aha...mi-am adus aminte...
aha...mi-am adus aminte...
dar cernat de unde vine ???si cate goluri a marcat turul asta ???
Dar halatu, halatu, cat costa halatu ? :lol:
Insistent mai esti, mai citeste si tu ziarele de sport si aflii multe. Sper totusi ca Neaga sa fie surpriza, altfel nu vad de ce a mai fost adus Cristocea ... ca sa cumpere alt mijlocas de creatie ca Cernat ???
Cat despre grec, doar noi romanii putem spune ca un portar e scump la 500.000 $, pt ca dak e dorit si de Sahtior va dati seama ca chiar e valoros.
Poate Cristocea va juca la noi doar din vara iar Cernat va veni sub forma de imprumut. Daca e asa, nu e bine daca privim lucrurile sub aspectul continuitatii, insa mutarea ar putea fi benefica pentru un parcurs cat mai lung in UEFA si pentru castigarea campionatului. Vom vedea.
il rog insistent pe Jiji sa NU VANDA NIMIC da daca are bani sa-l i-a pe grec
vrei sa ajungi ca dynamo sa vopsesti jucatori?Poate Cristocea va juca la noi doar din vara iar Cernat va veni sub forma de imprumut. Daca e asa, nu e bine daca privim lucrurile sub aspectul continuitatii, insa mutarea ar putea fi benefica pentru un parcurs cat mai lung in UEFA si pentru castigarea campionatului. Vom vedea.
Ce prostie cu vopsitul asta...Ma asteptam la mai mult de la voi. E vorba de a fi profesionist. Nu tradator, dupa cum insinuati voi.
e vorba de jucatori care fac banca pe afara(ruginiti) ii i-a giovani ii inoieste(vopseste) un pic pe la dynamo si ii vinde
Se pare ca grecu din poarta se transforma intr'un ... italian. Antonio Mirante de la Siena se zice ca ar fi inlocuitoru lu Hamutovski. Acum om trai si om vedea. Yo l'as fi luat pe Hutan ... si cand ma gandesc ca Steaua l'a avut in probe inainte de a pleca in Moldova, parca ma apuca nervii ![]()
Asta pentru ca Catalin Munteanu a semnat cu noi? Mai lasati-l pe om in pace ca veti avea timp sa il huiduiti in Groapa.
Cat despre aluziile unora referitoare la Bratu, nu as putea spune ca el nu s-a descurcat binisor la noi pana acum.
bratu,zicu,tamas...mai vrei nume?
Tamas??? Ce vrei sa spui cu Tamas? Doar nu a fost si el stelist care s-a pierdut pe la Dinamo??? dar de Petre nu spui nimic??? :roll:
vorbeam de jucatori vopsiti si re re vopsiti
" Transfer-bombă?
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunțat că in pauza de iarnă clubul din Ghencea va da lovitura pe piața transferurilor și va aduce un fotbalist de valoare. "Sîntem foarte aproape să aducem un jucător. Acesta va fi o mare surpriză pentru fotbalul românesc", a spus MM, refuzînd să dezvăluie numele viitorului stelist.
Aduc portar din Serie A
Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunțat ieri că va aduce un goalkeeper din campionatul italian. "Sigur va veni la noi un portar din Italia", a declarat ieri Becali. Surse din cadrul clubului roș-albastru spun că acesta este unul dintre portarii echipei AC Siena, care ii are in lot pe acest post pe Antonio Mirante, Davide Zomer și Marco Fortin. Singurul care a apărat poarta peninsularilor in primele 17 etape scurse pînă acum din Serie A este Mirante. "
Sursa: GSP
vorbeam de jucatori vopsiti si re re vopsiti
Ti-am mai spus ca mie mi se pare o tampenie aceasta faza cu vopsitul si revopsitul. Ce ai tu cu unde joaca cutare jucator sau unde e imprumutat.
Cat despre Tamas sa nu uitam ca el a plecat de la Dinamo...
cand te vei mai intreba de ce nu jucati in primavara ti-am raspuns mai sus
Stii de ce? Pentru ca pe langa ca suntem urmariti de anumite clipe de ghinion, pe langa ca mai ne permitem sa ratam la scena deschisa, mai si dam jucatori in dreapta si stanga...in loc sa ii tinem.
ii da-ti de unde au venit...cu imprumut
Si uite cum iar te contrazic. Nu e cazul tuturor. Ex: Tamas. A plecat de la noi nu a venit de la echipa straina dupa ce anterior jucase pentru alta echipa din Romania.
tamas nu l-ati vandut cumva in rusia sau tot va apartine(asa nu se face performanta)
Ba da, dar a fost al nostru, eu aici bateam apa-n piua...Nu se face asa performanta, dar degeaba noi suporterii ne dam cu fundul de pamant, conducerea e surda de tot.
PS: Nu e numai cazul lui Tamas, cati si mai cati au fost dati prea devreme. Unde ar fi putut fi echipa noastra daca se tineau jucatorii...
Ia terminati mah cu cainii. Asta e site despre Steaua, dak si aici am ajuns sa vorbim despre haimanale ... e de rau. Lasati'i in durerea lor, ca noi avem treaba cu echipe de fotbal nu cu javre !!!
Oricare vor fi transferurile Stelei din aceasta iarna, forta echipei va fi aceeasi si in retur. Roadele unei campanii de transferari se vor de abea peste 6 luni, poate chiar un an. Nu ar fi preferabil sa aducem asa zise vedete, care nu accepta statutul de rezerva. Eu unul nu cred ca daca va fi adus Cernat sau Neaga, acestia vor accepta sa stea pe banca. Dinamo in ultima vreme a adus in ultima vreme numai foste mari talente care au murit sperante si se vad rezultatele... Sau Rapid l-a adus pe Mara si mare treaba a facut...
Asa ca nu are rost sa aruncam cu pietre in conducere daca la Steaua nu vor veni in aceasta iarna nume mari.
Vom arunca cu pietre doar daca va VINDE JUCATORI
"Hamutovski poate pleca pentru 500.000€, Ogăraru pentru 1.500.000€ și Florentin Dumitru pentru 300.000€. Gigi Becali a promis jucătorilor că pot pleca la prima formație care oferă sumele amintite, indiferent de numele acesteia." conform gsp.
Ce o avea cu Ogararu de insista sa plece si mai ales pe o suma asa de mica ... nu inteleg. Mai ales ca un jucator care bate out'ul ca si cum ar bate cornerul se gaseste mai greu.
Cred ca Jiji e de acord sa plece Ogararu pe o suma oarecum mica pentru ca si-a facut datoria fata de Steaua si merita sa joace la o echipa de valoare din Europa.