FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1394041424383»
Motanu D26.12.2005 19:07

Si sa-l vindem pe George... nu-mi place ideea... Nu ca Badoi nu ar fi bun, e chiar peste Stoican, dar totusi...

Daca insa nu pleaca George, atunci Badoi e un trnasfer bun. Ma tem insa ca va fi luat in suturi de galerie...

Dan_BKL26.12.2005 22:24

Sus pe Dacie urlu ciorile!

Badoi dute la Vaslui ca in Ghencea nu ai nici o sansa sa fi iubit

Dan_BKL26.12.2005 22:25

Badoi CRA!!! CRA!!! CRAA!!!

ja la puscarie

AGRESSIVO198+126.12.2005 23:43
Sus pe Dacie urlu rapidistii!

Badoi dute la Vaslui ca in Ghencea nu ai nici o sansa sa fi iubit

TINERE e vorba de alt Badoi joaca fundas,sper ca nu esti ruda cu Jiji BeKLi
cristianotopeanu27.12.2005 04:23
Badoi CRA!!! CRA!!! CRAA!!!

ja la puscarie

Avertisment pentru acele onomatopee. Nu au ce cauta aici.

In plus, nu judecam jucatorul dupa echipele la care a mai activat.

Virgil27.12.2005 04:51

Badoi e un jucator foarte bun.A jucat si pentru echipa nationala.Primeste cel mai mic salariu dintre titularii Rapidului.Doar 32.000 de dolari pe an si e foarte nemultumit.Se afla in ultimele 5 luni de contract.Are 30 de ani.Eu imi amintesc ca Badoi poarta numarul 9 pe tricou.Asta ar insemna ca la origine e atacant,iar nevoile Rapidului l-au transformat in fundas dreapta.

PS Verificand componenta lotului giulestean pe site-ul lor oficial,Emanoil Valentin Badoi figureaza atacant.

kyd27.12.2005 05:44

Steaua incearcă să dea o lovitură de imagine și tratează cu rapidistul Valentin Bădoi, căruia ii expiră contractul cu giuleștenii in vară, el nemaivrând să-și prelungească ințelegerea cu trupa lui Lucescu jr.

Se bat cu Real pentru Lopez

"Sîntem foarte aproape să aducem un jucător. Acesta va fi o mare surpriză pentru fotbalul românesc", a declarat acum cîteva zile managerul general al Stelei, Mihai Stoica. Surse din cadrul clubului din Ghencea spun că acesta ar fi internaționalul paraguayan Dante Lopez (foto, stînga), de 23 de ani, care evoluează la echipa Olimpia Asuncion. De Lopez s-au interesat in această toamnă și cei de la Real Madrid. Nu este exclusă nici venirea unui internațional român pe care roș-albaștrii incearcă să-l repatrieze in primul rînd pentru a da o lovitură de imagine.

Si se mai vrea aducerea unui portar din Serie A

Si daca pleaca Ogararu ce fundas dreapta de valoare se gasesc la noi in tara??Badoi ar fi o solutie numai in campionat el neavand drept de joc in UEFA

Motanu D27.12.2005 05:56

Oricum de venit, Badoi vine doar din vara. Ca doar n-o sa-l dea rapid pe gratis, si nici nu va da bani Gigi pe el. Va veni cand i se va termina contractul.

DraqGol27.12.2005 05:57

Intrebarea e ce joaca Dante Lopez, pt ca nicaieri nu spune ???

Motanu D27.12.2005 05:59

Am inteles ca e atacant. Asta e tot ce stiu de el.

AGRESSIVO198+127.12.2005 06:26

de unde ati scos-o pe asta cu Badoi nu cumva se cheama Badoiu de la Jiul?

