FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1555657585983»
jeri16.01.2006 08:30

Dak pleak Iacob ne-am fript macar sa aduca un atacant mai bun ca el cu bani luati de pe transferul lui(ex.Mazilu).Ar trebui sa-l ia pe Sanmartean ca oricum la greci face tusa sau sa-l ia pe T.Balan si ne trebuie un portar bun ca altfel.....

karas_ultras16.01.2006 10:39

Bomba e Cocis. Daca nici asta nu vine, e nasol. Ascendentul moral al contracandidatelor capata proportii ingrijoratoare. Javrele au arie de selectie mare pe filiere diverse (Netoiu, V Becali, Borcea, etc), gunoierii influenteaza politic orice transfer, iar Timisoara are bani, imagine OK (Hagi, Craciunescu).

La noi inca se mai tatoneaza piste cu jucatori liberi dar cu state vechi la rivale si fara valoare deosebita. Ne trebuie portar superurgent, mijlocas de creatie neaparat si atacant de careu chiar daca nu pleaca V Iacob.

Virgil16.01.2006 10:51
Fratilor, treziti-va!!!Ce echipa asa formidabila avem noi? Ne-a scos din Liga o echipa de 2 lei, am iesit din Cupa Rom., am terminat turul pe locul 2, si am facut mai putine puncte decat Rapid in UEFA!

Adevar grait-ai.

Ne-a scos din Cupa o echipa de doi lei,in ciuda dorintei noastre de a castiga.

Am terminat turul pe locul doi,in ciuda dorintei noastre de a fi primii.Pe ce sa dam vina?Pe oboseala?Pe infatuare in ultimul joc?Pe ghininon?

Rapidul a facut mai multe puncte in UEFA.Are vreo relevanta?Fara discutie.Suntem mai departe de posibilitatea de a fi capi de serie,in eventualitatea participarii in preliminariilor CL.

sorin_77716.01.2006 11:10
Bomba e Cocis. Daca nici asta nu vine, e nasol.

Nu cred ca vine cocis. Timisoara ii facuse o oferta mult mai buna decat asta. parca era vorba de 2 mil euro pentru Cocis...

alex stelist16.01.2006 12:05

Nici eu nu cred. Sheriff a u spus ca-l vor vinde doar cu 3mil$ si doar in Rusia ... asa ca iar un zvon ratat...

sorin_77716.01.2006 12:10

Exact, 3 mil de dolari oferise Dinamo Kiev... Si discutiile la un momendat avansase destul de mult...

montreal16.01.2006 12:36

cu lotul actual cu sau fara Cocis (alta aberatie irealista) nu vom lua titlul mai mult ca sigur.

Rapid se intareste din ce in ce mai mult,

Dinamo are grija sa nu-i plece copii de suflet,

Poli isi face echipa

Steaua ..... Gigi isi bate joc

Acum cand se prefigureaza o calificare in UCL daca ia titlul, aceasi poveste ca si in vara 2005,

Nada de nada.

Las ca ii convine si locul 2, daca nu 2 atunci poate pe 3 sau 4, parca asa a zis nu?

axentemihai16.01.2006 14:31

bai iar au aprut prostii pe forum in numar impresionant.

Da suntem pe locul 2 dar in fata noastra este Dinamo care are un retur infernal fata de noi. deci sincer Dinamo nici locul 2 nu stiu daca-l prinde anul asta.

rapid a facut mai multe puncte ca noi pentru ca taticu a vrut sa fie sigur ca fecioru se califica. la primul meci adevarat cel cu Stutgart au dat-o in bara. noi n-am primit gol in UEFA si am facut si spectacol.

in ceea ce priveste transferurile toti au adus numai expirati incepand cu rapidul. pai pancu ala e varza., iar Moldovan e prea batran si gras ca sa ne mai sperie.

iar la Dinamo a plecat tamas care era sufletul echipei...... n-au treaba

Timisoara daca mai schimba mult loturile de jucatori o sa-i cautam de la pozitia 6 in jos. oricum cu plesan acolo sunt sigur ca nu vor lua niciodata campionatul. ala are fata de looser din nastere....

din pacate atunci cand merg treburile bine se trezesc mereu cateva babe fricoase sa cante prohodul........

nu va mai uitati la fotbal daca va place atata sa plangeti.....incercati niste telenovele

montreal16.01.2006 15:26

eu unul m-am saturat de Jiji si de politica lui de cacao, de smecheria de mahala, de cei care il pupa toata ziua (din prostie sau din interes),

de aiuriti care nu vad sau care nu vor sa vada

ce conducere are Steaua, de promisiuni peste promisiuni irealiste si aberante.

Unde-s bombele? Unde-s bani? Cum s-au pregatit pentru noul sezon? La plesneala.

sorin_77716.01.2006 15:27

Cocis vrea Steaua:

"Ma onoreaza si surprinde oferta Stelei. Este campioana tarii si vreau sa joc la Steaua. Vreau sa vin in Romania", a spus Cocis, citat de TV Sport.

