FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1404142434483»
Dan_BKL27.12.2005 12:13

MESAJ MODIFICAT DE MODERATORI!!!

Limbaj neadecvat si cu conotatii rasiste....SUNTEM SI VOM FI INTOTDEAUNA SUPERIORI...INCLUSIV IN PRIVINTA LIMBAJULUI

SteauaToronto27.12.2005 14:01

Sa vedem ce o sa fie, MM promite un transfer bomba sa speram ca asa o sa fie...Badoi este inventia presei nu exista posibilitatea ca el sa vina ...

sorin_77727.12.2005 14:05

Acest Dante Rafael Lopez Farina mai are si un frate care sa joace la mijloc? si unul fundas dreapta?

AGRESSIVO198+127.12.2005 14:58

Virgile

problema e urmatoarea,eu nu-l condamn pe Ogararu ba chiar il inteleg afara va castiga de 4-5ori mai mult eu il condamn pe Jiji care se tot lauda ca e plin de bani si vrea performante...am impresia ca incepe sa s

emene cu var·su

Iar daca il aveam si pe NEAGA cu care Jiji chiar a facut afacere(l-a vandut mai ieftin decat la luat)eram mai tari si ne puteam gandi si la finala,asa doar speram.

Virgil27.12.2005 15:02

Uite am mai gasit pentru tine un mijlocas Lopez,la Osasuna Pamplona in Primera Division.

NOMBRE : David López Moreno

LUGAR DE NACIMIENTO : Logroño

FECHA : 10-09-82

PROCEDENCIA : C.A. Osasuna B

DORSAL : 16

ALTURA : 1,81 m.

PESO : 73 kg.

PUESTO: Medio

TEMPORADA: 2ª

http://www.osasuna.es/equipo/dlopez.asp

Virgil27.12.2005 15:05

@ agressivo 198+1

Asa trebuia sa spui de la inceput.Ok,sunt de acord cu opinia ta.

dbd27.12.2005 15:54

AGRESSIVO198+1 a scris :

ne puteam gandi si la finala,asa doar speram.

din potriva...eu ma gandesc si acu la finala...sigur cu neaga ma gandeam mai usor... :lol: :lol: :lol:

Bogdan4Steaua27.12.2005 16:28

Am auzit si pe TV Sport stirea conform careia Steaua "se bate cu Real" pentru Dante Lopez. Sa vedem daca se materializeaza ceva. Se pare ca pretul e undeva in jur de 5 mil euro. Mi-e greu sa cred ca Gigi scoate atatia bani din buzunar, dar daca o face e de admirat. Se vorbeste despre un salariu anual de 400.000 euro. Vom vedea. Poate de aceea vrea Gigi sa scoata bani de pe urma lui Ogararu, Hamu si Dumitru.

In alta ordine de idei, se pare ca Giovanni Becali a scazut putin suma ceruta pentru Petre. De la 7.2 mil euro s-a ajuns la 0.2 mil euro(cu 7 milioane mai putin). Nu ca ar fi treaba noastra, dar mi se pare amuzanta scaderea de pret. :wink:

dbd27.12.2005 16:39

da mai dar daca vinde trei trebuie sa ia cam tot atatia...si nu e rau ca mai aduce si straini...

Bogdan4Steaua27.12.2005 16:44

Poate si-a facut calculele asa:

Il vand pe Ogararu, stau pana in vara cu Balan si cu un junior(idee proasta), iar in vara il iau pe Badoi.

Postul lui Dumitru e acoperit de Banel si Oprita.

Pentru postul de portar, poate se incearca aducerea acelui grec la un pret accesibil sau i se da credit lui Cernea in retur(mare greseala din nou).

Vom vedea zilele acestea ce se va intampla. Sper sa nu fie o greseala. Daca se adevereste interesul pentru acest jucator, probabil ca vom investi in el fondurile pentru transferuri si vom incerca sa luam alti jucatori aflati la final de contract.

dbd27.12.2005 16:48

eu totusi cred ca Becali de data asta a facut ceva bine...totusi sa vedem...

AdrianUltras2527.12.2005 16:56

bai da ceva statistica despre dante lopez nu are nimeni?si aici ma refer la nr de jocuri si goluri.ca poatea alea 24 goluri le-a dat ina 100000 meciuri.si cam nu stie nimeni ce alti jucatori sunt pe lista aia de 10?

dbd27.12.2005 16:59

dar are o lista de 10 jucaori pe care vrea sa ii aduca ???

AdrianUltras2527.12.2005 17:01

sunt 10 jucatori brazilieni,argentinieni,paraguayeni care is monitorizati de ce va timp.si alti straini

dbd27.12.2005 17:05

interesant...habar n-aveam...si asta e unul dintre ei...???

