FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1626364656683»
sorin_77731.01.2006 17:06

Mor cainii de invidie

"Victor Becali: "Nu am auzit de Carlos"

Victor Becali îi contrazice pe steliști, care au spus cã și-au luat portar de Champions League, anunțã Realitatea TV. "Nu am auzit de Carlos Alberto Fernandes, dacã era un portar valoros evolua în cea mai importantã competiție din Europa cu o echipã din Portugalia", a spus agentul FIFA, Victor Becali." sursa GSP

"marele impresar" Victor Becali plange si suspina

ca in a lui turma, ciuma se aduna :lol: :lol: :lol:

Alextds31.01.2006 17:46

Becali in ultimii 5 ani n-a auzit si n-a avut sub semnatura jucatori valorosi, era normal sa nu fi auzit de Carlos :twisted: , fratisu a trecut la birou deoarece ca impresar era o religva si nu mai iesau bani un impresar nu ar renunta dc ar mai avea cota buna pt munca la birou indiferent cat ar iubi el un club de fotbal cum pretinde de Dinamo si chiar el zice ca a fost la Rapid pt bani dc din impresariat nu scoti mai mult de 100.000$ in juma de an cat a facut el la Rapid e clar ca era terminat de mult.

De Carlos sa auda selectionerul Portugaliei si sa il ia la mondial dc e asa bun, nu altii irelevanti.

ulivius31.01.2006 17:51

Daca prindem o finala de Cupa UEFA, Carlos sigur va ajunge la nationala. Doamne ajuta sa ne mai gaseasca impresarul lui Carlos si un atacant gen Pauleta.

danciu1931.01.2006 18:00

Am inteles ca noul nostru portar Carlos s-a razgandit si a ales sa joace cu nr.13,care la Steaua nu a mai fost purtat de foarte mult timp(din superstitie).Sper sa nu aduca si ghinionul.Era o mare superstitie la Steaua sa nu se joace cu acest numar.Poate il facem sa se razgandeasca.

FORZA Steaua

SSK31.01.2006 22:29

Pana nu-l vad aparand pe Carlos intr-un meci sau doua (oficiale, daca se poate...) nu-mi dau cu parerea despre el. Dar e cert ca am dat o lovitura de imagine si ca rivalii nostri au frisoane de cateva zile.

Victor Becali este insignifiant.

Iar Alexa, pe langa ca ramane acelasi caine spurcat (consecventa lui merita apreciata insa), si-a dat cu firma in cap rau de tot cu declaratia asta. In loc sa lase lumea sa fie mandra de el ca a rezistat primului impuls (pentru ca primul impuls a fost nu spre culorile alea infecte - ma rog, una dintre ele - ci spre dolarii lui Gigi), el face pe spiritualul. Parca vad ca o sa fie un mare bluf 8)

Daca transferurile nu s-au incheiat aici - cu atat mai bine !

Adi31.01.2006 22:43

Daca MM incheie campania de transferuri cu o cireasa pe tort :wink: poate Cocis (desi cred 10% in realizarea acestui transfer), poate Prepelita, Tibi Balan (printre cei mai buni mijlocasi din Divizia A, dar cu preturi exagerate) sau poate inca un jucator din Vest, acest MM va fi cu adevarat genial...

sorin_77731.01.2006 23:40

ne trebuie neaparat un mijlocas de creatie cu experienta cat de cat... Daca MM aduce unul acum pe ultima 100 de metri ar fi grozav... Oricum, jos palaria pentru MM... Si-a cam spalat pacatele in aceasta iarna...

PS: Carlos a lasat o usa deschisa pentru multi fotbalisti din vest atunci cand a semnat cu Steaua. Practic el a dat startul unor transferuri de jucatori mai valorosi dinspre vest catre Steaua.....

