura necesitate. Sa nu uitam ca avem doar patru mijlocasi de meserie in lot. Lovin, Paraschiv, Nicolita si Bostina. (Dumitru nu cred ca mai este o solutie). Radoi, Dica si Oprita pot juca in anumite momente la mijlocul terenului insa nu aceasta este prima lor specializare.
Un portar si un fundas dreapta sunt doua posturi care pot intra in discutie avand in vedere posibilitatea despartirii de Hamu si de Ogararu.
Jucatorii tineri, de valoare, reprezinta intotdeauna un transfer reusit, chiar daca postul pe care joaca este acaparat de alt jucator. Asadar, orice fotbalist sub 21 de ani pierdut in favoare rivalilor poate fi considerat o infrangere, chiar daca la acel moment nu reprezinta o necesitate sau o certitudine.
Oli e nebun.
Daca il aduce pe Gabi Popescu inebunesc.Popa, marele portar,cu o gafa la 2 meciur. Gigel Coman e bun ca avem cu cine sa bem .
In rest, sarbaatori fericite...
ORICE JUCATOR DE VALOARE CARE ISI DORESTE SA JOACE LA Steaua ESTE BINE VENIT.CE ZICETI DE Mazilu?EU ZIC CA AR FI O SOLUTIE BUNA LANGA Iacob SI Dica RETRAS IN SPATELE LOR.