FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1333435363783»
Bogdan4Steaua20.12.2005 10:20
am mai auzit astfel de comentarii pozitive despre Oprita si e bine ca multa lume are incredere in el. din pacate eu sunt sceptic. ne cam iluzionam cu el, caci pana la urma a marcat in total sub 10 goluri la Steaua, ceea ce este foarte putin pentru un atacant (am mai spus ca de ex. Cristocea are la 25 ani 43 goluri inscrise la Farul in divizie). in aceste conditii salariul de E85mii/an e imens. plus ca s-a cheltuit destul si cu tratamentul medical din Italia.

eu sunt de parere ca avem nevoie de posibili titulari, nu de jucatori care oarecum s-au acomodat cu banca de rezerve!

parerea mea!

Ai intr-o buna masura dreptate, insa nu merita sa ne luam numai dupa numarul de goluri marcate. Ia ganditi-va la Gigel Bucur, golgheterul Diviziei A de anul trecut...nu prea face furori la Poli Timisoara. Chiar aseara am revazut meciul retur cu Valencia si l-am studiat in special pe Oprita. E fantastic cat efort a depus Daniel in acel meci...

AdrianUltras2520.12.2005 10:29

hai ma fiti seriosi.lasati-l p oprita in pace.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu era la fel?el nu a fost niciodata golgheter dar dadea pase de gol.asa si Oprita sau ati si uitat cine l-a facut pe Claudiu golgheter?

Cristocea nu mi se pare necesar la Steaua.alt jucator mic.trebuie adus Florescu si Cocis,Tibi Balan sau Lazar.trebuie adusi jucatori constanti or fara suparare Cristocea nu mi se pare constant deloc.Nu zic ca nu e bun si ca nu l-as vrea la Steaua,dar nu are fata de titular si daca nu poate tine pasul atunci vom avea alt Curt sau Pitu.Daca baiatul se pune serios pe treaba atunci eu il sustin 100% dar repet mi se pare neserios si inconstant

victor20.12.2005 10:59

pentru. Piece of Mind: daca Oprita e varf doi, problema e si mai dificila, caci acolo este "blocat" de "inimitabilul" Nicolae Dica, cel mai important jucator al Stelei.

foarte multa lume se simte obligata sa-l apere pe Oprita. nu e cazul, caci mie ca persoana imi place, dar din pacate are realizari mai putine decat altii. cred ca e o impietate sa-l compari cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si e foarte departe de Neaga. cadem usor in ridicol daca vom continua sa sustinem ca el era marele servant al Stelei si ca majoritatea golurilor plecau de la el. daca e sa fim corecti, "servantul" din trecut era Florica si nu Oprita?!

fara nici o patima cred ca se poate admite ca pana acum Oprita a fost mai mult promisiune decat certitudine pentru Steaua. la cat ma pricep, zic ca ii va fi greu sa mai "creasca" de acum incolo, mai ales ca varianta probabila este banca de rezerve. sa dea Dumnezeu insa sa ma insel eu si toti cei care il "promovati" acum sa aveti dreptate!

parerea mea este ca jucatorii de valoare se impun imediat si intra in echipa indiferent daca pe hartie exista deja un titular. asa s-a intamplat si cu Iacob sau cu Banel de care multi s-au indoit, dar care la prima ocazie s-au "insurubat" ca titulari!

apa_plata20.12.2005 12:45

acum e sigur. Catalin Munteanu e la Dinamo... a venit fara nici un $, liber de contract... asta nu a r fi fost bune si la noi?? (sursa gsp)

Piece of Mind20.12.2005 12:50

Ai dreptate Victore, dar trebuie sa recunoastem ca Oprita este totusi un jucator valoros, care ne poate ajuta si din postura de rezerva. In plus, parerea mea este ca el e mai bun si decat Dinita si decat Cristea.

Mie spre exemplu mi-a placut mult cum a jucat Dica in returul sezonului 2003-2004. Nu era chiar al doilea varf, venea de undeva din spate, lateral stanga. Un fel de "volante". Cred ca o formula cu Iacob si Oprita in fata si Dica imediat in spatele lor nu este fezabila in acest moment, intrucat un inchizator ar sari din schema si din cate am observat, Olaroiu este un adept al jocului modern cu 2 inchizatori.

In fine, ar fi nemaipomenit sa mai facem 1-2 transferuri reusite la mijloc si in atac si, esential, sa scoatem "din joben" un portar de valoare care fie sa-l scoata din poarta pe Hamu, fie sa reprezeinte o alternativa viabila.

