repet intrebare Hamu pleaca ??? ca asa se zicea !?
repet intrebare Hamu pleaca ??? ca asa se zicea !?
nu se stie tot ce-i posibil dar presupunem
in gsp de ieri se spunea ca Steaua are in vizor un portar grec care a fost rezerva la europene si care era pe lista de jucatori pe care ii dorea Protasov si se pare ca este dorit si de Oli => inlocuitor pt Hamutovski
suma de transfer pt Hamutovski ar fi de 750.000 euro
inlocuitor sau daca nu macar concurentza
om trai si om vedea !!!
in orice caz nu zic ca nu sunt importante transferurile dar cred ca PRIORITAR e sa nu plece NIMENI.
asta nu se poate :lol: :lol: :lol:
"Stoica: ''Va fi o mare surpriza pentru toata suflarea fotbalistica''
Mihai Stoica a continuat sa accentueze din nou faptul ca viitorul transfer efectuat de Steaua va fi o surpriza de proportii: 'Suntem foarte aproape sa aducem un jucator. Va fi o mare surpriza pentru toata suflarea fotbalistica'."(Onlinesport)
Cum despre acest lucru s-a mai scris si in alte ziare de sport( ceva mai credibile), inclin sa cred ca nu este doar "publicitate". Intrebare: Cine poate fi misteriosul fotbalist?? Poate fi vorba de Cernat??
Hamutovski a primit de la Conducere,un act prin care i se da liber sa joace la orice echipa plateste 500.000 $ pentru el.
Dumitru are si el una.Pentru 300.000 $.Numai ca CFR Cluj spune ca se lipseste si ca il putem tine mult si bine pe banca de rezerve.
Ce-or crede ei?Ca-l iau pe gratis?Asa cum i-au luat pe Dorinel si pe Martin?Daca au nevoie de el sa vina cu o contraoferta.
'Suntem foarte aproape sa aducem un jucator. Va fi o mare surpriza pentru toata suflarea fotbalistica'.
Declaratie data de MM si aparuta in media romaneasca...
Cine oare poate fi? Chiar nu imi dau seama!!!
Hai mai,ca-i simplu.
Daca e simplu spune tu virgil cine poate fi? E din tara? ca daca e din tara nu ar mai fi senzational... :?
Deocamdata ma abtin.Nu de alta dar s-ar pierde din mister.Vom vedea la momentul potrivit.
Macar daca am afla acum pana la sfarsitul anului... Eu imi dau cu presupusul: Cernat...
Cernat de la Dinamo Kyev.Da.Ar fi o posibilitate.
Eu auzisem pe la TV ca este vorba de Lobont insa daca au declarat ca sunt in cautarea unui portar strain ,varianta asta pica.O adevarata surpriza ar fi Rica Neaga,dar e aproape imposibil.
Eu avnsansez ipoteza cu Cernat... 100% asta e transferul anului... Alcineva care sa faca senzatie sa ne permitem si sa se potriveasca nevoilor Stelei NU EXISTA!!!!
Maine veti citi titlu' pe prima pagina in GSP:
"Cernat, cadoul de Craciun al lui Mihai Stoica!"
Citat anticipat, rog a se vedea data si ora!
cine-i oare?cine-i oare? ![]()
MM sa gasit acum de sarbatori sa ne puna la ghicitori si enigme de descifrat. poate vine Mutu,ca tot vrea juventus sa-l dea la schimb la Betis.asa,il dam noi pe Cristea la schimb cu Mutu.rezerva pe rezerva.ar fi chiar pomana pt juve...ar mai trebui sa ne dea si niste bani..dar..hai treaca de la noi :roll:
Eu am vorbit serios: Cernat vine...
Ce succes are topicul tau. Felicitari!
People ... va luati dupa MM ?? Pai el declara mai demult si ca s-a inteles cu Prepelita de la Arges, care pana la urma se pare ca va ajunge tot in vizuina caracatitei Giovanni - Borcea !
Daca vine Cernat o sa repet de 100 de ori, cu voce tare, cu fata la Mecca ... "MM imi cer scuze, esti cel mai tare conducator"... dar nu cred !
eu v-am spus si va repet mai putin conteaza pe cine aduce MM important e sa NU VANDA NIMIC,ca va face si un transfer doua dar asta numai pt concurenta pe posturi e cu totul altceva(eu unul nu vad pe cine ar putea scoate din primul 11,daca echipa merge atat de bine)RASPUNDE-TI VA ROG PE CINE AR PUTEA SCOATE?
Yo unul as fi foarte multumit dak l'as vedea inapoi pe Neaga. Mai ales ca si'a facut "Armata" in Coreea, unde acolo nu se glumeste la antrenamente :twisted: Mult mai multumit as fi cu Neaga decat cu Cernat.
da chiar de unde sunteti sigur ca vine cernat ???
si daca vine in al cui loc sa joace? :?: :?: :?: