FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1575859606183»
Bogdan4Steaua18.01.2006 06:04

Lobont a facut mult timp tusa la Ajax. Riscam sa il prindem intr-o lipsa acuta de forma.

I.N.Money18.01.2006 08:52

Portarul roman care in acest moment poate sa fie o solutie pentru noi este cu siguranta Hutan.Dar sunt sigur ca o sa incerce sa aduca un portar strain.

OTAKU18.01.2006 11:06

osei ar fi un transfer foarte tare

cocis la fel

mi s a luat o piatra dupa inima cand am auzit ca nu vine alexa

foaRTE bine ca nu pleaca Iacob

bebeto18.01.2006 14:26
Lobont a facut mult timp tusa la Ajax. Riscam sa il prindem intr-o lipsa acuta de forma.

a facut tusa,dar la nationala a aparat bine.ar fi cel mai bun posibil in momentul de fata.singura problema a lui este ca e prea mistocar(cel putin asa cred)la antrenamente si sa nu influenteze negativ pe altii.

pablos18.01.2006 14:46
singura problema a lui este ca e prea mistocar(cel putin asa cred)la antrenamente si sa nu influenteze negativ pe altii.

aici iti dau foarte mare dreptate. din pacate Lobont e cunoscut pt nazdravaniile lui si escapadele bahice. asa ca nu cred ca avem nevoie de un bufon in echipa. mai bine hhutan si cocis la pachet :D

vad ca nimeni nu a reactionat cu privire la asa zisul schimb osei - oprita. Eu unul nici nuu vreau sa aud de asa ceva. Oricum noi daca vrem tratam direct cu livorno si il luam, nu vreau ca oprita sa plece. mai ales la Poli

Bogdan4Steaua18.01.2006 17:53

a facut tusa,dar la nationala a aparat bine.ar fi cel mai bun posibil in momentul de fata.singura problema a lui este ca e prea mistocar(cel putin asa cred)la antrenamente si sa nu influenteze negativ pe altii.

Adevarat, insa trebuie tinut cont de faptul ca la nationala joci cateva meciuri pe an. La o echipa de club este necesara constanta atat pe termen lung cat si pe termen scurt.

ulivius19.01.2006 10:03

De ce nu-l ia pe Florescu? Mie mi se pare a fi creierul echipei din Tiraspol.

juristcris19.01.2006 18:25

nu va mai agitati degeaba. Steaua nu va mai face nici un transfer cu exceptia unui portar. si ala necunoscut. m-am saturat deja de saracia transferurilor de la Steaua. o sa luam tittlul, dar nu intram in CL cu lotu asta subtire

alex ripper19.01.2006 18:27

nu stiu de ce,dar presimt ca Hamu nu o sa plece niciunde...o sa joace si in retur la noi.

weber_p19.01.2006 18:53
Insa, sa nu uitam ca la mijloc ii avem pe Bostina, Radoi, Paraschiv, Nicolita, Lovin, Cristocea, (eventual) Dica. Pe cine scoti din schema ?

Imi pare rau .......dar la ora actuala....Cocis...e mai valoros.......decat cei enumerati mai sus...in afara de Mirel Radoi

Da mai asa e nu e mai valoros ca Radoi insa sa nu uitam ca Radoi NU e mijlocas de meserie!! ca poate el sa joace mai multe posturi e partea a doua!!

Si locul lui Cocis cred eu ca e in spatele lui Iacob!! intre linii!!

Virgil19.01.2006 19:41

@alex

Sa fii sanatos,de cand a semnat Hamutovschi cu echipa de unde va castiga de trei ori mai mult decat la Steaua.

bebeto19.01.2006 21:08

ca veni vorba de Hamu.eu cred ca s-a facut o mare timpenie prin indepartarea lui Hamu,inainte de a avea un alt portar valoros in lot.

cum plm?ai un singur portar pe care te poti baza in lot,si-l dai asa,fara sa-ti asiguri ,,spatele'' intai.si ce facem daca vine un portar asa zis bun,dar nu confirma la noi?n-o su... dupa aia?