Ar fi intradevar bomba... Pune-i ceas GG!!!!

strezahuzum16.01.2006 15:55

Mie imi place cum suna ....

"Ma onoreaza si surprinde oferta Stelei. Este campioana tarii si vreau sa joc la Steaua. Vreau sa vin in Romania"

Mai ales partea asta cu "vreau sa joc la Steaua". E genul de declaratie pe care de obicei jucatorii o fac in 2 situatii :

a) Stiu ca transferul e deja aranjat si vor "sa se puna bine" cu toata lumea ...

b) Chiar vor sa joace la echipa respectiva ( mai rar ).

Indiferent cum ar fi, e bine pentru noi !

PS : Intre Alexa ( rupe-oase fiindca nea Craciunescu avea grija de "fluierasi" )si Cocis, eu unul il prefer de 100 de ori pe Cocis :P:P !

montreal16.01.2006 16:10

impresarul: "prima optiune este Rusia", " se va cere mai mult de 2 mil".

Stryker16.01.2006 16:23

Cocish nu face cati bani se cere pe el.

Mai bine ar aduce jucatori straini:australieni,sud americani sau africani,de genul "ieftini si buni",dar se pare ca nu se poate face asa ceva la Steaua...

armanovici16.01.2006 16:44

dle. montreal,nu agreez nici eu politica Stelei in totalitate,trebuie sa recunosti insa ca pe alocuri a dat roade,e usor sa judeci doar stand pe net,nu uita ca in Romania situatia e diferita fata de restul Europei si nu in ultimul rand revizuieste-ti comportamentul pe forum,despre care fara sa gresesc,pot sa afirm ca este de mahala!

ia mesajul ca si pe o dojana...raspunde civilizat,folosind cuvinte decente si totul va fi ok...daca nu se poate, intoarcem placa!

montreal16.01.2006 16:54

ok, scuze, m-a cam luat valul....

vom vedea cine a avut dreptate referitor la susnumita conducere a Stelei.

8)

si sa nu mai dam vina pe situatia din Romania,

profesionalism era si pe vremea lu Ceasca si dupa,

nu scuza situatia lipsa oricarei strategi la Steaua.

armanovici16.01.2006 17:02

Fii rezonabil si modifica-ti singur postarea...cum astepti ca si conducerea Stelei sa se comporte rezonabil cand tu ii critici cu un asemenea limbaj??

Este logic??

karas_ultras16.01.2006 17:07

La fiecare prostie spusa de Gigi pe-aiurea ca sa-si intretina imaginea publica, se gasesc cateva mii de fraieri care sa disece subiectul. Dupa marile fasss-uri de pana acum, eu am retinut un singur lucru: Netzoiu ne-a "facut" pe unde ne-a prins ( Craiova, Arges, China ). Marii guralivi din fruntea Stelei, se pricep cel mai bine sa racoleze, mai mult sau mai putin legal, juniori de la "D" decat sa negocieze un transfer si sa perfecteze o afacere adevarata. Suntem in continuare niste chilipirgii care se bazeaza pe jucatori liberi de contract, in loc sa vorbim mai putin si sa monitorizam atent orice jucator susceptibil de a acoperi golurile din echipa.Chiar daca au vrut sa-l ia pe Cocis, daca si-au facut publice intentiile cu mult in avans decat ar fi trebuit, trebuie sa plateasca un pret mult mai mare pt a-l avea. Se rasuceste in mormant "Sfinxul" din Ghencea cand vede un asa amatorism...

...dar mi-ar placea tare mult sa vina Cocis!

montreal16.01.2006 17:15

M-am saturat. Gata.

SSK16.01.2006 17:47

In acest moment, raman la parerea ca este vital sa cumparam un portar valoros si un atacant (daca pleaca Iacob, chiar doi - din care unul musai sa fie pe stilul lui...poate Mazilu ?).

Despre Cocis...da, mi se pare un jucator valoros si care merita banii aia, mai ales ca e foarte tanar. Insa, sa nu uitam ca la mijloc ii avem pe Bostina, Radoi, Paraschiv, Nicolita, Lovin, Cristocea, (eventual) Dica. Pe cine scoti din schema ?

Desi imi place Cocis, eu zic ca ar fi bine sa ne uitam ce posturi sunt neacoperite (repet : portar si atacant !) si sa transferam dupa nevoi, nu dupa nume !

armanovici16.01.2006 18:10

Este chiar foarte logic...evident ca exista o limita,insa consider ca am fost,in privinta transferurilor tratati decent avand in vedere nivelul fotbalului romanesc..Va invit bucuros sa dati o ocheada in ograda altora...Am avut politica de transferari decenta(opinia mea,nu neaparat corecta)...Greselile conducerii nu sunt grave in aceasta privinta,altundeva s-a gresit(dar cine sunt eu sa judec?)..

gandeste-te in felul urmator..ai pretentia sa fii apelat cu "domnul' atata timp cat nu te ridici peste o conditie de nivel redus(nu lua ca atac la adresa ta...vorbesc in general)

"desteptul cedeaza intotdeauna primul"

dar hai sa nu deviem..se transforma intr-o discutie privata care nu isi are locul aici...ma poti contacta si pe privat!

