FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1606162636483»
Virgil26.01.2006 14:21

Raspunsul il poate da numai MM.Daca va fi intrebat.

IONUTZ-CIPRIAN26.01.2006 17:38

:evil: >>>Si cum MM "vorbeste "cu noi!!Ghici cine o sa ne raspunda?Ai ghicit NIMENI!!>>> :twisted:

gloribyh26.01.2006 22:29

si Dumitru ramane.Un portar portughez care are 30 de ani?Hmmm...atunci il avem pe Cernea 29 si pe hilario 30.Nu e bine.

Sper ca totusi sa il aduca Gigi pe Cocis , dar cred ca raman cu speranta(costa prea mult reparatile la maybach)

De la Steaua ar trebui sa plece:Dumitru , Dinita , Baciu si sa vina un portar tanar si cocis

SSK27.01.2006 03:25

Din punctul meu de vedere, varsta nu e asa de importanta la un portar. In primul rand, pentru ca un portar poate juca cu cativa ani mai mult decat un jucator de camp. In al doilea rand, pentru ca datorita rolului sau aparte, nu este necesar sa-l introduci in "angrenajul" echipei, sa invete mecanismul de joc s.c.l. E suficient sa fie un portar bun ! Iar daca Hilario acesta se va dovedi un portar bun, nu vad care e problema ! Are 30 ani - foarte bine, inseamna ca are experienta. Teoretic, ar putea sa mai joace la noi pe putin 2-3 ani ! Sau acum vreti sa luam jucatori numai de la cate 25 de ani in jos, pe cate 10 ani :roll: Totul e sa aiba valoare !

In Cocis nu-mi mai pun sperante.

alex ripper27.01.2006 09:54

sa stii ca mai conteaza si varsta...pentru ca pe masura ce omul imbatraneste relexele lui nu mai sunt la fel.

Virgil27.01.2006 13:00

Nu pot sa cred.Mai sunt 19 zile pana la meciul cu Heerenveen si nu avem portar titular !

I.N.Money27.01.2006 13:46

Si daca nu ma insel trebuie sa trimitem o lista cu jucatorii la UEFA.

ulivius27.01.2006 14:48

Cam nasol. Se ingroasa gluma. Nu prea am incredere in portarii din vest, portughezi, italieni. Daca nu au facut nimic pana acum si sunt cel mult rezerve la echipele lor de duzina, pot face ei fata la campioana Romaniei si aspiranta la finala cupei UEFA ???...

DraqGol28.01.2006 11:27

Gata s'a rupt si Cernea. Acum sigur trebe sa ia un portar ! Sper sa fie de valoare, ca de la "bombe" ne'am luat gandul.

I.N.Money28.01.2006 11:55

Aseara l-am vazut pe Olaroiu declarand ca sunt in tratative foarte avansate cu un portar,sa speram ca are dreptate.

karas_ultras28.01.2006 12:28

A fasait si petarda Cocis... Eu il doream tare mult pe baiatul asta, insa se pare ca GG traieste mai mult in lumea iluzorie a politicii de unde sa apuce si el un oscior decat in realitatea concreta a faptului ca NU AVEM PORTAR titular si mai nou, nici rezerva. In plus, contracandidatele noastre au un mare ascendent moral, datorita achizitiilor facute.

Nu este loc pt lamentari, dar este evident ca, in ciuda faptului ca avem ECHIPA, este nevoie si de rezerve de valoare si de concurenta reala pe posturi (in momentul de fata, singurul post la care exista concurenta este cel de fundas stanga). Am evocat de mai multe ori faptul ca atitudinea conflictuala a conducerii Stelei, a indepartat si pe putinii prietenipe care ii mai aveam. Ca sa ai atitudinea asta, trebuie sa ai "cojones" si sa cumperi cash toata crema Diviziei A. Uitati-va la catzelushul netzoiu cum alearga turbat in jurul cozii, de la Beijing la Donetk si de la Craiova la Pitesti, si incearca sa-si refaca haita de acum 2-3 ani cand, spun javrele, aveau echipa de UCL. Merita subliniat "sistemul relational" pe care si-l cladesc si intretin.

Fara un pic de diplomatie toate bombele devin simpe pocnitori...

sorin_77728.01.2006 15:12

Dar de Oscar Cordoba ce ziceti?

conform ONLINESPORT:

"....Surse din cadrul clubului sustin ca Oscar Cordoba , portarul celor de la Besiktas, in varsta de 36 de ani, ar putea ajunge in Ghencea, columbianul urmand sa semneze o intelegere pe un an si jumatate, daca cele doua cluburi vor ajunge la un numitor comun si daca Cordoba va accepta salariu propus de ros-albastri: 250.000 de euro."

Ne vaitam ca aducem un portar de 30 de ani si poate ne trezim cu unul de 36!!!

Virgil28.01.2006 15:28

Nu puteau sa-i dea lui Hamu 200.000 ?

FANATIK RED-BLUE28.01.2006 16:32

@ Virgil:

Nu ti se pare ca e cam mare suma... Steaua l-a luat cu 500.000 si tu vrei sa-l vinda la pret dublu?

ccipri28.01.2006 17:17

Nu stiu catae nevoie avem in momentul de fata de Cocis dar de un portar valoros avem nevoie neaparat....mai sunt doar 18 zile pana la meciul cu heerenveen...poate avem nevoie chiar de doi portari avand in vedere ca Cernea s-a accidentat..