bebeto19.01.2006 21:09

ca veni vorba de Hamu.eu cred ca s-a facut o mare timpenie prin indepartarea lui Hamu,inainte de a avea un alt portar valoros in lot.

cum plm?ai un singur portar pe care te poti baza in lot,si-l dai asa,fara sa-ti asiguri ,,spatele'' intai.si ce facem daca vine un portar asa zis bun,dar nu confirma la noi?n-o su... dupa aia?

alex ripper19.01.2006 21:13

esti sigur virgile??? treaba asta cu transferul e cam trasa de par..."rusii" care l-au cumparat pe Hamu initial au dat 900 000 pe el...acum Gigi vine si zice ca nu ii mai dau decat 600 000. dupa care vine si ii da termen lu Hamu.

LUQ20.01.2006 15:24
esti sigur virgile??? treaba asta cu transferul e cam trasa de par..."rusii" care l-au cumparat pe Hamu initial au dat 900 000 pe el...acum Gigi vine si zice ca nu ii mai dau decat 600 000. dupa care vine si ii da termen lu Hamu.

Ai dreptate,Hamu costa mai mult ,dar de ce pleaca?E dorinta lui asa mare sa plece ?Daca pleaca acum cine va juca, Cernea cumva?Mai bine i-am da un salariu mai mare si l-am tine pentru ca nu avem pe cine aduce.

IONUTZ-CIPRIAN20.01.2006 16:37

:evil: >>>Daca tu ai juca la o echipa din RUSIA,si ai primi o oferta mai buna de la o echipa din Romania care iti plateste un salariu mai mare.....TU nu ai pleca?.....Cine o sa vina portar o sa apere,daca nu o face, zboara si vine altul, acuma numai conteaza ca e Cernea sau nu stiu care important e sa apere poarta aia!!>>> :twisted:

sorin_77720.01.2006 17:35

Cernea se pare ca a cam castiga singur meciurile de pregatire din Italia... Cam a facut minuni... Asa ca ce sa mai caute Hamu... Dragoste cu sila nu se poate....

Stryker20.01.2006 18:10

Cernea a facut "minuni" impotriva unor echipe foarte slabe...ori Steaua joaca in europa,acolo unde sunt echipe puternice,nu semi-amatori din astia...

Stryker20.01.2006 18:10

Ne trebuie un portar valoros...oare conducerea clubului nu gaseste absolut nici o solutie??

Virgil20.01.2006 18:25

Steaua doreste,asa cum s-a mai scris,sa-l transfere pe grecul Sifakis de la OFI Creta.21 de ani,international de tineret,peste 1,9o inaltime.

Pret 400.000 euro,salariu in discutie de 200.000 E pe sezon.

I.N.Money20.01.2006 19:05

Oare merita un asemenea salariu un jucator despre care nu stim nimic?

IONUTZ-CIPRIAN20.01.2006 19:15

:evil: >>>Dar de Hamu se stia ceva?Si ati vazut ce a facut la Steaua!Oricum ala care va veni nu o sa fie rebut!>>> :twisted:

Bogdan4Steaua20.01.2006 22:34

Am inteles ca in meciul de azi cu FC Sion Cernea nu a fost atat de sigur pe el. Parerea mea este ca Hamu e peste el ca si valoare. Daca in retur apara Cernea in locul lui Vasili, vom fi intr-un oarecare dezavantaj. Mai avem nevoie de un portar neaparat. Sper sa vina Sifakis. Oricum concurenta nu strica.

Adi20.01.2006 22:34

Incep sa cred, ca incepem returul tot cu Hamutovsky :x :x . Sincer, deja m-am saturat de el :evil: :evil: E la a treia tentativa(daca nu gresesc) de plecare.... si noi inca ne incumetam sa-i cerem evolutii mai bune :roll:

IONUTZ-CIPRIAN21.01.2006 11:26

:evil: >>>Daca se intoarce si a-3-a oara cred ca o sa imbatraneasca pe la noi pe aici!Eu imi doresc sa revina inapoi!!>>>> :twisted:

«1575859606183»