Alextds01.02.2006 08:38

Dc sa nu jocace cu 13 crezi ca e o superstitie buna judecand dupa gloriosul trecut cu Piturca pe banca? :lol:

Sa aiva el ghinon si sa primeasca doar 13 goluri pe sezon. :twisted:

P.S. a primit deja 12 sezonul asta. :lol:

IONUTZ-CIPRIAN01.02.2006 11:33

:evil:>>>>Am vazut niste comentarii la adresa lui Carlos "SACALUL" ,si a cam fost laudat pe unde s-a scris de el,este foarte indraznet,stie sa joace si cu piciorul(este stangaci),la antrenamentele de ieri a ramas cu arcada umflata!O sa ajunga mare daca o sa joace asa si in meciurile oficiale,imi place de el ca are tupeu cu caru',si sper sa mai vedem jucatori veniti din alte tari ,pe la noi pe la echipa,bineinteles sa aiba si talent!!Felicitari lui MM pt acest transfer de succes,potaile sunt cu botul pe labe,ce nu ar da sa aiba asemenea achizitie,cat despre mincAlexu' "BEAHHH" un scuipat in fata>>>> :twisted:

Alextds01.02.2006 12:34

Terminati ma cu Alexa de fiecare data cand Alexa pomeneste numele Steaua devine mai penibil decat ultima oara.

De fiecare data cand numele Alexa este pomenit pe un site care are in componenta numelui Steaua ii creste pretul pt ca e o onoare pt orice jucator.

Asa ca sa il lasam in prostia lui si sa il vedem ca Petre plangand de respectul pe care il arata clubul lui mult iubit cand taie din salarii. :twisted:

sorin_77701.02.2006 17:32

Am vazut pe ONLINESPORT o stire fulger:

"Steaua mai vrea un portughez!

Dupa ce l-a luat pe portarul Carlos, Steaua mai doreste un jucator din Portugalia, se pare ca tot de la Boavista."

Ce parere aveti?

juristcris01.02.2006 17:35

Doua transferuri a facut Steaua in iarna asta> Cristocea si Corlos. Putine, dar consistente. Doi jucatori adusi pe posturi care nu rau acoperite. Sper ca acum contestatarii lui MM si-au dat seama ca avem si cel mai bun manager din tara, nu doar cel mai bun lot si antrenor. Cred ca totusi, un atacant ne lipseste. Dar sunt sigur ca MM a pus deja ochii p Tanasa de la Arges. E in ultimele luni d contract si nu poate nfi asa scump. Va spun eu, acest Tanasa merita toata increderea noastra!

dbd01.02.2006 18:30

exact...MM a facut doar 2 tranferuri...dar forte eficiente...si nici nu era nevoie de mai multe deoarece avem un prim 11 excelent...

DraqGol01.02.2006 18:51

Baieti uitati ceva ... Steaua a facut 3 transferuri. L'ati uitat pe Ochirosii !!! Serios vorbesc, yo ma bucur de transferul lui mai mult decat cel al lui Cristocea si sper sa'mi confirme cat de curand ca e un jucator pe cale sa devina lider.

In al doilea rand ma bucur inca o data pt politica lui Gigi de a creste salariile. Deja s'au vazut primele rezultate: Carlos. Si vor mai veni si altii mai ales (inca o nota buna) ca au incheiat un contract de colaborare cu un impresar foarte bun care ne mai poate aduce alti jucatori din vest si brazilieni. Doamne ajuta !!!

IONUTZ-CIPRIAN01.02.2006 19:00

:evil: >>>>Se mai anunta inca un portughez de la BOAVISTA,insa daca va veni nu va avea drept de joc in UEFA deorece lista cu jucatori a fost trimisa.>>>> :twisted:

DraqGol01.02.2006 19:17

Un mijlocas tot de la Boavista de 25 de ani pe numele sau Ricardo Ferreira. Dak e bun, sa fie primit, e bun pt campionat ;)

Alextds01.02.2006 19:36

De el se zice, e fundas central/fundas dreapta

Ricardo Manuel Ferreira Sousa "CADÚ"