Virgil28.01.2006 20:57

Avem in sfarsit portar adevarat !

Steaua si Boavista Porto au ajuns, sambata, la un acord in privinta transferului portarului Carlos Alberto Fernandes in Ghencea. Portarul, in varsta de 26 de ani, este considerat de presa lusitana drept cel mai in forma din Superliga si va face duminica jonctiunea cu lotul Stelei in Cipru. El va efectua vizita medicala la Larnaca si va semna luni un contract pe 3 ani si jumatate cu Campioana Romaniei.

2006_1_28_20_17_26_portar.jpgNome

Carlos Alberto Fernandes ,nascut la 18 decembrie 1979,portughez,85 kg,188 cm,venit la Boavista in 2004 de la Felgueiras.

http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=main&lang=ro

alex ripper28.01.2006 21:17

e o veste buna...o sa avem un portar,cat de bun sau cat de rau e,ramane de vazut.oricum mi se apre cam ciudat sa vina de la boavista la Steaua...si mai e si cel mai in forma portar :?:

DraqGol28.01.2006 23:07

Ciudat sau nu, e un transfer super tare. Pana acum nici o echipa romaneasca n'a mai facut un astfel de transfer de la o echipa din afara (mai ales ca n'a venit la final de contract, ci in plin sezon). Bravo Steaua si celor care au reusit asta. Succes Carlos, sa ne aduci numai bucurii !!!

Adi28.01.2006 23:13

Acest transfer este clar o lovitura de imagine. Nu stiu detalii, dar banuiesc ca baiatul a fost convins de perspectivele europene pe care le are la Steaua. In rest, de valoare e prematur sa vorbim. Dar faptul ca e titular la Boavista, echipa de pe locul 7 in Portugalia, inseamna totusi ceva.

Si mai e ceva, seamana un pic cu Hamutovsky (asta pentru cei care-l regreta pe Hamu)

O sa fie bine :wink: Sunt sigur. Chiar cred ca e peste Hamu...

Alextds28.01.2006 23:42

Primul jucator strain care juca titular intr-un campionat superior Diviziei A transferat in Romania. Incepem sa parem si noi un club profesionist. Respect MM. Sa speram ca nu va fi si ultimul si ca va comfirma.

Bogdan4Steaua29.01.2006 01:25

Cred ca e un portar de valoare care va confirma la Steaua si va face uitata plecarea lui Hamu.

"L-AU LUAT PE Carlos!

Răzvan Rotaru

Hamutovski la Tom Tomsk, transfer definitiv. Cernea la spital, leziune musculară. Singurul portar valid, Marius Toma. Deşi ieri a făcut un meci de excepţie, are numai 19 ani şi Steaua nu se putea baza doar pe el. Aşa că oficialii roş-albaştrilor au găsit o soluţie: un goalkeeper din Portugalia!

Managerul grupării din Ghencea, MM Stoica, a fost în ultimele zile plecat la Porto, unde a tratat direct cu Carlos Alberto Fernandes, portarul celor de la Boavista. Acesta e născut acum 26 de ani la Kinshasa, în Republica Democrată Congo, are 1,88 metri şi 85 de kilograme. Titular în ultimele meciuri ale Boavistei, echipa de pe locul 7 în campionatul Portugaliei, Carlos a semnat aseară contractul cu Steaua şi e aşteptat cît mai curînd în cantonamentul din Cipru, sub comanda lui Olăroiu.

12 meciuri a jucat în acest sezon Carlos pentru Boavista din cele 20 de etape ale campionatului portughez "

Sursa: GSP

sorin_77729.01.2006 03:30

cea mai buna veste... o sa o consider o bomba in lipsa alteia... Pe langa faptul ca am adus un portar de valoare, acesta are si o rezerva de mare perspectiva. Felicitari Toma!!!

Piece of Mind29.01.2006 09:43

Da, consider ca este o performanta manageriala sa transferi in plin campionat portarul titular al Boavistei Porto. Sper ca aceasta mutare sa fie de bun augur! In plus, ma bucura teribil faptul ca am castigat un nucator de mare perspectiva, portarul Toma.

Chiar daca am avut multe opinii critice la adresa sa, nu pot decat sa-l felicit pe MM Stoica! Sa speram ca vom mai avea parte si de alte surprize placute.

IMPREUNA SPRE 23!

bebeto29.01.2006 11:28

cu cit a fost cumparat stie cineva?si ce contract va avea la Steaua?

intradevar pare a fi o mutare buna.in ultimile 4 meciuri boavista a primit 2 goluri dintre care unu de la porto.chiar ma mir cum de la cedat boavista,si cum de a acceptat baiatul asta sa vina in Romania.

una peste alta bine ca a venit,bine ca avem portar,bine ca avem un portar speranta(toma),si sa dea domnu sa nu luam niciun gol pina la vara :)....si sa dam vreo 60 binenteles...dintre care 10 in poarta potailor si ciorilor in mod egal,ca sa nu se supere nimeni :)

F

DraqGol29.01.2006 11:36

Cu cat a fost cumparat vad ca e secret momentan. Va primi 150.000 euro pe sezon, intr'un contract pe 3 ani si jumatate.

P.S. Vad ca e postul meu cu nr'ul 23, asta sper sa poarte noroc spre titlul cu nr'ul 23 al Stelei, anul acesta !!! :twisted:

«1606162636483»