AdrianUltras2527.12.2005 17:07

ie ma

dante lopez

da nu stiu carei treaba cu el ca inca nam gast nici o statistica cu asta

numa ca o jucat in israel si cred in spania div inferioare

Adi27.12.2005 17:59
Am auzit si pe TV Sport stirea conform careia Steaua "se bate cu Real" pentru Dante Lopez. Sa vedem daca se materializeaza ceva. Se pare ca pretul e undeva in jur de 5 mil euro. Mi-e greu sa cred ca Gigi scoate atatia bani din buzunar, dar daca o face e de admirat. Se vorbeste despre un salariu anual de 400.000 euro. Vom vedea. Poate de aceea vrea Gigi sa scoata bani de pe urma lui Ogararu, Hamu si Dumitru.

5 mil EURO??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hai sa terminam cu aberatiile!!! Sa dea Gigi 5 mil Euro pe un oarecare LOPEZ :?: :?: Un jucator de 5 milioane este un jucator titular in Ch.League, jucator de baza la orice nationala din lume. Cassano pleaca la Real cu 3-4 milioane si vine Lopez la Steaua pe 5 milioane :lol: :lol: Mai bine ar grabi procesul de refacere a gazonului si ar mai aduce 2,3 jucatori de 750.000 Euro. E adevarat ca in Romania nu ai ce cauta la jucatori (Auzi Mazilu 3 mil???- s-a tampit lumea rau e tot, Iacob si Dica fac cat 20xMazilu), dar nu trebuie sa aruncam cu milioanele in America de Sud. Daca Steaua da acum 5 mil pe Lopez, in urmatorii 2 ani vinde toata echipa actuala si nu mai aduce pe nimeni :wink:

Si salariu de 400.000 :lol: :lol: :lol: Adica sa primeasca Lopez mai mult ca Mirel :lol: :lol: sa fim seriosi Adica sa fie Lopez considerat mai valoros ca Mirel cu acest salariu :lol: :lol: :lol: . Asta Gigi nu va permite niciodata :lol:

Referitor la plecarea lui Ogararu, imi pare sincer rau! Avem si noi un baiat cu scoala, cult, educat si acela pleaca, ca restu tot gen "Eu, deci, parerea mea, cred :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogdan4Steaua27.12.2005 18:05

Si mie mi se pare enorma aceasta suma dar cine stie...

Melku27.12.2005 18:31

poate din lista celor zece va veni si pana la urma la noi un strain care sa confirme,super valoros, nu numai...

alinush8927.12.2005 19:19

Da..si in plus..in america de sud se joaca pe alt stil ..mai in viteza...mai pe poarta...s-ar putea ca acest lopez sa nu se adapteze......si ca sa dai mai mult de 2 mil de euro pe el mi se pare o aberatie....cassano pleaca la Real in jurul sumei de 5 mil.....Sa fim seriosi...eu cred ca acea "mare bomba' pe piata transferurilor va fi Cernat :lol: :lol:

Bogdan4Steaua27.12.2005 19:22

Tocmai asta vrem si noi la Steaua. Fotbal in viteza, combinatii rapide, pressing agresiv. Pentru asta avem nevoie atat de jucatori tehnici cat si de jucatori muncitori si rapizi. Nu l-am vazut inca pe acest Lopez la treaba; suma este mare, insa vom vedea cum stau treburile.

Adi27.12.2005 19:28
eu cred ca acea "mare bomba' pe piata transferurilor va fi Cernat :lol:  :lol:

Ei uite la asta nu m-am gandit, dar cred ca ai dreptate. Totul coincide: lovitura de imagine, Cernat jucator de nationala, prietenia MM-Cernat.

Ramane de vazut daca il lasa Dinamo Kiev, macar un imprumut

DraqGol27.12.2005 20:15

Nu stiu de ce insistati cu faptul ca vrea sa plece Ogararu. Unde a scris asta ? E doar in inchipuirea unora. Gigi se pare ca vrea sa vanda ca sa stranga bani pt transferul "bomba". Oricum nu cred ca'l aduce, pt ca nu da el atatia bani. Si cu Neaga as fi multumit dak ar reveni.

armanovici27.12.2005 21:15

Cassano pleaca pe suma asta pentru ca este in ultimele 6 luni de contract...e jucator de 10 mil cel putin dar il strica si caracterul!!

sorin_77728.12.2005 04:04

cine a scos suma asta de transfer pentru dante Lopez, 5 mil? Este pura inventie... Adica Real vrea sa dea 1,5 mil pe el si Steaua il ia cu 5 mil? pai noi suntem fraieri? :lol: :lol: :lol:

Salariul este de 350.000 oferit de GG si probabil el vrea 400.000 .... Aici se mai poate realiza ceva...

«1404142434483»