21/12/1981 Portuguese

ex u21 Portuguese International

Nationality: Portuguese

Place of birth: Paços de Ferreira, Portugal

Height: 181 cm

Weight: 79 kg

2000/01 Paços de Ferreira 0/0

2001/02 Gondomar* 32/8

2002/03 Paços de Ferreira 18/3

2003/04 Paços de Ferreira 28/0

2004/05 Boavista 27/3

Ultimele meciuri ale lui ( ca sa nu mai comentati dc e titular)

27/1/2006 Paços Ferreira Boavista 0-1

21/1/2006 Boavista Estrela Amadora 2-1

8/1/2006 FC Porto Boavista 1-0

22/12/2005 Boavista Nacional Madeira 0-3

18/12/2005 Boavista Vitória Guimarães 1-1 --- a dat golul Boavistei

11/12/2005 Benfica Boavista 1-0

4/12/2005 Boavista Penafiel 2-1

26/11/2005 Marítimo Funchal Boavista 1-1

20/11/2005 Boavista União Leiria 2-0

5/11/2005 Belenenses Boavista 1-1

30/10/2005 Boavista Sporting Lissabon 2-2

22/10/2005 Sporting Braga Boavista 1-0

17/10/2005 Boavista Gil Vicente 2-0

1/10/2005 Rio Ave Boavista 1-1

26/9/2005 Boavista Académica Coimbra 2-1

16/9/2005 Naval Boavista 2-2

11/9/2005 Boavista Paços Ferreira 4-1

29/8/2005 Estrela Amadora Boavista 1-1

Oricum a aparut in presa romana despre el deci zic ca 90% e doar zvon.

sorin_77701.02.2006 20:03

pana la urma ce joaca acest Ricardo Ferreira? Mijloca sau Fundas? Eu prefer sa fie Fundas... Daca mai este si Fundas dreapta este excelent. Ogararu si asa nu avea concurent pe post...

karas_ultras01.02.2006 23:25

Campionatul nu-i lung, insa spre deosebire de caini, avem meciuri in Cupa UEFA si daca ne ajuta Dumnezeu sa ne calificam cat mai departe, o sa fie sigur nevoie de rezerve. In aceasta ordine de idei, parerea mea este ca lui Iacob nu-i prea gasim inlocuitor in lotul actual. Plus ca vad ca in Cipru rateaza cu seninatate...

Aia de la Sportul chiar asa de scumpi or fi?...Cat poate sa ceara precupeata aia de Siman pe un Mazilu, Balan, Lazar etc? Sau e tot tovarasia cu giovanni la mijloc?

Alextds02.02.2006 07:58

Siman e ruda cu Copos e posibil sa tina la pret pt a ii vinde la Rapid dupa venirea noilor actionari lundu-le asfel banii la aia si facandu-i totodata imagine lui Copos ... interes de familie.

Oricum Lazar nu cred ca prea are ce face la Steaua si Paraschiv si Radoi sunt peste el si ar fi bine sa se ia un jucator mai bun decat Paraschiv (ca decat Radoi clar nu gasim in Romania) nu unul care sa ii fie rezerva mai ales dc il ia cu peste 200-300.000 de $ si parca cereau 1mil.

Mazilu eu zic ca nu are fata de Steaua si la figurat da mai ales de propriu ne facem de ras in Europa la cum arata :twisted: si valoarea lui zic ca e apropiata de a lui Bucur si Dinita fostii golgheteri fabricati ai Sportului care il ia pe asta ia o teapa la fel de mare cu 2-3 goluri pe sezon.

Balan eu zic ca e super jucator cam singuru care poate fi considerat egal cu ce e pe postul lui Bostina sau Dica si mai poate creste problema e ca nu e al Sportului e 50-50 cu Rapidul :( .

La etc. ii consider pe Stancioiu si Maxim

Stancioiu e prea pitic s-a vazut la meciurile directe cand fundasii nostri centrali s-au jucat in careul lor fiind prea inalti si masivi pt a fi opriti.

