in primul rand cernat ce joaca ???
in primul rand cernat ce joaca ???
pe loobont pe fl Petre si pe Daniel niculaie.
mijlocas de creatie sau in spatele vfurilor(dar pe cine scoti din echipa?) :?:in primul rand cernat ce joaca ???
pe nimeni...cernat va veni ca rezerva...poate !?
Dar ce mare scula de jucator este acest Cernat?? Ce lucruri notabile a facut pe unde a jucat?? Iar aducem jucatori scunzi la echipa?? In plus, pe cine poate scoate din actuala formula care pare ideala???
cateva detalii despre el ??? pls !!!
( inaltime greutate )
detalii? e de ajuns ca am pierdut calificarea cu danemarca cand a ratat doua ocazii mari
Steaua il vrea pe portarul lui Iraklis Salonic
Hamutovski va fi inlocuit cu grecul Abaris
Înainte de a accepta să plece din Ghencea pentru a antrena Dnepr Dnepropetrovsk, tehnicianul Oleg Protasov a anunțat conducerea Stelei că vrea să aducă la echipă cîțiva fotbaliști din străinătate, pentru a intări lotul. Una dintre țintele ucraineanului era portarul grec Giorgiors Abaris, de la formația Iraklis Salonic. Chiar dacă pînă in final a plecat de la gruparea campioană, oficialii Stelei au ținut cont de "observațiile" lui Protasov și au demarat negocierile cu șefii lui Iraklis. Conform unei informații furnizate de cotidianul "Metrostar", elenii au solicitat Stelei 500.000 de euro in schimbul transferului lui Abaris, șansele ca tranzacția să se realizeze fiind mari, in condițiile in care bielorusul Vasili Hamutovski va părăsi clubul "militar", avînd deja acceptul lui Gigi Becali să-și caute altă echipă. Jurnalul citat a mai notat că Abaris mai este dorit și de Șahtior Donețca.
cam mult pt un portar.
In caz ca transferul se materializeaza, vom vedea daca a meritat sau nu. Totusi, nu mi-as dori sa plece Hamu.
Full name: Georgios Abaris
Date of birth: 23-4-1982
Place of birth: Naousa
Height: 1.86
Weight: 74
Position: GOALKEEPER
Previous Teams: Achilles Naousas, Naousa, Aetos Skydras
Participations in National Teams: U-21, Olympic team
Iraklis FC since: 2001
pt varsta merita dar totusi cam multi bani(portarii nu se vand asa de scump)
Din punctul meu de vedere sa dea Gigi si 1 mil de euro pe el. Dar sa faca banii !!!
In ceea ce priveste transferul surpriza anuntat de MM, eu cred ca e vorba de Cernat. Motivul: Steaua nu are la ora actuala nici un mijlocas de creatie in lot. Insa, in acest caz, ce se va intampla cu Cristocea, care joaca pe acelasi pret cu Cernat? Sau poate este vorba de fapt, de Pascovici, despre care mass-media nu a mai relatat nimic in ultima vreme?
Pascovici ?! Si ce sa faca, sa vada meciul de la loja cu Laca si MM ?
in al cui loc il vedeti pe cernat titular?(eu nu-l vad)
Evident, in locul lui Paraschiv!
nu o sa alerge toata viata lui cat Paraschiv intr-o repriza
sper sa fie portar bun...
nu o sa alerge toata viata lui cat Paraschiv intr-o repriza
De cand cu Nicolita eu unul m-am saturat de fotbalisti care alearga fara folos si haotic. E bine ca pot si ca vor. Mai trebuie insa sa-si foloseasca si capul. Ori la asta Banel sau Paraschiv sunt deficitari...
Nu ca Cernat ar fi grozav...
dar Paraschiv nu alearga deloc...Banel si cu Marin alearga aiurea...
|Ba da, alearga si Para. Dar fiind mijlocas la inchidere nu se vede deloc. iar cand se vede... ia cartonase sau da pe langa poarta...
Cernat are fara indoiala valoare. Daca va reveni la forma de odinioara, Steaua ar avea de castigat. Paraschiv ar sari din schema cel mai probabil, insa ar fi introdus pe teren atunci cand derularea scorului impune un mod de joc mai defensiv. Radoi ar evolua mijlocas la inchidere iar Cernat mijlocas de creatie, ofensiv. Imaginati-va niste combinatii spectaculoase Cernat-Dica-Bostina. Daca ar reveni si Neaga ar fi ceva senzational. Sa vedem ce ne aduce mosul.
dar cernat de unde vine ???
si cate goluri a marcat turul asta ???
De la Dinamo Kiev unde nu prea a fost titular. Asta nu inseamna ca nu are valoare. Nu stim exact care sunt motivele pentru care Cernat nu prea joaca in Ucraina.