Poate sa aduca Dinamo 11 jucatori NOI ca de la naftalina, mie imi convine, Noi sa ramanem cu ce avem CONTINUITATE SI 23 E AL NOSTRU!!!
Poate sa aduca Dinamo 11 jucatori NOI ca de la naftalina, mie imi convine, Noi sa ramanem cu ce avem CONTINUITATE SI 23 E AL NOSTRU!!!
Daca Bostina e accidentat el poate fi inlocuit de urcarea la mijloc a lui Nesu si introducerea lui P.Marin. Probabil...
Sorin, iarta-ma dar asta nu e solutie ... asta e improvizatie disperata, de ultim moment. Parca s-a facut asa ceva ... oare unde... stai ca mi-am adus aminte, cu Rosenborg ! Vrei sa mai vedem asa ceva inca o data ???
Categoric ca nu mai vreau sa traiesc asemenea momente... dar alta solutie nu e... intradevar cum spui tu e disperata, poate de aceea se vroia la un moment dat aducerea lui G.Coman... Nu?
Cap de Zmeu si Rosu nu mai pot fi pentru Steaua decat doua chiftele incalzite.
Nu cred ca e loc pentru ei la Steaua.In primul rand pentru ca au depasit o varsta,iar obiectivul Stelei e sa preia jucatori tineri,de perspectiva,care atunci cand se va considera ca si-au facut datoria fata de club,sa poata fi valorificati.
Aducere lui Catalin Munteanu la Dinamo nu e pierdere pentru noi.Insa acum sa nu se astepte sa fie primit cu flori pe Ghencea,pentru ca o sa fie primit ca ceilalti "caini rosii".
eu vreau sa nu plece nimeni,CINE VINE SA VINA CU SUFLETUL LA Steaua(ca M.Radoi)
eu cred ca pana la urma va fi un transfer mai important:mijlocas plus un atacant si un portar de umplutura.cred ca mij va fi Prepelita ca "baga material"asa cum ii place lui MM SAU Lazar de la sportul.
Nu cred ca se vor transfera foarte multi jucatori din iarna...eventual Cristocea si portarul grec in cazul in care va pleca Hamu...si stiti ca si anul trecut MM si Jiji tot au promis: Ii vom aduce pe jucatorul cutare,cutare, cutare...si cu ce ne-am ales? Doar Victoras Iacob a fost transferul cel mai bun la noi... Cernea si ceilalti expirati cumparati anul trecut...n-au demonstrat nimic...eu sper sa ne alegem cel putin cu 1 mijloca si cu inca 1 jucator...hai sa zicem 2 jucatori...atat!!!
Alt transfer bomba ce eu nu cred:
TRANSFER
Lobont, in locul lui Hamu?
Portarul lui Ajax ar putea veni in Ghencea pentru a acoperi plecarea bielorusului.
Din returul sezonului trecut, Hamutovski a fost mereu pe picior de plecare. Bielorusul isi doreste foarte mult o revenire in spatiul ex-sovietic, unde ar putea obtine un salariu de trei sau de patru ori mai mare decit la Steaua si ar fi, astfel, intr-o tara in care ar putea vorbi limba materna. In vara, Hamutovski a fost foarte aproape de un transfer la Dinamo Kiev, insa tranzactia nu s-a mai putut incheia, desi bielorusul se intelesese cu oficialii ucraineni.
Transferul a picat din cauza diferentei mari de bani intre ceea ce oferise Dinamo Kiev si ceea ce ar fi vrut Steaua. Ros-albastrii au cerut initial un milion de euro, dar ucrainenii nu au oferit decit 700.000, pentru ca apoi sa dea doar 300.000 de euro. Hamutovski s-a intors la Steaua devenind, dupa plecarea lui Martin Tudor, titular incontestabil.
Evolutiile sale nu au ramas fara ecou in spatiul ex-sovietic, FK Moscova si Metalurg Donetk interesindu-se de goalkeeper-ul Stelei. "I-am dat lui Hamutovski hirtia prin care poate fi luat de orice echipa care ofera 500.000 de euro. In locul sau va veni alt portar cu nume", a spus Gigi Becali.
