Bine ai revenit reddog!
Bine ai revenit reddog!
Bine te-am regasit Virgil. Banuiesc ca nu mi-ai dus dorul, dar nu m-am putut indura sa nu profit de ceva timp liber si sa mai dau tarcoale si pe la voi. :wink:
Dorul nu ti l-am dus,dar ma bucur sa pot discuta cu un tip atat de competent ca tine. ![]()
Iti impartasesc si eu consideratiile. Si eu ma bucur ca mai sunt si oameni ca si tine pe aceste forumuri. Din fericire nu esti unicul, dar esti printre putinii cu care "vorbesc" cu placere. Hai gata cu revederea. La atac! :twisted:
Stai,nu te infierbanta,nu ai ce sa mai ataci.Campionatul e in vacanta.
![]()
Pai se gaseste tot timpul ceva de atacat, doar ma cunosti, stii ca nu ma pot abtine. Si e perioada pe care o ador: transferurile...cred ca voi incarunti de tot iarna asta.
Stiu de ce.Pleaca Tamas.Poate si Plesan la Timi.
Plesan sa se duca invartindu-se. De Tamas, ce sa mai spun, am inceput sa ma obisnuiesc si mi-am facut si obisnuinta din a-l injjura zi de zi pe Becali.
La voi ce se mai aude sigur?
Ce se mai aude sigur ? Tot ce se vorbeste.
Nu prea m-am mai interesat de tabara voastra, inca incerc sa imi revin dupa episodul Marsilia. Asa ca, nu prea stiu ce se vorbeste in ultimul timp.
"Dumitru costă 300.000 de euro
Gigi Becali a dezvăluit ieri că a stabilit prețul pentru care Florentin Dumitru (foto) se poate transfera la altă echipă. "Cine ne dă 300.000 de euro il va avea pe Dumitru", a spus patronul campioanei. Mijlocașul mai are contract cu Steaua pînă in iunie 2006 și este dorit de CFR Cluj. "
Sursa: GSP
Pretul mi se pare destul de mic pentru un jucator ca si Dumitru, insa avand in vedere ca se afla intr-o lipsa totala de forma, e oarecum de inteles. Eu l-as imprumuta mai degraba la o echipa la care sa joace titular meci de meci. Poate isi revine. Sa nu uitam de perioada in care centrarile lui de calitate duceau la inscrierea multor goluri.
Olaroiu il vrea pe Neaga inapoi... conform Prosport...
Ar fi "foarte tare frate" asa cum zic carcotasii dar e cam greu...
Pleaca Dumitru ... in sfarsit !! Poate scapam de foarte, foarte micul Beckham...
Pacat ca nu ne-am descotorosit si de Oprita, cu 750.000 de euro il aduceam pe Prepelita sau pe Pascovici, sau pe Tibi Balan, de exemplu, si oricare din astia 3 era mult mai folositor echipei decat Oprita. Dar ce sa-i faci, nu le poti avea pe toate...
Momentan doar de Cristocea se stie,in rest liniste.Oare continuam minunata campanie de transferuri cu 1 sau 2 jucatori din ultimul an.. :cry:
Se vorbeste de 3 jucatori,printre care un portar.Ar fi buni si aia.
Oare continuam minunata campanie de transferuri cu 1 sau 2 jucatori din ultimul an.. :cry:
Nu frate, iarna asta o sa luam cel putin 10-15 jucatori, numai "grei" din Divizia A Burger, toti cu trofee internationale la activ... sa-i inlocuim draq odata pe incompetentii astia din echipa care ne-au facut de rusine in Europa pt al 2-lea an la rand... :evil: :evil: :evil:
"Dumitru costă 300.000 de euroGigi Becali a dezvăluit ieri că a stabilit prețul pentru care Florentin Dumitru (foto) se poate transfera la altă echipă. "Cine ne dă 300.000 de euro il va avea pe Dumitru"
Daca punem 30.000 de insi cate 10 euro il dam la Dinamo gratis, cu conditia sa-l bage titular in meciu cu Steaua. Care se mai baga? :lol: :lol: :lol:
NEAGA NEAGA NEAGA !!!
asa cum era de asteptat Poli are bani mai mult pe hartie. era clar ca Oprita sa "misca" numai pe cash, iar pentru. schimburi intra in discutie Dinita si Baciu!
mie imi e greu sa cred ca Oprita poate sa revina titular. este practic imposibil sa joace in fata lui Jardel. cat despre Fermecatoru' si el este cam afara din schema! din pacate! orice suma luam pe el e binevenita!
Fermecatoru' oricum e la sfarsit de contract,iar Oprita poate fi o rezerva foarte buna pentru "Banel" sau altii.
