FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1444546474883»
oradeanu02.01.2006 13:32

Tot ce e important e ca Jiji sau MM sa aduca ceva jucatori. Macar ca si rezerve. Cu Dumitru nu prea mai merge, iar daca Hamu si Ogararu pleaca oricum va avea de unde sa plateasca pe altii de valoarea lor.

Bogdan4Steaua02.01.2006 15:00

Cristocea: De mic visam să ajung la Steaua

"Mijlocașul Vasilică Cristocea a declarat că și-a implinit un vis, după ce oficialii grupărilor Farul și Steaua s-au ințeles in privința transferului său la echipa din Bulevardul Ghencea.

"De mic visam să ajung la Steaua, iar acest vis mi s-a implinit. Pentru mine pot să spun că anul 2006 a inceput foarte bine. Sunt foarte fericit că am ajuns la Steaua și aștept să evoluez și in cupele europene", a declarat Cristocea pentru MEDIAFAX.

Mijlocașul a afirmat că va sosi la București pe 6 sau 7 ianuarie, deoarece pe 8 ianuarie este reunirea echipei Steaua, iar atunci va semna și noul contract. "Nu mai contează pe ce perioadă voi semna, unu, doi, cinci sau zece și nici pentru ce sumă", a afirmat Cristocea.

Finanțatorul Gigi Becali și patronul Gheorghe Bosânceanu s-au ințeles in privința transferului lui Cristocea la Steaua in noaptea dintre ani, mijlocașul urmând să joace pentru steliști incepând din retur. "

Sursa: GSP

dbd02.01.2006 15:46

misto...ii urez bafta...un bun transfer...

oradeanu02.01.2006 15:59

Bine ca macar cineva vrea cu adevarat sa fie ros-albastru'.

Sa aiba rezultate pe masura ambitiilor pe care le are acum.

FORZZA Steaua!

Bogdan4Steaua02.01.2006 22:36

" Cristocea: "Semnez și pe 10 ani"

Ionuț Coman (Constanța)

- Cînd ai primit vestea că mergi la Steaua din iarnă?

- Vineri seara m-a sunat domnul Mihai Stoica și mi-a spus că totul s-a rezolvat și că pot să incep să-mi fac bagajele, iar sîmbătă, pe 31 decembrie, am vorbit și cu domnul Becali. Sînt bucuros pentru că mi-am dorit de mic să ajung in Ghencea. Este un vis implinit, iar Steaua este Steaua, cea mai puternică echipă din România. Urmează să semnez contractul. Nu mă interesează dacă vor fi doi, cinci sau zece ani, important este că sînt la Steaua.

- Cît vei cîștiga?

- Nici nu contează banii. În sfîrșit voi avea o șansă să demonstrez ceea ce pot, dar inainte de toate trebuie să arăt că merit să fiu la Steaua. Am vorbit și cu Olăroiu și mi s-a părut OK.

- Pe ce post ți-ar conveni să joci?

- Acolo unde mă va pune antrenorul voi incerca să ajut echipa. Pot să evoluez pe orice post la mijlocul terenul și chiar vîrf retras, așa că nu va fi nici o problemă. Știu că este concurență, dar nu mă tem pentru că așa vin rezultatele.

- Ce ți-ai dori mai mult, titlul de campioană sau o finală de Cupa UEFA?

- Cred că Steaua are forța să cîștige ambele trofee. În campionat este favorită certă și sînt sigur că la final va fi pe primul loc.

250 de mii de euro va plăti Steaua echipei constănțene in schimbul lui Cristocea "

Sursa: GSP

adriancostin8303.01.2006 02:59

"hahahahahaha" - Mesaje ca acesta nu au ce cauta aici. Lasand la o parte faptul ca nu ai fost subtil, pentru ca reclama ti-o puteai face postand ceva interesant, e un mesaj complet aiurea. Avertisment !

dbd03.01.2006 08:43

ce ai mai ??? ce reclama ???

cristianotopeanu03.01.2006 10:03

Doar daca te uiti la logo-ul de jos si devine evidenta problema, nu la numele de utilizator, neaparat.

dbd03.01.2006 11:22

datorita numelui lui lung s-a largit table-ul de la numele noastre... :lol: :lol: :lol:

dar vad ca el e RECLAMA...nu ce vorbea el acolo...

Dan_BKL03.01.2006 12:51

Becali: Nu cred că va pleca cineva de la Steaua

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat agenției MEDIAFAX că nu a primit nici o ofertă concretă pentru Rădoi. "Dacă Inter sau altă echipă dă zece milioane de euro, il dau", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că nu există o ofertă concretă pentru nici unul dintre jucătorii săi: "Nu cred că va pleca cineva de la Steaua".