P.S. Vasile Iordache era cumva in stafful lui Poli? Ma insel eu? Daca nu, a venit odata cu Oli la Steaua?

victor20.12.2005 12:53

cata lin Munteanu nu mai joaca fotbal de mult timp, fiind aproape tot timpul accidentat. ultima accidentare la genunchi il tine departe de tern de mai bine de 6 luni. ca si in cazul lui Alin Stoica, din Munteanu pare a nu fi ramas decat numele. de cand a parasit Ghencea cariera lui a avut o traiectorie numai si numai descendenta.

pentru. giovani Dinamo pare o oportunitate in a-si rezolva problemele personale de afaceri. aici sunt parcati tot felul de jucatori esuati (gen bratu, tamas, Munteanu, zicu) care mai incearca sa-si salveze cariera si comisionul impresarului. performanta?! mai incolo, dupa blaturi!

AdiM20.12.2005 14:11
acum e sigur. Catalin Munteanu e la Dinamo... a venit fara nici un $, liber de contract... asta nu a r fi fost bune si la noi?? (sursa gsp)

Si daca ar fi venit, iar ati fi sarit in sus ca vin numai jucatori gratis, ca l-ati fi preferat pe nu stiu care altu etc

Eu nu l-am mai vazut de multa vreme jucand si avand in vedere ca dupa 5-6 ani de evoluat in Spania nu prinde o echipa din Primera inseamna ca s-a ratat... pacat, daca n-ar fi plecat atat de repede de la Steaua poate cariera lui urma alt curs...

AdrianUltras2520.12.2005 14:56

bai oamenilor Dinel are valoare.de ce sa il dai la o echipa din acelasi campionat cu tine?ca sa iti faca dupaia viata grea in meciurile directe?nu vedeti ca in meciurile in care joaca x-Stelistii contra Steaua parca-i apuca strechea si joaca ca nebunii.Hotoboc a fost omu paianjen in meciul cu Jiul,Falemi dribla si recupera ca nebunu Cu vasluiul si chiar si Claudiu a tras la poarta.cineva a zis pe forum cred:"bai ati vazut cum joaca astia?nu au jucat niciodata la Steaua asa.parca vad ca de il dau astia pe Dinita ajunge asta golgheter."Oprita are valoare.Nu ti-ar fi ciuda Victore daca ar ajunge golgheter al unei alte echipe din campionat?eu zica asa.Stelistii trebuie dati numai afara din tara.Asa fac cluburile mari asa trebuie sa facem si noi.

armanovici20.12.2005 15:07

Ce ziceti de plecarea lui Hamu...Florica e deja istorie zic eu(macar de s-ar lua pe el cat se cere)

dbd20.12.2005 15:16

sa plece Hamu 8O

nu se poate...doar Oli nu e "without brain"...

Motanu D20.12.2005 15:55

Eu unul sper sa plece. Dar sa fie adusi 2 portari de valoare. Iar asta nu e deloc usor.

dbd20.12.2005 15:56

de ce mah...ca Hamu e un portar bun :(:(:(

Motanu D20.12.2005 15:58

E bun, dar de vreun an numai cu gandul la Steaua nu e. Si am luat la goluri de portar...

meshteroo20.12.2005 16:01

Fiti linistiti...mazeta zvonurilor(gsp) a scris ca Protasov a propus un portar grec numit Georgios Abaris de la Iraklis Salonic...El are 23 de ani, a fost international de tineret si component al echipei olimpice a Greciei, are 1,86 metri si 74 de kilograme si este titularul lui Iraklis. Protasov il cunoaste foarte bine din perioada in care a antrenat in Grecia, pe Olympiakos Pireu.

Si mie imi pare rau ca pleaca Hamu... :cry: :cry: :cry:

dbd20.12.2005 16:02

ok...dar cine vine ???

sorin_77720.12.2005 19:22

Hamu nu vapleca pana nu e sigura venirea altuia... Asa ca totul e doar un zvon... momentan

Bogdan4Steaua21.12.2005 01:10

Ar fi bun acel portar grec si daca nu pleaca Hamu. Am incredere in spiritul de observatie al lui Protasov. Numai sa nu il ia cu el in Ucraina.

In alta ordine de idei, Dinamo continua sa aduca jucatori expirati - se pare ca l-au luat pe Dolha. Daca ajunge titular, sper sa repete gafele cu care i-a obisnuit pe cei de la Rapid si in poarta cainilor.

victor21.12.2005 05:04

pentru. AdrianUltras25: iti repet ca eu as fi primul care s-ar bucura daca Oprita ar reveni la o forma cat de cat acceptabila. tu spui ca ar putea deveni golgheter la Poli?! ma cam indoiesc, atat timp cat in toata cariera lui a marcat vreo 10 goluri in divizie. trebuie sa recunosti ca pentru. un atacant este foarte putin! daca ai doua varfuri, si unul din ele iti da 3-5 goluri pe sezon, inseamna ca de fapt joci cu o mana moarta. chestia cu deschisul culoarelor si cu pasele pentru. coechipieri, cu travaliul imens sunt povesti gazetaresti si pot fi de inteles intr-un meci sau doua, dar nu ca regula! atacantii te ajuta atunci cand marcheaza!

in alta ordine de idei inteleg ca discutiile pentru. Gigel Coman au intrat in impas, desi noi ne-am inteles cu jucatorul. Hagi l-a declarat netransferabil asa ca ultima noastra oferta: Dinita + 300 a ramas blocata! banda stanga pare a ramane in continuare o problema.

probabil ca indiferent daca pleaca sau nu Hamu, mai luam un portar. de asemenea pregatim si o mare lovitura unor "prieteni" de competitie. un jucator care zic eu e "onorabil" atat ca prestatie, cat si ca comportament.

Prepelita si tanase nu pot fi atinsi din cauza pretului prohibitiv si a pozitiei lui FC Arges. parerea mea este ca si de la sportul nu luam pe nimeni, caci e echipa caineasca, iar siman e pus numai si numai pe praduiala.

oricum politica noastra pare a fi "bani putini ca suma de transfer, oferte de salariu competitive, peste ce exista in tara". pentru. Cristocea am oferit 50mii pentru. drept de joc imediat si probabil ne vom duce la pana la 75mii. max.. daca Farul refuza il asteptam pana la vara.

si tot din vara se discuta serios revenirea "invincibilului" Rica, "printul desertului"!

bebeto21.12.2005 05:49

bine ar fi ca Hamu sa ramina,dar sa vina si alt portar bun care sa-l concureze.

Virgil21.12.2005 06:07

Nu cred ca Rica va reveni la Steaua mai curand de 3-5 ani.Asa cum am mai spus,s-a invatat la bani multi.

Un interesant articol despre Rica Neaga,aflat de sarbatori in tara,aici :http://www.gsp.ro/index.php?a=29963&shift=1

Rica a mentionat printre altele ca ar veni oricand la Steaua.Sa-l credem?

dbd21.12.2005 07:45

de ce nu ???

sorin_77721.12.2005 07:54

3 transferuri se vor face la Steaua in aceasta pauza:

1 portar, 1 mijlocas, 1 atacant!

Asta dupa spusele celor din Prosport... MM asta are in plan si sunt sigur ca daca e adevarat el isi va realiza obiectivul.

strezahuzum21.12.2005 08:13

Pai mijlocasul este probabil Cristocea ... atacantul si portarul au mai ramas ! Si totusi... pe stanga nu ne mai intarim deloc ?? Daca am avea meci maine si Bostina ar fi accidentat, cine intra mijlocas stanga ??

MM, vezi ce faci ... ne-a mers noua oarecum in vara fara sa dam bani, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa !

sorin_77721.12.2005 08:31

Daca Bostina e accidentat el poate fi inlocuit de urcarea la mijloc a lui Nesu si introducerea lui P.Marin. Probabil...

juristcris21.12.2005 09:07

Va mai amintiti de Laurentiu Rosu? Parca juca mijlocas stanga, nu? poate el ar fi o solutie pe banda stanga, desi cred mai degraba ca s-a plafonat in Secunda Division.

Oricum, sa nu va para rau ca Dinamo l-a luat pe Catalin Munteanu. La Dinamo, ajung din ce in ce mai des toti expiratii fotbalului romanesc. Au fost pe acolo in trecut Stelea, Gh Popescu sau Denis Serban si mare treaba au facut. :P Dinamo se pregateste in iarna asta de mari "lovituri": Dolha, Soava, si probabil Giani Kirita :evil: , C Frasinescu sau Cristi Munteanu. Asa ca nu va mai faceti probleme pt titlul 23!

«1333435363783»