Avem nevoie de rezerve apropiate ca valoare de valoarea titularilor.Din acest punct de vedere Oprita constituie punct ochit-punct lovit.Si nu are nici cine stie ce mare salariu.
In plus,pe parcurs Oprita cred ca poate sa-si revina si sa devina cam ce a devenit Neaga dupa experienta araba.
am mai auzit astfel de comentarii pozitive despre Oprita si e bine ca multa lume are incredere in el. din pacate eu sunt sceptic. ne cam iluzionam cu el, caci pana la urma a marcat in total sub 10 goluri la Steaua, ceea ce este foarte putin pentru un atacant (am mai spus ca de ex. Cristocea are la 25 ani 43 goluri inscrise la Farul in divizie). in aceste conditii salariul de E85mii/an e imens. plus ca s-a cheltuit destul si cu tratamentul medical din Italia.
eu sunt de parere ca avem nevoie de posibili titulari, nu de jucatori care oarecum s-au acomodat cu banca de rezerve!
parerea mea!
asa cum era de asteptat Poli are bani mai mult pe hartie. era clar ca Oprita sa "misca" numai pe cash, iar pentru. schimburi intra in discutie Dinita si Baciu!
mie imi e greu sa cred ca Oprita poate sa revina titular. este practic imposibil sa joace in fata lui Jardel. cat despre Fermecatoru' si el este cam afara din schema! din pacate! orice suma luam pe el e binevenita!
Faci din nou niste afirmatii surprinzatoare. Oprita NU ESTE JUCATOR DE BANDA DREAPTA, pentru Dumnezeu!!!! A facut prostia asta Piti in meciul din deplasare cu Sothhampton si gata, il si vedeti pe Oprita extrema dreapta. Oprita da randament maxim DOAR al doilea varf. Punct.
Chiar daca in actuala formula de echipa nu are loc de titular, mi se pare un castig foarte mare ca un jucator de talia lui ramane in lot deoarece, pe banca de rezerve fiind, poate pune presiune pe titulari. Orice alt atacant ar fi venit in locul lui, era o solutie proasta acum. Fac o comparatie (poate exagerata) cu Barcelona, unde oameni gen Giuly sau Larsson sunt rezerve, dar pot in orice moment sa inlocuiaca cu succes titularii din atac. S-a vazut sambata seara la Cadiz.
Nu inteleg de unde pana unde insatisfactia asta ca transferul lui Oprita la Poli a esuat. Sau cumva nea Gigi avea nevoie de bani, ca e in criza mare???!!!!
P.S. Va reamintiti pauza de iarna a sezonului 2003-2004??? Cum se grabeau toti sa-l dea pe Neaga...uite ca baiatul a revenit in tara si a facut un retur fulminat. Sa dea Dumnezeu sa se intample acelasi lucru cu Oprita! Avem nevoie de el!
Mda...stiu ca aici vb doar de transferurule noastre, dar nu pot sa ma abtzin sa nu va anunt de tranferul lui Catalin Munteanu la Dinamo ! INCREDIBIL CAT DE PROST POATE SA FIE Munteanu !! Ii pacalesti GIOVANNI in ultimul hal si ei sunt niste MARIONETE !! NISTE IDIOTI !! In loc sa ramana in Spania sau daca e, sa se intoarca doar la Steaua, prostul se duce la Dinamo, unde dupa primele 2 meciuri nereusite o sa-l ia "cainii" la p..ă de nu o să se vadă...CE JUCATOR IDIOT !!
Catalin Munteanu era caine cand era mic...
E adevarat ca pe Oprita l-a cam ocolit sansa de a marca multe goluri.Nu uit insa ca a fost coautor la multe din golurile lui Claudiu si altii.
Nu uit nici faptul ca e un jucator laborios,insistent,care-si da sufletul pe teren.
Oprita merita sansa de a ramane la Steaua.
Nu degeaba Oli il vrea.Are un plan cu el.
Catalin nu poate fi mai bun decat Bostina,asa ca...nu am pierdut nimic.
La capitolul transferuri, cei vizați de noul tehnician al Stelei sunt mijlocașul Gigel Coman, de la Poli Timișoara, și, surpriză, Adrian Neaga, fostul atacant din curtea campioanei.
sa vina Rica inapoi si luam titlul suta la suta.asta e cel mai bun atacant roman la ora actuala.cat ma doare de mult sufletul ca saracu Catalin Munteanu e la catzele tot zic ca daca vine Rica inapoi o sa ne mearga super bine.Neaga poate sa acopere si banda stanga si cea dreapta si poate juca si in spatele varfului si si varf impins.Daca il ia pe Rica mai trebuie vreo 2 mijlocasi centrali si un portar si gata.