Adi16.01.2006 18:14
Cocish nu face cati bani se cere pe el.

Mai bine ar aduce jucatori straini:australieni,sud americani sau africani,de genul "ieftini si buni",dar se pare ca nu se poate face asa ceva la Steaua...

:) Te inseli.... :o Cocish face acesti bani. 2 mil Euro. Cocis e un SUPER JUCATOR :wink: cu Cocis in echipa suntem campioni, jucam semifinalele in UEFA si la anul in Liga :wink: Daca vine la Steaua Cocis va fi al doilea jucator ca valoare (dupa Mirel), Este un mare talent si un profesionist desavarsit(modest, calculat, ambitios).

Important ar fi ca Oli sa poata sa il introduca cum trebuie in sistemul nostru de joc si sa nu distruga ce au creat Zenga, Protasov. Chiar imi va parea rau daca Goian, Para, Bostina, Oprita, poate Dica vor sta pe banca pentru ai face loc lui Cocis. Ne-am obisnuit atat de mult cu ei in primul 11, dar cu valoarea nu te pui....Iar Cocis o are

Ar fi o prostie sa dai 3 mil pe Mazilu, 1,5 mil pe tibi Balan, dar sa dai 2....chiar si 3 mil... pe Cocis ar fi un mare castig pentru echipa, o lovitura de imagine, si o mare investitie pe viitor( daca vom putea sa-i ridicam treptat cota, ca in cazul lui Mirel, sigur Gigi isi poate scoate banii indoit).

P.S. De unde atata agitatie din partea unora ca Gigi nu ia pe nimeni, ia jucatori gratis????? Pai ce vreti sa arunce cu milioanele in stanga si in dreapta??? Va pare rau ca a venit Iacob gratis, a marcat goluri si poate aduce un profit de 2,5 mil clubului??? Se spune ca Iancu a cheltuit la Poli cam 15 mil si unde sunt rezultatele??? In Europa marile cluburi si suporterii echipelor sar in sus de bucurie cand vine un jucator de valoare gratis, iar pe voi va irita acest fapt, pentru ca nu va satisface niste placeri infantile (de a vedea cum scriu ziarele cu cifre mari rosii sumele pe care le cheltuie Gigi pe jucatori. Pun pariu ca va parut rau ca nu a venit Plesan pe 3 mil + Oprita, Ogararu si Pitu, sau cum mai era schema. :wink: )

Ar trebui sa apreciem faptul ca Steaua reuseste sa fie cea mai buna echipa din Romania fara a face cheltuieli mai, inutile. Echipa asta a fost construita in timp, cu cap, cu BANI (ati uitat de Neaga :cry: , Dica, Cristea) si cu Rabdare, de asta suntem mai buni ca Poli, Dinamo sau rapid. Iar Poli nu a castigat puncte in clasament sau in coeficientul UEFA pentru ca a efectuat CEL MAI SCUMP TRANSFER DIN ISTORIA DIVIZIEI A - PLESAN :lol: :lol: :lol:

armanovici16.01.2006 18:29

Ai dreptate,Cocis este o mare valoare,ambitios,a trait si a suferit in viata,caracter,ar fi o mare bucurie sa vina la noi,pacat ca l-am scapat prima data cand a plecat la Tiraspol..

Cat despre politica de transferari,unii sunt sadici...ar vrea sa vada cum zboara milioanele doar de amorul artei!

karas_ultras16.01.2006 18:30

N-am nici o problema ca jucatori de mare valoare sa vina gratis la Steaua, insa in afara de V Iacob mai sunt exemple de implanturi reusite si cost 0?

strezahuzum16.01.2006 18:43

Numele Mirel Radoi iti spune ceva ?

A venit pentru 100.000 de euro de la extensiv, intr-o perioada cand era un ilustru necunoscut ...

SSK16.01.2006 18:50
Numele Mirel Radoi iti spune ceva ?

A venit pentru 100.000 de euro de la extensiv, intr-o perioada cand era un ilustru necunoscut ...

Scuze, dar asta mi se pare total irelevant. Pai cati bani voiai sa dea Steaua pe Radoi, un ilustru necunoscut de la "marea" Extensiv Craiova, la varsta de 19 ani ? Acum, daca am dat 50.000 de euro pe Ochirosii si o sa ajunga vreun superjucator in trei ani de zile (Doamne-ajuta !), ti se pare relevant ?

Si pana la urma, nu conteaza intr-adevar daca dam sau nu bani pe jucatori, ci daca facem niste achizitii de valoare. Daca nu pleca nimeni de la Steaua, cred ca un atacant valoros era tot ce ne trebuia. A venit Cristocea (intr-un compartiment, repet, si-asa aglomerat !), dar a plecat Hamutovski (de pe un post oricum neisgur) si se pare ca ar putea pleca si Iacob. Asadar, ne trebuie urgent un portar de valoare si un atacant sau doi. Gratis sau nu - mi-e absolut egal. Valorosi sa fie !

«1555657585983»