Maxim nu a jucat anul asta fiind accidentat si apoi pt ca ii expira contractul la finele sezonului si de el imi place cum joaca chiar si la Steaua inainte de Sportul a facut-o bine in vara era si el printre posibilele tinte de transfer la Steaua si ca plus a crescut in Ghencea.

bebeto02.02.2006 13:39

may pina la urma cu cocis ce se aude.mai vine sau...a fost doar o petarda?

I.N.Money02.02.2006 13:56

Transferul lui Cocis in Divizia A pare incheiat pentru moment,cei de la Seriff cerand 3 milioane de dolari pentru el,suma considerata exagerata de toate cluburile interesate de el.

Bogdan4Steaua02.02.2006 16:43

Cei de la Sheriff Tiraspol asteapta un semn de la cluburile din Rusia si acesta este motivul pentru care tin cu dintii de pret. Daca ofertele concrete nu vor veni, probabil ca vor mai lasa din pret(parerea mea este ca pret mai bun nu vor obtine pe el in urmatorii 2 ani - daca am fi fost calificati la mondiale ar fi fost altceva; atunci cu siguranta cei de la Sheriff l-ar fi tinut pana atunci, cota sa crescand ametitor). Insa in conditiile de fata, Cocis nu va evolua pentru Romania decat in meciuri amicale, multe dintre ele de mana a doua, iar in campionatul lor intern nu prea te faci remarcat. In consecinta, cred ca vor sa il vanda pe Cocis acum, cel tarziu in vara. Indirect, suntem la mana cluburilor care s-au aratat interesate de acesta, cluburi care au teoretic forta financiara si disponibilitatea de a-l transfera contra sumei de 3 mil euro.

reddog02.02.2006 21:29
Transferul lui Cocis in Divizia A pare incheiat pentru moment,cei de la Seriff cerand 3 milioane de dolari pentru el,suma considerata exagerata de toate cluburile interesate de el.

Adica Steaua si Poli Timisoara...Cine l-a mai vrut? Doar nu credeati ca si noi? :wink:

sorin_77703.02.2006 00:22

Pana la urma Florentin Dumitru a plecat la Dnepr?

ONLINESPORT zice ca DA:

Pentru Florentin Dumitru 'capitolul Steaua' s-a incheiat. 'Micul Beckham' al Romaniei va semna un contract pe doi ani cu ucrainenii de la Dnepr, interval de timp in care va incasa 450.000 de euro.

'Telenovela Dumitru' a luat sfarsit! Daca la un moment dat se parea ca 'Gibonul' va ramane in Ghencea, el alaturandu-se colegilor sai pentru stagiul de pregatire din Cipru, incepand de vineri Florentin Dumitru va deveni jucatorul celor de la Dnepr Dnepropetrovsk. In schimbul micutului mijlocas, patronul Stelei, va lua 120.000 de euro.  

Contactat telefonic, Arca-die Zaporojanu, impresarul fotbalistului, se pregatea pentru a merge cu Dumitru in Ucraina. 'Maine (n.r. azi) Florentin va efectua vizita medicala, iar daca totul va fi in regula, va semna o intelegere valabila pe doi ani. Sambata, jucatorul se va deplasa cu noua sa echipa in cantonamentul din Antalya', a declarat Zaporojanu. Cel poreclit 'micul Beckham din Ghencea' va avea la Dnepr un contract de 450.000 de euro.

Impresarul a vorbit si despre cum s-a ajuns ca Dumitru sa lucreze  cu fostul tehnician al Stelei, Oleg Protasov. 'Desi Oleg nu l-a folsit in timpul mandatului sau de la formatia 'ros-albastra' din cauza faptului ca tocmai venea dupa o accidentare, antrenorul l-a dorit foarte mult la Dnepr. De jucator s-au mai interesat si alte echipe din Europa de Vest, dar nu s-a concretizat nimic. Asta a facut ca el sa ajunga la Dnepr', a mai spus Zaporojanu.

«1626364656683»