Solutia gasita de conducerea Stelei este Bogdan Lobont, portarul olandezilor de la Ajax. Revenirea lui Bogdan ar putea fi favorizata de faptul ca Divizia A nu ofera prea multe solutii. Cosmin Olaroiu este cel care insista pentru aducerea lui, urmind sa trateze cu lancierii pentru un imprumut.
Pentru stelisti exista si alte piste pe care le vor tatona, printre numele vehiculate fiind cele ale lui Bogdan Stelea de la Akratitos, Sebastian Hutan de la Sheriff Tiraspol, dar si cel al unui portar strain care a activat in Serie A.
sursa spt
Se pare ca si Sport Total este un ZVON TOTAL!!! :evil:
Daca vine Stelea ne-am fript. Nici ideea cu Lobont nu imi surade. Momentan este total iesit din forma.
Sebastian Hutan de la Sheriff Tiraspol este un portar de perspectiva din cate stiu. oare de ce nu se incearca aducerea lui? Este prea scump?
Atata timp cat nimeni nu-ti ofera o stire certa,zvonurile sunt normale.
Bogdan Lobont e un portar bun,dar mie imi e cam nesuferit pentru ca a jucat la Rapid si Dinamo.
Nu pot sa uit ce canta cu intreg Rapidul cand le-am suflat titlul la mustata acum cativa ani,cand Craiova nu s-a lasat invinsa de ei : "Cra-io-va/sluga lui Stea-ua !...
Bogdan gafeaza des,dar lucrul cel mai rau e ca-i place bautura.
...Bogdan gafeaza des,dar lucrul cel mai rau e ca-i place bautura.
partea cu bautul nu e agreata mai ales de GG... Dar ce nu ii mai place lui GG este ca nu ii place sa imprumute. El vrea sa fie al lui... Si aici intelegerea poate cadea...
Eu ma gandeam ca atacantul poate fi Mazilu. Dar cand l-am auzit pe Siman ca vrea 3 mil 8O m-am linistit. Poate vine Ciprian Tanasa de la FC Arges, la pachet cu Prepelita. 8)
Eu ma gandeam ca atacantul poate fi Mazilu. Dar cand l-am auzit pe Siman ca vrea 3 mil 8O m-am linistit....
Decat 3 mil pe Mazilu mai bine 2.5 pe Cocis...
Ba mai bine 1-1,5 milioane pentru Prepelita, Tibi Balan si Pascovici ... jucatori pe care cred ca i-am avzut cu totii in campionatul intern decat "vedete" gen Mazilu sau Cocis care mi se par cam umflate ( la urma urmei cine a auzit de Cocis sau Mazilu in afara de 2-3 meciuri la nationala ) ??
Am zis si eu, n-am dat cu parul...
PS: Putin off-topic, dar nu credeti ca preturile de transfer ale jucatorilor romani au cam luat-o razna ?? Dupa cum bine spunea patronul Clujului, parca : "daca un jucator are sub 25 de ani si nu e schiop imediat se cere 1 milion de dolari" 8O 8O
Ai pot sa ceara cat vor. Prost e ala care da.
si se gasesc si din astia... Cred ca pana la urma si cei de la Poli sau desteptat... :lol: :lol: :lol:
Acu cateva zile in gsp era un articol cu Neaga in care spune ca ar veni oricand inapoi la Steaua iar azi la Pro TV MM zice ca sunt pe cale sa dea bomba in materie de transferuri, va las pe voi sa ghiciti cine ar putea fi...Neaga
deci sa inteleg ca vine Neaga ??? sau cel putin asa e posibil ???
si cat sa-l plaieasca Jiji ca NEAGA vrea un contract bun nu? sau ma insel?(ce bine ar fi)
daca pleaca Hamu...vine Duckadam nu ??? :lol: :lol: :lol:
daca pleaca Hamu nu-i nici o pierdere,era candva.
dar cine poate sa vina in locul lui Hamu ???
dar totusi Hamu pleaca ???
oricine gafeaza mai putin ca el si sunt multi.