Alin_H27.12.2005 07:06

Badoi n-are ce cauta in Ghencea. E un rapidist imputit care nu are valoare de Steaua. Daniel Balan e mai bun si e si stelist 100%.

bogdan_p27.12.2005 07:13

George Ogararu e un fotbalist care si-a facut datoria fata de Steaua si are o varsta deja,trebuie acum ca si Steaua sa-i dea drumu, sa poata pleca afara,acesta fiind visul oricarui fotbalist roman(din pacate)de a-si dovedi valoarea,nu neaparat pt situatia financiara.Nu l-a scos clubul la vanzare pt necesitati materiale sau vreun conflict.Florin Dumitru refuza de ce ceva vreme sa semneze un nou contract cu Steaua,dorind sa plece de ceva vreme si e normal ca Steaua sa vrea sa-l dea acum pt a elimina situatuia in care ar putea pleca liber de contract,clubul nemaiincasand nici un ban pe el.Cat despre hamutovsky,el plecase de la Steaua,in urma actelor sale indisciplinare(tineti minte a sarit la bataie atat la Zenga cat si alti jucatori),a venit inapoi doar la rugamintile lui Oleg,acum Oleg nu mai este,deci logic,pleaca si Hamu.

AGRESSIVO198+127.12.2005 07:40

Bogdane dar daca il plateste bine Gigi,ce motiv ar mai avea sa plece?

dbd27.12.2005 07:42

exact...si ce varsta are Ogararu de vorbesti de parca ar trebui deja sa se lase de fotbal ???

GREUceanu27.12.2005 08:14

Badoi nu e din speta jucatorilor rapidisti care vorbeste gura fara el sau care sa jigneasca intr-un fel sau altul. Sincer, baiatul asta are prea mult bun simt pentru o echipa ca rapid. E un baiat serios si muncitor, ii place sa vorbeasca pe teren. Chiar nu vad ce l-ar impiedica sa se integreze in lotul nostru. Parerea mea e ca aceasta miscare ar fi chiar benefica...

iancu dragosh27.12.2005 08:24

Ogararu are deja 25 de ani. Ca si Radoi, George are potentialul de a juca pentru marile echipe ale Europei. Sincer, atunci cand ii iese jocul, nu are prea multi rivali pe postul lui in Europa. de ce ar pleca? Pentru ca are valoarea de a juca o finala de UCL daca efvolueaza la echipa potrivita.

Virgil27.12.2005 09:28

Gigi a avut grija sa-i puna un pret care sa intimideze eventualii amatori de Ogararu.Dar daca ar pleca,plecarea ar avea dublu impact favorabil.Clubul ar castiga o suma necesara viitoarelor transferuri,iar George ar avea posibilitatea sa cresca in valoare si sa obtina si un salariu superior celui actual.

Trebuie sa intelegem ca Steaua nu este un cimitir,ci o rampa de lansare spre marile cluburi continentale.Steaua reprezinta in tara limita de sus a dorintei de mai bine a unui fotbalist,asa ca de aici nu se poate pleca decat afara.Daca exista valoare.

Referitor la Lopez,daca a intrat Real in joc pentru obtinerea lui,cred ca e de bun simt sa ne luam gandul de la el.

Dante Lopez este cel mai bun jucator al Olimpiei Asuncion in prima parte a campionatului paraguayan.Este atacant si poarta numarul 7 pe tricou.

http://www.clubolimpia.com.py/plantel.asp

korkom27.12.2005 10:12

Cred ca trecerea lui Badoi de la Rapid la Steaua ar fi

in primul rand o lovitura de imagine pentru Steaua si in al doilea rand o superafacere...

Badoi sa nu uitam este unul dintre cei mai constanti jucatori din campionat si unul dintre putinii fotbalisti cu bun simt .

Eu unul as fi multumit cu transferul lui in Ghencea!