GSP

dbd03.01.2006 13:43

eu zic ca nu-i a buna daca nu pleaca nimeni...macar Dumitru ar trebui sa plece...si inca cineva dar nu Ogararu...ca trebui sa se acopere banii cheltuiti pe transferurile care se vor face...

oradeanu03.01.2006 15:04
eu zic ca nu-i a buna daca nu pleaca nimeni...macar Dumitru ar trebui sa plece...si inca cineva dar nu Ogararu...ca trebui sa se acopere banii cheltuiti pe transferurile care se vor face...

E clar ca Dumitru ar trebui sa plece. Nu cred ca mai face fata la ce a ajuns Steaua sa joace acum. Si ai enorm de mare dreptate, SA NU PLECE Ogararu ACUM.

dbd03.01.2006 16:54

se pare ca Dumitru pleaca la salzburg ???

Teoctist03.01.2006 16:55

E posibil ca Dumitru sa ajunga la Salzburg,locul secund in campionatul austriac.Pe un salariu superior celui primit la Steaua.

dbd03.01.2006 16:57

ai vreo idee cam cat ar fi ??? :roll:

Teoctist03.01.2006 17:03

Da.

SSK03.01.2006 18:12
Da.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

armanovici03.01.2006 18:33

@teoctist si ssk

In ritmul asta ajungem la 80 de pagini in 3 zile!

Dan_BKL03.01.2006 21:12

F.Dumitru e un jucator bun cu toate ca ultimele evolutii ale lui ma contrazic.

Acum 1 an se fereau toti de centrarile lui.Dar acum se pare ca si unii suporteri vor ca F.Dumitru sa plece.

Oli este un om muncitor si destul de exigent cu elevii sai iar daca F.Dumitru nu va pleca in aceasta iarna va reveni la forma care la consacrat la Steaua.

Daca va ramane la Steaua F.Dumitru va fi pus la munca de Olaroiu si incetul cu incetul isi va reveni.

Dan_BKL03.01.2006 21:25

Cine stie cat mai dureaza contractul lui Marian Aliuta cu Metalurg Donetk?

Nu stiu de ce dar se pare ca se fac demersuri ca Aliuta sa revina in Ghencea

AGRESSIVO198+103.01.2006 22:51

bine ai zis ca nu stii de ce. :lol: :lol: :lol:

Teoctist04.01.2006 06:53

Steaua s-a lăudat cu Lopez, dar l-a adus pe Cristocea

Tot tam-tam-ul realizat in jurul aducerii paraguayanului Dante Lopez in Ghencea s-a transformat insă intr-un mare fîs, internaționalul sud-american semnînd in ultima zi a anului 2005 un contract cu gruparea italiană Genoa 1860. Deși echipa activează in Serie C, oficialii genovezi au găsit resurse financiare să achite aproximativ cinci milioane de euro pentru a-l aduce pe Lopez de la clubul Olimpia Asuncion. Interesant este faptul că in vara trecută, deși promovase din Serie B, Genoa 1860 a fost retrogradată tocmai in divizia a treia, ca urmare a unui scandal legat de o serie de meciuri trucate. În plus, gruparea genoveză s-a confruntat și cu o serie de probleme financiare, fiind la un pas de a fi declarată in stare de faliment. În altă ordine de idei, să precizăm că Steaua a parafat totuși un transfer: Vasilică Cristocea de la Farul Constanța. Gigi Becali s-a ințeles cu Gheorghe Bosînceanu plătind pentru achiziționarea mijlocașului suma de 250.000 de euro, deși fotbalistul ar fi putut fi adus in vară pe gratis, avînd in vedere că și-ar fi incheiat contractul cu FC Farul. Cristocea va evolua la Steaua in următoarele trei sezoane și va avea un salariu anual de 70.000 de euro.

http://www.7plus.ro/index.php?a=4120&shift=1

weber_p04.01.2006 07:41

Pt mult timp Steaua nu a cumparat decat asa cate 2-3 oameni in fiscare perioada de mercato!! si nu a adus decat jucatori de genul Iacob!! care sa nu va suparati pe mine dar e mai mult decat un jucator bun!! si tinde usor usor sa ajunga ff iubit in Ghencea!!

Asa ca eu nu as dispera ca nu l-a adus Steaua pe lopez! cine stie ce basinos mai era si ala!! asa mai bine a adus un jucator pe care il stim cu toti stim ca e bun, muncitor intr-un cuvant valoros!!

Sincer Steaua nu are nevoie decat de niste rezerve bune de nivelul primului 11 ca in teren avem tot ce ne trebui!!!

I.N.Money04.01.2006 11:34

Nu stiu de ce am eu impresia ca aducerea lui Cristocea este bomba promisa de conducere...

weber_p04.01.2006 11:54

Pentru ca probabil asta si este!! oricum am auzit ca Steaua pregateste bomba bombelor! Radoi langa Chivu la Roma!! poate ca e alta aberatie poate ca nu!!

Si ca ar primii de la Roma 8 milioane de euro pt Radoi plus un junior !!

Sa verifice cineva va rog eu sunt la munca si nu pot acum!!

«1444546474883»