AGRESSIVO198+127.12.2005 10:15
Ogararu are deja 25 de ani. Ca si Radoi, George are potentialul de a juca pentru marile echipe ale Europei. Sincer, atunci cand ii iese jocul, nu are prea multi rivali pe postul lui in Europa. de ce ar pleca? Pentru ca are valoarea de a juca o finala de UCL daca efvolueaza la echipa potrivita.
si de ce sa nu incercam noi o finala in 2-3 ani?
cristianotopeanu27.12.2005 10:17

Una e sa incerci si alta e sa mai si poti.

AGRESSIVO198+127.12.2005 10:19
Gigi a avut grija sa-i puna un pret care sa intimideze eventualii amatori de Ogararu.Dar daca ar pleca,plecarea ar avea dublu impact favorabil.Clubul ar castiga o suma necesara viitoarelor transferuri,iar George ar avea posibilitatea sa cresca in valoare si sa obtina si un salariu superior celui actual.

Trebuie sa intelegem ca Steaua nu este un cimitir,ci o rampa de lansare spre marile cluburi continentale.Steaua reprezinta in tara limita de sus a dorintei de mai bine a unui fotbalist,asa ca de aici nu se poate pleca decat afara.Daca exista valoare.

Referitor la Lopez,daca a intrat Real in joc pentru obtinerea lui,cred ca e de bun simt sa ne luam gandul de la el.

Dante Lopez este cel mai bun jucator al Olimpiei Asuncion in prima parte a campionatului paraguayan.Este atacant si poarta numarul 7 pe tricou.http://www.clubolimpia.com.py/plantel.asp

noi vrem performante nu rampe de lansare daca vrei rampa de lansare du-te la dynamo unde se fac si 2-3 lansari in acelasi timp.(in 86 eram rampa de lansare?)
AGRESSIVO198+127.12.2005 10:22

atunci dupa parerea ta Otopene cam ce ar putea Steaua de care esti asa de mandru?

Virgil27.12.2005 10:29

Dante Rafael Lopez Farina

FICHA TECNICA

Puesto: Centro delantero

Fecha de nacimiento: 16/08/1983

Estado civil: Soltero

Nacionalidad: Paraguayo - Español

Altura: 1,85 mts.

Peso: 83 kg.

Características: Movimiento por todo el frente de ataque, pegada de ambos lados, más diestro, fortaleza, habilidad, excelente velocidad

TRAYECTORIA DEPORTIVA

Inferiores del Club Sol de América - Paraguay

Cantidad de goles: Sesenta (60)

Años 1998/2002: Primera División, Club Sol de América - Paraguay

Años 2002/2003: Club Cerro Porteño - Paraguay

Año 2003: Primera División, Maccabi Haifa - Israel

Año 2004: Cordoba Club de Futbol

Año 2005: Club Nacional - Paraguay

Año 2005: Club Olimpia - Paraguay

TOTAL DE GOLES EN PRIMERA DIVISION: veinte y cuatro (24) goles (actual goleador)

http://www.clubolimpia.com.py/perfiles.asp

Virgil27.12.2005 10:35

Dante Lopez este cel mai bun jucator al Olimpiei Asuncion in prima parte a campionatului paraguayan.Este atacant si poarta numarul 7 pe tricou.http://www.clubolimpia.com.py/plantel.asp

noi vrem performante nu rampe de lansare daca vrei rampa de lansare du-te la dynamo unde se fac si 2-3 lansari in acelasi timp.(in 86 eram rampa de lansare?)

Agresivo,esti cam agresiva.Daca nu poti discuta pasnic,te lansez eu.Nu la Dynamo,la origine.

E dorinta lui George de a pleca,iar Gigi nu tine pe nimeni cu forta ca in 1986,an pe care il trambitezi tu.Echipa e suficient de puternica si fara Ogararu.Nu el e jucatorul cheie al Stelei.E doar unul din jucatorii buni.

A plecat Neaga.Alungat de imprejurari.Si am luat campionatul.Dupa care sub conducerea lui Oleg,echipa a jucat fantastic fata de sezonul precedent.

«1394041424383»